• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • genbrug - maskiner og installationer

Resultater for

Genbrug - maskiner og installationer - Import eksport

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Knusemaskiner, knusere og individuelle genbrugsanlæg - det er ERDWICH's verden. Vi er en højt specialiseret engineering- og produktionsvirksomhed inden for genbrugs- og knuserteknologi. Vores kernekompetencer er knusemaskiner, komplette anlæg og omfattende serviceydelser. Uanset om det gælder industri- eller renovationsvirksomheder - når det drejer sig om findeling og genbrug, er ERDWICH din kontaktpartner. Vores enakslede, toakslede eller treakslede knusemaskiner og totalløsninger sørger for en effektiv materialeudnyttelse - som enkeltstående knusemaskiner eller integreret i komplette knuser- og genbrugsanlæg. Også på området genbrug af LCD-skærme sætter ERDWICH nye standarder og understøtter dig med to forskellige processer til helbredsskånende forarbejdning af LCD-skærme op til 55". ERDWICH knusere overbeviser med driftssikkerhed og lang levetid.

 2. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Dutch Scrap Recycling B.V. er en familievirksomhed med mere end 35 års erfaring inden for genbrugsområdet. Fire generationer har arbejdet på at skabe innovation inden for genbrugsbranchen. Dutch Scrap Recycling B.V. findes i 2 lande, har mere end 130 ansatte og har arbejdet inden for genbrug i mere end et århundrede. Vores produkter: - Skrot i aluminium - Skrot i plast - Skrot i gummi - Brugt papirsskrot - Skrot i ingot - Genbrug af plast - Elektronisk genbrug - Skrot af kobberledning - Kobberkatode. Innovation er et nøgleprincip og succesfaktor for Dutch Scrap Recycling B.V. Vores ansatte genererer gennemsnitligt 200 kontinuerlige forbedrende ideer hvert år. Nye innovationer forbedrer alle områder af vores forretning, og driver dermed forbedringer i din. I mere end 100 år har vi kontinuerligt udfordret os selv, for at investere i vores ansatte, vores familier og de samfund vi leverer til. Fra udviklingsnetværksprogrammer til at hjælpe med at bevare miljøet, er vi dybt involveret i at hjælpe dit netværk med at opnå dets potentiale. Dutch Scrap Recycling B.V driver deres forretning på 2 genbrugslokationer i USA og Tanzania. Der er mange medarbejdermuligheder på ethvert niveau for problemløsende kandidater. Vores kriterie er en positiv holdning med en kraftig arbejdsetik. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan etablere en livslang karriere. Besøg vores website eller kontakt os for yderligere oplysninger!

 3. HAMMEL RECYCLINGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HAMMEL Recyclingtechnik GmbH har været til stede inden for makuleringsteknologi og genbrugssystemer i mere end 25 år, og er et navn der er kendt for pålidelighed, ydeevne og kvalitet. Ved hjælp af det velkendte ”HAMMEL to-aksel-princip” udvikles der kraftige maskiner, der er service- og vedligeholdelsesvenlige. Makuleringsmaskinerne kan anvendes universelt i gammelt og frisk træ, rodstammer, jernbanesveller, stort, kommercielt affald og husholdningsaffald samt til behandling af karosserier, gamle dæk og aluminium. Produktsortimentet inkluderer mobile og stationære primære knusere (type VB 450/650/750/850, VB 950 RED GIANT, VB 1500) og efterknusningsanlæg (type NZS 700 / NZS 1000). Serien suppleres med sorterings- og adskillelsesteknologi, der kan kombineres som et system. De "originale" HAMMEL-makuleringsmaskiner bliver planlagt og produceret i Bad Salzungen, Tyskland. Med et stærkt salgs- og servicenetværk, er HAMMEL aktiv i næsten alle lande i verden.

 4. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2013 og beliggende i Istanbul i Tyrkiet, er TEKNIK KONTEYNER en premium producent som specialiserer sig i affaldsstyringsløsninger af høj kvalitet. Vi specialiserer os i affaldscontainere i plast og galvaniseret metal, fra 80 liter til 5.000 liter. Vores portefølje: •Affaldscontainere i galvaniseret metal •Affaldsspande i plast •Underjordiske affaldssystemer •Emballage affaldsprodukter •Affaldscontainere til over jorden •Nul affaldsspande i træ •Nul affaldsspande i plast •Nul affaldsspande i metal •Medicinsk affaldsprodukter •Nul affaldsgenbrugsbokse •Affaldsindsamlingscentre •Batteriaffald, farmaceutiske affaldsprodukter •Skraldespande •Plastkasser •Tønder Hos TEKNIK KONTEYNER er vi forpligtet til at bevare de højeste niveauer af kundetilfredshed. Gennem vores omhyggelige og disciplinerede tilgang til arbejde, har vi kontinuerligt siden vores grundlæggelse opholdt vores omdømme inden for fremragende kvalitet. Alle vores produkter er fremstillet i Tyrkiet, inklusive affaldscontainere i galvaniseret metal, affaldscontainere, skraldespande, affaldsspande i metal, plastspande, mobile affaldsspande, varmegalvaniserede affaldscontainere, skraldespande, genbrugsspande, plastspande, affaldsvogne, affaldscontainere i plast, støvbeholdere og affaldsstyringsløsninger. Se vores førsteklasses affaldsstyringsløsninger i dag for flere oplysninger!

 5. REP INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  REP international, leverandør af løsninger til gummiindustrien, termoplast og andre polymerer. REP international udvikler, fremstiller og sælger vertikal- og horisontalpresser til støbning af gummi og plast. REP international, der en hundrede år gammel ISO9001 certificeret virksomhed, der fabrikerer højteknologiske indsprøjtningspresser til følgende brancher : biler, elektricitet og husholdningsapparater, farmaceutisk industri og til militæret.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NAESSENS HYDRAULICS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NAESSENS HYDRAULICS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Sigtemaskiner, og Stampemaskiner med kæber brancherne. Den er baseret i Oosterzele, Belgien.

 2. MYSCRAPMACHINE

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden MYSCRAPMACHINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Nedrivning - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Knuse- og formalingsmaskiner, Truckmonterede kraner, Genbrug - maskiner og installationer, indsamling, genindvinding, bortskaffelse af affald, bygningsarbejde, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 3. IDEAL TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden IDEAL TECHNOLOGIES, er en Multi-Category, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for design af maskiner til genbrug, design af maskiner til genbrug, Genbrug af fødevarer, og udstyr til genbrug af metal brancherne. Den er baseret i Rambouillet, Frankrig.

 4. NCA FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NCA FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Træspåner og savsmuld branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Genbrug - maskiner og installationer, Maskiner til træ, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, industrielle knusemaskiner til genbrug af affald, og Genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 5. MASUR ENERGIESYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASUR ENERGIESYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Hörstel, Tyskland.

 1. LIST TECHNOLOGY AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIST TECHNOLOGY AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Æltemaskineteknologi, Enkeltbølget æltemaskine, Tobølget æltemaskine, Pilot-æltemaskiner, Ekstraudstyr til æltemaskiner, LIST Pitlot-enheder, der kan lejes, Anlæg til termisk procesteknik, Ingeniørfirmaer til termisk separatsystem, og Ingeniørfirmaer til termisk separatteknik brancherne. Den er baseret i Arisdorf, Schweiz.

 2. KARATSIALIS BROS & CO

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARATSIALIS BROS & CO, er en Engrossalg, der opererer inden for Plast - genindvinding og genbrug branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Tekstiler - genindvinding og genbrug, Genbrug - maskiner og installationer, Containere, Polyethylen, Plast, genbrug af plastmaterialer, papir, og genvinding af papir brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 1. RECICLADOS SOLÚCAR S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RECICLADOS SOLÚCAR S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skrotjern - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Genbrug - maskiner og installationer, modtagelsesudstyr satellitter, køb af elektronisk affald, genbrug affald, genbrug af skrot, handel med jernskrot, Indsamling af batterier, og industriel opdeling brancherne. Den er baseret i Sanlúcar La Mayor (sevilla), Spanien.

 2. VECOPLAN AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VECOPLAN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Bad Marienberg, Tyskland.

 3. REMA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REMA ANLAGENBAU GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Mölln, Tyskland.

 4. WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LTD

  Det Forenede Kongerige

  WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LIMITED er en britisk producent af maskiner til genbrug: afskrælningsmaskiner til kabler, granulatorer og kværne til plast, jern og til non-ferro virksomheder. Vi designer og bygger en af de kraftigste, mest holdbare og robuste kabelafskrælningsmaskiner på markedet. Vores kraftige afskrælningsmaskiner til kabler er velegnede til de hårdeste arbejdsmiljøer og i stand til at afisolere de fleste kabler eller afskrældningskvadrant, fedtet papir, stål og dobbelt kabelarmering (SWA), ståltape, PVC overtrukket, blyoverdækket, tykt gummi og nylonovertrukne kabler osv.. WRIGHTS hjulafskræller er effektiv til store og tunge hjul hvor almindeligt skæreværktøj ikke kan anvendes. Vores hjulafskræller/guillotine kan afskrælle hjul med på en diameter fra 800 mm diameter x 1500 mm bredde op til ruller på 1200 mm diam. x 3000 mm bredde. Vi sælger vores kabelafskrællere, alligatorsakse, bil og bilklippemaskine, papirhjulsafskrællere, granuleringssystemer, ophuggere, bærbare fræsere og plasthjulsafskrællere over hele verden

 5. ISIVAC

  Frankrig

  Virksomheden ISIVAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Lagersystemer, Genbrug - maskiner og installationer, Emballagelinjer til folie i store dimensioner, og Automobil brancherne. Den er baseret i Ennevelin, Frankrig.

 6. ALREC-TEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALREC-TEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Behandling og genbrug af affald, Affaldssortering - maskiner og udstyr, sorteringssystemer, metaldetektor, Behandling og genbrug af affald, og Affaldssortering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mömbris, Tyskland.

 7. PALBASE - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Virksomheden PALBASE - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 8. FIMAK PLASTIK MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden FIMAK PLASTIK MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, og Genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for kværne, og industrielle knusemaskiner til genbrug af affald brancherne. Den er baseret i Sinsheim, Tyskland.

 2. ALTERVAL

  Frankrig

  Virksomheden ALTERVAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, ballepressere, Genbrug - maskiner og installationer, leje af kompaktorer, og maskiner til affald brancherne. Den er baseret i Epouville, Frankrig.

 3. MSR MÜNSTERLAND SCHROTT RECYCLING INH. AHMAD AL KRAIDY

  Tyskland

  Virksomheden MSR MÜNSTERLAND SCHROTT RECYCLING INH. AHMAD AL KRAIDY, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Nottuln, Tyskland.

 4. RECAP MAKINA MÜHENDISLIK

  Tyrkiet

  Virksomheden RECAP MAKINA MÜHENDISLIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for autoclavere brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 5. ANLAGENBAU GÜNTHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ANLAGENBAU GÜNTHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Wartenberg, Tyskland.

 6. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, er en Distributør, der opererer inden for Metallurgi og jern- og stålindustrien - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Mobilkraner, Genbrug - maskiner og installationer, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, metalaffald, og Mobilkraner brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. METALINE SURFACE PROTECTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden METALINE SURFACE PROTECTION GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Hildrizhausen, Tyskland.

 8. ENVIROCHEMIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ENVIROCHEMIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Roßdorf, Tyskland.

 9. SOLUTEX LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SOLUTEX LTD, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for anlæg til vandfordampning, brændere til opløsningsmidler, og kegleknusere brancherne. Den er baseret i Ellesmere, Det Forenede Kongerige.

 10. MIZAR RECYCLING

  Tyrkiet

  Virksomheden MIZAR RECYCLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for genbrug elektriske kabler, design af maskiner til genbrug, genvinding af plastmaterialer, og genvinding af gummi brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Genbrug - maskiner og installationer - Import eksport

Antal resultater

3.131 Virksomheder