• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugtjuice

Resultater for

Frugtjuice - Import eksport

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Vores virksomhed er en betydelig producent og distributør af frugtjuicekoncentrater i Centraleuropa. Vi har arbejdet med vores passion i mere end 25 år. Takket være mange års erfaring, viden og opmærksomhed på produktionsprocesser, udvikler vi os dynamisk og skaber produkter af den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i mærke frugtjuicekoncentrater, i særdeleshed: •hindbær •tranebær •jordbær •hyldebær •solbær og ribs. Vores kunder bruger med succes vores koncentrater i produktionen af: •sirup •juice •vingummi •is •konfekture. Vores koncentrater er klare, pakket i aseptiske poser i tønder eller beholdere på 250 kg. Vi er anerkendt på markedet på grund af vores konkurrencedygtige priser, og vores garanti for den fulde kontraktperiode (også længere end én sæson), evnen til at tilpasse produkterne til kundens behov og specifikationer, samt den omfattende tilgængelighed af råmaterialer og vores produktionshastighed. Vi har produktionsanlæg i Bulgarien og Ukraine, samt lagre i Polen, hvormed vi hurtigt kan levere produkter til enhver lokation i Europa og verdenen. Vi har kunder i både EU og andre mere fjerne stedet globalt. Du kan blandt andet finde os i Nordamerika, Sydamerika, Indien og Kina. Kvaliteten af vores koncentrater bekræftes af adskillelige certifikationer og medlemsskab af forskellige organisationer: ISO, AIJN, FDA, National Union of Juice Producers og Association of Polish Exporters.

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 4. AG FEEDING

  Polen

  AG Feeding od Gdynia er en polsk udbyder af fiberpræparater, som er fremstillet af naturprodukter. Virksomheden tilbyder fx produkter som: - frugt- og plantefibre og pulvere- kandiseret frugt- frysetørret frugt- frugt- og grøntsagssafter og -koncentrater. Virksomheden har specialiseret sig på levering af økologiske produkter. Den tilbyder æble-, surbær-, cikorie-, boghvede- og solbærfibre.

 5. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  FOOD BROKERAGE ITALIA tilbyder Made in Italy over hele verden. God italiensk pasta, dybfrossen pizza, tomater (kød, flåede tomater, færdiglavede saucer osv.), tørret frugt, frugtjuice og specialpasta (glutenfri pasta, speltpasta, økologisk pasta, bælgfrugtspasta). I 30 år har vi taget hånd om vores kunder og garanteret produktkvalitet, kommerciel effektivitet og assistance. ISO, IFS, BRC certificerede virksomheder mv. at sikre internationale handelskrav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FDB GREEN

  Frankrig

  Virksomheden FDB GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. STRAWBIO

  Frankrig

  Virksomheden STRAWBIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til catering branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Frugtjuice, sugerør, Drikkevarer, Frugtjuice, og TILBEHØR til barer brancherne. Den er baseret i Calais, Frankrig.

 3. MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS

  Frankrig

  Virksomheden MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS, er en Distributør, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Drikkevarer - import-eksport, Alkoholfri drikkevarer, Frugtjuice, Drikkevarer - import-eksport, og Alkoholfri drikkevarer brancherne. Den er baseret i Amiens, Frankrig.

 4. MINDELOS

  Frankrig

  Virksomheden MINDELOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, og Alkoholfri drikkevarer brancherne. Den er baseret i Amiens, Frankrig.

 5. SOUTH EXPORT ALLIANCE

  Belgien

  Virksomheden SOUTH EXPORT ALLIANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, Drikkevarer, øl, kokosnødder, kokosolie, rispandekager, forårsruller, og udenlandske øl brancherne. Den er baseret i Trivières, Belgien.

 1. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

  Virksomheden DOMUS CAPITAL SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sodavand branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Vine, Drikkevarer - import-eksport, øl, alkoholholdige drikkevarer, fødevarer - import/eksport, vand med brus, Vine - Portugal, og Frugtjuice brancherne. Den er baseret i Alfena, Portugal.

 2. BIO-NUTRILAB

  Belgien

  Virksomheden BIO-NUTRILAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Økologiske, fødevarer, Fødevareekstrakter, frugtjuice uden sukker, økologiske frugtjuicer, frugtjuice, kulsyreholdige drikkevarer, Kulsyreholdige drikkevarer, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Awans, Belgien.

 1. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Virksomheden VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Karton - engangsservice og artikler, Hygiejne og skønhedsartikler, Frugtjuice, Kartofler, Kakao og chokolade, Ikke-chokoladeholdigt slik, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Burgas, Bulgarien.

 2. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Kosmetik, Frugtjuice, planteekstrakter, koncentreret frugtjuice, dyrefoder, Kosmetik, og økologiske frugtjuicer brancherne. Den er baseret i Zossen, Tyskland.

 3. NORFRUKO FRUCHTSAFT + KONZENTRATVERARBEITUNGSVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORFRUKO FRUCHTSAFT + KONZENTRATVERARBEITUNGSVERTRIEB GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den er baseret i Harsefeld, Tyskland.

 4. EQUATEUR FRUITS

  Frankrig

  Virksomheden EQUATEUR FRUITS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, eksotiske frugter, og Frugtjuice brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 5. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GERALD MCDONALD & CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den opererer også inden for aromatiske planter, aromatiske urter, aromatiske planter, Saft og ekstrat af citrusfrugter, og koncentreret frugtjuice brancherne. Den er baseret i Basildon, Det Forenede Kongerige.

 6. ATRIPLEX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ATRIPLEX GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 7. YAGODY KARELII

  Rusland

  Yagody Karelii virksomheden er førende inden for indsamling og bearbejdning af vilde bær (multebær, blåbær, tyttebær, tranebær, havtorn), samt vilde champignoner (karl johan, aspenbolete, brun skælrørhat, xerocomus) i Rusland og Europa. Yagody Karelii leverer følgende produkter til fødevarevirksomheder og den farmaceutiske branche: - Lynfrosne individuelle (IQF) bær og champignoner; - frysetørrede bær, champignoner, grøntsager og frugt; - frossen bærpuré, NFC bærsaft; - infuserede bær; - bihonning, inklusive honning blandet med frysetørrede bær; - birke-spejlporesvamp (Inonotus obliquus); - birkesaft. Virksomheden fremstiller også mere end 100 SKU af bærprodukter til slutbrugere, leverer dem til detailkæder og eksporterer dem til forskellige lande via et distributionsnetværk. Yagody Karelii blev grundlagt i 2004. Virksomhedens produktionsfaciliteter er beliggende i Kostomuksha, som ligger i Republikken Karelija, Rusland. Virksomheden betjener fuldt automatiserede produktionslinjer fra Europa, som fremstiller mere end 50.000 ton naturlige fødevarer om året. Alle produkter fremstilles under streng overholdelse af sikkerheds- og kvalitetsstandarderne. Vores kvalitetsstyringssystem overholder FSSC 22000 (SGS). En stor del af vores produkter er certificeret som økologiske iht. EU-bestemmelserne. Vi bruger ikke farvestoffer, smagsforstærkere, kunstige tilsætningsstoffer eller GMO, og vi sporer produktionsprocessen fra den sæsonmæssige indsamling af bær til emballering.

 8. TIM.CO LLC

  Rusland

  “TIM.KO” virksomheden er en russisk producent af utrolige, østlige søde sager, kendt som churchkhela (chuch-hela), som de sælger under deres eget mærke “MADZHO”. Virksomhedens prioriteter er førsteklasses standarder, og opbygning af tillidsfulde forhold med deres klienter og partnere. Churchkhela MADZHO er den moderne sundhedssnack, som erstatter de almindelige søde sager og chips, og kan anvendes som en sund snack for hele familien. Når det kommer til churchkhela (chuch-hela) bruges der fuld bestående af valnødder, hasselnødder eller en blanding af nødder med tørrede frugter. Skallen er fremstillet baseret på frugtjuice. Dette er en ældgammel opskrift der passer perfekt med de moderne trends, inden for sund ernæring. Vores fortrin: - Førsteklasses råmaterialer (nødder, juice); - Manglen af ingredienser som konserveringsmidler og smagsstoffer; - Minimal procentdel af sukker - der anvendes kun sødmen fra den naturlige juice; - Vakuum emballagering, hvilket betyder, at produktet kan holde i op til 180 dage, uden brug af konserveringsmidler; - Førsteklasses smag (lækker, beroligende og frisk).

 1. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Import og eksport af økologiske bær, også ikke-økologiske bær og frugtsafter udgør en stor del af vores erhvervsvirksomhed. Det er vigtigt for os at fremme økologiske produkter, fordi de forbedrer miljøet og også sundheden. De produkter, vi sælger, dyrkes alle økologisk i naturen. Vores produkters kvalitet og friskhed er meget vigtige for os.

 2. GRENADE & CO

  Frankrig

 3. YANGIYUL JUICE FACTORY LLC

  Usbekistan

 4. FOODEXPORTS

  Spanien

 5. FONDATION DES 2 VALLEES

  Frankrig

 6. ATELIER ZELDA

  Schweiz

 7. HAN MARKETING STRATEGY

  Frankrig

 8. FRUTCO AG

  Schweiz

 9. FATIH SULTAN PESTIL KOME LTD STI

  Tyrkiet

 10. VERGERS TISSOT

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Frugtjuice - Import eksport

Antal resultater

354 Virksomheder