• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fuglefrø

Resultater for

Fuglefrø - Import eksport

 1. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 2. GSSE GROUP

  Ukraine

  Virksomheden GSSE GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den opererer også inden for hirse, og durra brancherne. Den er baseret i Kyrylivka, Ukraine.

 3. CHEMI - VIT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CHEMI - VIT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Hundefoder, Fuglefrø, og Hundefoder brancherne. Den er baseret i Quattro Castella, Italien.

 4. HESS VERTRIEB UG

  Tyskland

  Virksomheden HESS VERTRIEB UG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Geilenkirchen, Tyskland.

 5. KMS FOODS LTD

  Bulgarien

  Virksomheden KMS FOODS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den opererer også inden for pakkede solsikkefrø, hørfrø, og koriander brancherne. Den er baseret i Yambol, Bulgarien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHICO BIRD FOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden CHICO BIRD FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 2. ALSO SRL

  Italien

  Virksomheden ALSO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Fuglefrø, Kattefoder, og Fuglefrø brancherne. Den er baseret i Messina, Italien.

 3. AVES-9 LTD

  Bulgarien

  Virksomheden AVES-9 LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Pazardzhik, Bulgarien.

 4. ANIMALIS PET SHOP

  Belgien

  Virksomheden ANIMALIS PET SHOP, er en Detailsalg, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Foder til kæledyr, bure til kæledyr, kosttilskud til duer, og hestefoder brancherne. Den er baseret i Eghezée, Belgien.

 5. ALBERT E.JAMES & SON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALBERT E.JAMES & SON LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 1. GRAF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GRAF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, Marmor og natursten, Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, og Marmor og natursten brancherne. Den er baseret i Burghaslach, Tyskland.

 2. VOYADA MALDIVES

  Maldiverne

  Virksomheden VOYADA MALDIVES, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Feydhoo, Maldiverne.

 1. GASCO SA

  Frankrig

  Virksomheden GASCO SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Fuglefrø, tilbehør til kæledyr, og kroketter til dyr brancherne. Den er baseret i Mirande, Frankrig.

 2. AQUARISTIK-MANTEL

  Tyskland

  Virksomheden AQUARISTIK-MANTEL, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, og Fuglefrø brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 3. AQUARIENBAU HEINZ JEBRAMEK

  Tyskland

  Virksomheden AQUARIENBAU HEINZ JEBRAMEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Dyrefoder, Fuglefrø, Muslinger, skaldyr, Fisk, Dyrefoder, og Fuglefrø brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 4. IMPERIAL 21 LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden IMPERIAL 21 LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Silistra, Bulgarien.

 5. RIECHMANN`S TOP SECRET GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden RIECHMANN`S TOP SECRET GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, og Fuglefrø brancherne. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 6. NATURSCHUTZCENTER

  Tyskland

  Virksomheden NATURSCHUTZCENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, og Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 7. GABRIELA SCHEIBEL - GABY´S ZOO

  Østrig

  Virksomheden GABRIELA SCHEIBEL - GABY´S ZOO, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, og Fuglefrø brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 8. MADINKA GIDA TARIM ITH.IHR. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MADINKA GIDA TARIM ITH.IHR. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Fuglefrø, og ernæringsterapi brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. CICHLIDEN-KELLER

  Tyskland

  Virksomheden CICHLIDEN-KELLER, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, Fuglefrø, Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, og Fuglefrø brancherne. Den er baseret i Ruppertshofen, Tyskland.

 2. GARDIF OISILLON

  Frankrig

  Virksomheden GARDIF OISILLON, er en Distributør, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Saint-Fargeau-Ponthierry, Frankrig.

 3. POWER FOOD S.R.L.

  Italien

  Virksomheden POWER FOOD S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Kattefoder, Fuglefrø, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Borgo San Giacomo, Italien.

 4. DORADO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DORADO S.R.L., der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Kattefoder, Fuglefrø, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Cona, Italien.

 5. BEYAZDEGIRMEN

  Tyrkiet

  Virksomheden BEYAZDEGIRMEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

 6. AVICENTRA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden AVICENTRA S.R.O., der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den er baseret i Hrotovice, Tjekkiet.

 7. ALAN PET S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALAN PET S.R.L., der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Kattefoder, Fuglefrø, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Malnate, Italien.

 8. MEGAFRUIT LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden MEGAFRUIT LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den opererer også inden for foderkugler til fugle, og solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 9. VPG HOLDING A/S

  Danmark

  Virksomheden VPG HOLDING A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Kattefoder, Fuglefrø, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Hasselager, Danmark.

 10. VITAKRAFT H. WUHRMANN KG GROSHANDEL MIT BEDARFSARTIKELN UND FUTTERMITTELN FUR DIE HEIMTIER

  Østrig

  Virksomheden VITAKRAFT H. WUHRMANN KG GROSHANDEL MIT BEDARFSARTIKELN UND FUTTERMITTELN FUR DIE HEIMTIER, er en Engrossalg, der opererer inden for Kattefoder branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Fuglefrø, Hundefoder, og Fuglefrø brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis