• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • garager og servicestationer - udstyr og installationer

Resultater for

Garager og servicestationer - udstyr og installationer - Import eksport

 1. POMPES JAPY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fabrikant af hånddrevne semi-rotationspumper til overførsel af diesel, olie, opløsningsmidler og vand siden 1850. JAPY stiller sin ekspertise og knowhow til din rådighed alt afhængigt af dine behov inden for overførsel af væsker, inklusive under eksplosive atmosfære (ATEX-direktivet). Pompes JAPY tilbyder et komplet udvalg af pumper og tilbehør for at finde den mest effektive løsning til overførsel af både ætsende, tyktflydende eller brændbare væsker: Trykluftspumper-Elektriske pumper-Hydrauliske pumper-Pumper til AdBlue-Pumper til tømning -Motorpumper-Opsugningssæt-Filtrering-Slanger-ATEX-tællere- Oprullere-Styretavler-Pistoler-Doseringsapparater-Dunke- Samlinger...Sektorer: Energi - Skibsfart - Fødevareindudstri - Kemi - Både. Pompes JAPY tilbyder desuden sæt, der er udstyret med elektriske pumper og hånddrevne pumper til igangsætning eller nødhjælp. Pompes JAPY står for: KVALITET - EFFEKTIVITET - BÆREDYGTIGHED

 2. SCAMA AUTRONICA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCAMA AUTRONICA S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for donkrafte til biler, udstyr til værksteder, og dækjern til biler brancherne. Den er baseret i Argelato, Italien.

 3. ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG, er en Detailsalg, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Halle, Tyskland.

 4. SASI, II

  Litauen

  ŠASI begyndte deres aktiviteter i 1996, hvor vores første værksted blev åbnet i Panevezys. Vi har været inden for branchen af bilreparationer i næsten to årtier, så vi har en omfattende erfaring inden for reparation og vedligeholdelse af køretøjer, hvilket giver nye og loyale kunder en garanti for, at vi altid vil være her, vi udfører alt vores arbejde til tiden, og meget omhyggeligt. Langvarig erfaring viser, at vi er et pålideligt, stabilt firma, der allerede har sikret os en plads på markedet. Idet flere og flere personer vælger vores services, har firmaet udvidet, og i 2005 blev et nyt værksted åbnet i Utena. ŠASI udfører chassis diagnose, og reparationer af passagerbiler, SUV og minivans. Vi restaurerer også jævnligt lastbiler og traktorer, samt forbindelsesstænger der er afmonteret og bragt til os af vores kunder, samt reparerer bremsekaliber.

 5. BEROTEK GMBH

  Tyskland

  BeRoTek GmbH blev grundlagt i 1995 af administrerende direktør Roland Krenn i Ingoldstadt. BeRoTek (BestückRoboterTechnologieKrenn) forsyner sine verdensomspændende kunder med maskiner og reservedele, samt specialkonstruktioner inden for placeringsrobotter, der er udviklet internt. Hr. Krenn har siden 1988 selv arbejdet inden for dette område af SMD-teknologi. Den mangeårige ekspertise samt servicekonceptet hos både den administrerende direktør og hans medarbejdere, kan tydeligt mærkes: BeRoTek vokser kontinuerligt, og leverer nu til lande på alle kontinenter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RAVAGLIOLI SPA

  Italien

  Siden 1958 har Ravaglioli været synonym med knowhow, udvikling og teknologi. Virksomheden tilbyder sine kunder et stort udvalg af lifte, dækjern og regulatorer; Diagnosticeringsværktøj; Prøvebænke til bremser og ophæng. Førende i branchen i over 40 år i 110 lande. I Europa er virksomheden den største producent af løftebroer.

 2. DIRECCIONES ISACAR

  Spanien

  Vi udfører reparationer af disse emner for virksomheder i Europa. Direcciones Isacar har udviklet en prøvebænk til at teste elektriske styringer (EPS-EHPS), som vi sælger til virksomheder, der er interesseret i denne type produkter. Vi tilbyder desuden forskellige services og teknisk assistance.

 3. FUTUR NÀUTIC SL

  Spanien

  Virksomheden har arbejdet med tømmerkonstruktioner og skibssnedkeri siden 1992 og besidder en solid erfaring i sektoren. Vi tilbyder følgende: Reparation, tømmerkonstruktioner, snedkeri, lystfartøjer. Skibsværft.

 4. XL CARWASH PARTS OHG

  Tyskland

  Reservedele og tilbehør til portalvaskeanlæg og vaskeanlæg fra alle førende producenter, bl.a. til mærkerne Washtec og Wesumat. Vores produkter: Børster til bilvask, børster til bilvaskeanlæg, tilbehør til bilvaskeanlæg, reservedele til bilvaskeanlæg, vaskeanlæg til erhvervskøretøjer, portalvaskeanlæg til køretøjer, spildevandsbehandlingsanlæg til bilvaskeanlæg, brugte bilvaskeanlæg.

 5. RE DAVIDE SAS DI RE PIER GIORGIO & C.

  Italien

  Re Davide er en virksomhed, der i mange år har arbejdet med stor knowhow inden for metalkonstruktioner samt produktion og montering af emner i metal. Siden igangsættelsen af sit anlæg til laserskæring i januar 2003 og sit automatiske svejseanlæg i år 2000 har virksomheden udført alle sine produktionsprocesser og produktion af emner på sin egen afdeling via cad-teknologi.

 1. GIULIANO INDUSTRIAL S.P.A

  Italien

  Virksomheden GIULIANO INDUSTRIAL S.P.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for dæknøgle, stabiliseringsmaskiner, elevatorer, og computerstyret specifikationsvinkel for hjulene brancherne. Den er baseret i Correggio, Italien.

 2. GIULIANO GROUP S.P.A.

  Italien

  Virksomheden GIULIANO GROUP S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for dæknøgle, stabiliseringsmaskiner, og computerstyret specifikationsvinkel for hjulene brancherne. Den er baseret i Correggio, Italien.

 1. RAASM S.P.A.

  Italien

  Virksomheden RAASM S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Trykluftsystemer og redskaber, Smøreudstyr og maskiner, Trykluftsystemer og redskaber, Smøreudstyr og maskiner, pumper til syre, og Dosering af væsker brancherne. Den er baseret i Cassola, Italien.

 2. HIPER ROAD TALLER MECÁNICO MADRID

  Spanien

  Virksomheden HIPER ROAD TALLER MECÁNICO MADRID, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Alcorcón, Spanien.

 3. H&S HÖPPNER

  Tyskland

  Virksomheden H&S HÖPPNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 4. ZETAB MACHINERY LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden ZETAB MACHINERY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. MULTIXAPA

  Spanien

  Virksomheden MULTIXAPA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Palma De Mallorca, Spanien.

 6. KFZ KAROSSERIE AUTO REPARATUR KRAINER

  Østrig

  Virksomheden KFZ KAROSSERIE AUTO REPARATUR KRAINER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 7. AUTOFFICINA CORSICO

  Italien

  Virksomheden AUTOFFICINA CORSICO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for dækreparatør, og garagetjenester til biler brancherne. Den er baseret i Corsico, Italien.

 8. TALLERBARATO.COM

  Spanien

  Virksomheden TALLERBARATO.COM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for dækmontering, reparation kobling, og udskiftning af bremseklodser brancherne. Den er baseret i Torrejón De La Calzada, Spanien.

 1. PAUL SZCZESNY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PAUL SZCZESNY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for bilværksted, og bilkarrosseri brancherne. Den er baseret i Erlensee, Tyskland.

 2. AUTOANKAUF SCHWEINFURT

  Tyskland

  Virksomheden AUTOANKAUF SCHWEINFURT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Schweinfurt, Tyskland.

 3. MAZDA MOTOR LOGISTICS EUROPE

  Belgien

  Virksomheden MAZDA MOTOR LOGISTICS EUROPE, er en Distributør, der opererer inden for Bilforhandler branchen. Den opererer også inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer, Vedligeholdelsesprodukter, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, dele til motorcykler, løsdele til biler, og Vedligeholdelsesprodukter brancherne. Den er baseret i Willebroek, Belgien.

 4. TALLERES INYECCIÓN ECHEVARRI S.L.

  Spanien

  Virksomheden TALLERES INYECCIÓN ECHEVARRI S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Etxebarri, Spanien.

 5. MEERSCHMAN

  Belgien

  Virksomheden MEERSCHMAN, er en Distributør, der opererer inden for Sedan branchen. Den opererer også inden for Biler, brugte, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, Køretøjer - serviceydelser, Biler - tilbehør, Biler, brugte, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, og Køretøjer - serviceydelser brancherne. Den er baseret i Ninove, Belgien.

 6. SCHWABO AUTOGLAS BENZ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHWABO AUTOGLAS BENZ GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 7. MAQUITUVE

  Spanien

  Virksomheden MAQUITUVE, er en Distributør, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Burgos, Spanien.

 8. TALLER TELDE TOYOTA

  Spanien

  Virksomheden TALLER TELDE TOYOTA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for bilelektrikerværksted brancherne. Den er baseret i Telde, Spanien.

 9. SPK

  Luxembourg

  Virksomheden SPK, er en Distributør, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for tilbehør til bilvask, anlæg og udstyr til bilkarrosserier, septiktank, og udstyr garage brancherne. Den er baseret i Foetz, Luxembourg.

 10. AMADO & FILIPE, LDA

  Portugal

  Virksomheden AMADO & FILIPE, LDA, er en Engrossalg, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Biltuningsudstyr, Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, og Biltuningsudstyr brancherne. Den er baseret i Seixal, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Garager og servicestationer - udstyr og installationer - Import eksport

Antal resultater

15.979 Virksomheder