• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester

Resultater for

Gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester - Import eksport

 1. SHEEP-CLEANER

  Frankrig

 2. TITIS ESPACE VERT

  Frankrig

 3. EVER GREEN S.R.L.

  Italien

 4. BRDR. SINDBY APS

  Danmark

  Brdr. Sindby ApS er en anlægsgartnervirksomhed, som beskæftiger sig med pleje og anlæg af ha-ver, samt kloakering.Vi er en lille håndværkervirksomhed på et marked, der som alle andre er følsomt overfor konjunk-tursvingninger. Alligevel blev Brdr. Sindby i september 2009 kåret som gazellevirksomhed af dagbladet "Børsen". Gazellevirksomhed er en betegnelse, som dagbladet Børsen benytter om virksomheder, som op-fylder en række krav om vækst og økonomisk stabilitet over en 4-årig periode. Der kåres hvert år nye gazellevirksomheder. Firmaet ejes og drives af: Kristoffer Sindby som er uddannet anlægsgartner fra 1999, beskæringsklatrer og kloakmester si-den 2005. Derudover har Kristoffer Sindby den 3 årige akademimerkonom uddannelse, indenfor ledelse og organisation. Firmaet startede i 2004 med hovedvægt på arbejde som anlægsgartner. Sideløbende startede Brdr. Sindby ApS som autoriseret kloakmester.

 5. A-Z HAVE OG ANLÆG

  Danmark

  A-Z Have og Anlæg er din Anlægsgartner og Haveservice i Kalundborg og omegn. Vi har en bred vifte af services, og det er kun din fantasi der sætter grænser. Vi hjælper blandt andet med nyanlæg, belægning, beplantning, træfældning, snerydning, byggeprojekter i træ og meget mere. Det betyder, at du altid kan få en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov! Vi har hjulpet og arbejdet med projekter for både boligejere og store kommunale institutioner, hvorfor vi både kan hjælpe private og erhverv. Vores kunder er tilfredse og glade for det færdige resultat, og vi gør meget ud af, at vores kommunikation med kunderne er i top. Det betyder også, at vi kan gennemgå projektet med jer, så I er med på alt det, der skal ske inden og under arbejdet! Derudover kan vi også vejlede og give gode råd til blandt andet vedligholdelse af træsorter, eller hvordan man bedst passer visse typer af planter og træer. Ofte skal der ikke meget til, der skal bare den rette viden til! Kontakt os og få svar på eventuelle spørgsmål, eller for at få et uforpligtende tilbud.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. 3GARTNERTILBUD.DK

  Danmark

  Spar både besværet og penge (op omkring 43 procent) med en certificeret og velrenommeret gartner i din kommune. Sanne Lauberg, Mors: Jeg bestilte dagen efter tre profitable tilbud og Chrisgaard Kompagniet ApS blev brugt til opgaven "græstrimning" på Mors. Fuldstændig fantastisk platform. Få to-tre super tilbud fra en gartner, der evner at vedligeholde en have i dit område. 3gartnertilbud.dk arbejder udelukkende sammen med professionelle gartnerfirmaer, så dermed kan vi sørge for grundigt gartnerservice 24/7. Feedback på gartnersag vedr. “opsætning af lamper i haver“ fra Villads Harritsøe, Mors: Let og overskuelig onlineservice. Udfyld gartnerskemaet med det samme, så får du leveret 2-3 uimodståelige gartner tilbud fra flinke gartnerfirmaer. Står du og skal bruge en udvalgt og tjenstvillig gartner tæt på dig? Man sparer mange penge (ca 43%) med 3 passende supergode gartner tilbud. Er du helst fri for at bruge tid på udsætning af træer og buske, dyrkning af planter fra frø eller etablering af træer og blomster, så er løsningen at finde to-tre overvældende specialtilbud. Med vores velrenommerede gartner tjeneste står vi for, at lokalisere 3 ypperlige gartner tilbud fra seriøse billige gartnerfirmaer tæt på dig. Benyt dig af vores decideret gratis service 3gartnertilbud.dk lige her og få en besparelse på 32-47 procent. 3gartnertilbud.dk argumenterer for, at man altid holder sig til en gartner, der er tilknyttet Danske Anlægsgartneres Garanti, der er et sikkerhedsnet.

 2. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italien

  Edilservizi Lanza består af en gruppe passionerede mennesker, der tilbyder tjenester lige fra påføring af indendørs tørsystemer til færdiggørelse af rum, industrielle gulvbelægninger og indretning af butikker, havearbejde, varetransport og bygningsmaling. Firma opererer i Italien, med seriøsitet og professionalisme.

 3. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanien

 5. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italien

 1. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Schweiz

 2. COFAR S.R.L.

  Italien

 1. EUROCESPED®

  Spanien

 2. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italien

 3. TOP-GREEN

  Italien

 4. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Tyrkiet

 5. GREENAREA

  Spanien

 6. PRATO ERBOSO AZ. AG. SRL

  Italien

 7. ART & JARDINS

  Frankrig

 8. GREAT GARDEN

  Det Forenede Kongerige

 1. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

 2. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Polen

 3. TFJ PAVING LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. BIZNAGARDEN JARDINERIA

  Spanien

 5. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polen

 6. CULTIUS CALAFELL

  Spanien

 7. JARDINERÍA DANI

  Spanien

 8. RIMESA

  Spanien

 9. JO THOMPSON LANDSCAPE AND GARDEN DESIGN

  Det Forenede Kongerige

 10. KGS LANDSCAPES

  Det Forenede Kongerige

Filtre

Resultater for

Gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester - Import eksport

Antal resultater

9.969 virksomheder