• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gasarmaturer

Resultater for

Gasarmaturer - Import eksport

 1. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 3. HPS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HPS SOLUTIONS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for Manometre, højtryksventiler, kugleventiler, klapkontraventiler, og Manometre brancherne. Den er baseret i Martinsried, Tyskland.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmstøbning branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Aluminiumslegeringer, Gasarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Smedejern, Aluminiumsmededele, Smedede gaveemner af aluminium, Smedede gaveemner af messing, og Messingsmededele brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 5. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICHSHÜTTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den er baseret i Laubach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Tyskland

  Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück er en førende producent af produkter og systemløsninger i høj kvalitet til sikring, måling og regulering af gasser. Med gasmålere til boliger og erhverv samt sikkerhedsarmaturer og styrekomponenter til varmeinstallationer og til industrielle formål tilbyder virksomheden en bred vifte af produkter og ydelser, som understøttes af en global salgs- og serviceorganisation. Elster GmbH er globalt førende. Porteføljen omfatter gasmålere til bolig og erhverv, sikkerhedsarmaturer og styrekomponenter til varmeanlæg samt systemer til måling og regulering af industrielle varmeprocesser. Med vores mange serviceafdelinger, filialer og produktionssteder verden over er vi en pålidelig samarbejdspartner for vores kunder inden for industri, erhverv og energiforsyning.

 2. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Tyskland

  Vi er specialiseret i salg af reservedele fra alle gængse producenter inden for varmebranchen samt Consumer Electronics (CE) og husholdningsmaskiner. Vores ydelser er dog ikke begrænset til de producenter, der i dag findes på markedet, idet vi også leverer reservedele fra producenter, der ikke længere eksisterer, f.eks. GAMAT, HALLER-MEURER, KOWA, VULKAN og andre. Siden år 2000 er vi tilknyttet Strache Gasapperatevertriebs GmbH som salgspartner for Bayern; og siden 2001 også A.O.Smith Warmwassertechnik som reservedelssalgspartner for Deutschland. Vores salg for produkter med eget lager er orienteret mod leverancer til fagkunder og omfatter et grundsortiment af gasapparater fra firmaerne A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM-Raumheizer, Strache og Wamsler. Sammen med vores salgspartnere kan vi med kort varsel forsyne alle oplandsområder med apparater og reservedele. Vi fører reservedele fra mange store firmaer.

 3. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrig

  Robinet Frigorifique français ( RFF) der ligger i Domessin i Savoyen er specialiseret i fremstilling af industrielle ventiler i stål og rustfrit stål til køling og tilbyder en række produkter, der er værdsat verden over til køleanlæg: Stophaner, regulatorer, kontraventiler, haner, filtre, rensehaner med kontravægt, manuelle eller motoriserede kuglehaner, PN25, PN65, stål eller rustfrit stål, til NH3, CO2 & andre kølevæsker. Fabrikation af armaturer i stål af mærket "ANTONSANTI" til naturgas, godkendt af GDF samt tilbehør og "Isolet" sæt. For at tilfredsstille en krævende kundekreds, anvender Robinet Frigorifique Français moderne produktionsteknikker, der er synonymt med kvalitet og konkurrenceevne inden for køleanlæg. Vores produkter anvendes på køleanlæg med ammoniak, CFC, HCFC, HFC og andre kølemidler til temperaturer fra -50 ° C til + 150 ° C.

 4. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italien

  Aquatechnik fremstiller og distribuerer systemer til sanitære anlæg, opvarmning, aircondition og trykluft til civile og industrivirksomheder. Teknikker til ekstrudering og sprøjtestøbning. Rør og koblinger til hydraulik- og varmeanlæg.

 5. DEPERI SRL

  Italien

 1. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Schweiz

 2. ERCE ENERJI

  Tyrkiet

 1. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

 2. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. KRAISS & FRIZ E.K.

  Tyskland

 4. ZONAGAS.BG

  Bulgarien

 5. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

 6. WITT FRANCE

  Frankrig

 7. VELAN SAS

  Frankrig

 8. SISTEM MUHENDISLIK

  Tyrkiet

 1. CHUCHU DECAYEUX SAS

  Frankrig

 2. TECHNIGROUP

  Grækenland

 3. ESKA VALVE

  Tyrkiet

 4. KONTAKT LLC

  Ukraine

 5. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Schweiz

 6. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrig

 7. FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH

  Tyskland

 8. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

 9. OVENTROP ROBINETTERIE

  Frankrig

 10. R CHAUFFAGE

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis