• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • galvanisering - stål og metaller

Resultater for

Galvanisering - stål og metaller - Import eksport

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 2. CENTRO GALVANICO SUD ITALIA

  Italien

 3. AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. SONNEN METAL

  Estland

 5. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Tyskland

  På de følgende side vil vi fortælle dig, hvem vi er, hvordan vi arbejder og hvad der ellers er interessant at vide om os. Firmaet HATTLER & Sohn GmbH, i det følgende blot betegnet som HATTLER, beskæftiger sig først og fremmest med forædling af metalliske overflader. Vi benytter især galvanotekniske processer, men udfører også andre, der ofte er specialiserede. Overflader er vores store lidenskab. Vi behandler kundeordrer på vores fabrik i Villingen-Schwenningen, og det har vi efterhånden gjort i 90 år. I løbet af et sådant tidsrum møder man igen og igen vidt forskellige udfordringer. At mestre disse kræver anstrengelser, men giver samtidig tilfredshed og glæde. Derfor glæder vi os til også i fremtiden at få tildelt spændende opgaver i forbindelse med overflader.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  SELMANI sh.p.k. er en virksomhed der blev etableret i 1994. Firmaet er aktivt inden for byggebranchen og tilbyder varmforzinkning og tilpassede stålkonstruktioner samt standard HDG og rustfri stål vand- & brændstoftanke. Virksomheden er specialiseret i produktion af HVAC kedler, opvarmningskedler, hegn til brugsvandstanke & brændstoftanke, gitterværk, gulvbelægning, gittermaster til elmaster og trådløse faciliteter, varmgalvaniserede drivhusstrukturer etc.

 2. GSA

  Spanien

  GSA nyder stor anerkendelse på markedet for galvanisering af diverse emner. Vi er specialister i forskellige typer fastgørelser: Skruer, møtrikker, skiver, bolte, stænger og fastspændingsbolte. Galvanisering og skrueartikler. Vi fremstiller og producerer.

 3. GALVANOTECNICA SNC

  Italien

  Gul, hvid og sort forzinkning. Fornikling. Elektrolyse. Virksomheden har i mere end 40 år arbejdet inden for galvaniske behandlinger, især på området for statisk elektrolytisk galvanisering (2800 x 1400 x 600 er bassinernes mål) og roto. De automatiske linjer garanterer høj produktion og høje kvalitetsstandarder, og vores udvalg af faciliteter giver virksomheden mulighed for at imødekomme kundernes krav i alle industrisektorer.

 4. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Polen

  Vi har et manuelt galvaniseringsanlæg, hvilket gør os meget fleksible for producenters og individuelle kunders behov. Vi kan producere både enkelte emner og længere serier. Vi er i stand til hurtigt at implementere en ny teknologi til større kontrakter. Vi har stor erfaring i fornyelse af metaller. Vi får gammel krom til at skinne igen... og patinerede antikke genstande. Vi fornyer galvaniske belægninger på bil- og motorcykelelementer. Vi tilbyder: skinnende forkromning, satin forkromning...

 5. GALVACO

  Belgien

  Firmaet Galvaco du Weert Groep er specialiseret i galvanisering og elektropudret belægning med farve. Galvaco er i stand til at stå for hele processen: fra sort stål til levering af det færdige produkt til kunden eller på byggepladsen. Glavaco du Weert Groep tilbyder følgende ydelser: varmgalvanisering, deltagalvanisering (specialitet), maling med elektropudring, kvalitetskontrol, forskellige indpakninger og transport til bestemmelsesstedet.

 1. GALESA

  Spanien

  Virksomhed specialiseret i varmgalvanisering til nedsænkning i smeltet zink. Historisk virksomhed i Valence som startede inden for sektoren for metalbelægninger i 1968.

 2. ZINGA DANMARK

  Danmark

  Zinga Danmark Importerer, distribuerer og sælger Zinga koldgalvanisering i Danmark, til forhandlere, private, virksomheder og til stat.

 1. GALVANICA TOMASINA SNC

  Italien

 2. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Tyrkiet

 3. COURS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

  Tyskland

 5. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

 6. LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. GALVANIZED WIRE NOVIN INDUSTRY

  Iran

 8. ÖZGÜN METAL SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 1. IVEKOVIC TZM

  Kroatien

 2. HIS TEKNIK ÇELIK LTD. ?TI.

  Tyrkiet

 3. GALWMET. MAGDALENA NAJDEK

  Polen

 4. ALFATECH SRL

  Italien

 5. GALWAX

  Polen

 6. CROMKONTAKT KFT.

  Ungarn

 7. DI MONACO GUMMIERUNGEN E. K.

  Tyskland

 8. PATOIS BERNARD

  Frankrig

 9. FRANCE GALVA

  Frankrig

 10. LTS LE PARTENAIRE DE LA PROTECTION

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Galvanisering - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

32.971 virksomheder