• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gas- og olieledninger - installationer

Resultater for

Gas- og olieledninger - installationer - Import eksport

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Inert materiale til byggeindustrien, Rørledninger, Industrirørføring, Gas- og olieledninger - installationer, Additiver, cement og mørtel, Tørrede frugter, frisk frugt, og grøntsager friske brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIPELINE EQUIPMENT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Gladbeck, Tyskland.

 3. ELYON INDUSTRY CO., LTD

  Sydkorea

  Elyon Industry Co Ltd er lig med metalprodukter. Vi leverer kobber, kobberlegeringer, rustfrit stål, nikkellegeringer, zinklegeringer, titanium, kulstofstål og specialmetaller i form af bånd, spoler, tyndplade/plader, tråd, bjælker/stænger, ekstrusion, rør mm. Alle vores metalprodukter leveres fra fabrikken, eventuelt via et leveringsnetværk. Vores kunde filosofi handler om at være hurtige, præcise og proaktive. Hurtig og rettidig levering, ensartet og pålidelig kvalitet og konkurrencedygtige priser.

 4. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) er en producent af rustfrit stål og jernholdige rør, industrifittings til konstruktion af gas- og olierørledninger. IPC's hovedaktiviteter er udviklingen og introduktionen af teknologier og udstyr til produktion af rør og tubing af stål med indvendig og udvendig antikorrosionsbelægning; konstruktion af rørledninger og ledninger med permanente smedede fittings til rør; produktion af ikke-jernholdige rørfittings og ventiler; produktion af polyætylenforede stålrør og fittings med indvendig belægning; produktion af og forsyning med elektrisk isolerende højtryksforing til beskyttelse mod vagabonderende strøm og elektrokemisk korrosion. Virksomheden tilbyder metalrør og rørledninger, der er klare til installation; tilpasning af produktet til kundens projekt; påføring af antikorrosionsbelægning; installation af overvågningsudstyr af spændingsudslag; rådgivning og teknisk support; inspektion til overholdelse af lokale standarder.

 5. CRIOMEC SA

  Rumænien

  Virksomheden CRIOMEC SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Galati, Rumænien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ukraine

  Virksomheden KB UKRSPETSMASH, LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, Pakninger til højtryk, mekaniske tætninger, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Sumy, Ukraine.

 2. ASTRA TL

  Rumænien

  Virksomheden ASTRA TL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Valenii De Munte, Rumænien.

 3. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ENERGOREM SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for Metalsvejsning, industrielt og privat byggeri, præfabrikerede konstruktioner, og bearbejdning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Gorzów Wielkopolski, Polen.

 5. PROPIPE, SL

  Spanien

  Virksomheden PROPIPE, SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 1. ALMANHAL GENERAL TRADE

  Irak

  Virksomheden ALMANHAL GENERAL TRADE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, horizontale og vertikale centrifugalpumper til vandanlæg, og Gas- og olieledninger - installationer brancherne. Den er baseret i Kirkuk, Irak.

 2. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Belgien

  Virksomheden PUMP SERVICE AUTOMATIC, er en Multi-Category, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, og Gas- og olieledninger - installationer brancherne. Den er baseret i Deurne, Belgien.

 1. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Kroatien

  Virksomheden ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for nedgravning af gasrørledning i jorden, forvaltning af gasrørledninger, og sikkerhedsrådgivning brancherne. Den er baseret i Bjelovar, Kroatien.

 2. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 3. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Polen

  Virksomheden AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Katowice, Polen.

 4. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Virksomheden PETRO GLOBE OIL SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, Kemisk og termisk overfladebehandling - maskiner og -udstyr, Olie - distribution af benzinbrændstof, og Gas- og olieledninger - installationer brancherne. Den er baseret i Birkirkara, Malta.

 5. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italien

  Virksomheden ALFA ENGINEERING S.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Modena, Italien.

 6. SARL JCTP ZYTA

  Frankrig

  Virksomheden SARL JCTP ZYTA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, boring af offshore oliebrønde, udboring af områder til offentligt arbejde, Boring og testboring - udstyr, og boringer til minesøgning brancherne. Den er baseret i Chargey Les Gray, Frankrig.

 7. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Belgien

  Virksomheden HALLIBURTON ENERGY SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, Gas - produktionsanlæg, Gas- og olieledninger - installationer, Gas - produktionsanlæg, og montering af anlæg til oliemøller brancherne. Den er baseret i Drogenbos, Belgien.

 8. OTTO FAHSIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO FAHSIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, og Gas- og olieledninger - installationer brancherne. Den er baseret i Ainring, Tyskland.

 1. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsapparater- store branchen. Den opererer også inden for Slanger og rør i plast, Kedler, bolig-, Gas- og olieledninger - installationer, Gasarmaturer, Slanger og rør i plast, Kedler, bolig-, Gas- og olieledninger - installationer, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Stenovice, Tjekkiet.

 2. T.D. WILLIAMSON

  Belgien

  Virksomheden T.D. WILLIAMSON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, og Gas- og olieledninger - installationer brancherne. Den er baseret i Nivelles, Belgien.

 3. NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE

  Singapore

  Virksomheden NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Singapore, Singapore.

 4. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italien

  Virksomheden I.T.EX QUALITY SERVICES, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, Olieraffinering - installationer og udstyr, anlæg og udstyr til olieraffinaderier, installationer og værktøj til gasledninger, Gas- og olieledninger - installationer, og Olieraffinering - installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i San Donato Milanese, Italien.

 5. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Virksomheden SWEDPARTS HAMBURG, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Gas- og olieledninger - installationer, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Gas- og olieledninger - installationer, og Petrokemisk industri - installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. FABRICOM

  Norge

  Virksomheden FABRICOM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for maskinteknik, ingeniørkontor miljø, ingeniørarbejde til elværker, og elektroindustri, elektriske husholdningsapparater og elektronik brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 7. UNITED STEEL INDUSTRY GROUP

  Forenede Stater

  Virksomheden UNITED STEEL INDUSTRY GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for rør i legeret stål, rør til kedler, og messingrør brancherne. Den er baseret i Changsha, Forenede Stater.

 8. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Belarus

  Virksomheden BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for Dræn og afløb - byggearbejde, gasrørledninger, nedgravning af olieledninger i jorden, Dræn og afløb - byggearbejde, og nedlæggelse af gasrørledninger brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 9. SICHUAN JOHOLE INDUSTRY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden SICHUAN JOHOLE INDUSTRY CO., LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den opererer også inden for ventiler, og fittings brancherne. Den er baseret i Chengdu, Kina.

 10. ZHANGQIU YU BIN PETROCHEMICAL FITTINGS FACTORY

  Kina

  Virksomheden ZHANGQIU YU BIN PETROCHEMICAL FITTINGS FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas- og olieledninger - installationer branchen. Den er baseret i Puji,zhangqiu, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gas- og olieledninger - installationer - Import eksport

Antal resultater

13.959 Virksomheder