• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frysetørret frugt

Resultater for

Frysetørret frugt - Import eksport

 1. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland specialiserer sig inden for nødder, tørret frugt, krydderier og urter, og vi har med stor succes etableret os selv som en troværdig partner på det polske marked i mere end 25 år. Vores omfattende erfaring ligger inden for indkøb af de bedste nødder, tørret frugt, krydderier og urter fra hele verden. Vores alsidige sortiment inkluderer eksotisk tørret frugt, nødder og kerner skræddersyet til oliepresning, såsom sesam, toårig natlys, chia og græskarkerner. Nødder: hasselnødder, mandler, pistacienødder, cashewnødder, macadamianødder og blandinger. Vi er din eksklusive kilde for et unikt udvalg af rosiner, mango, dadler, tørrede blommer, abrikoser og sukkertørret slik. Et udvalg af krydderier som: merian, peber, allspice, muskatnød og mere. Udforsk særlige krydderier såsom tej patta, Madagascar aframon, karryblade og zaatar. Øg din kulinariske oplevelse med vores alsidige krydderiblandinger. Te og botaniske vidundere: vores te og urter fra Indien omfatter sort, grøn og hvid te. Fordyb dig selv i den fortryllende essens af Brahmi, Amla, Ashwagandha og mere. Vi omfavner vores hjemland Polen: gryn, hirsegryn, natlyskerner, hørfrø, græskarkerner, italienske (græske) nødder og tørrede gulerødder, persille, hørfrø, grønne bønner og andre bønner. Med certificeret excellence og dedikation til kvalitet, leverer vi enestående biologiske tilbud som er skræddersyet til at tilfredsstille dine behov.

 2. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. AG FEEDING

  Polen

  Verified by europages badge

  AG Feeding od Gdynia er en polsk udbyder af fiberpræparater, som er fremstillet af naturprodukter. Virksomheden tilbyder fx produkter som: - frugt- og plantefibre og pulvere- kandiseret frugt- frysetørret frugt- frugt- og grøntsagssafter og -koncentrater. Virksomheden har specialiseret sig på levering af økologiske produkter. Den tilbyder æble-, surbær-, cikorie-, boghvede- og solbærfibre.

 4. PAN-FRUIT

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAN-FRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Bær, Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Økologiske, fødevarer, Supper, Svampe, Frugt og grønt - import-eksport, Bær, og Frosne bær brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. ECO BERRY FARM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECO BERRY FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Frugter, Frugter, frosne og dybfrosne, Landbrug - import-eksport, morbær, Frosne bær, pakkede blåbær, jordbær, og pakkede jordbær brancherne. Den er baseret i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MLB BIOTRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Tørrede frugter, Frysetørrede grønsager, frysetørrede fødevarer, frysetørring, frugt og grøntsager, frysetørrede produkter til babyer, aromaer i pulver, og tørrede økologiske frugter brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 2. NATIV FOR LIFE

  Chile

  Verified by europages badge

  Virksomheden NATIV FOR LIFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, pakkede blommer, hindbær, økologisk frugt, frysetørrede fødevarer, blåbær, Blåbær, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Vitacura, Chile.

 3. NUTRIPUR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUTRIPUR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i Halle, Tyskland.

 4. BIRULE NATURALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIRULE NATURALS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Frysetørret frugt, Vegetabilske olier, Tørrede frugter, Frysetørret frugt, og Vegetabilske olier brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. APRITAT MIRSAN GIDA TARIM SANAYI LIMITED

  Tyrkiet

  Virksomheden APRITAT MIRSAN GIDA TARIM SANAYI LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i Malatya, Tyrkiet.

 1. PPD DELIVERY S.R.O. - LYOFIO.CZ

  Tjekkiet

  Virksomheden PPD DELIVERY S.R.O. - LYOFIO.CZ, er en Distributør, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i Ostrava-Kunčičky, Tjekkiet.

 2. MESHIKA TRADING

  Forenede Stater

  Virksomheden MESHIKA TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, frisk frugt og grønt, avocado, friske sydfrugter, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i Murrieta, Forenede Stater.

 1. BAKALIOWE SMAKI

  Polen

  Virksomheden BAKALIOWE SMAKI, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for frysetørrede fødevarer brancherne. Den er baseret i Busko-Zdrój, Polen.

 2. YILMEN NATURA

  Tyrkiet

  Virksomheden YILMEN NATURA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Frysetørret frugt, eksport, abrikoser, Olivenolie, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i Elazig/turkey, Tyrkiet.

 3. PARTNERS IN TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden PARTNERS IN TURKEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, frysetørrede fødevarer, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ANÜMKA NUTRITION

  Slovakiet

  Virksomheden ANÜMKA NUTRITION, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, økologiske fødevarer engros, tørrede frugter, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Hrubý Šúr, Slovakiet.

 5. SO BEAUTIFUL

  Tyrkiet

  Virksomheden SO BEAUTIFUL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for frysetørret frugt, og pistachenødder brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 6. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Frysetørret frugt, Frysetørrede og dehydrerede grøntsager og krydderurter, Tørrede bananer, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. GREAT PRODUCTION LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREAT PRODUCTION LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 8. EKOTERRA FOOD SRL

  Italien

  Virksomheden EKOTERRA FOOD SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for koncentreret frugtjuice, tørrede frugter, og frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 1. FX FOOD FONKSIYONEL URUNLER

  Tyrkiet

  Virksomheden FX FOOD FONKSIYONEL URUNLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 2. EKOTERRA FOOD SRL

  Italien

  Virksomheden EKOTERRA FOOD SRL, er en Multi-Category, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i Turin, Italien.

 3. POMONA FREEZE DRIED FOODS

  Tyrkiet

  Virksomheden POMONA FREEZE DRIED FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. TURALA

  Colombien

  Virksomheden TURALA, er en Distributør, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for frisk frugt, Ramboutaner, Peberfrugter, og bananer brancherne. Den er baseret i Rionegro, Colombien.

 5. CANAMERIND NUTRIDIENTS PVT. LTD

  Indien

  Virksomheden CANAMERIND NUTRIDIENTS PVT. LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Frysetørret frugt, pakkede mangofrugter, Krydderier og ekstrakter, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i New Delhi, Indien.

 6. BIGNUTS SRL

  Moldavia

  Virksomheden BIGNUTS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for nødder, bearbejdning af fødevarer, internationale aftaler, og frugter og grøntsager import/eksport-produktion og salg brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 7. AMAZÖNE - NATURAL CANDY

  Brasilien

  Virksomheden AMAZÖNE - NATURAL CANDY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i São Paulo, Brasilien.

 8. AKBURÇ TICARET

  Tyrkiet

  Virksomheden AKBURÇ TICARET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den er baseret i Malatya, Tyrkiet.

 9. VITAMINKÖY

  Tyrkiet

  Virksomheden VITAMINKÖY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Isparta, Tyrkiet.

 10. DOR-AUGUST SRL

  Moldavia

  Virksomheden DOR-AUGUST SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, tørrede blommer, Frysetørret frugt, og pakkede tørrede svesker brancherne. Den er baseret i Rezina, Moldavia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis