• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugtjuice

Resultater for

Frugtjuice - Import eksport

 1. SIMPSONS BEVERAGE SUPPLY CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge

  Simpsons Beverages har fremstillet sodavand, ingredienser til alkoholiske drikkevarer, frugtjuice drikkevarer og koncentrater i Storbritannien siden 1934. Fremstilling af slush sirup (granitas), milkshakes, efterblandede sirupper, drikkevarer på hane, koncentrater til både alkoholiske drikke og sodavand. Vi pakker i bokse, 550 ml polyætylen, 5 l polyætylen og i 1000 l bulktanke, som vi leverer til grossister, pakker, dåser, flasker og kartoner. Vores førsteklasses drikkevarer kan nydes i restauranter, barer, natklubber, pubs, hoteller og feriesteder, samt som take away i supermarkeder, benzinstationer og kiosker. Vi lægger stor vægt på altid at levere den perfekte drink.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by Europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TIM.CO LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  “TIM.KO” virksomheden er en russisk producent af utrolige, østlige søde sager, kendt som churchkhela (chuch-hela), som de sælger under deres eget mærke “MADZHO”. Virksomhedens prioriteter er førsteklasses standarder, og opbygning af tillidsfulde forhold med deres klienter og partnere. Churchkhela MADZHO er den moderne sundhedssnack, som erstatter de almindelige søde sager og chips, og kan anvendes som en sund snack for hele familien. Når det kommer til churchkhela (chuch-hela) bruges der fuld bestående af valnødder, hasselnødder eller en blanding af nødder med tørrede frugter. Skallen er fremstillet baseret på frugtjuice. Dette er en ældgammel opskrift der passer perfekt med de moderne trends, inden for sund ernæring. Vores fortrin: - Førsteklasses råmaterialer (nødder, juice); - Manglen af ingredienser som konserveringsmidler og smagsstoffer; - Minimal procentdel af sukker - der anvendes kun sødmen fra den naturlige juice; - Vakuum emballagering, hvilket betyder, at produktet kan holde i op til 180 dage, uden brug af konserveringsmidler; - Førsteklasses smag (lækker, beroligende og frisk).

  Hjemmeside Open In New icon
 4. YAGODY KARELII

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Yagody Karelii virksomheden er førende inden for indsamling og bearbejdning af vilde bær (multebær, blåbær, tyttebær, tranebær, havtorn), samt vilde champignoner (karl johan, aspenbolete, brun skælrørhat, xerocomus) i Rusland og Europa. Yagody Karelii leverer følgende produkter til fødevarevirksomheder og den farmaceutiske branche: - Lynfrosne individuelle (IQF) bær og champignoner; - frysetørrede bær, champignoner, grøntsager og frugt; - frossen bærpuré, NFC bærsaft; - infuserede bær; - bihonning, inklusive honning blandet med frysetørrede bær; - birke-spejlporesvamp (Inonotus obliquus); - birkesaft. Virksomheden fremstiller også mere end 100 SKU af bærprodukter til slutbrugere, leverer dem til detailkæder og eksporterer dem til forskellige lande via et distributionsnetværk. Yagody Karelii blev grundlagt i 2004. Virksomhedens produktionsfaciliteter er beliggende i Kostomuksha, som ligger i Republikken Karelija, Rusland. Virksomheden betjener fuldt automatiserede produktionslinjer fra Europa, som fremstiller mere end 50.000 ton naturlige fødevarer om året. Alle produkter fremstilles under streng overholdelse af sikkerheds- og kvalitetsstandarderne. Vores kvalitetsstyringssystem overholder FSSC 22000 (SGS). En stor del af vores produkter er certificeret som økologiske iht. EU-bestemmelserne. Vi bruger ikke farvestoffer, smagsforstærkere, kunstige tilsætningsstoffer eller GMO, og vi sporer produktionsprocessen fra den sæsonmæssige indsamling af bær til emballering.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Import og eksport af økologiske bær, også ikke-økologiske bær og frugtsafter udgør en stor del af vores erhvervsvirksomhed. Det er vigtigt for os at fremme økologiske produkter, fordi de forbedrer miljøet og også sundheden. De produkter, vi sælger, dyrkes alle økologisk i naturen. Vores produkters kvalitet og friskhed er meget vigtige for os.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. AG FEEDING

  Polen

  Verified by Europages badge
 2. KAISAPAK LOGISTIIKKA

  Finland

  Verified by Europages badge

  Kaisapak Logistiikka, en underafdeling af GombSa Food Trading, er en internationale forhandler af juice og emballage som er beliggende i Finland. Vi leverer førsteklasses frugtjuice til vores kunder, både som frossen, koncentreret appelsinjuice (FCOJ) og ikke koncentreret appelsinjuice i bulkform og tromler, fra anerkendte og bæredygtige partnere fra hele verden, og lande såsom Brasilien, Sydafrika og Costa Rica. Kontakt os for yderligere oplysninger, vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FDB GREEN

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. EASTMEDO SP. Z O.O. / EVERVIT JUICE

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. ATELIER ZELDA

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 1. GRENADE & CO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. FONDATION DES 2 VALLEES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. HAN MARKETING STRATEGY

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. VERGERS TISSOT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. NORFRUKO FRUCHTSAFT + KONZENTRATVERARBEITUNGSVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. EQUATEUR FRUITS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. NZUSHI

  Belgien

  Verified by Europages badge
 9. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge
 10. ATRIPLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. BAB EL OUED TRADING

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. TRADING HOUSE COMBINE OF NATURAL PRODUCTS

  Rusland

  Vores virksomhed er engageret i produktion og engrossalg af frugtdrikke og juiceprodukter. Vi producerer dagligt op til 15.000 liter produkter. "Combine of natural products" er en af de få producenter af frugtdrikke i Rusland, som er baseret på fuld frugt og bær. I modsætning til mange andre producenter, indeholder opskriften ikke smagsstoffer, farvestoffer, smagsforstærkere, kemiske additiver, samt pure, koncentrat og sukkererstatninger. Påfyldning af frugtdrikke sker på glas, plastbeholdere (HotPet) og aseptiske poser (Bag-in-Box). Vores produkter er certificeret i henhold til lovgivningen i Rusland og toldunionen. Produktionen har et fødevaresikkerhedssystem HACCP ISO 22000 og et styringssystem ISO 9000-9001. Takket være basen af naturlige råmaterialer, som er baseret på hele (faste) bær, juice og frugt, samt en varm påfyldningsteknologi, bevarer vores drikke deres fordele og kvalitet gennem hele deres holdbarhedscyklus, som varierer fra 12 til 24 måneder.

 3. KUBIZZ

  Holland

  Vores fleksible virksomhed imporerer og eksporterer fødevareprodukter på vegne af forbrugerne. Kvalitet og innovation er vigtige værdier for os. Vores hovedafdeling, der ligger i Zevenbergen, besidder et dynamisk personale. Vi har desuden flere lagerbygninger forskellige steder. Det gør os i stand til at garantere den bedst mulige service. Vores udvalg består af basisprodukter, kundens produkter under privat mærke samt produkter under et opfundet mærke og restpartier.

 4. BIO-NUTRILAB

  Belgien

 5. YANGIYUL JUICE FACTORY LLC

  Usbekistan

 6. FOODEXPORTS

  Spanien

 7. FATIH SULTAN PESTIL KOME LTD STI

  Tyrkiet

 8. FRUTCO AG

  Schweiz

 9. TALINA

  Belgien

 10. BAOR PRODUCTS S.L

  Spanien

Filtre

Resultater for

Frugtjuice - Import eksport

Antal resultater

351 virksomheder