• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frosne og dybfrosne varer

Resultater for

Frosne og dybfrosne varer - Import eksport

 1. E.H.W. WORLDWIDE

  Holland

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide blev oprettet i 2011 i Cypern og er førende på verdensplan inden for forsyning og distribution af kvalitetsprodukter til enestående priser. Vores forpligtelse til "kvalitetsprodukter til den bedste pris" holder os travlt beskæftiget året rundt. Vi udvælger med omhu de bedste leverandører, hvilket sikrer, at kun de allerbedste produkter når frem til vores kunder. Vi dækker Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og det amerikanske kontinent. Vi importerer direktre fra førende forsyningskilder såsom Chile, Uruguay, Sydafrika og andre lande. Vi har for nylig udviklet os i Tyskland, og vi betjener med succes forskellige markeder og etablerer vedvarende partnerskaber. Vores kommende logistiske knudepunkt i Sydafrika er et eksempel på vores strategiske vækst. Med et hengivent team bag sig trives E.H.W. Worldwide som førende på maredet og leverer en uforlignelig kundeoplevelse. Hos E.H.W. Worldwide er vores mission et bevis på vores engagement. Vi bestræber os på give kunderne en unik oplevelse gennem forsyning, levering og distribution af produkter, der overgår enhver forventning. Vi krydser grænser og bygger broer tværs over industrier og forbliver forpligtet til at gøre enhver forretningskontakt med os til en uforglemmelig rejse, spækket med uforlignelig kvalitet og værdi.

 2. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Velkommen til Cavas International BV – din premium partner på det globale marked for fødevareprodukter. Baseret i Holland er vi forpligtet til excellence og pålidelighed i alle dele af vores forretning. Vores succes ligger i robuste partnerskaber med verdensklasses leverandører, hvilket sikrer den højeste kvalitet og service for vores værdifulde kunder. Vi skiller os ud ved at tilbyde konkurrencedygtige priser, markedsindblik og skabe vedvarende samarbejder med anerkendte virksomheder. Vores alsidige produktudvalg inkluderer frisk, frossen frugt og grøntsager. Hos Cavas International BV forenkler vi processerne samtidig med vi fokuserer på dine unikke behov. Vi tilbyder bulkpakker til industrielle kunder, og leverer tilføjet værdi til tjenester såsom sortering, kalibrering og blanding. For vores detailpartnere garanterer vi fleksibilitet med skræddersyede detailpakkeløsninger. Tag på en rejse sammen med os, fuld af kvalitet og smag, skræddersyet til dig.

 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 4. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Velkommen til Brazil Frozen Food Exporters, en førende international producent og distributør af frossen kylling, svinekød og oksekød. Du kan finde os i Europa, Mellemøsten, Asien, Nord- og Sydamerika og Afrika. Placeret centralt i Asien, og med ekspertise inden for forsyningskædeløsninger, leverer vi til mere end 600 globale virksomheder og institutioner. Takket være vores mangeårige erfaring kan vi tilpasse løsningerne efter specifikke kundebehov. Vores procesorienterede tilgang skiller os ud fra mængden, og vi leverer kontinuerligt forbedrede resultater takket være specialiserede tjenester. Vi samarbejder med verdensførende indirekte materialeproducenter og kan dermed levere produkter til en lavere pris som førende leverandør. Vores netværk af fremstillingsfaciliteter og distributionssystemer, garanterer effektive løsninger for vores kunder verden over. Vores kerneværdiger omfatter hårdt arbejde, ærlighed, gennemsigtighed, pålidelighed og integritet. Vi prioriterer kundetilfredshed, leverandørforbindelser, overskud til aktionærer og vores medarbejderes velvære.

 5. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Hos Lezza Foods er vi stolte over at være en global leverandør af rene, enestående og uimodståelige specialfødevarer. Vores mission er enkel men dybsindig: at sørge for, at det gode og sundhedsfordelene ved specialmad er tilgængeligt for alle, takket være vores alsidige udvalg af brands. Vi fremstiller og leverer dybfrosne produkter til de europæiske og amerikanske markeder. Vi arbejder fra højteknologiske produktionsfaciliteter i Tyrkiet, hvor Lezza Foods specialiserer sig i at skabe frosne lækkerier af høj kvalitet. Vores ekspertise omfatter et indbydende udvalg, inklusive bagværksprodukter, kager, tyrkisk baklava, is og et udvalg af lækre veganske produkter – som alle er omhyggeligt fremstillet til at overholde de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Fra valg af premium ingredienser til en omhyggelig indpakning og pålidelig forsendelse, vil vores 100 % pålidelige og konsistente kvalitetsovervågningsproces sikre, at ethvert Lezza-produkt er et mesterværk af smag, friskhed og visuel indbydelse.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EURO PIZZA PRODUCTS

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi har siden 1993 leveret kvalitets pizzadeje til et meget forskelligartet marked i både Nederlandene og udlandet. Som producent og leverandør med egen restaurationskæde – New York Pizza (over 150 restauranter) – ved vi præcist, hvad der skal til for at lave den perfekte pizza. Vi har således det nødvendige kendskab og ekspertise til alle aktører, både små og store, inden for pizzasektoren på verdensplan.

 2. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

 3. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Verified by europages badge

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

 4. CTI PROCESS APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden CTI PROCESS APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Komfurer, maskiner til fødevarer, Kogeapparater levnedsmidler, maskiner til produkter til fødevaresektoren, Systemer og produktionslinjer, automatisering af produktionsanlæg, Transport af komplette produktionslinjer, modernisering af produktionslinjer, og Komfurer brancherne. Den er baseret i København, Danmark.

 5. DOGAL FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOGAL FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for frosset oksekød, frosset kød, dybfrosne grønsager, dybfrosne pomfritter, og frosne friturestegte produkter brancherne. Den er baseret i Sarcelles, Frankrig.

 1. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQUALIS SEAFOOD, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, dybfrosne færdige fiskeretter, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Sète, Frankrig.

 2. FC FOOD SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FC FOOD SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, pizzablandinger, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Giarre, Italien.

 1. FOODILAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOODILAB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne pizzaer, fødevarer dypfrosne - produktion, Tørrede færdigretter, dybfrosne fødevarer engros, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne fødevarer, og dybfrosne bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Pomezia, Italien.

 2. ENDORI FOOD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENDORI FOOD GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den er baseret i Stegaurach, Tyskland.

 3. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Grøntkonserves, Ost, Oliven, Krydderier, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, grøntsager friske, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne grønne ærter, Frosne bær, dybfrosne grønsager, Majs, og bønner brancherne. Den er baseret i Sutjeska, Serbien.

 5. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 6. FRIO SESEÑA

  Spanien

  Se vores store udvalg af dybfrosne, færdige og halvt færdige produkter af højeste kvalitet. Vores færdigretter markedsføres under kunderne eller distributørernes egne mærker. Vi står selv for distribution og råder over kølebiler med stor kapacitet. Vi betror logistikken til udlandet til de bedste transportfirmaer, som tilbyder de bedste opbevaringsvilkår. Vi er til stede i store dele af Europa og i USA.

 7. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar er varemærket og det sted, hvor et af de største lokaler til skaldyrstilberedning i den spanske fødevaresektor, ligger. Den omfattende markedsaccept og efterspørgsel efter produktet uden for provinsen Jaén førte til, at Mariscos Castellar valgte et ferskvare- og håndværksmæssigt produkt til industriel produktion og kan tilbyde et nedfrosset produkt, der ikke har mistet essensen og egenskaberne fra ferskvarer.

 8. AMERICAN DESSERTS

  Frankrig

  AMERICAN DESSERTS fremstiller frossen bagværk: amerikanske eller franske desserter, kager, brownies, muffins, crumble, tærter, etc. Vores desserter og bagværk uden GMO, pakket i bulk eller individuelt kan skræddersys til dine egne opskrifter med din specifikke emballage eller mærkning. Vores produkter henvender sig til alle typer restaurationer: forretninger, institutioner, fly- og togcatering, bager og konditorer eller automater.

 1. KOCH SNC

  Italien

  Koch er en førende virksomhed inden for fremstilling af frosne fødevarer og frosne økologiske produkter, herunder kartoffel gnocchi, butterdej og lasagneplader. Den samarbejder med førende mærker som sam-pakker. Virksomhedens produkter er beregnet til cateringfirmaer og restauranter, grossister, detailhandlere og detailkæder i Italien og andre lande.

 2. SPOLDZIELNIA OGRODNICZA

  Polen

  Horticultural Cooperation (Spółdzielnia Ogrodnicza) i Boby er producenter af frugt og grøntsager. Virksomheden blev grundlagt i 1993. Virksomhedens vigtigste formål er frembringelse og forbedring af salget af haveprodukter. Det prøver vi at opnå ved at øge salgseffektiviteten af ​​både frisk og forarbejdet frugt produceret af selskabets indehavere. I øjeblikket er der 64 indehavere/landmænd i virksomheden, der samarbejder med en række brancheorganisationer inden for havebrug.

 3. CORSAR SRL

  Italien

  Vi har været mange år på markedet, vores firma arbejder inden for frosne og dybfrosne produkter. Vores erfaring kombineret med en stadig forskning i nye produkter, betyder at vi kan tilbyde dig en service, der kan opfylde kravene fra dine kunder.

 4. PAREN SRL

  Italien

  Dybfrosne færdigretter. Virksomheden Paren garanterer direkte fabrikation af hele sit sortiment af grøntsager gennem kontrol af hele produktionslinjen lige fra tilsåning til høst.

 5. MR. CROQUETTE

  Grækenland

  Virksomheden MR. CROQUETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for vegetalsk tørfoder brancherne. Den er baseret i THESSALONIKI, Grækenland.

 6. FOOD OF SICILY

  Spanien

  Virksomheden FOOD OF SICILY, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Biscuitter, Måltider, frosne, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Tenerife, Spanien.

 7. CORNIC-NOVAMER

  Frankrig

  Virksomheden CORNIC-NOVAMER, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for produkter fra havet, frosne produkter fra havet, kæmpekammuslinger, og Torsk brancherne. Den er baseret i Thérouldeville, Frankrig.

 8. H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA

  Portugal

  Virksomheden H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for fødevarer - import/eksport, dybfrosne fødevarer, distribution fødevaresektor, og kebab brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 9. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk, frosne og dybfrosne, og alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Sangalhos, Portugal.

 10. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden MAUN DIS TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, Patéer, og engros markeder brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Frosne og dybfrosne varer - Import eksport

Antal resultater

4.780 Virksomheder