• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • galvanisering - stål og metaller

Resultater for

Galvanisering - stål og metaller - Import eksport

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. er en virksomhed som blev grundlagt i 1994 i Tirana i Albanien. Firmaet er aktivt inden for byggebranchen og tilbyder varmforzinkning og tilpassede stålkonstruktioner samt standard HDG og rustfri stål vand- og brændstoftanke. Fabrikken har galvaniserede kedler med dimensioner på 6500 x 1700 x 2600 mm. Virksomheden specialiserer sig i produktion af HVAC-kedler, varmeenheder, sanitære vandtanke og brændstoftankhegn, tremmegitter, gulv, gittertårne til elektrisk strømoverførsel og GSM, polygonale master til lys og overførsel, trådløse faciliteter, varmforzinkede drivhusstrukturer, stålarbejde til kreaturer, vejskilte, sikkerhedsstålarbejde osv. På grund af vores effektive arbejdsflow, er vi i stand til at tilbyde førsteklasses stålarbejde til vores europæiske samarbejdspartnere, samtidig med vi reducerer deres omkostninger. Med kvalificerede, erfarne og serviceorienterede professionelle medarbejdere, garanterer SELMANI shpk høje servicestandarder.

 3. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos os er der god kemi: Et blik i vores virksomhed Vores virksomhedsfilosofi baserer på den betingelsesløse orientering ved kunden, hvilket har gjort en kontinuerlig vækst i over 30 år og udviklingen af globale produktinnovationer muligt for os. Vores værdier former ikke kun vores virksomhedskultur, de er også årsagen til vores højtmotiverede team af mangeårige medarbejdere, som hver dag yder toppræstationer. Team Vores hengivenhed til mottoet "Excellence inden for galvaniseringsløsninger" præger vores daglige handlinger. Som team garanterer vi i fællesskab, at vores kunder altid modtager optimale produkter og ydelser. Værdier Vi skaber fremtiden i fællesskab Kreativitet og innovation bestemmer vores handlinger. Ved at lytte opmærksom identificerer vi behov. Vi handler i øjenhøjde og baserende på tillid. At byde på chancer - At kræve ærlighed og respekt danner fundamentet for vores succeskultur. Vi fremmer og kræver potentialer. Fairness og klarhed er hjørnestenene i vores kommunikation. At tillade idéer- at omsætte dem modigt Vi ser nysgerrighed som et udgangspunkt for fremskridt. Vi realiserer i dag og sikrer morgendagens succes. Vi lærer af fejl. Glæde ved succesen Ambitiøse mål realiserer vi med begejstring. Med lidenskab stræber vi efter at være fremragende. Vi er stolte over vores succeser og taler om dem. At tage ansvar Vores samfunds grundværdier overholder og respekterer vi.

 4. KMC GROUP - MEKO METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  MEKO Metal, som har været førende inden for stålprofilproduktion siden 1969, er vokset fra en facilitet på 10.000 kvadratmeter til 100.000 kvadratmeter beliggende i Torbalı-Izmir, og underlagt KMC Group siden 2011. Vores samarbejde integrerer unik kommerciel og teknisk ekspertise, hvilket resulterer i en årlig produktionskapacitet på 150.000 ton, som kontinuerligt tilpasses med de globale tekniske udviklinger. Med hensigt om at opnå en topplads blandt de 3 bedste globale virksomheder for specialprofiler, har MEKO Metal oplevet en robust stigning i deres eksportvolumen. Med speciale i åbne, svejsede og rustfrit stålprofiler, tilbyder vi vores produkter til et utal af industrier, såsom automobil, møbel, husholdningsapparater, stålprodukter, varme og køling, klimaanlæg, anlægsarbejde og stålkonstruktion, stilladsprofiler, opvarmede håndklædestativer, solcelleenergisystemer, landbrugsvanding og drivhuse. Vores vigtigste sektorer: •Standardrør og profiler •Specialprofiler •Automobilprofiler •Solcelleenergisystemprofiler •Monteringssystemer til jorden til solcelle •Monteringssystemer til tag til solcelle •Anlægsarbejde og stålkonstruktioner •Profiler til landbrug og drivhus •Profiler til elektricitet og elektronik •HVAC-profiler •Profiler i rustfrit stål Rulleformning tilbyder en omkostningsfordel i forhold til aluminium, ved at erstatte vigtige produktionsdele der traditionelt kræver aluminium med rulleformet stål. Vi specialiserer os i internt design og produktion af forme, værktøjer, ruller og vigtige komponenter. Kontakt os for flere oplysninger!

 5. CENTRO GALVANICO SUD ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRO GALVANICO SUD ITALIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for fornikling af metal, galvanisering af fortinning, anodisering af metal, og galvaniske behandlinger brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 2. SURCOTEC SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SURCOTEC SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Plan-Les-Ouates Ge, Schweiz.

 3. GRAFIC CROMIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAFIC CROMIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, forkromning af metal, galvaniske behandlinger, Polering - stål og metaller, og galvanisering brancherne. Den er baseret i Monte San Savino, Italien.

 4. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Motorløb, udstyr og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Elektrolytisk forzinkning, Motorløb, udstyr og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, SMÅ METALDELE, og automobilindustrien brancherne. Den er baseret i Stari Trg Pri Ložu, Slovenien.

 5. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL IN LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Valsning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, underleverandør af plader, Underleverandørtjenester til bilindustrien, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 1. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Tyskland

  På de følgende side vil vi fortælle dig, hvem vi er, hvordan vi arbejder og hvad der ellers er interessant at vide om os. Firmaet HATTLER & Sohn GmbH, i det følgende blot betegnet som HATTLER, beskæftiger sig først og fremmest med forædling af metalliske overflader. Vi benytter især galvanotekniske processer, men udfører også andre, der ofte er specialiserede. Overflader er vores store lidenskab. Vi behandler kundeordrer på vores fabrik i Villingen-Schwenningen, og det har vi efterhånden gjort i 90 år. I løbet af et sådant tidsrum møder man igen og igen vidt forskellige udfordringer. At mestre disse kræver anstrengelser, men giver samtidig tilfredshed og glæde. Derfor glæder vi os til også i fremtiden at få tildelt spændende opgaver i forbindelse med overflader.

 2. GSA

  Spanien

  GSA nyder stor anerkendelse på markedet for galvanisering af diverse emner. Vi er specialister i forskellige typer fastgørelser: Skruer, møtrikker, skiver, bolte, stænger og fastspændingsbolte. Galvanisering og skrueartikler. Vi fremstiller og producerer.

 1. GALVANOTECNICA SNC

  Italien

  Gul, hvid og sort forzinkning. Fornikling. Elektrolyse. Virksomheden har i mere end 40 år arbejdet inden for galvaniske behandlinger, især på området for statisk elektrolytisk galvanisering (2800 x 1400 x 600 er bassinernes mål) og roto. De automatiske linjer garanterer høj produktion og høje kvalitetsstandarder, og vores udvalg af faciliteter giver virksomheden mulighed for at imødekomme kundernes krav i alle industrisektorer.

 2. GALVACO

  Belgien

  Firmaet Galvaco du Weert Groep er specialiseret i galvanisering og elektropudret belægning med farve. Galvaco er i stand til at stå for hele processen: fra sort stål til levering af det færdige produkt til kunden eller på byggepladsen. Glavaco du Weert Groep tilbyder følgende ydelser: varmgalvanisering, deltagalvanisering (specialitet), maling med elektropudring, kvalitetskontrol, forskellige indpakninger og transport til bestemmelsesstedet.

 3. HITZEL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Som familievirksomhed med mange års erfaring inden for galvanotechnik har vi en omfattende viden om overfladeforædling af metaller som f.eks. stål, rustfrit stål, uædle metaller, messing, aluminium, trykstøbt zink og ABS-plast. Ved galvaniseringen fokuserer vi ikke kun på den optiske forædling ved dekorativ galvanoteknik, men også på emnets funktionelle nytte. Herved opnår dit produkt egenskaber, som genstanden ikke har med fra starten.

 4. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Polen

  Vi har et manuelt galvaniseringsanlæg, hvilket gør os meget fleksible for producenters og individuelle kunders behov. Vi kan producere både enkelte emner og længere serier. Vi er i stand til hurtigt at implementere en ny teknologi til større kontrakter. Vi har stor erfaring i fornyelse af metaller. Vi får gammel krom til at skinne igen... og patinerede antikke genstande. Vi fornyer galvaniske belægninger på bil- og motorcykelelementer. Vi tilbyder: skinnende forkromning, satin forkromning...

 5. GALESA

  Spanien

  Virksomhed specialiseret i varmgalvanisering til nedsænkning i smeltet zink. Historisk virksomhed i Valence som startede inden for sektoren for metalbelægninger i 1968.

 6. ZINGA DANMARK

  Danmark

  Zinga Danmark Importerer, distribuerer og sælger Zinga koldgalvanisering i Danmark, til forhandlere, private, virksomheder og til stat.

 7. GALVANICA TOMASINA SNC

  Italien

  Virksomheden GALVANICA TOMASINA SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for forsølvning, fornikling af metal, galvaniseringsteknik, og bronzering af metal brancherne. Den er baseret i Olginasio-Besozzo, Italien.

 8. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden MAK BORU PROFIL METAL A.Ş., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for metalbaner, koldlaminerede, profilering af metal, lagre og kølekamre ved styret temperatur, og profileringsmaskiner til formning af plader brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 1. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MICRO + HEGA SURFACES GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Freiberg Am Neckar, Tyskland.

 2. COURS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden COURS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, krom, nikkel, og beklædninger brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 3. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden GALWANIZER SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, galvanisering af fornikling, galvanisering af forkobring, og Elektrolytisk forzinkning brancherne. Den er baseret i Dzierżoniów, Polen.

 4. LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 5. GALWAX

  Polen

  Virksomheden GALWAX, er en Multi-Category, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for galvanisering aluminium, galvanisering af fortinning, og galvanisering af fornikling brancherne. Den er baseret i Nadarzyn, Polen.

 6. DI MONACO GUMMIERUNGEN E. K.

  Tyskland

  Virksomheden DI MONACO GUMMIERUNGEN E. K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Plast - industrielle produkter, Belægninger, plast-, Galvanisering - stål og metaller, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Plast - industrielle produkter, og Belægninger, plast- brancherne. Den er baseret i Burscheid, Tyskland.

 7. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 8. FRANCE GALVA

  Frankrig

  Virksomheden FRANCE GALVA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, bearbejdning af stål, og Efterbehandling af metaller brancherne. Den er baseret i Saint-Florentin, Frankrig.

 9. ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, Varmebehandling af stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 10. GALWMET. MAGDALENA NAJDEK

  Polen

  Virksomheden GALWMET. MAGDALENA NAJDEK, er en Multi-Category, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for galvanisering, bearbejdning af metal, og Metallåse brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Galvanisering - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.915 Virksomheder