• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frosne og dybfrosne varer

Resultater for

Frosne og dybfrosne varer - Import eksport

 1. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  FRESHBERRY LLC specialiserer sig i høstning og bearbejdning af vilde bær og champignon, samt vilde og kultiverede medicinske urter. Virksomheden høster og udfører eksport og import af kosttilskud og naturlige fødevarer: lynfrosne bær (tranebær, multebær, blåbær, tyttebær) op til 4.000 ton årligt, samtidig med vi jævnt øger volumen af vores høst. FRESHBERRY's eget netværk af leverandører i 9 regioner i Rusland og Hviderusland, giver virksomheden mulighed for at overvåge produkternes kvalitet, gennem den fulde produktionscyklus: fra indsamling af champignon og høstning af bær, deres nedfrysning, rensning og bearbejdning, til forsendelse til forbrugeren. Virksomhedens produktionslinjer til frysning og rensning af bær, grøntsager og frugt har udstyr fra de førende producenter i Europa. Produkterne nedfryses i en IQF-tunnelfryser (individuel lynfrysning). Virksomheden anvender optiske og laser sorteringsmaskiner, for at fjerne alle fremmedlegemer og defekte råmaterialer, samt sortere naturlige produkter i henhold til justerbare parametre. FRESHBERRY’s sæsonfacilitet har mere end 100 medarbejdere, produktionskapaciteten fra udstyret gør det muligt at øge den årlige bearbejdningsvolumen op til 12.000 ton bær. Fødevareproducenten er certificeret i henhold til FSSC 22000 Food Safety Management System, og tjekker stråleniveauerne i alle råmaterialer, samt færdige produkter i deres laboratorier.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. EURO PIZZA PRODUCTS

  Holland

  Verified by Europages badge

  Vi har siden 1993 leveret kvalitets pizzadeje til et meget forskelligartet marked i både Nederlandene og udlandet. Som producent og leverandør med egen restaurationskæde – New York Pizza (over 150 restauranter) – ved vi præcist, hvad der skal til for at lave den perfekte pizza. Vi har således det nødvendige kendskab og ekspertise til alle aktører, både små og store, inden for pizzasektoren på verdensplan.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by Europages badge

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. MARGHERITA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Frosne pizzaer af høj kvalitet, håndværksmæssig produktion, til engros og detail, husholdninger, udbringning. Frosne snacks, "bruchetta" og "baguetter" med forskellig fars som fast food. Vores pizzaer er resultatet af kvalitetsarbejde, som i et autentisk pizzeria. Vores pizzakokke bearbejder omhyggeligt dejen i hånden og tilfører den vigtigste ingrediens, som er en uforlignelig lethed.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Verified by Europages badge

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 4. CHURROS CASIMIRO

  Spanien

  Verified by Europages badge
 5. MARR SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. AMERICAN DESSERTS

  Frankrig

  AMERICAN DESSERTS fremstiller frossen bagværk: amerikanske eller franske desserter, kager, brownies, muffins, crumble, tærter, etc. Vores desserter og bagværk uden GMO, pakket i bulk eller individuelt kan skræddersys til dine egne opskrifter med din specifikke emballage eller mærkning. Vores produkter henvender sig til alle typer restaurationer: forretninger, institutioner, fly- og togcatering, bager og konditorer eller automater.

 2. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar er varemærket og det sted, hvor et af de største lokaler til skaldyrstilberedning i den spanske fødevaresektor, ligger. Den omfattende markedsaccept og efterspørgsel efter produktet uden for provinsen Jaén førte til, at Mariscos Castellar valgte et ferskvare- og håndværksmæssigt produkt til industriel produktion og kan tilbyde et nedfrosset produkt, der ikke har mistet essensen og egenskaberne fra ferskvarer.

 3. FRIO SESEÑA

  Spanien

  Se vores store udvalg af dybfrosne, færdige og halvt færdige produkter af højeste kvalitet. Vores færdigretter markedsføres under kunderne eller distributørernes egne mærker. Vi står selv for distribution og råder over kølebiler med stor kapacitet. Vi betror logistikken til udlandet til de bedste transportfirmaer, som tilbyder de bedste opbevaringsvilkår. Vi er til stede i store dele af Europa og i USA.

 4. TANDEMUS, JSC

  Litauen

  JSC TANDEMUS arbejder med import og eksport af vilde og dyrkede svampe, vilde og dyrkede bær, grøntsager og frugt med forskellig behandling. Produkterne sorteres, opdeles efter vægt og pakkes i overensstemmelse med kundernes ønsker. Vores virksomhed er producent, engros- og detailforhandler af træemballage til forskellige funktioner - kurve og kasser, flettede kurve af forskellige dimensioner.

 5. KOCH SNC

  Italien

  Koch er en førende virksomhed inden for fremstilling af frosne fødevarer og frosne økologiske produkter, herunder kartoffel gnocchi, butterdej og lasagneplader. Den samarbejder med førende mærker som sam-pakker. Virksomhedens produkter er beregnet til cateringfirmaer og restauranter, grossister, detailhandlere og detailkæder i Italien og andre lande.

 6. SPOLDZIELNIA OGRODNICZA

  Polen

  Horticultural Cooperation (Spółdzielnia Ogrodnicza) i Boby er producenter af frugt og grøntsager. Virksomheden blev grundlagt i 1993. Virksomhedens vigtigste formål er frembringelse og forbedring af salget af haveprodukter. Det prøver vi at opnå ved at øge salgseffektiviteten af ​​både frisk og forarbejdet frugt produceret af selskabets indehavere. I øjeblikket er der 64 indehavere/landmænd i virksomheden, der samarbejder med en række brancheorganisationer inden for havebrug.

 7. CORSAR SRL

  Italien

  Vi har været mange år på markedet, vores firma arbejder inden for frosne og dybfrosne produkter. Vores erfaring kombineret med en stadig forskning i nye produkter, betyder at vi kan tilbyde dig en service, der kan opfylde kravene fra dine kunder.

 8. FRIMESA

  Spanien

  Fabrikant af færdigretter og frostvarer.

 9. PAREN SRL

  Italien

  Dybfrosne færdigretter. Virksomheden Paren garanterer direkte fabrikation af hele sit sortiment af grøntsager gennem kontrol af hele produktionslinjen lige fra tilsåning til høst.

 10. H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA

  Portugal

 1. MR. CROKET

  Grækenland

 2. QFP SAC

  Peru

 3. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

 4. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

 5. NILEX FOODS B.V.

  Holland

 6. TYPICAL SOUTH

  Italien

 7. EDNA INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 8. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

 9. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Tyrkiet

 10. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Frosne og dybfrosne varer - Import eksport

Antal resultater

5.569 virksomheder