• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugttræer

Resultater for

Frugttræer - Import eksport

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grækenland

  Milis Nurseries specialiserer sig i produktion og handel med frugt- og nøddeplanter. I midten af 1960erne lyttede Konstantinos Milis til behovene fra den græske arboret for sunde genproducerende materialer, og ved hjælp af tidligere velkendte praksisser i regionen, og i samarbejde med geotekniske ingeniører fra denne periode, startede de dannelsen af den første planteskole med frugttræer (ferskner, kirsebær, abrikoser, blommer, æbler, pærer, mandler, valnødder, hasselnødder osv.). Nogle få år senere overtog hans søn, og den nuværende ejer, Vassilios Milis, ledelsen af virksomheden, og udvidede sortimentet med specialiteter og forskellige variationer. I samarbejde med både universitetsinstitutioner i landet og de europæiske institutioner, har vi udviklet træer der kan imødese de stigende krav til producenterne, idet vi arbejder på at bevare en høj kvalitetsstandard af vores frugtplanter. Samtidig har vi investeret i HR med agronomer der er målrettet eftersalgsydelserne. Vi samarbejder med landmanden, og giver kultiveringsrådgivning hvor det er nødvendigt (plantebeskyttelse, gødning, beskæring osv.), samtidig med vi holder os opdateret med alle trends i en moderne verden. På grund af det faktum, at virksomheden er velkendt i hele Europa, modtager vi altid mange nye oplysninger samt nye variationer. Mange års erfaring og en konstant forskning, har gjort os i stand til at mestre nye teknologier, hvormed vi har været involveret i store projekter, både i udlandet og hjemme, og vi er involveret i alle faser, fra plantning til høstning. Spørg os!

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Vi er et hold af erfarne professionelle som producerer frugttræer, dekorative planter, kimplanter og forplantende materiale. Vi giver vores kunder produkter i henhold til de påkrævede specifikationer, nødvendig dokumentation, sammen med en erfaren service og en personaliseret tilgang. Vores produktion er af den højeste kvalitet, og som standard implementerer vi den seneste teknologi og viden inden for plantevækst. Vores købere modtager produkter af den bedste kvalitet som overholder internationale bestemmelser.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Virksomheden KALEM DJORDJEVIC NURSERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, Frugttræer, prydplanter, små roser, pæretræer, hasselbuske, Frugtplanter til udplantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Milutovac, Serbien.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS HERMANOS PEÑA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for frugtbærende planter, salg af frugtplanter, frugttræer, ferskentræer, abrikosplanter, kirsebærplanter, granatæbleplanter, citrusplanter, og appelsinplanter brancherne. Den er baseret i Fuente Vaqueros, Granada, Spanien.

 5. VIVEROS DEL SURESTE

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS DEL SURESTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Havebrug, frugttræer, Havebrug, og Skov og landbrugsplanteskole. brancherne. Den er baseret i Caravaca De La Cruz-Murcia, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

  Virksomheden PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, frøgartneri til havebrugere, Planter, planteskoler oliventræer, middelhavsplanter, frugttræer, oliventræ, og palmer brancherne. Den er baseret i Elche-Alicante, Spanien.

 2. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

  Virksomheden VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, hegn, inden- og udendørsplanter, Ung planter i potter, oleander, væksthuse, planter engros, granatæbler, og blomsterplanter brancherne. Den er baseret i Grottammare, Italien.

 3. AÏZENKO EVÉNEMENTIEL

  Frankrig

  Virksomheden AÏZENKO EVÉNEMENTIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Italien

  Fruttidoro er specialiseret i produktion og salg af stiklinger til haver og frugttræer i potte. Design, anlæg og vedligeholdelse af haver. Salg af gamle frugttræer, haveplanter, prydplanter og frugttræer. Du kan se og købe mere end 500 sorter gamle og glemte planter, haveplanter og frugttræer i potter, der vælges fra vores katalog, på webstedet med onlinesalg for planteskolen Dalmonte Faenza (RA), www.fruttidoro.com.

 5. VIVEROS BLANCO S.L.

  Spanien

  Producent af tropiske og subtropiske frugttræer: avokadoer, mangofrugter, litchi, macadamia, anone, lucuma.

 1. SOLJARDI SL

  Spanien

  Grossist. Vi producerer frugttræer og besidder et anlæg på fire hektar. Frøgartneri til havebrugere

 2. VIVEROS JÓDAR

  Spanien

  Planteskole: Specialist i alle slags træer. Traditionel bearbejdning. Produktion af egne mandler, frugttræer (hybride gf. 677, gxn), oliventræer og prydtræer. Havecenter.

 1. PR AGRO PROJEKT

  Serbien

 2. LA FINCA PLANTAS

  Spanien

 3. BONNET FRERES

  Belgien

 4. LUXURYTREES.COM®

  Østrig

 5. NED BOSKE

  Serbien

 6. A

  Serbien

 7. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarien

 8. WALTREE NURSERY

  Tyrkiet

 1. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumænien

 2. BOOMKWEKERIJ EBBEN

  Holland

 3. PROMASTER AGRICULTURE ENERGY MACHINE

  Tyrkiet

 4. GRUPO CEBOLLETA

  Spanien

 5. JARDINA

  Rumænien

 6. KWALIFIKOWANA SZKÓŁKA DRZEWEK OWOCOWYCH KRZYSZTOF TYPER

  Polen

 7. CAROLUS TREES

  Belgien

 8. SC TUBET INTERNATIONAL SRL

  Rumænien

 9. NAZIR TRADING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 10. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis