• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frysetørrede grønsager

Resultater for

Frysetørrede grønsager - Import eksport

 1. PANFRUIT

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PANFRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Bær, Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Økologiske, fødevarer, Supper, Svampe, Frugt og grønt - import-eksport, Bær, og Frosne bær brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 2. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MLB BIOTRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Tørrede frugter, Frysetørrede grønsager, frysetørrede fødevarer, frysetørring, frugt og grøntsager, frysetørrede produkter til babyer, aromaer i pulver, og tørrede økologiske frugter brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden TALIA GIDA A.S., er en Multi-Category, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, Peberfrugter, auberginer, tomater, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ANÜMKA NUTRITION

  Slovakiet

  Virksomheden ANÜMKA NUTRITION, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, økologiske fødevarer engros, tørrede frugter, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Hrubý Šúr, Slovakiet.

 5. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Frysetørret frugt, Frysetørrede og dehydrerede grøntsager og krydderurter, Tørrede bananer, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CRÉALINE SAS

  Frankrig

  Virksomheden CRÉALINE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den opererer også inden for behandlet frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Lessay, Frankrig.

 2. FREEZE-DRY FOODS

  Tyskland

  Virksomheden FREEZE-DRY FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, frysetørret frugt, Frysetørrede og dehydrerede grøntsager og krydderurter, og Mad- og drikkevarer - bestanddele brancherne. Den er baseret i Greven, Tyskland.

 3. ICELAND FREEZE DRY

  Island

  Virksomheden ICELAND FREEZE DRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, Frysetørrede grønsager, Frysetørret fisk, Frysetørrede grønsager, og frysetørrede fødevarer brancherne. Den er baseret i Þorlákshöfn, Island.

 4. DEJAEGHERE

  Belgien

  Virksomheden DEJAEGHERE, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, Frugt og grønt - import-eksport, Frysetørrede grønsager, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Langemark, Belgien.

 5. DELISHUS SERVICES OY

  Finland

  Virksomheden DELISHUS SERVICES OY, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den opererer også inden for distributør af friske grøntsager, basmati ris, og durumhvedemel brancherne. Den er baseret i Helsinki, Finland.

 1. ROOMKOETJE

  Belgien

  Virksomheden ROOMKOETJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, Frysetørrede grønsager, og produkter til catering brancherne. Den er baseret i Wilrijk, Belgien.

 2. KOMA IMPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden KOMA IMPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 1. BORDE SA

  Frankrig

  Virksomheden BORDE SA, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves og syltetøjer, Frysetørrede grønsager, Frugtkonserves og syltetøjer, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Saugues, Frankrig.

 2. SAN MARTINO

  Serbien

  Virksomheden SAN MARTINO, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den er baseret i Kragujevac, Serbien.

 3. VIN KON S A

  Polen

  Virksomheden VIN KON S A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Frysetørrede grønsager, Frugt- og grønsagsjuice, og Drikkevarer - koncentrater og pulver brancherne. Den er baseret i Konin, Polen.

 4. FRIALL S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden FRIALL S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, Kartofler - flager og tilberedt, Frysetørrede grønsager, og Kartofler - flager og tilberedt brancherne. Den er baseret i Tabor, Tjekkiet.

 5. SODELEG

  Frankrig

  Virksomheden SODELEG, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Athies Sous Laon, Frankrig.

 6. PEAK INGREDIENTS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PEAK INGREDIENTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den opererer også inden for Eddikesyltede grønsager, Frysetørret frugt, Eddikesyltede grønsager, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i Aylesbury, Det Forenede Kongerige.

 7. FREEZIES GEFRIERTROCKNUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FREEZIES GEFRIERTROCKNUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret frugt branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Rhede, Tyskland.

 8. CHARISMA SRL INT.TRADING

  Italien

  Virksomheden CHARISMA SRL INT.TRADING, er en Distributør, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den er baseret i Albignasegi, Italien.

 1. AHI GÜVEN DONMUS GIDA KONSERVE IML. AMBALAJ SAN. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden AHI GÜVEN DONMUS GIDA KONSERVE IML. AMBALAJ SAN. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, Frysetørrede grønsager, Frugtkonserves, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 2. LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanien

  Virksomheden LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Tarancon, Spanien.

 3. LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Polen

  Virksomheden LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i Kielce, Polen.

 4. GOLDEN FOODS SA

  Spanien

  Virksomheden GOLDEN FOODS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Las Torres De Cotillas, Spanien.

 5. LEGUMBRES VALLE

  Spanien

  Virksomheden LEGUMBRES VALLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den er baseret i El Coronil, Spanien.

 6. CONGELADOS EL PEDANEO SA

  Spanien

  Virksomheden CONGELADOS EL PEDANEO SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den opererer også inden for Eddikesyltede grønsager, og Eddikesyltede grønsager brancherne. Den er baseret i Archena, Spanien.

 7. ILERPROTEIN SL

  Spanien

  Virksomheden ILERPROTEIN SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Almacelles, Spanien.

 8. TADEJA TIBAOT S.P

  Slovenien

  Virksomheden TADEJA TIBAOT S.P, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den er baseret i Lendava, Slovenien.

 9. FILIBERTO MARTINEZ, S.A.

  Spanien

  Virksomheden FILIBERTO MARTINEZ, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørrede grønsager branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Calasparra, Spanien.

 10. BIDAS - GIDA SANAYI VE TICARET A S

  Tyrkiet

  Virksomheden BIDAS - GIDA SANAYI VE TICARET A S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis