• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugt- og grønsagsjuice

Resultater for

Frugt- og grønsagsjuice - Import eksport

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed er en betydelig producent og distributør af frugtjuicekoncentrater i Centraleuropa. Vi har arbejdet med vores passion i mere end 25 år. Takket være mange års erfaring, viden og opmærksomhed på produktionsprocesser, udvikler vi os dynamisk og skaber produkter af den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i mærke frugtjuicekoncentrater, i særdeleshed: •hindbær •tranebær •jordbær •hyldebær •solbær og ribs. Vores kunder bruger med succes vores koncentrater i produktionen af: •sirup •juice •vingummi •is •konfekture. Vores koncentrater er klare, pakket i aseptiske poser i tønder eller beholdere på 250 kg. Vi er anerkendt på markedet på grund af vores konkurrencedygtige priser, og vores garanti for den fulde kontraktperiode (også længere end én sæson), evnen til at tilpasse produkterne til kundens behov og specifikationer, samt den omfattende tilgængelighed af råmaterialer og vores produktionshastighed. Vi har produktionsanlæg i Bulgarien og Ukraine, samt lagre i Polen, hvormed vi hurtigt kan levere produkter til enhver lokation i Europa og verdenen. Vi har kunder i både EU og andre mere fjerne stedet globalt. Du kan blandt andet finde os i Nordamerika, Sydamerika, Indien og Kina. Kvaliteten af vores koncentrater bekræftes af adskillelige certifikationer og medlemsskab af forskellige organisationer: ISO, AIJN, FDA, National Union of Juice Producers og Association of Polish Exporters.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. HUNGARIAN FLAVOURS LTD.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUNGARIAN FLAVOURS LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for nød, kokosolie, mandler, blandet juice, frugtjuice, Valnøddekerner, og Saft og nektar af frugter og grøntsager brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 4. GAFFEO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAFFEO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for gartneri, og koncentreret frugtjuice brancherne. Den er baseret i Castellazzo Bormida, Italien.

 5. KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den er baseret i Dogern, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. THOMAS LE PRINCE

  Frankrig

  Virksomheden THOMAS LE PRINCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Æblejuice, æbler, og pærer brancherne. Den er baseret i Vallieres, Frankrig.

 2. ALOE VERA HELLAS

  Grækenland

  Virksomheden ALOE VERA HELLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Fødevaretilskud, økologisk landbrug, Alkoholfri læskedrikke, frugtjuice uden sukker, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 3. FRUIT GROUP AG

  Schweiz

  Virksomheden FRUIT GROUP AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den er baseret i Baden, Schweiz.

 4. FARMING ENTERPRISE «GADZ»

  Ukraine

  Virksomheden FARMING ENTERPRISE «GADZ», er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Frugtmos, tørrede frugter, madhonning, og æbler brancherne. Den er baseret i Trybuchivtsi Village, Chortki District Ternopil Region., Ukraine.

 5. UNIQUE FAZENDAS

  Brasilien

  Virksomheden UNIQUE FAZENDAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den er baseret i Fortaleza, Brasilien.

 1. NATURALIA INGREDIENTS SRL

  Italien

  Virksomheden NATURALIA INGREDIENTS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Cider og pærevin, Grønsagsjuicer, Cider og pærevin, og Grønsagsjuicer brancherne. Den er baseret i Mazara Del Vallo, Italien.

 2. UNIMELT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden UNIMELT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den er baseret i Würzburg, Tyskland.

 1. INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for bananer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. ETS L. ROSSI

  Luxembourg

  Virksomheden ETS L. ROSSI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Vine, Frugt- og grønsagsjuice, Vine, champagne, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Dudelange, Luxembourg.

 3. FRUDICOM

  Belgien

  Virksomheden FRUDICOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Grønsager, frosne og dybfrosne, grøntsager friske, Frugt- og grønsagsjuice, Grønsager, frosne og dybfrosne, og kartofler brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. PAJOTTENLANDER

  Belgien

  Virksomheden PAJOTTENLANDER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Frugt- og grønsagsjuice, og frisk frugt brancherne. Den er baseret i Pepingen, Belgien.

 5. MEDIBEL

  Belgien

  Virksomheden MEDIBEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for frugtjuice, og grøntsagsjuice brancherne. Den er baseret i Zaventem, Belgien.

 6. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC CAMARA LUI TOMITA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Frugter, Grønsager, friske, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Frugt- og grønsagsjuice, Frugter, Grønsager, friske, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, og Frugt- og grønsagsjuice brancherne. Den er baseret i Rasnov, Rumænien.

 7. BIOPROTECT SRL

  Moldavia

  Virksomheden BIOPROTECT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Hårdt korn, og Hårdt korn brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 8. SUPERFOODGURU

  Holland

  Virksomheden SUPERFOODGURU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den er baseret i Den Haag, Holland.

 1. FINENESS GROUP

  Ægypten

  Virksomheden FINENESS GROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den er baseret i Giza, Ægypten.

 2. KELTEREI HERBERTH

  Tyskland

  Virksomheden KELTEREI HERBERTH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, Vine, Vine - Frankrig, Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, Vine, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i Kronberg, Tyskland.

 3. GETRÄNKELAND FUCHS

  Tyskland

  Virksomheden GETRÄNKELAND FUCHS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Spiritus, Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Geisenfeld, Tyskland.

 4. HOTEL & BRAUHAUS LÜDDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOTEL & BRAUHAUS LÜDDE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, Øl, Vine - Frankrig, Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, Øl, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i Quedlinburg, Tyskland.

 5. FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Mineralvand, Spiritus, Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Mineralvand, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Eilenburg, Tyskland.

 6. HALLER'S DESTILLERIE

  Tyskland

  Virksomheden HALLER'S DESTILLERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, Brandy, Læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, og Brandy brancherne. Den er baseret i Prümzurlay, Tyskland.

 7. WASSERPRINZ E.K.

  Tyskland

  Virksomheden WASSERPRINZ E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Færdigretter og gourmetretter, Spiritus, Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Færdigretter og gourmetretter, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 8. DIETRICH & FEUSTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DIETRICH & FEUSTEL GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Spiritus, Vine, Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Spiritus, og Vine brancherne. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 9. BASTIANSHAUSER HOF SEBASTIAN & RALF ERBELDINGER

  Tyskland

  Virksomheden BASTIANSHAUSER HOF SEBASTIAN & RALF ERBELDINGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, Vine, Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Spiritus, og Vine brancherne. Den er baseret i Bechtheim, Tyskland.

 10. GETRÄNKEWELT HANDELS GMBH

  Østrig

  Virksomheden GETRÄNKEWELT HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Mineralvand, Fisk, Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, og Mineralvand brancherne. Den er baseret i Nußdorf-Debant, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Frugt- og grønsagsjuice - Import eksport

Antal resultater

1.783 Virksomheder