• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gasarmaturer

Resultater for

Gasarmaturer - Import eksport

 1. DEUSTE GAS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Vi er din specialist når det kommer til gasser, beholdere og forskruninger. Vores udbud af tjenester inkluderer produktion af: - test- og kalibreringsgasser samt gasblandinger som gas- og flydende gasblandinger i købs-, leje- og egne flasker. Test- og rengasser i trykbokser og engangs-trykgascylindre med 12, 34, 60 eller 110 l. På forespørgsel kan du få alle gasser og gasblandinger i komprimerede gasforskruninger der er skræddersyet til dine individuelle behov. Deuste Gas Solutions GmbH er en mellemstor virksomhed fra den nordlige Schwarzwald, og har været aktiv inden for produktion af test- og kalibreringsgasser samt salg af trykgasbeholdere og trykgasanlæg i mere end 40 år. Indtil midten af ​​2016 producerede virksomheden under firmanavnet Deuste Steininger GmbH i Mühlhausen/Kraichgau.

 2. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Tyskland

  Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück er en førende producent af produkter og systemløsninger i høj kvalitet til sikring, måling og regulering af gasser. Med gasmålere til boliger og erhverv samt sikkerhedsarmaturer og styrekomponenter til varmeinstallationer og til industrielle formål tilbyder virksomheden en bred vifte af produkter og ydelser, som understøttes af en global salgs- og serviceorganisation. Elster GmbH er globalt førende. Porteføljen omfatter gasmålere til bolig og erhverv, sikkerhedsarmaturer og styrekomponenter til varmeanlæg samt systemer til måling og regulering af industrielle varmeprocesser. Med vores mange serviceafdelinger, filialer og produktionssteder verden over er vi en pålidelig samarbejdspartner for vores kunder inden for industri, erhverv og energiforsyning.

 3. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 4. HPS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 5. J.-F. ZIMMER INH. S.A. ZIMMER E.K.

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

 2. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Tyskland

 3. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

 4. GNUTTI CIRILLO SPA STAMPAGGIO METALLI A CALDO

  Italien

  Gnutti Cirillo spa er en virksomhed der er specialiseret i varmstøbning og mekanisk formning af messing, aluminium og andre ikke-jernholdige metaller. Gnutti Cirillo spa, der blev grundlagt i 1951 af Cirillo Gnutti producerer værktøj og forme, og har i mere end 50 år været en førende international virksomhed inden for branchen. Vores store tekniske know-how giver os mulighed for at imødekomme alle anmodninger, realisere produkter fra designfasen til produktionen og tilbyde teknisk support under hele processen (co-engineering). Gnutti Cirillos kvalitetssystem skal sikre at kunden er tilfreds ved at gennemføre forbedringer, der involverer hele virksomheden. Kvaliteten af vores produkter er frugten af engagement i alle afdelinger og er baseret på valorisering af de menneskelige ressourcer. Vores kvalitet er resultatet af opnåede certificeringer, der fremhæver vores strategiske valg. Certificeret: UNI EN ISO 9001.

 5. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrig

  Robinet Frigorifique français ( RFF) der ligger i Domessin i Savoyen er specialiseret i fremstilling af industrielle ventiler i stål og rustfrit stål til køling og tilbyder en række produkter, der er værdsat verden over til køleanlæg: Stophaner, regulatorer, kontraventiler, haner, filtre, rensehaner med kontravægt, manuelle eller motoriserede kuglehaner, PN25, PN65, stål eller rustfrit stål, til NH3, CO2 & andre kølevæsker. Fabrikation af armaturer i stål af mærket "ANTONSANTI" til naturgas, godkendt af GDF samt tilbehør og "Isolet" sæt. For at tilfredsstille en krævende kundekreds, anvender Robinet Frigorifique Français moderne produktionsteknikker, der er synonymt med kvalitet og konkurrenceevne inden for køleanlæg. Vores produkter anvendes på køleanlæg med ammoniak, CFC, HCFC, HFC og andre kølemidler til temperaturer fra -50 ° C til + 150 ° C.

 1. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Tyskland

  Vi er specialiseret i salg af reservedele fra alle gængse producenter inden for varmebranchen samt Consumer Electronics (CE) og husholdningsmaskiner. Vores ydelser er dog ikke begrænset til de producenter, der i dag findes på markedet, idet vi også leverer reservedele fra producenter, der ikke længere eksisterer, f.eks. GAMAT, HALLER-MEURER, KOWA, VULKAN og andre. Siden år 2000 er vi tilknyttet Strache Gasapperatevertriebs GmbH som salgspartner for Bayern; og siden 2001 også A.O.Smith Warmwassertechnik som reservedelssalgspartner for Deutschland. Vores salg for produkter med eget lager er orienteret mod leverancer til fagkunder og omfatter et grundsortiment af gasapparater fra firmaerne A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM-Raumheizer, Strache og Wamsler. Sammen med vores salgspartnere kan vi med kort varsel forsyne alle oplandsområder med apparater og reservedele. Vi fører reservedele fra mange store firmaer.

 2. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italien

  Aquatechnik fremstiller og distribuerer systemer til sanitære anlæg, opvarmning, aircondition og trykluft til civile og industrivirksomheder. Teknikker til ekstrudering og sprøjtestøbning. Rør og koblinger til hydraulik- og varmeanlæg.

 1. DEPERI SRL

  Italien

 2. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Schweiz

 3. ERCE ENERJI

  Tyrkiet

 4. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

 6. KRAISS & FRIZ E.K.

  Tyskland

 7. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Schweiz

 8. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

 1. VELAN SAS

  Frankrig

 2. FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH

  Tyskland

 3. OVENTROP ROBINETTERIE

  Frankrig

 4. SISTEM MUHENDISLIK

  Tyrkiet

 5. CHUCHU DECAYEUX SAS

  Frankrig

 6. KONTAKT LLC

  Ukraine

 7. TECHNIGROUP

  Grækenland

 8. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrig

 9. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

 10. ZONAGAS.BG

  Bulgarien