• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester

Resultater for

Gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester - Import eksport

 1. FIRECUP HANDCRAFTED FIREPIT (KHRUSTALEVA AND KHARLAMOV, LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Firecap virksomheden fremstillede deres første bålplads i 2014. Siden den gang er vi ikke stoppet. På nogle få år er vi blevet førende på markedet, fordi vi virkelig elsker hvad vi gør. Vi fremstiller vores sfæres for at give dig en varmende, magisk atmosfære. Den grafiske kunstner skaber mønsteret. Derefter skærer vi det ud af en kugle ved hjælp af en laser. Det er grunden til, at alle vores mønstre er meget nøjagtige og unikke. Du kan nyde skønheden ved levende ild, idet vi tænker på din sikkerhed og komfort. Foruden det fantastiske design, har hver bålplads en åbning hvor de afbrændte produkter falder igennem, og dermed lander i askeboksen. Dette system beskytter en bålplads fra at brænde helt ud. En stabil base med faste huller giver mulighed for en sikker installation af bålpladsen på enhver overflade. Hver bålplads er dækket med vejrresistent maling. Hver uge fremstillet vi skræddersyede bålpladser til restauranter, hoteller, parker, dekorationer i byer osv. Enhver skræddersyet ide kan fremstilles på en måned. Vi har også et katalog med designs der allerede er klar. Disse kræver kun 14 dage før de er klar

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TITIS ESPACE VERT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. COFAR S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA FORESTALE APPENNINO

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. BRDR. SINDBY APS

  Danmark

  Brdr. Sindby ApS er en anlægsgartnervirksomhed, som beskæftiger sig med pleje og anlæg af ha-ver, samt kloakering.Vi er en lille håndværkervirksomhed på et marked, der som alle andre er følsomt overfor konjunk-tursvingninger. Alligevel blev Brdr. Sindby i september 2009 kåret som gazellevirksomhed af dagbladet "Børsen". Gazellevirksomhed er en betegnelse, som dagbladet Børsen benytter om virksomheder, som op-fylder en række krav om vækst og økonomisk stabilitet over en 4-årig periode. Der kåres hvert år nye gazellevirksomheder. Firmaet ejes og drives af: Kristoffer Sindby som er uddannet anlægsgartner fra 1999, beskæringsklatrer og kloakmester si-den 2005. Derudover har Kristoffer Sindby den 3 årige akademimerkonom uddannelse, indenfor ledelse og organisation. Firmaet startede i 2004 med hovedvægt på arbejde som anlægsgartner. Sideløbende startede Brdr. Sindby ApS som autoriseret kloakmester.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. A-Z HAVE OG ANLÆG

  Danmark

  A-Z Have og Anlæg er din Anlægsgartner og Haveservice i Kalundborg og omegn. Vi har en bred vifte af services, og det er kun din fantasi der sætter grænser. Vi hjælper blandt andet med nyanlæg, belægning, beplantning, træfældning, snerydning, byggeprojekter i træ og meget mere. Det betyder, at du altid kan få en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov! Vi har hjulpet og arbejdet med projekter for både boligejere og store kommunale institutioner, hvorfor vi både kan hjælpe private og erhverv. Vores kunder er tilfredse og glade for det færdige resultat, og vi gør meget ud af, at vores kommunikation med kunderne er i top. Det betyder også, at vi kan gennemgå projektet med jer, så I er med på alt det, der skal ske inden og under arbejdet! Derudover kan vi også vejlede og give gode råd til blandt andet vedligholdelse af træsorter, eller hvordan man bedst passer visse typer af planter og træer. Ofte skal der ikke meget til, der skal bare den rette viden til! Kontakt os og få svar på eventuelle spørgsmål, eller for at få et uforpligtende tilbud.

 2. ANLÆGSGARTNER PO ANLÆG OG VEDLIGEHOLDELSE

  Danmark

  Anlægsgartner PO Anlæg og Vedligeholdelse, vi udfører alt indenfor anlægsarbejde! • Grøn pleje & vedligeholdelse • Grønne anlæg • Nyanlæg • Renovering af anlæg • Snerydning & saltning Vi servicerer både private, erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner Hvad enten det drejer sig om græsplæner, havearbejde, parklandskaber, indkørsler, træfældning, stier, vinterservice, snerydning og saltning m.v. har vi kompetencer til at udføre opgaven. Hos Anlægsgartnerfirmaet PO anlæg og vedligeholdelse går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg samt ejendomsservice m.v. Vi yder vintertjeneste fra det lille private fortov til de store virksomhedspladser PO er specialister inden for vinterbekæmpelse og råder over moderne og effektivt materiel samt velkvalificeret mandskab hertil.

 3. 3GARTNERTILBUD.DK

  Danmark

  Spar både besværet og penge (op omkring 43 procent) med en certificeret og velrenommeret gartner i din kommune. Sanne Lauberg, Mors: Jeg bestilte dagen efter tre profitable tilbud og Chrisgaard Kompagniet ApS blev brugt til opgaven "græstrimning" på Mors. Fuldstændig fantastisk platform. Få to-tre super tilbud fra en gartner, der evner at vedligeholde en have i dit område. 3gartnertilbud.dk arbejder udelukkende sammen med professionelle gartnerfirmaer, så dermed kan vi sørge for grundigt gartnerservice 24/7. Feedback på gartnersag vedr. “opsætning af lamper i haver“ fra Villads Harritsøe, Mors: Let og overskuelig onlineservice. Udfyld gartnerskemaet med det samme, så får du leveret 2-3 uimodståelige gartner tilbud fra flinke gartnerfirmaer. Står du og skal bruge en udvalgt og tjenstvillig gartner tæt på dig? Man sparer mange penge (ca 43%) med 3 passende supergode gartner tilbud. Er du helst fri for at bruge tid på udsætning af træer og buske, dyrkning af planter fra frø eller etablering af træer og blomster, så er løsningen at finde to-tre overvældende specialtilbud. Med vores velrenommerede gartner tjeneste står vi for, at lokalisere 3 ypperlige gartner tilbud fra seriøse billige gartnerfirmaer tæt på dig. Benyt dig af vores decideret gratis service 3gartnertilbud.dk lige her og få en besparelse på 32-47 procent. 3gartnertilbud.dk argumenterer for, at man altid holder sig til en gartner, der er tilknyttet Danske Anlægsgartneres Garanti, der er et sikkerhedsnet.

 4. AGEC SERVICE SRL

  Italien

  Agec Service Srl tilbyder specialiseret rådgivning inden for græsplæner til golfbaner, fodbold- og rugbybaner, tennisbaner, væddeløbsbaner og haver. Biologisk analyse af grunden, agronomisk rådgivning. Mikrobiologiske analyser af grunde.

 5. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italien

  Edilservizi Lanza består af en gruppe passionerede mennesker, der tilbyder tjenester lige fra påføring af indendørs tørsystemer til færdiggørelse af rum, industrielle gulvbelægninger og indretning af butikker, havearbejde, varetransport og bygningsmaling. Firma opererer i Italien, med seriøsitet og professionalisme.

 1. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanien

 2. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italien

 4. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Schweiz

 5. EUROCESPED®

  Spanien

 6. TOP-GREEN

  Italien

 7. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italien

 8. GREENAREA

  Spanien

 9. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Tyrkiet

 10. PRATO ERBOSO AZ. AG. SRL

  Italien

 1. ART & JARDINS

  Frankrig

 2. GREAT GARDEN

  Det Forenede Kongerige

 3. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

 4. STEFAN DE BAETS

  Belgien

 5. URBANATURE

  Spanien

 6. JARDINERÍA LOS CASTAÑOS

  Spanien

 7. SERVICII CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Rumænien

 8. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Rumænien

 9. PAUCHARD SAS

  Frankrig

 10. MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Rumænien

Filtre

Resultater for

Gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester - Import eksport

Antal resultater

10.618 virksomheder