• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gær og fermenter til levnedsmidler

Resultater for

Gær og fermenter til levnedsmidler - Import eksport

 1. TOMEGA SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. konstruktør af maskiner til værdiforøgelse og transformation af mælkeprodukter. Din partner inden for transformation af mælk. Vores maskiner bygges efter mål og tilpasses i henhold til dine behov og ønsker. Kvalitetsmaterialer (kun europæiske leverandører). Vi distribuerer produkter såsom frugt på sukker til yoghurt, gæringsstoffer, løbestoffer, osteforme, osteklæder samt tilbehør til ostefremstilling, måleinstrumenter osv.

 2. SPL INTERNATIONAL LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPL INTERNATIONAL LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i Ellesmere Port, Det Forenede Kongerige.

 3. F.X. WIENINGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden F.X. WIENINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for gær, gær, bagepulver og naturgær, og hævningsmidler til fødevareindustri og konservesindustri brancherne. Den er baseret i Passau, Tyskland.

 4. MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. PATISFRANCE - PURATOS

  Frankrig

  Virksomheden PATISFRANCE - PURATOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Gær og fermenter til levnedsmidler, økologiske fødevarer engros, surdej til bagværk, Gær og fermenter til levnedsmidler, og mel brancherne. Den er baseret i Rungis, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA.

  Portugal

  Virksomheden PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Canelas, Portugal.

 2. BIOAGRO SRL

  Italien

  Virksomheden BIOAGRO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i Thiene, Italien.

 3. FALA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FALA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, bagerprodukter, gær, og bagværk og pasta brancherne. Den er baseret i Bühl, Tyskland.

 4. LAFFORT ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LAFFORT ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for ønologiske tilsætningsstoffer, ønologiske produkter, oenologiske garvesyrer, og enzymer brancherne. Den er baseret i Tortona, Italien.

 5. SACCO SYSTEM

  Italien

  Virksomheden SACCO SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for mælkesyrebaciller, mælkesyrebakterier til fødevareindustri og konservesindustri, naturlig osteløbe i pulver, og mælkebakterier brancherne. Den er baseret i Cadorago, Italien.

 1. BIOTEC FERMENTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BIOTEC FERMENTI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for mælkesyrebaciller, og naturlig osteløbe brancherne. Den er baseret i Cornegliano Laudense, Italien.

 2. PE "SLAVUTYCH-TARA"

  Ukraine

  Virksomheden PE "SLAVUTYCH-TARA", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i Zaporozhye, Ukraine.

 1. ALGIST BRUGGEMAN

  Belgien

  Virksomheden ALGIST BRUGGEMAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i Gent, Belgien.

 2. PEYRE

  Frankrig

  Virksomheden PEYRE, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Aumont Aubrac, Frankrig.

 3. YEAST PLANT OJSC

  Belarus

  Virksomheden YEAST PLANT OJSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 4. NATUREGE

  Frankrig

  Virksomheden NATUREGE, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Jassans Riottier, Frankrig.

 5. ATECNOS

  Italien

  Virksomheden ATECNOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i Oderzo, Italien.

 6. VORONEZHSKIE YEAST LLC

  Tyrkiet

  Virksomheden VORONEZHSKIE YEAST LLC, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den er baseret i ISTANBUL, Tyrkiet.

 7. HABRE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HABRE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for gær, og gær brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 8. BIOCEANE

  Frankrig

  Virksomheden BIOCEANE, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i St Herblain, Frankrig.

 1. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Rueil Malmaison, Frankrig.

 2. MIELLERIE ESTIVAMIELS

  Frankrig

  Virksomheden MIELLERIE ESTIVAMIELS, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Estivareilles, Frankrig.

 3. LA FERME VIGNECOISE

  Frankrig

  Virksomheden LA FERME VIGNECOISE, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Vignec, Frankrig.

 4. ACTIDIET

  Frankrig

  Virksomheden ACTIDIET, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i La Broque, Frankrig.

 5. ISERNHÄGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ISERNHÄGER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gær og fermenter til levnedsmidler, Automatisering af produktion, aromaer til konditorindustrien, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Isernhagen, Tyskland.

 6. FUTUR OEUF

  Frankrig

  Virksomheden FUTUR OEUF, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Lanouee, Frankrig.

 7. MADRAS

  Frankrig

  Virksomheden MADRAS, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Pertuis, Frankrig.

 8. HISTOIRE D'OEUF

  Frankrig

  Virksomheden HISTOIRE D'OEUF, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Gær og fermenter til levnedsmidler, Færdigretter og gourmetretter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Gær og fermenter til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Gennes Sur Seiche, Frankrig.

 9. JOINT VENTURE " ODESSA YEAST "

  Ukraine

  Virksomheden JOINT VENTURE " ODESSA YEAST ", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for gær, og eksport brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 10. LA PRIMAVERA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LA PRIMAVERA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for surdej til bagværk brancherne. Den er baseret i Ragusa, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis