• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gødning og jordforbedringsmidler

Resultater for

Gødning og jordforbedringsmidler - Import eksport

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC producerer organiske gødningsmidler og foderadditiver under handelsmærket EDAGUM®, den høje kvalitet og effektivitet er blevet understøttet af forskning fra mere end 30 russiske og udenlandske institutioner. EDAGUM®SM gødningsmiddel er en naturlig vækststimulator og jordforbedring, der er fremstillet af miljøvenlige plantematerialer. Det er samtidig en humin (40-50 g / l) og økologisk gødning (15 typer bakterier), som sikrer en høj effektivitet: op til 50 % mere afgrøde, op til 40 % besparelse af mineralgødning og ukrudtsmidler. EDAGUM®SM foderadditiver er fremstillet af en blanding af forskellige naturlige råmaterialer, og bruges til at øge produktiviteten og reducere tilstedeværelsen af sygdomme i landbrugsdyr, fjerkræ og marineliv. Forbedrer kvaliteten og miljøpåvirkningen af produkterne. Et fremragende alternativ til antibiotika.

 3. SENAPRO GMBH

  Tyskland

  Salgs- og marketingvirksomheden SeNaPro® GmbH er et datterselskab af Carl Sebald Söhne KG, der har været aktiv indenfor natursten branchen i mere end 150 år. SeNaPro® har sat sig som mål, at forarbejde de udvindede klippetyper fra den frankiske Jura med størst mulig effektivitet, for at fremstille naturlig gødning af høj kvalitet, for at skabe den optimale sammensætning til landbrug og skovbrug. En systematisk viden og en konsekvent anvendelse af udelukkende, naturlige produktionskomponenter, danner grundlaget for en succesfuld produktstrategi, der også varer ind i fremtiden. I er certificeret af de tekniske overvågningsmyndigheder i henhold til DIN ISO 9001: 2008. De vigtigste kompetencer hos SeNaPro kan føres tilbage til den fleksible og hurtige tilpasning, til de individuelle ønsker fra deres alsidige kunder.

 4. TECNOBELL SRL

  Italien

  Tecnobell er resultatet af den lange erfaring fra personer, der har dedikeret deres liv til at forstå og imødekomme landbrugets reelle behov ved at skabe produkter med lav miljøpåvirkning, der respekterer naturen og menneskers sundhed. Missionen har til formål at støtte med en særlig næring, der er resultatet af en konstant forskning og udvikling, alle afgrødernes fænologiske faser for at sikre forbrugeren sundere og renere fødevarer. Tecnobell er specialiseret i at udvikle økologiske produkter. Vores innovative laboratorieudstyr, mineralske og vegetabilske råvarer med høj renhed kombineret med vores knowhow er grundlaget for specielle produkter, som bliver præcisionsredskaber mellem hænderne på de, der skal finde den rigtige balance mellem kvantitet og kvalitetsproduktion uden at gå på kompromis med bæredygtig udvikling, der effektivt skal imødekomme en voksende global efterspørgsel efter mad.

 5. BIOCOMPIG BV

  Holland

  BIOCOMPIG er en virksomhed, som tilbyder assistance og rådgivning vedrørende økologisk granuleret gødning til det europæiske og globale marked. Vi yder rådgivning og leverer til landbrug, planteskoler og den økologiske sektor. Vores økologiske granulerede gødning produceres og leveres i henhold til de gældende standarder og værdier. Vi er i stand til at levere ensarterede produkter året rundt i BIGBAGS, sække [25 kg] eller løs vægt [blæsning/vipning].

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GT MATERIALS GMBH

  Østrig

 2. SIMAR S.R.L.

  Italien

 3. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra virksomheden fremstiller og sælger organiske produkter til høstning af afgrøder, inklusive vermikompost-biogødning, svampe- og bakteriebaserede plantebeskyttelsesmidler, rene aminosyrer samt bakteriegødning og jordforbedringsmidler. Virksomheden har leveret deres produkter på det russiske marked siden 2016, og har siden 2022 udvidet deres salgsområder til de nærliggende lande (Serbien, Hviderusland, Georgien, Kazakhstan, Uzbekistan, Kirgisistan). Virksomheden ligger også i forhandlinger om at starte levering til de afrikanske lande. Virksomheden fremstiller og leverer: Frøbehandlinger; - Bladgødskning; - Forberedning til at øge og bevare jordens fertilitet (inklusive rehabilitering af jorden); - Jordorme til affaldsbehandling og produktion af biohumus; - Udstyr til vermikompost og produktion af biohumus; - Solidt biohumus; Bakterieformuleringer (biosvampe, formuleringer til nitrogen-, fosfor- og kaliumfiksering). BioEra tilbyder et udvalg af ydelser, for at fremme landbrugsudvikling ved at levere førsteklasses formuleringer. Virksomhedens specialister udvikler applikationsplaner, overvåger resultaterne og styrer applikationsprocesserne af de leverede formuleringer.

 4. PRESTO DURPES, UAB

  Litauen

  PRESTO DURPĖS UAB forhandler tørv og tilbereder forskellige tørveblandinger. Firmaet forhandler kun engros. Vi laver tørvemix på bestilling. Hovedprodukterne: organisk sphagnum, sphagnum til køkkenhaven, sphagnum til frugthaven, substrater til blomster.

 5. STOLLER EUROPE SLU

  Spanien

  Stoller er en multinational virksomhed med speciale i plantefysiologi og ernæring. Firmaet har i over 42 år udviklet og leveret innovative kvalitetsløsninger inden for forbedring af planteproduktivitet.

 1. ETS HUON

  Frankrig

  ETS HUON: Fabrikant af organisk gødning, gødningsmidler - økologisk og konventionelt landbrug. Huon organisk gødning er designet med den største respekt for naturen. Grundlaget for de fleste af vores komposter er i overensstemmelse med specifikationerne for økologisk landbrug. Vores fremgangsmåde til kompostering (med temperaturstigning til 70° C) og koldgranulering giver os hygiejnisk kompost og bevarer samtidig mikrobelivet.

 2. DBT AS

  Estland

  AS DBT, der blev grundlagt den 10.06.1997, tilbyder opbevarings af bulk gødning og håndtering. Grundstenen til AS DBT terminal blev lagt i havnen i Muuga den 17. februar 1998. Selvom vi startede fra bunden blev der opført en moderne og højteknologisk tørlast havneterminal på mindre end et år. Terminalen åbnede i december 1998.

 1. MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS

  Spanien

 2. SUPLANT S.C.

  Polen

 3. FIBRE VERTE SARL

  Frankrig

 4. VISTA COMPANY FOR AGRICULTURE

  Jordan

 5. ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN

  Tyrkiet

 6. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanien

 7. DONEGAL SEAWEED

  Irland

 8. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraine

 1. POLYPLASTAMBALAJ

  Tyrkiet

 2. AXEB

  Spanien

 3. NEUFARM GMBH

  Tyrkiet

 4. BIOFA AG

  Tyskland

 5. GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS

  Spanien

 6. ORGANIC VERMICOMPOST LIQUID WORM

  Tyrkiet

 7. BRIMSTONE

  Tyrkiet

 8. SINOHERB AGROCHEM CO., LTD.

  Forenede Stater

 9. AGROGLOB TARIM

  Tyrkiet

 10. EKOBIGSOL

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Gødning og jordforbedringsmidler - Import eksport

Antal resultater

1.721 virksomheder