• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugter- frosne og dybfrosne

Resultater for

Frugter- frosne og dybfrosne - Import eksport

 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Verified by europages badge

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

 2. PANFRUIT

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PANFRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Bær, Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Økologiske, fødevarer, Supper, Svampe, Frugt og grønt - import-eksport, Bær, og Frosne bær brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 3. FRDP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRDP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Diætmad og økologiske fødevarer, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 4. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 5. PATRIGEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATRIGEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne grønsager, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Grigny, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ECO BERRY FARM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECO BERRY FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Frugter, Frugter, frosne og dybfrosne, Landbrug - import-eksport, morbær, Frosne bær, pakkede blåbær, jordbær, og pakkede jordbær brancherne. Den er baseret i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraine.

 2. ALTE FOODS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALTE FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, hindbær, Frosne bær, frosset frugt, Blåbær anthocyan, økologisk frugt, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 3. DASKO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DASKO GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Wietzendorf, Tyskland.

 4. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne grønne ærter, Frosne bær, dybfrosne grønsager, Majs, og bønner brancherne. Den er baseret i Sutjeska, Serbien.

 5. GPS FROZEN SP. Z.O.O.

  Polen

  Vi eksporterer frossen frugt og grønt til de østlige og vestlige markeder: kirsebær, hindbær, solbær, ribs, jordbær, blomkål, broccoli, hele og skære svampe, blandinger af grøntsager, chips, gulerødder, mélange, løg, blommer, rosenkål, majs og bønner.

 1. SUNLIGHT FOODS CORPORATION

  Filippinerne

  Virksomheden SUNLIGHT FOODS CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for henkogte frugter, fødevarer dypfrosne - produktion, og frugt og grøntsager brancherne. Den er baseret i Marikina City, Metro-Manila, Filippinerne.

 2. F2S S.A.S.

  Frankrig

  Virksomheden F2S S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugt-baserede tilberedninger, Frugt-baserede tilberedninger, drikkevarer og juice af eksotiske frugter, frugtmos, og frugtsovs brancherne. Den er baseret i Valence, Frankrig.

 1. FRUGY S.A.

  Colombien

  Virksomheden FRUGY S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frugtkød brancherne. Den er baseret i Manizales, Colombien.

 2. TOROSLULAR FOODS COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden TOROSLULAR FOODS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, tørrede figner, tørrede abrikoser, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Aydin-Germencik, Tyrkiet.

 3. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Belarus

  Virksomheden STAROBINSKY POGREBOK LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for blåbær, og champignonger brancherne. Den er baseret i Starobin, Belarus.

 4. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippinerne

  Virksomheden KIMELLA AGRI TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, Citrusfrugter, bananer, og mango brancherne. Den er baseret i Mandaluyong City, Filippinerne.

 5. NILEX FOODS B.V.

  Holland

  Virksomheden NILEX FOODS B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Syltetøjer, grønsager, frugt og grøntsager, Frugter, frosne og dybfrosne, og Syltetøjer brancherne. Den er baseret i Boxtel, Holland.

 6. IGO COMMERCE

  Serbien

  Virksomheden IGO COMMERCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Tørrede frugter, tørrede frugter, pakkede tørrede svesker, Frugter, frosne og dybfrosne, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Palic, Serbien.

 7. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden SOLEX AGRO, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Krydderier, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Bruntál 1, Tjekkiet.

 8. BEKAS

  Ukraine

  Virksomheden BEKAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for dyrkning af frugttræer, dybfrysning, og bær brancherne. Den er baseret i Lutsk, Ukraine.

 1. MESHIKA TRADING

  Forenede Stater

  Virksomheden MESHIKA TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, frisk frugt og grønt, avocado, friske sydfrugter, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i Murrieta, Forenede Stater.

 2. NARTUREL

  Tyrkiet

  Virksomheden NARTUREL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Ortaca / Mugla, Tyrkiet.

 3. FRIGO JUNIOR D.O.O

  Serbien

  Virksomheden FRIGO JUNIOR D.O.O, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Arilje, Serbien.

 4. MAMBIKOM AGRAR LTD

  Serbien

  Virksomheden MAMBIKOM AGRAR LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Belgrade, Serbien.

 5. A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

  Virksomheden A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i São Julião Do Tojal, Portugal.

 6. NORTHSTAR

  Tyrkiet

  Virksomheden NORTHSTAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, frisk frugt, Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, og service import eksport brancherne. Den er baseret i Inegol, Tyrkiet.

 7. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Tyskland

  Virksomheden XPAND21 GERMAN OFFICE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Fisk, Frugter, frosne og dybfrosne, agenter og repræsentanter fødevarer, grønsager, Fisk, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Springe, Tyskland.

 8. UKBCC LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UKBCC LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Medicinsk og kirurgisk optik - instrumenter branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Indendørs indretning, Vejsalt, Frugter, frosne og dybfrosne, og tæppe af kendt kunstner brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 9. BIOPRODUCT GROUP LTD

  Moldavia

  Virksomheden BIOPRODUCT GROUP LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter, og møtrikker brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 10. BORWELD

  Polen

  Virksomheden BORWELD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Blåbær brancherne. Den er baseret i Kraków, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Frugter- frosne og dybfrosne - Import eksport

Antal resultater

1.486 Virksomheder