• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester

Resultater for

Gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester - Import eksport

 1. SHEEP-CLEANER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SHEEP-CLEANER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Montgobert, Frankrig.

 2. TITIS ESPACE VERT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TITIS ESPACE VERT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Landskabsarkitektur branchen. Den opererer også inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, havebrug, udendørs indretning, og stolper til naturligt og vegetabilsk indhegning brancherne. Den er baseret i Aulnay Sous Bois, Frankrig.

 3. BRDR. SINDBY APS

  Danmark

  Brdr. Sindby ApS er en anlægsgartnervirksomhed, som beskæftiger sig med pleje og anlæg af ha-ver, samt kloakering.Vi er en lille håndværkervirksomhed på et marked, der som alle andre er følsomt overfor konjunk-tursvingninger. Alligevel blev Brdr. Sindby i september 2009 kåret som gazellevirksomhed af dagbladet "Børsen". Gazellevirksomhed er en betegnelse, som dagbladet Børsen benytter om virksomheder, som op-fylder en række krav om vækst og økonomisk stabilitet over en 4-årig periode. Der kåres hvert år nye gazellevirksomheder. Firmaet ejes og drives af: Kristoffer Sindby som er uddannet anlægsgartner fra 1999, beskæringsklatrer og kloakmester si-den 2005. Derudover har Kristoffer Sindby den 3 årige akademimerkonom uddannelse, indenfor ledelse og organisation. Firmaet startede i 2004 med hovedvægt på arbejde som anlægsgartner. Sideløbende startede Brdr. Sindby ApS som autoriseret kloakmester.

 4. A-Z HAVE OG ANLÆG

  Danmark

  A-Z Have og Anlæg er din Anlægsgartner og Haveservice i Kalundborg og omegn. Vi har en bred vifte af services, og det er kun din fantasi der sætter grænser. Vi hjælper blandt andet med nyanlæg, belægning, beplantning, træfældning, snerydning, byggeprojekter i træ og meget mere. Det betyder, at du altid kan få en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov! Vi har hjulpet og arbejdet med projekter for både boligejere og store kommunale institutioner, hvorfor vi både kan hjælpe private og erhverv. Vores kunder er tilfredse og glade for det færdige resultat, og vi gør meget ud af, at vores kommunikation med kunderne er i top. Det betyder også, at vi kan gennemgå projektet med jer, så I er med på alt det, der skal ske inden og under arbejdet! Derudover kan vi også vejlede og give gode råd til blandt andet vedligholdelse af træsorter, eller hvordan man bedst passer visse typer af planter og træer. Ofte skal der ikke meget til, der skal bare den rette viden til! Kontakt os og få svar på eventuelle spørgsmål, eller for at få et uforpligtende tilbud.

 5. ANLÆGSGARTNER PO ANLÆG OG VEDLIGEHOLDELSE

  Danmark

  Anlægsgartner PO Anlæg og Vedligeholdelse, vi udfører alt indenfor anlægsarbejde! • Grøn pleje & vedligeholdelse • Grønne anlæg • Nyanlæg • Renovering af anlæg • Snerydning & saltning Vi servicerer både private, erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner Hvad enten det drejer sig om græsplæner, havearbejde, parklandskaber, indkørsler, træfældning, stier, vinterservice, snerydning og saltning m.v. har vi kompetencer til at udføre opgaven. Hos Anlægsgartnerfirmaet PO anlæg og vedligeholdelse går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg samt ejendomsservice m.v. Vi yder vintertjeneste fra det lille private fortov til de store virksomhedspladser PO er specialister inden for vinterbekæmpelse og råder over moderne og effektivt materiel samt velkvalificeret mandskab hertil.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. 3GARTNERTILBUD.DK

  Danmark

  Spar både besværet og penge (op omkring 43 procent) med en certificeret og velrenommeret gartner i din kommune. Sanne Lauberg, Mors: Jeg bestilte dagen efter tre profitable tilbud og Chrisgaard Kompagniet ApS blev brugt til opgaven "græstrimning" på Mors. Fuldstændig fantastisk platform. Få to-tre super tilbud fra en gartner, der evner at vedligeholde en have i dit område. 3gartnertilbud.dk arbejder udelukkende sammen med professionelle gartnerfirmaer, så dermed kan vi sørge for grundigt gartnerservice 24/7. Feedback på gartnersag vedr. “opsætning af lamper i haver“ fra Villads Harritsøe, Mors: Let og overskuelig onlineservice. Udfyld gartnerskemaet med det samme, så får du leveret 2-3 uimodståelige gartner tilbud fra flinke gartnerfirmaer. Står du og skal bruge en udvalgt og tjenstvillig gartner tæt på dig? Man sparer mange penge (ca 43%) med 3 passende supergode gartner tilbud. Er du helst fri for at bruge tid på udsætning af træer og buske, dyrkning af planter fra frø eller etablering af træer og blomster, så er løsningen at finde to-tre overvældende specialtilbud. Med vores velrenommerede gartner tjeneste står vi for, at lokalisere 3 ypperlige gartner tilbud fra seriøse billige gartnerfirmaer tæt på dig. Benyt dig af vores decideret gratis service 3gartnertilbud.dk lige her og få en besparelse på 32-47 procent. 3gartnertilbud.dk argumenterer for, at man altid holder sig til en gartner, der er tilknyttet Danske Anlægsgartneres Garanti, der er et sikkerhedsnet.

 2. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italien

  Edilservizi Lanza består af en gruppe passionerede mennesker, der tilbyder tjenester lige fra påføring af indendørs tørsystemer til færdiggørelse af rum, industrielle gulvbelægninger og indretning af butikker, havearbejde, varetransport og bygningsmaling. Firma opererer i Italien, med seriøsitet og professionalisme.

 3. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanien

  Virksomheden IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, er en Distributør, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for lysthuse brancherne. Den er baseret i Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Spanien.

 4. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygning, industriel - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Restaurering og renovering - entreprenører, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, konstruktion af ejendomme, Restaurering og renovering - entreprenører, og Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italien

  Virksomheden GIARDINAGGIO E AMBIENTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for salg af haveplanter, anlæggelse af grønne områder og haver, og frøgartneri til havebrugere brancherne. Den er baseret i Castiglione Della Pescaia, Italien.

 1. COFAR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COFAR S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for fældning af træer, ingeniørarbejde i naturen, miljøsanering, og vedligeholdelse af offentlige grønne områder brancherne. Den er baseret i Castelnovo Ne' Monti, Italien.

 2. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Schweiz

  Virksomheden AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Bollingen, Schweiz.

 1. EUROCESPED®

  Spanien

  Virksomheden EUROCESPED®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for kunstigt græs, græsplæner til sportsanlæg, montering af rullepressere, og enge 24 timer brancherne. Den er baseret i Almería, Spanien.

 2. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italien

  Virksomheden OFFICINA DEL VERDE SRLS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i San Massimo All'adige, Italien.

 3. TOP-GREEN

  Italien

  Virksomheden TOP-GREEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Pianiga, Italien.

 4. GREENAREA

  Spanien

  Virksomheden GREENAREA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for Akustikpaneler, belægninger til udsmykning, anlæggelse af haver, og Akustikpaneler brancherne. Den er baseret i Sagunto, Spanien.

 5. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. PRATO ERBOSO AZ. AG. SRL

  Italien

  Virksomheden PRATO ERBOSO AZ. AG. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Orta Nova, Italien.

 7. ART & JARDINS

  Frankrig

  Virksomheden ART & JARDINS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Landskabsarkitektur branchen. Den opererer også inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, landskabsarkitekter, og Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester brancherne. Den er baseret i Maubec, Frankrig.

 8. GREAT GARDEN

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREAT GARDEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for opsætning af hegn til beboelsesejendomme, og anlæggelse af grønne områder og haver brancherne. Den er baseret i Wallingford, Det Forenede Kongerige.

 1. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Landskabsarkitektur - konsulenter, Ung planter til udplantning, væksthuse, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Landskabsarkitektur - konsulenter, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 2. BERA BV

  Tyskland

  Virksomheden BERA BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for landskabsarkitektur brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. NATURAL GARDENS

  Spanien

  Virksomheden NATURAL GARDENS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. HG LANDSCAPES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HG LANDSCAPES LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Kingston Upon Thames, Det Forenede Kongerige.

 5. EVER GREEN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EVER GREEN S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for Rengøringsfirmaer, havebrugsarbejde, servicer til blomsterdyrkning og havebrug, Rengøringsfirmaer, og tjenesteydelser for haveoprydning brancherne. Den er baseret i Manoppello, Italien.

 6. LUROT CHRISTIAN

  Belgien

  Virksomheden LUROT CHRISTIAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for etablering af parker, haver og terrasser, design swimmingpooler, gulvbelægning udendørs til private bygninger i keramik, og gulvbelægning udendørs i industribygninger brancherne. Den er baseret i Serinchamps, Belgien.

 7. MANTENIMIENTO Y DECORACIÓN JARDINES

  Spanien

  Virksomheden MANTENIMIENTO Y DECORACIÓN JARDINES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for indretning af kunsthaveanlæg, etablering af parker, haver og terrasser, have, og periodisk vedligeholdelse af haven brancherne. Den er baseret i Leganés, Spanien.

 8. SECHELI GARTENGESTALTUNG WIEN

  Østrig

  Virksomheden SECHELI GARTENGESTALTUNG WIEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 9. JARDINERÍA DANI

  Spanien

  Virksomheden JARDINERÍA DANI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den er baseret i Rubí, Spanien.

 10. ZUM FELDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZUM FELDE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, og Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gartneri-- skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester - Import eksport

Antal resultater

9.985 Virksomheder