• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugttræer

Resultater for

Frugttræer - Import eksport

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries specialiserer sig i produktion og handel med frugt- og nøddeplanter. I midten af 1960erne lyttede Konstantinos Milis til behovene fra den græske arboret for sunde genproducerende materialer, og ved hjælp af tidligere velkendte praksisser i regionen, og i samarbejde med geotekniske ingeniører fra denne periode, startede de dannelsen af den første planteskole med frugttræer (ferskner, kirsebær, abrikoser, blommer, æbler, pærer, mandler, valnødder, hasselnødder osv.). Nogle få år senere overtog hans søn, og den nuværende ejer, Vassilios Milis, ledelsen af virksomheden, og udvidede sortimentet med specialiteter og forskellige variationer. I samarbejde med både universitetsinstitutioner i landet og de europæiske institutioner, har vi udviklet træer der kan imødese de stigende krav til producenterne, idet vi arbejder på at bevare en høj kvalitetsstandard af vores frugtplanter. Samtidig har vi investeret i HR med agronomer der er målrettet eftersalgsydelserne. Vi samarbejder med landmanden, og giver kultiveringsrådgivning hvor det er nødvendigt (plantebeskyttelse, gødning, beskæring osv.), samtidig med vi holder os opdateret med alle trends i en moderne verden. På grund af det faktum, at virksomheden er velkendt i hele Europa, modtager vi altid mange nye oplysninger samt nye variationer. Mange års erfaring og en konstant forskning, har gjort os i stand til at mestre nye teknologier, hvormed vi har været involveret i store projekter, både i udlandet og hjemme, og vi er involveret i alle faser, fra plantning til høstning. Spørg os!

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Verified by europages badge

  Vi er et hold af erfarne professionelle som producerer frugttræer, dekorative planter, kimplanter og forplantende materiale. Vi giver vores kunder produkter i henhold til de påkrævede specifikationer, nødvendig dokumentation, sammen med en erfaren service og en personaliseret tilgang. Vores produktion er af den højeste kvalitet, og som standard implementerer vi den seneste teknologi og viden inden for plantevækst. Vores købere modtager produkter af den bedste kvalitet som overholder internationale bestemmelser.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KALEM DJORDJEVIC NURSERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, Frugttræer, prydplanter, små roser, pæretræer, hasselbuske, Frugtplanter til udplantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Milutovac, Serbien.

 4. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, frøgartneri til havebrugere, Planter, planteskoler oliventræer, middelhavsplanter, frugttræer, oliventræ, og palmer brancherne. Den er baseret i Elche-Alicante, Spanien.

 5. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, hegn, inden- og udendørsplanter, Ung planter i potter, oleander, væksthuse, planter engros, granatæbler, og blomsterplanter brancherne. Den er baseret i Grottammare, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIVEROS BROKAW

  Spanien

  Mere end 25 års produktion af avocadoplanter, mango og andre frugttræer. BROKAW ESPAÑA, S.L. er en planteskole, som tilbyder tropiske frugttræer i Vélez-Málaga dalen i Sydspanien, som er specialiseret i produktion af advokadotræ- og mangotræstiklinger til markedet i Sydeuropa og Nordafrika. Brokaw España, S.L. tilbyder de nyeste modeller og kommercielle varieteter for at kunne levere de bedste produkter til sine kunder.

 2. VIVEROS BLANCO S.L.

  Spanien

  Producent af tropiske og subtropiske frugttræer: avokadoer, mangofrugter, litchi, macadamia, anone, lucuma.

 3. SOLJARDI SL

  Spanien

  Grossist. Vi producerer frugttræer og besidder et anlæg på fire hektar. Frøgartneri til havebrugere

 4. VIVEROS JÓDAR

  Spanien

  Planteskole: Specialist i alle slags træer. Traditionel bearbejdning. Produktion af egne mandler, frugttræer (hybride gf. 677, gxn), oliventræer og prydtræer. Havecenter.

 5. BONNET FRERES

  Belgien

  Virksomheden BONNET FRERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugttræer, Planteskoler og skovbrug, Frugttræer, Planteskoler og skovbrug, og træer brancherne. Den er baseret i Jollain-Merlin, Belgien.

 1. PR AGRO PROJEKT

  Serbien

  Virksomheden PR AGRO PROJEKT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, og Frugtplanter til udplantning brancherne. Den er baseret i Krusevac, Serbien.

 2. LA FINCA PLANTAS

  Spanien

  Virksomheden LA FINCA PLANTAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for eksportører af palmer, oliventræ, og eksportører af middelhavsplanter brancherne. Den er baseret i Elche, Spanien.

 1. LUXURYTREES.COM®

  Østrig

  Virksomheden LUXURYTREES.COM®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Frugttræer, Bonsai-træer, landskabsarkitektur, Ung planter i potter, Frugttræer, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i St. Johann In Tirol, Østrig.

 2. NED BOSKE

  Serbien

  Virksomheden NED BOSKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den er baseret i Trstenik, Serbien.

 3. VIVEROS DEL SURESTE

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS DEL SURESTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Havebrug, frugttræer, og Havebrug brancherne. Den er baseret i Caravaca De La Cruz-Murcia, Spanien.

 4. PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO

  Spanien

  Virksomheden PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den er baseret i El Ejido, Spanien.

 5. A

  Serbien

  Virksomheden A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den er baseret i Krusevac, Serbien.

 6. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden JPV MIDDENDORF LTD., er en Multi-Category, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, valnøddetræer, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Nikolovo, Bulgarien.

 7. WALTREE NURSERY

  Tyrkiet

  Virksomheden WALTREE NURSERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for valnøddetræer brancherne. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 8. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, Landbrug - import-eksport, Plantning, Frugttræer, Så- og planteudstyr, Landbrug - import-eksport, Plantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Girov, Rumænien.

 1. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italien

  Virksomheden PIETRO CHINAGLIA VIVAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for blomster- og havedyrkning, og frugttræer brancherne. Den er baseret i Lendinara, Italien.

 2. PROMASTER AGRICULTURE ENERGY MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden PROMASTER AGRICULTURE ENERGY MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den er baseret i Bandirma/ Balikesir, Tyrkiet.

 3. SÜDFLORA BAUMSCHULE

  Tyskland

  Virksomheden SÜDFLORA BAUMSCHULE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Frugttræer, Planter og urter, medicinal, Frugttræer, og Planter og urter, medicinal brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. GUNES NURSERY WALNUT SAPLINGS

  Tyrkiet

  Virksomheden GUNES NURSERY WALNUT SAPLINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den er baseret i Bandirma, Tyrkiet.

 5. SC TUBET INTERNATIONAL SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC TUBET INTERNATIONAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Indbindingsmateriel, frugttræer, vindistrikt, frugttræer, og Indbindingsmateriel brancherne. Den er baseret i Casin, Rumænien.

 6. SARL RACAMIER

  Frankrig

  Virksomheden SARL RACAMIER, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for landbrugsdrift, og frugttræer brancherne. Den er baseret i St Martin De Crau, Frankrig.

 7. CAROLUS TREES

  Belgien

  Virksomheden CAROLUS TREES, er en Engrossalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for stammer af æbletræer, pæretræer, dyrkning af frugttræer, og frugttræer brancherne. Den er baseret i Nieuwerkerken, Belgien.

 8. KWALIFIKOWANA SZKÓŁKA DRZEWEK OWOCOWYCH KRZYSZTOF TYPER

  Polen

  Virksomheden KWALIFIKOWANA SZKÓŁKA DRZEWEK OWOCOWYCH KRZYSZTOF TYPER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for frøgartneri til havebrugere brancherne. Den er baseret i Zasów, Polen.

 9. POMICULTURA.NET

  Rumænien

  Virksomheden POMICULTURA.NET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, frugtavler, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Aiud-Alba, Rumænien.

 10. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxembourg

  Virksomheden BAMSCHOUL MARTIN WAHL, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Frugttræer, blomsterbuske, Frugttræer, træer, og anlæggelse af haver brancherne. Den er baseret i Eppeldorf, Luxembourg.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis