• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugtkonserves

Resultater for

Frugtkonserves - Import eksport

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 2. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Verified by europages badge

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 3. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 4. TAISI

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TAISI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for kandiseret frugt, henkogte frugter, syltetøj, og syltetøjer brancherne. Den er baseret i Calatayud (zaragoza) España, Spanien.

 5. VIDECA

  Spanien

  Virksomheden VIDECA har siden 1965 været specialiseret i produktion og salg af et bredt udvalg af frugt på dåse. Den udmærker sig ved sit store og eksklusive produktudvalg samt produkternes kvalitet: Mispel, figner, babypærer, druer uden skind og kerner, Moscatel-druer samt melon- og pærekugler. Citrusfrugt. Røde bær. ananas.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MELETIADIS S.A

  Grækenland

  Virksomheden MELETIADIS S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for sukker, og nøddechokolade brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 2. CONSERVAS MEDRANO

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS MEDRANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Grøntkonserves, færdige ris- og pastaretter, og regionale pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Tudela, Spanien.

 3. ALACAM AGRI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALACAM AGRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, frisk frugt, Frugtkonserves, forhandling af kartofler, og figener brancherne. Den er baseret i Cay, Tyrkiet.

 4. SABORES DEL GUIJO

  Spanien

  Virksomheden SABORES DEL GUIJO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for syltetøjer brancherne. Den er baseret i Guijo De Santa Bárbara, Spanien.

 5. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Frugtkonserves, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, Frugtkonserves, espressokaffe, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 1. UNISTAR TREJD

  Nordmakedonien

  Virksomheden UNISTAR TREJD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for frugtkonserves, grønsagspasta til pålæg, og konserverede fødevarer brancherne. Den er baseret i Veles, Nordmakedonien.

 2. WECKONLINE INTERNATIONAL

  Holland

  Virksomheden WECKONLINE INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den er baseret i Daarlerveen, Holland.

 1. FRUCOPASA

  Spanien

  Virksomheden FRUCOPASA, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, Frugtkonserves, syltetøj, konserves, og frugtsyltetøj brancherne. Den er baseret i BINACED - HUESCA, Spanien.

 2. CULINARI MUNDI

  Frankrig

  Virksomheden CULINARI MUNDI, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Frugtkonserves, Vegetabilske olier, og Frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Vannes, Frankrig.

 3. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  Belgien

  Virksomheden HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Frugtkonserves, konserverede fødevarer, Grøntkonserves, frugtkompot i konserves, og Frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Hove, Belgien.

 4. MERMELADAS BUBUB S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden MERMELADAS BUBUB S.L.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den er baseret i Bulbuente (zaragoza), Spanien.

 5. CONSERVES GUINTRAND SA

  Frankrig

  Virksomheden CONSERVES GUINTRAND SA, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Grøntkonserves, og pærer brancherne. Den er baseret i Carpentras, Frankrig.

 6. ALFA-NISTRU SA

  Moldavia

  Virksomheden ALFA-NISTRU SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, og Frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Soroca, Moldavia.

 7. BEM ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Virksomheden BEM ALIMENTAR, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, fiskekonserves, frugtkonserves, Mejeriprodukter, og norcinerie (charcuteri) brancherne. Den er baseret i Valença, Portugal.

 8. VICENTE PERIS

  Spanien

  Virksomheden VICENTE PERIS, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for frugtkonserves, og frisk frugt brancherne. Den er baseret i Foios, Spanien.

 1. LESAGE

  Belgien

  Virksomheden LESAGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for frugtkonserves, vine, saucer, og bagværk engros brancherne. Den er baseret i Oostvleteren, Belgien.

 2. CASA DO VALE - FLAVOURS

  Portugal

  Virksomheden CASA DO VALE - FLAVOURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den er baseret i Porto, Portugal.

 3. PLEXIMS SRL

  Moldavia

  Virksomheden PLEXIMS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, frisk frugt, og Frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 4. FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA

  Moldavia

  Virksomheden FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for frugtsovs brancherne. Den er baseret i Calarasi, Moldavia.

 5. CANALES Y PUENTES HISPANOPANAMEÑOS S.L

  Spanien

  Virksomheden CANALES Y PUENTES HISPANOPANAMEÑOS S.L, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for kaffe engros, og frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Novelda, Spanien.

 6. PACIFIC OCEAN KFT

  Ungarn

  Virksomheden PACIFIC OCEAN KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for fødevarer til diabetikere, syltetøjer, og kagelikører brancherne. Den er baseret i Vac, Ungarn.

 7. JOLLY JOCKER LLC

  Belarus

  Virksomheden JOLLY JOCKER LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 8. WILKIN & SONS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WILKIN & SONS LIMITED, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves og syltetøjer, Frugtkonserves, Frugtkonserves og syltetøjer, og Frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Tiptree, Det Forenede Kongerige.

 9. LA PERICANA DE MURO

  Spanien

  Virksomheden LA PERICANA DE MURO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Muro De Alcoy, Spanien.

 10. SA NISTRU-OLANESTI

  Moldavia

  Virksomheden SA NISTRU-OLANESTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den er baseret i Raionul Stefan Voda, Moldavia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis