• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gødning og jordforbedringsmidler

Resultater for

Gødning og jordforbedringsmidler - Import eksport

 1. TECHSEALAB

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

 3. TECNOBELL SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecnobell er resultatet af den lange erfaring fra personer, der har dedikeret deres liv til at forstå og imødekomme landbrugets reelle behov ved at skabe produkter med lav miljøpåvirkning, der respekterer naturen og menneskers sundhed. Missionen har til formål at støtte med en særlig næring, der er resultatet af en konstant forskning og udvikling, alle afgrødernes fænologiske faser for at sikre forbrugeren sundere og renere fødevarer. Tecnobell er specialiseret i at udvikle økologiske produkter. Vores innovative laboratorieudstyr, mineralske og vegetabilske råvarer med høj renhed kombineret med vores knowhow er grundlaget for specielle produkter, som bliver præcisionsredskaber mellem hænderne på de, der skal finde den rigtige balance mellem kvantitet og kvalitetsproduktion uden at gå på kompromis med bæredygtig udvikling, der effektivt skal imødekomme en voksende global efterspørgsel efter mad.

 4. SENAPRO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Salgs- og marketingvirksomheden SeNaPro® GmbH er et datterselskab af Carl Sebald Söhne KG, der har været aktiv indenfor natursten branchen i mere end 150 år. SeNaPro® har sat sig som mål, at forarbejde de udvindede klippetyper fra den frankiske Jura med størst mulig effektivitet, for at fremstille naturlig gødning af høj kvalitet, for at skabe den optimale sammensætning til landbrug og skovbrug. En systematisk viden og en konsekvent anvendelse af udelukkende, naturlige produktionskomponenter, danner grundlaget for en succesfuld produktstrategi, der også varer ind i fremtiden. I er certificeret af de tekniske overvågningsmyndigheder i henhold til DIN ISO 9001: 2008. De vigtigste kompetencer hos SeNaPro kan føres tilbage til den fleksible og hurtige tilpasning, til de individuelle ønsker fra deres alsidige kunder.

 5. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Skandikem er en førende global leverandør af specialiserede kemiske opløsninger til forskellige industrier. Med en forpligtelse til innovation og bæredygtighed, tilbyder vi et omfattende udvalg af førsteklasses kemikalier og tjenester, som er skræddersyet til at møde vores kunders unikke behov. Vores virksomhed er bygget på fundamentet af ekspertise, pålidelighed og kundetilfredshed. Hos Skandikem forstår vi vigtigheden af kemikalier til at fremme fremskridt på tværs af flere sektorer. Vores alsidige portefølje omfatter områder som farmaceutikal, personlig pleje, industriel fremstilling, landbrug og meget mere. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger som forbedrer deres processer, forbedrer effektivitet og fremmer vækst. Innovation er grundstenen i vores drift. Vi investerer i banebrydende forskning og udvikling, for at holde os opdateret med de seneste kemiske udviklinger. Ved kontinuerligt at udforske nye muligheder og skubbe grænserne, arbejder vi på at udvikle bæredygtige og miljøvenlige løsninger som passer til de altid udviklende behov fra de brancher som vi leverer til. Vores globale tilstedeværelse betyder, at vi kan levere til kunder over hele verden. Med et robust forsyningskædenetværk og effektive distributionskanaler, leverer vi vores produkter hurtigt og pålideligt, uanset de geografiske grænser. Skandikem er stolte over at bidrage til vores kunders succes og vækst, både lokalt og internationalt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har et velkendt omdømme som en pålidelig distributør af højkvalitets landbrugsprodukter på det globale landbrugsmarked. Vores forpligtelse til excellence og integritet har hjulpet med at etablere os som et pålideligt navn inden for landbrugssektoren. Hvad der adskiller os for konkurrenterne, er vores dybe passion for landbrugsråvarer. Vi har investeret megen tid i forståelsen af ethvert område af landbrugsmarkedet inden for eksport, inklusive produktion, logistik og distribution. Denne omfattende viden har gjort os til en pålidelig partner inden for eksportbranchen. I virksomheden finder du et dedikeret hold af eksperter som kontinuerligt gør lidt ekstra, for at hjælpe vores kunder. Med mange års erfaring på eksportmarkederne, har vi placeret os som førende på vores område, ved at sætte et højt niveau inden for kvalitet og pålidelighed. I Danmark er vi stolte over at være en førende leverandør af de bedste landbrugsprodukter. Vores tilbud omfatter et alsidigt udbud af produkter såsom nødder, gødning og dyrefoder. Vi forstår vigtigheden ved disse produkter inden for forskellige industrier, og er forpligtet til udelukkende at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores mission er at fortsætte med at være en pålidelig partner for virksomheder som har brug for de bedste landbrugsråvarer. Med en fokus på excellence, integritet og kundetilfredshed, vil AJ Agro ApS forblive på fronten af branchen for landbrugsprodukter.

 2. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Polen

  Verified by europages badge

  Time for Lime er en førende virksomhed inden for landbrugsinnovation, som kombinerer traditionelle metoder med bæredygtige praksisser, for at forbedre jordens sundhed. Vores alsidige produktudvalg omfatter kalk, kalciumkarbonat og et udvalg af specialiserede gødningsmidler, som er designet til at imødese de særlige behov hos træavlere, gartnere og større landbrugsdrifter. Vi har fokus på bæredygtighed, ved at tilbyde solide og naturlige gødningsmidler som fremmer en sund jord for de fremtidige generationer. Det skal bemærkes, at vores sorte kalkgødningsmiddel og granuleret sort kalk, sammen med granuleret magnesium kalk og magnesiumoxid leverer målrettede løsninger til at forbedre jordens struktur, og adressere mangel på næringsstoffer, hvilket sikrer en god plantevækst. Drevet af en forpligtelse til naturlige løsninger og miljømæssig fokus, er produkterne fra Time for Lime en kulmination af en omfattende forskning og udvikling. Vi arbejder på at hjælpe landbrugssektoren med effektive, miljøvenlige værktøjer for at opnå succes, fra forberedelse af jorden til høsten.

 3. BIOCOMPIG BV

  Holland

  Verified by europages badge

  BIOCOMPIG er en virksomhed, som tilbyder assistance og rådgivning vedrørende økologisk granuleret gødning til det europæiske og globale marked. Vi yder rådgivning og leverer til landbrug, planteskoler og den økologiske sektor. Vores økologiske granulerede gødning produceres og leveres i henhold til de gældende standarder og værdier. Vi er i stand til at levere ensarterede produkter året rundt i BIGBAGS, sække [25 kg] eller løs vægt [blæsning/vipning].

 4. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVAFRUIT & ABONOVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Tropiske frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Gødning og jordforbedringsmidler, organisk gødning, Frugt import eksport, aminosyrer, dybfrosset tang, og vækstfremmere brancherne. Den er baseret i Banyeres De Mariola, Spanien.

 5. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMES AGRI-COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, Tørv og kompost, Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, organisk gødning, flydende gødning, Gødning til korndyrkning, og Gødning til træavl brancherne. Den er baseret i Znamianka, Ukraine.

 1. GT MATERIALS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GT MATERIALS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den er baseret i Graz, Østrig.

 2. SDP SOCIETE DE DISTRIBUTION ET DE PRESTATION DE SERVICES

  Frankrig

  SDP er en fransk virksomhed specialiseret i udvikling, fremstilling og distribution af landbrugsprodukter. Modelserien distribueres gennem kooperativ- og handelsnetværket og består af fire produktfamilier: adjuvanser, gødningsprodukter af blade, jordprodukter og serviceprodukter. Virksomheden tilbyder produkter til alle kulturer. Forskning og udvikling er hovedsageligt baseret på grøn kemi. Hvert år udsender SDP-laboratoriet flere nyskabelser. SDP markedsfører sine produkter på det franske marked og eksporterer til alle verdensdele. Takket være sin reaktivitet og evne til at tilpasse sig kundernes behov, er SDP anerkendt for sin ekspertise. SDP er en af ​​lederne inden for bladernæring og adjuvanser.

 1. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra virksomheden fremstiller og sælger organiske produkter til høstning af afgrøder, inklusive vermikompost-biogødning, svampe- og bakteriebaserede plantebeskyttelsesmidler, rene aminosyrer samt bakteriegødning og jordforbedringsmidler. Virksomheden har leveret deres produkter på det russiske marked siden 2016, og har siden 2022 udvidet deres salgsområder til de nærliggende lande (Serbien, Hviderusland, Georgien, Kazakhstan, Uzbekistan, Kirgisistan). Virksomheden ligger også i forhandlinger om at starte levering til de afrikanske lande. Virksomheden fremstiller og leverer: Frøbehandlinger; - Bladgødskning; - Forberedning til at øge og bevare jordens fertilitet (inklusive rehabilitering af jorden); - Jordorme til affaldsbehandling og produktion af biohumus; - Udstyr til vermikompost og produktion af biohumus; - Solidt biohumus; Bakterieformuleringer (biosvampe, formuleringer til nitrogen-, fosfor- og kaliumfiksering). BioEra tilbyder et udvalg af ydelser, for at fremme landbrugsudvikling ved at levere førsteklasses formuleringer. Virksomhedens specialister udvikler applikationsplaner, overvåger resultaterne og styrer applikationsprocesserne af de leverede formuleringer.

 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC producerer organiske gødningsmidler og foderadditiver under handelsmærket EDAGUM®, den høje kvalitet og effektivitet er blevet understøttet af forskning fra mere end 30 russiske og udenlandske institutioner. EDAGUM®SM gødningsmiddel er en naturlig vækststimulator og jordforbedring, der er fremstillet af miljøvenlige plantematerialer. Det er samtidig en humin (40-50 g / l) og økologisk gødning (15 typer bakterier), som sikrer en høj effektivitet: op til 50 % mere afgrøde, op til 40 % besparelse af mineralgødning og ukrudtsmidler. EDAGUM®SM foderadditiver er fremstillet af en blanding af forskellige naturlige råmaterialer, og bruges til at øge produktiviteten og reducere tilstedeværelsen af sygdomme i landbrugsdyr, fjerkræ og marineliv. Forbedrer kvaliteten og miljøpåvirkningen af produkterne. Et fremragende alternativ til antibiotika.

 3. PRESTO DURPES, UAB

  Litauen

  PRESTO DURPĖS UAB forhandler tørv og tilbereder forskellige tørveblandinger. Firmaet forhandler kun engros. Vi laver tørvemix på bestilling. Hovedprodukterne: organisk sphagnum, sphagnum til køkkenhaven, sphagnum til frugthaven, substrater til blomster.

 4. STOLLER EUROPE SLU

  Spanien

  Stoller er en multinational virksomhed med speciale i plantefysiologi og ernæring. Firmaet har i over 42 år udviklet og leveret innovative kvalitetsløsninger inden for forbedring af planteproduktivitet.

 5. DBT AS

  Estland

  AS DBT, der blev grundlagt den 10.06.1997, tilbyder opbevarings af bulk gødning og håndtering. Grundstenen til AS DBT terminal blev lagt i havnen i Muuga den 17. februar 1998. Selvom vi startede fra bunden blev der opført en moderne og højteknologisk tørlast havneterminal på mindre end et år. Terminalen åbnede i december 1998.

 6. ETS HUON

  Frankrig

  ETS HUON: Fabrikant af organisk gødning, gødningsmidler - økologisk og konventionelt landbrug. Huon organisk gødning er designet med den største respekt for naturen. Grundlaget for de fleste af vores komposter er i overensstemmelse med specifikationerne for økologisk landbrug. Vores fremgangsmåde til kompostering (med temperaturstigning til 70° C) og koldgranulering giver os hygiejnisk kompost og bevarer samtidig mikrobelivet.

 7. FIBRE VERTE SARL

  Frankrig

  Virksomheden FIBRE VERTE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Havetilbehør, Parker og haver - konsulenter, Naturgødning, Havetilbehør, Parker og haver - konsulenter, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Fabregues, Frankrig.

 8. MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS

  Spanien

  Virksomheden MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for organisk gødning, aminosyrer - peptider, jern, og bio-aktivatorer til humusrig jord brancherne. Den er baseret i Terrassa, Spanien.

 1. ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN, er en Distributør, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. VISTA COMPANY FOR AGRICULTURE

  Jordan

  Virksomheden VISTA COMPANY FOR AGRICULTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den er baseret i Amman, Jordan.

 3. SUPLANT S.C.

  Polen

  Virksomheden SUPLANT S.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kalksten, Landbrug - import-eksport, Kalksten, Landbrug - import-eksport, og Kalciumgødning brancherne. Den er baseret i Trebaczów, Polen.

 4. KUNERGENE TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden KUNERGENE TARIM, er en Distributør, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kunstgødning, foder, gødning, Kunstgødning, og Frø til landbruget brancherne. Den er baseret i Nigde, Tyrkiet.

 5. DONEGAL SEAWEED

  Irland

  Virksomheden DONEGAL SEAWEED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for organisk gødning, biologisk produkt, nutraceutiske produkter, og økologiske landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Dungloe, Irland.

 6. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanien

  Virksomheden INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, Gødning og jordforbedringsmidler, og organisk additiv brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 7. POLYPLASTAMBALAJ

  Tyrkiet

  Virksomheden POLYPLASTAMBALAJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kunstgødning, og Kunstgødning brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 8. AXEB

  Spanien

  Virksomheden AXEB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stiklinger og gødning branchen. Den opererer også inden for Sprøjtningsudstyr til landbrug, Gødning og jordforbedringsmidler, vækstfremmere, aminosyrer, Sprøjtningsudstyr til landbrug, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Lleida, Spanien.

 9. BIOFA AG

  Tyskland

  Virksomheden BIOFA AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den er baseret i Münsingen, Tyskland.

 10. NEUFARM GMBH

  Tyrkiet

  Virksomheden NEUFARM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for gødning, parasitmiddel, svampedræbende midler til landbrug, og aminosyrer brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gødning og jordforbedringsmidler - Import eksport

Antal resultater

1.752 Virksomheder