• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gasarmaturer

Resultater for

Gasarmaturer - Import eksport

 1. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 3. HPS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HPS SOLUTIONS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for Manometre, højtryksventiler, kugleventiler, klapkontraventiler, og Manometre brancherne. Den er baseret i Martinsried, Tyskland.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmstøbning branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Aluminiumslegeringer, Gasarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Smedejern, Aluminiumsmededele, Smedede gaveemner af aluminium, Smedede gaveemner af messing, og Messingsmededele brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 5. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICHSHÜTTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Laubach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Tyskland

  Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück er en førende producent af produkter og systemløsninger i høj kvalitet til sikring, måling og regulering af gasser. Med gasmålere til boliger og erhverv samt sikkerhedsarmaturer og styrekomponenter til varmeinstallationer og til industrielle formål tilbyder virksomheden en bred vifte af produkter og ydelser, som understøttes af en global salgs- og serviceorganisation. Elster GmbH er globalt førende. Porteføljen omfatter gasmålere til bolig og erhverv, sikkerhedsarmaturer og styrekomponenter til varmeanlæg samt systemer til måling og regulering af industrielle varmeprocesser. Med vores mange serviceafdelinger, filialer og produktionssteder verden over er vi en pålidelig samarbejdspartner for vores kunder inden for industri, erhverv og energiforsyning.

 2. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Tyskland

  Vi er specialiseret i salg af reservedele fra alle gængse producenter inden for varmebranchen samt Consumer Electronics (CE) og husholdningsmaskiner. Vores ydelser er dog ikke begrænset til de producenter, der i dag findes på markedet, idet vi også leverer reservedele fra producenter, der ikke længere eksisterer, f.eks. GAMAT, HALLER-MEURER, KOWA, VULKAN og andre. Siden år 2000 er vi tilknyttet Strache Gasapperatevertriebs GmbH som salgspartner for Bayern; og siden 2001 også A.O.Smith Warmwassertechnik som reservedelssalgspartner for Deutschland. Vores salg for produkter med eget lager er orienteret mod leverancer til fagkunder og omfatter et grundsortiment af gasapparater fra firmaerne A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM-Raumheizer, Strache og Wamsler. Sammen med vores salgspartnere kan vi med kort varsel forsyne alle oplandsområder med apparater og reservedele. Vi fører reservedele fra mange store firmaer.

 3. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrig

  Robinet Frigorifique français ( RFF) der ligger i Domessin i Savoyen er specialiseret i fremstilling af industrielle ventiler i stål og rustfrit stål til køling og tilbyder en række produkter, der er værdsat verden over til køleanlæg: Stophaner, regulatorer, kontraventiler, haner, filtre, rensehaner med kontravægt, manuelle eller motoriserede kuglehaner, PN25, PN65, stål eller rustfrit stål, til NH3, CO2 & andre kølevæsker. Fabrikation af armaturer i stål af mærket "ANTONSANTI" til naturgas, godkendt af GDF samt tilbehør og "Isolet" sæt. For at tilfredsstille en krævende kundekreds, anvender Robinet Frigorifique Français moderne produktionsteknikker, der er synonymt med kvalitet og konkurrenceevne inden for køleanlæg. Vores produkter anvendes på køleanlæg med ammoniak, CFC, HCFC, HFC og andre kølemidler til temperaturer fra -50 ° C til + 150 ° C.

 4. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italien

  Aquatechnik fremstiller og distribuerer systemer til sanitære anlæg, opvarmning, aircondition og trykluft til civile og industrivirksomheder. Teknikker til ekstrudering og sprøjtestøbning. Rør og koblinger til hydraulik- og varmeanlæg.

 5. DEPERI SRL

  Italien

  Virksomheden DEPERI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, drejede metalbeslag, fittings i messing, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 1. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden EM-TECHNIK ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, hurtignipler, pressefittings, Samlestykker, vvs, og samlestykker og ventiler til industriel brug brancherne. Den er baseret i Vimercate, Italien.

 2. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Schweiz

  Virksomheden WEGAS ARMATUREN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Klingnau, Schweiz.

 1. ERCE ENERJI

  Tyrkiet

  Virksomheden ERCE ENERJI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for trykisoleringsanlæg, og stålbeholdere brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, Gasarmaturer, varmsmedning, Støberier - kobber, bronze og messing, bearbejdning af ikke-jernholdige metaller og legeringer, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Llobregat, Spanien.

 3. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Burgbrohl, Tyskland.

 4. KRAISS & FRIZ E.K.

  Tyskland

  Virksomheden KRAISS & FRIZ E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 5. SISTEM MUHENDISLIK

  Tyrkiet

  Virksomheden SISTEM MUHENDISLIK, er en Underleverandør, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Sinop, Tyrkiet.

 6. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrig

  Virksomheden FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, Gasarmaturer, manometre, og vandfiltre brancherne. Den er baseret i Bourg-De-Peage, Frankrig.

 7. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gasometre branchen. Den opererer også inden for Signalering - systemer og installationer, Køretøj - Telematik, Gasarmaturer, Radar- og radionavigeringsudstyr, Signalering - systemer og installationer, Køretøj - Telematik, Gasarmaturer, og Radar- og radionavigeringsudstyr brancherne. Den er baseret i Bad Homburg, Tyskland.

 8. PETTINAROLI

  Frankrig

  Virksomheden PETTINAROLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, armatur, Gasarmaturer, og Ventiler brancherne. Den er baseret i Carmaux, Frankrig.

 1. WITT FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden WITT FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for Gas - produktionsanlæg, Gas - produktionsanlæg, oxymeter, luft-gasblandere, og analyseapparater til gas brancherne. Den er baseret i Morsang Sur Orge, Frankrig.

 2. BANIDES & DEBEAURAIN

  Frankrig

  Virksomheden BANIDES & DEBEAURAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Le Tréport, Frankrig.

 3. FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH

  Tyskland

  Virksomheden FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Wölfersheim, Tyskland.

 4. VELAN SAS

  Frankrig

  Virksomheden VELAN SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, armatur, vvs-artikler til byggesektoren, rørarmatur til laboratorier, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Lyon Cedex 07, Frankrig.

 5. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Schweiz

  Virksomheden EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Cham, Schweiz.

 6. KONTAKT LLC

  Ukraine

  Virksomheden KONTAKT LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for trykregulatorer til gas, trykregulatorer til højt tryk, CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning, og reguleringsventiler brancherne. Den er baseret i Druzhkivka, Ukraine.

 7. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

  Virksomheden ATM JACEK SZYMKOWIAK, er en Multi-Category, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, servicer i forbindelse med termoteknik, Gasarmaturer, og termiske installationer brancherne. Den er baseret i Paczkowo, Polen.

 8. OVENTROP ROBINETTERIE

  Frankrig

  Virksomheden OVENTROP ROBINETTERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, Gasarmaturer, og termostater brancherne. Den er baseret i Wasselonne, Frankrig.

 9. ZONAGAS.BG

  Bulgarien

  Virksomheden ZONAGAS.BG, er en Distributør, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for Gasdetektor-regulator, Gasfiltre, Gasdetektor-regulator, og Gasfiltre brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 10. TECHNIGROUP

  Grækenland

  Virksomheden TECHNIGROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for hydrauliske artikler, og vand og sanitet brancherne. Den er baseret i Vyronas, Grækenland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis