• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gas og olie - udvinding

Resultater for

Gas og olie - udvinding - Import eksport

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

 2. ACRITUDO SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACRITUDO SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 3. AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 4. ROTOTEAM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTOTEAM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for pladevarmevekslere brancherne. Den er baseret i Welgesheim, Tyskland.

 5. ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE

  Algerien

  Virksomheden ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Måling - apparater og instrumenter, Måling - apparater og instrumenter, røganalyseringsapparater, og analyseapparater til gas brancherne. Den er baseret i Bordj-Bouariridj, Algerien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BOTHMANN + VOGLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOTHMANN + VOGLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for brænder, brænder til naturgas, brændere til industrien, og brændere til varmeanlæg til bygninger brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. CALE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CALE DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Estorf, Tyskland.

 4. DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Gräfenberg, Tyskland.

 5. ECOFINCONCEPT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ECOFINCONCEPT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, og Energikilder, alternative - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Hückelhoven, Tyskland.

 1. DIENSTLEISTER FÜR CHEMIE- UND MEDIZINTECHNIK BY INGENIEURBÜRO SEIFERT UG

  Tyskland

  Virksomheden DIENSTLEISTER FÜR CHEMIE- UND MEDIZINTECHNIK BY INGENIEURBÜRO SEIFERT UG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Oberhaching, Tyskland.

 2. MESSDIENST FOCHLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MESSDIENST FOCHLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 1. DRIESMANS

  Belgien

  Virksomheden DRIESMANS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, sanitært udstyr, og køkkener til hjemmet brancherne. Den er baseret i Kessel-Lo, Belgien.

 2. SOLER ET PALAU

  Belgien

  Virksomheden SOLER ET PALAU, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, ventilatorer, og udluftning brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 3. TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES

  Malta

  Virksomheden TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Wellhead udstyr, installationer og værktøj til olie-, kul og naturgasindustrien, og virksomhed med speciale inden for olie-logostik brancherne. Den er baseret i Valletta, Malta.

 4. ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, og Gas og olie - udvinding brancherne. Den er baseret i Röthenbach, Tyskland.

 5. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, og Gas og olie - udvinding brancherne. Den er baseret i Veitsbronn, Tyskland.

 6. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrig

  Virksomheden VALLIER PRODUITS PETROLIERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Oliedistribution, og Oliedistribution brancherne. Den er baseret i Marignier, Frankrig.

 7. ZORKO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZORKO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, termosanitært udstyr, og Vedvarende energi brancherne. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 8. SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Brandsikringsudstyr, Plast - industrielle produkter, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Brandsikringsudstyr, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Neuried, Tyskland.

 1. RESPUR INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden RESPUR INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for sikkerhedsartikler, -udstyr og -systemer, og flowmålingssystemer brancherne. Den er baseret i Vauréal, Frankrig.

 2. VENTAFLEX GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden VENTAFLEX GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Altenberge, Tyskland.

 3. INNO SERVICE TEAM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INNO SERVICE TEAM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Kenzingen, Tyskland.

 5. QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD.

  Forenede Stater

  Virksomheden QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Qingdao, Forenede Stater.

 6. MOBIL IN TIME GMBH

  Østrig

  Virksomheden MOBIL IN TIME GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, Varmevekslere, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Wals-Siezenheim, Østrig.

 7. TUBEX

  Belgien

  Virksomheden TUBEX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, opvarmning, og sanitære installationer brancherne. Den er baseret i Machelen (Bt.), Belgien.

 8. STE LEVEQUE FLUIDES

  Frankrig

  Virksomheden STE LEVEQUE FLUIDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Energi og råmaterialer - industrien, Medicinsk udstyr, Laser - skære- og svejsemaskiner, Vand - produktion og distribution, Energi og råmaterialer - industrien, Medicinsk udstyr, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Lille, Frankrig.

 9. SCHICK TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHICK TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Varmevekslere, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, udstyr, Vand - produktion og distribution, Varmevekslere, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, og Airconditionanlæg, udstyr brancherne. Den er baseret i Vaihingen/enz, Tyskland.

 10. GREEN-ECOPOWER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GREEN-ECOPOWER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Vand - produktion og distribution, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Balingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gas og olie - udvinding - Import eksport

Antal resultater

33.072 Virksomheder