• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gas og olie - udvinding

Resultater for

Gas og olie - udvinding - Import eksport

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

 2. ACRITUDO SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACRITUDO SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 3. AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 4. ROTOTEAM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTOTEAM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for pladevarmevekslere brancherne. Den er baseret i Welgesheim, Tyskland.

 5. BOTHMANN + VOGLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOTHMANN + VOGLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CALE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CALE DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Estorf, Tyskland.

 2. ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for brænder, brænder til naturgas, brændere til industrien, og brændere til varmeanlæg til bygninger brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Gräfenberg, Tyskland.

 4. ECOFINCONCEPT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ECOFINCONCEPT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, og Energikilder, alternative - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Hückelhoven, Tyskland.

 5. HOOYBERGHS

  Belgien

  Virksomheden HOOYBERGHS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, serviceydelse, til opvarmning, og udluftning brancherne. Den er baseret i Turnhout, Belgien.

 1. INNO SERVICE TEAM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INNO SERVICE TEAM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, og Gas og olie - udvinding brancherne. Den er baseret i Veitsbronn, Tyskland.

 1. ZORKO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZORKO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, termosanitært udstyr, og Vedvarende energi brancherne. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 2. RESPUR INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden RESPUR INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for sikkerhedsartikler, -udstyr og -systemer, og flowmålingssystemer brancherne. Den er baseret i Vauréal, Frankrig.

 3. MOBIL IN TIME GMBH

  Østrig

  Virksomheden MOBIL IN TIME GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, Varmevekslere, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Wals-Siezenheim, Østrig.

 4. DRIESMANS

  Belgien

  Virksomheden DRIESMANS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, sanitært udstyr, og køkkener til hjemmet brancherne. Den er baseret i Kessel-Lo, Belgien.

 5. GREEN-ECOPOWER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GREEN-ECOPOWER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Vand - produktion og distribution, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Balingen, Tyskland.

 6. SOLER ET PALAU

  Belgien

  Virksomheden SOLER ET PALAU, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, ventilatorer, og udluftning brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 7. SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Brandsikringsudstyr, Plast - industrielle produkter, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Brandsikringsudstyr, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Neuried, Tyskland.

 8. SCHICK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHICK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Gas - produktion og distribution, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Gas og olie - udvinding, Gas - produktion og distribution, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Vaihingen/enz, Tyskland.

 1. SCHICK TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHICK TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Varmevekslere, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, udstyr, Vand - produktion og distribution, Varmevekslere, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, og Airconditionanlæg, udstyr brancherne. Den er baseret i Vaihingen/enz, Tyskland.

 2. TUBEX

  Belgien

  Virksomheden TUBEX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, opvarmning, og sanitære installationer brancherne. Den er baseret i Machelen (Bt.), Belgien.

 3. VENTAFLEX GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden VENTAFLEX GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Altenberge, Tyskland.

 4. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden INNOWATT24 GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Solfangere, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Solfangere brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. AGS OILFIELD SERVICES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AGS OILFIELD SERVICES LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Essex, Det Forenede Kongerige.

 6. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrig

  Virksomheden VALLIER PRODUITS PETROLIERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Oliedistribution, og Oliedistribution brancherne. Den er baseret i Marignier, Frankrig.

 7. PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Elektricitet - produktion og distribution, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Brændsel, fast, Elektricitet - produktion og distribution, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, og Brændsel, fast brancherne. Den er baseret i Griesheim, Tyskland.

 8. DAMSTAHL MUNICH

  Tyskland

  Virksomheden DAMSTAHL MUNICH, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Stål, Specialstål, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Stål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Unterhaching Bei München, Tyskland.

 9. COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den er baseret i Weil Der Stadt, Tyskland.

 10. ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Elektricitet - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, og Elektricitet - produktion og distribution brancherne. Den er baseret i Gummersbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gas og olie - udvinding - Import eksport

Antal resultater

33.025 Virksomheder