• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugt-baserede tilberedninger

Resultater for

Frugt-baserede tilberedninger - Import eksport

 1. KASAG SWISS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  KASAG er en mellemstor industrivirksomhed i Langnau i det schweiziske Emmental. Siden 1929 har firmaet i denne region tilbudt arbejdspladser til kvalificerede fagfolk. I det charmerende bakkelandskab i kantonen Bern produceres ikke bare den verdenskendte ost med huller, her finder man også mange andre firmaer, der nyder et godt omdømme på globalt plan. KASAG er et af dem. Dimensionering og fremstilling af apparater, beholdere, trykbeholdere, varmevekslere, kolonner, moduler osv. til den kemiske og farmaceutiske industri samt til bio-, levnedsmiddel- og miljøteknik. Engineering og konstruktion af batch-kogeanlæg til fremstilling af frugtgrundstoffer, konfiture, kompot, marmelade, sauce, grøntsager og andre næringsmidler. Engineering af anlæg til varmegenvinding fra spildevandssystemer samt fremstilling og montering af kanalvarmevekslere til mange forskellige kanalformer.

 2. TIM.CO LLC

  Rusland

  “TIM.KO” virksomheden er en russisk producent af utrolige, østlige søde sager, kendt som churchkhela (chuch-hela), som de sælger under deres eget mærke “MADZHO”. Virksomhedens prioriteter er førsteklasses standarder, og opbygning af tillidsfulde forhold med deres klienter og partnere. Churchkhela MADZHO er den moderne sundhedssnack, som erstatter de almindelige søde sager og chips, og kan anvendes som en sund snack for hele familien. Når det kommer til churchkhela (chuch-hela) bruges der fuld bestående af valnødder, hasselnødder eller en blanding af nødder med tørrede frugter. Skallen er fremstillet baseret på frugtjuice. Dette er en ældgammel opskrift der passer perfekt med de moderne trends, inden for sund ernæring. Vores fortrin: - Førsteklasses råmaterialer (nødder, juice); - Manglen af ingredienser som konserveringsmidler og smagsstoffer; - Minimal procentdel af sukker - der anvendes kun sødmen fra den naturlige juice; - Vakuum emballagering, hvilket betyder, at produktet kan holde i op til 180 dage, uden brug af konserveringsmidler; - Førsteklasses smag (lækker, beroligende og frisk).

 3. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi behandler frugt og grøntsager navnlig indefrysning af frugter som jordbær, kirsebær, ribs, hindbær og indefrysning af grøntsager såsom blomkål og broccoli. Vores produkter leveres både til hjemmemarkedet og udenlandske markeder. Inden for en halv snes år har vi opbygget en kundekreds i Tyskland, Holland, Rusland, Danmark og England. Vi ser frem til at samarbejde med dig. Vi garanterer tilfredshed.

 4. F2S S.A.S.

  Frankrig

  Virksomheden F2S S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugt-baserede tilberedninger, Frugt-baserede tilberedninger, drikkevarer og juice af eksotiske frugter, frugtmos, og frugtsovs brancherne. Den er baseret i Valence, Frankrig.

 5. MNDGIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden MNDGIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, syltetøj og marmelade, madhonning, og morgenmad inkluderet brancherne. Den er baseret i Kazan/ankara, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Tyskland

  Virksomheden CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Offenbach, Tyskland.

 2. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Italien

  Virksomheden SOC. AGR. MONTELAURO S.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for syltetøjer brancherne. Den er baseret i Monterosso Almo, Italien.

 3. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. KEYWAN FRUITS

  Tyrkiet

  Virksomheden KEYWAN FRUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Dalaman, Tyrkiet.

 5. RACIMO INDUSTRY SARL

  Algerien

  Virksomheden RACIMO INDUSTRY SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Alger, Algerien.

 1. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Italien

  Virksomheden AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for appelsinmarmelade brancherne. Den er baseret i Campobello Di Mazara, Italien.

 2. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Østrig

  Virksomheden J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H, er en Distributør, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Groß-Enzersdorf, Østrig.

 1. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for syltetøj, økologiske marmelader, fremstilling af friskpresset frugtjuice af høj kvalitet, og økologiske marmelader brancherne. Den er baseret i Giuliano Teatino, Italien.

 2. ALFA-NISTRU SA

  Moldavia

  Virksomheden ALFA-NISTRU SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, og Frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Soroca, Moldavia.

 3. IDIA SRL

  Italien

  Virksomheden IDIA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for syltetøjer, syltetøj, økologiske marmelader, og økologiske marmelader brancherne. Den er baseret i Crotone, Italien.

 4. GAGET SA

  Frankrig

  Virksomheden GAGET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Frugt-baserede tilberedninger, aromatiske produkter til fødevarer, slik, og Frugt-baserede tilberedninger brancherne. Den er baseret i Nogent-Sur-Seine, Frankrig.

 5. MAMMA MIA SRL

  Italien

  Virksomheden MAMMA MIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for frugtpasta til pålæg, syltetøj, syltetøjer, og frugtsafter brancherne. Den er baseret i Siracusa, Italien.

 6. STREECK SPECIALITEITEN

  Holland

  Virksomheden STREECK SPECIALITEITEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Nieuwegein, Holland.

 7. CROPSAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden CROPSAL SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, syltetøj og marmelade, pâtes ///de fruits, og syltetøj brancherne. Den er baseret i Nousty, Frankrig.

 8. MARMELADENHERZ

  Tyskland

  Virksomheden MARMELADENHERZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for syltetøjer, sukkerfrit syltetøj, og frugtsyltetøj brancherne. Den er baseret i Markt Schwaben, Tyskland.

 1. EMEK GIDA INC.

  Tyrkiet

  Virksomheden EMEK GIDA INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. TESORI DI SICILIA

  Italien

  Virksomheden TESORI DI SICILIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for syltetøjer, traditionel honning, aromatiseret mandelmasse, og typiske produkter brancherne. Den er baseret i Nicosia, Italien.

 3. MS EXPERT PR SRL

  Rumænien

  Virksomheden MS EXPERT PR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Brasov, Rumænien.

 4. COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE

  Mexico

  Virksomheden COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Puebla, Mexico.

 5. PRIMERANO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PRIMERANO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for sultede frugter, syltetøjer, frugtjuice, og citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Rosarno, Italien.

 6. IL SOLE DEL GARGANO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IL SOLE DEL GARGANO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, syltetøjer, syltetøj, Frugt og grønt - import-eksport, og økologiske citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Rodi Garganico, Italien.

 7. VALLISER, S.L.

  Spanien

  Virksomheden VALLISER, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den er baseret i Vilobí Del Penedès, Spanien.

 8. VELESTRADE

  Serbien

  Virksomheden VELESTRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt-baserede tilberedninger branchen. Den opererer også inden for grøntsager friske, frisk frugt, og grønsager på dåse brancherne. Den er baseret i Belgrade, Serbien.

 9. STIFEN EGYPT

  Ægypten

  Virksomheden STIFEN EGYPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugt-baserede tilberedninger, dybfrosset frugt, Frugt-baserede tilberedninger, tilberedning til puré, og frugtkød brancherne. Den er baseret i 6th Of October City, Ægypten.

 10. VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW

  Polen

  Virksomheden VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugt-baserede tilberedninger, Grøntsager, rodfrugter og knolde, og Frugt-baserede tilberedninger brancherne. Den er baseret i Skolyszyn, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis