• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frosne og dybfrosne varer

Resultater for

Frosne og dybfrosne varer - Import eksport

 1. E.H.W. WORLDWIDE

  Holland

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide blev oprettet i 2011 i Cypern og er førende på verdensplan inden for forsyning og distribution af kvalitetsprodukter til enestående priser. Vores forpligtelse til "kvalitetsprodukter til den bedste pris" holder os travlt beskæftiget året rundt. Vi udvælger med omhu de bedste leverandører, hvilket sikrer, at kun de allerbedste produkter når frem til vores kunder. Vi dækker Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og det amerikanske kontinent. Vi importerer direktre fra førende forsyningskilder såsom Chile, Uruguay, Sydafrika og andre lande. Vi har for nylig udviklet os i Tyskland, og vi betjener med succes forskellige markeder og etablerer vedvarende partnerskaber. Vores kommende logistiske knudepunkt i Sydafrika er et eksempel på vores strategiske vækst. Med et hengivent team bag sig trives E.H.W. Worldwide som førende på maredet og leverer en uforlignelig kundeoplevelse. Hos E.H.W. Worldwide er vores mission et bevis på vores engagement. Vi bestræber os på give kunderne en unik oplevelse gennem forsyning, levering og distribution af produkter, der overgår enhver forventning. Vi krydser grænser og bygger broer tværs over industrier og forbliver forpligtet til at gøre enhver forretningskontakt med os til en uforglemmelig rejse, spækket med uforlignelig kvalitet og værdi.

 2. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 3. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Velkommen til Brazil Frozen Food Exporters, en førende international producent og distributør af frossen kylling, svinekød og oksekød. Du kan finde os i Europa, Mellemøsten, Asien, Nord- og Sydamerika og Afrika. Placeret centralt i Asien, og med ekspertise inden for forsyningskædeløsninger, leverer vi til mere end 600 globale virksomheder og institutioner. Takket være vores mangeårige erfaring kan vi tilpasse løsningerne efter specifikke kundebehov. Vores procesorienterede tilgang skiller os ud fra mængden, og vi leverer kontinuerligt forbedrede resultater takket være specialiserede tjenester. Vi samarbejder med verdensførende indirekte materialeproducenter og kan dermed levere produkter til en lavere pris som førende leverandør. Vores netværk af fremstillingsfaciliteter og distributionssystemer, garanterer effektive løsninger for vores kunder verden over. Vores kerneværdiger omfatter hårdt arbejde, ærlighed, gennemsigtighed, pålidelighed og integritet. Vi prioriterer kundetilfredshed, leverandørforbindelser, overskud til aktionærer og vores medarbejderes velvære.

 4. EURO PIZZA PRODUCTS

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi har siden 1993 leveret kvalitets pizzadeje til et meget forskelligartet marked i både Nederlandene og udlandet. Som producent og leverandør med egen restaurationskæde – New York Pizza (over 150 restauranter) – ved vi præcist, hvad der skal til for at lave den perfekte pizza. Vi har således det nødvendige kendskab og ekspertise til alle aktører, både små og store, inden for pizzasektoren på verdensplan.

 5. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Verified by europages badge

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

 2. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQUALIS SEAFOOD, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, dybfrosne færdige fiskeretter, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Sète, Frankrig.

 3. FC FOOD SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FC FOOD SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, pizzablandinger, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Giarre, Italien.

 4. FOODILAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOODILAB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne pizzaer, fødevarer dypfrosne - produktion, Tørrede færdigretter, dybfrosne fødevarer engros, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne fødevarer, og dybfrosne bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Pomezia, Italien.

 5. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Frugtkonserves, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, Frugtkonserves, espressokaffe, Frosne og dybfrosne varer, og frossent kød brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 1. CHURROS CASIMIRO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHURROS CASIMIRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for churros, frosne churros, dybfrosne churros, fremstilling af churros, Fabrikant af churros, fremstilling af churros, og frosne churros brancherne. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Grøntkonserves, Ost, Oliven, Krydderier, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, grøntsager friske, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. ENDORI FOOD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENDORI FOOD GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den er baseret i Stegaurach, Tyskland.

 2. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne grønne ærter, Frosne bær, dybfrosne grønsager, Majs, og bønner brancherne. Den er baseret i Sutjeska, Serbien.

 3. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden NS TRADE SP Z O O, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, Babymad, Drikkevarer, Mejeriprodukter, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Frosne og dybfrosne varer, og Farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 4. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Kartofler, økologiske grøntsager, blomsterløg til løg, selleri, Frosne og dybfrosne varer, og Kartofler brancherne. Den er baseret i Groß-Enzersdorf, Østrig.

 5. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Rusland

  FRESHBERRY LLC specialiserer sig i høstning og bearbejdning af vilde bær og champignon, samt vilde og kultiverede medicinske urter. Virksomheden høster og udfører eksport og import af kosttilskud og naturlige fødevarer: lynfrosne bær (tranebær, multebær, blåbær, tyttebær) op til 4.000 ton årligt, samtidig med vi jævnt øger volumen af vores høst. FRESHBERRY's eget netværk af leverandører i 9 regioner i Rusland og Hviderusland, giver virksomheden mulighed for at overvåge produkternes kvalitet, gennem den fulde produktionscyklus: fra indsamling af champignon og høstning af bær, deres nedfrysning, rensning og bearbejdning, til forsendelse til forbrugeren. Virksomhedens produktionslinjer til frysning og rensning af bær, grøntsager og frugt har udstyr fra de førende producenter i Europa. Produkterne nedfryses i en IQF-tunnelfryser (individuel lynfrysning). Virksomheden anvender optiske og laser sorteringsmaskiner, for at fjerne alle fremmedlegemer og defekte råmaterialer, samt sortere naturlige produkter i henhold til justerbare parametre. FRESHBERRY’s sæsonfacilitet har mere end 100 medarbejdere, produktionskapaciteten fra udstyret gør det muligt at øge den årlige bearbejdningsvolumen op til 12.000 ton bær. Fødevareproducenten er certificeret i henhold til FSSC 22000 Food Safety Management System, og tjekker stråleniveauerne i alle råmaterialer, samt færdige produkter i deres laboratorier.

 6. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 7. AMERICAN DESSERTS

  Frankrig

  AMERICAN DESSERTS fremstiller frossen bagværk: amerikanske eller franske desserter, kager, brownies, muffins, crumble, tærter, etc. Vores desserter og bagværk uden GMO, pakket i bulk eller individuelt kan skræddersys til dine egne opskrifter med din specifikke emballage eller mærkning. Vores produkter henvender sig til alle typer restaurationer: forretninger, institutioner, fly- og togcatering, bager og konditorer eller automater.

 8. TANDEMUS, JSC

  Litauen

  JSC TANDEMUS arbejder med import og eksport af vilde og dyrkede svampe, vilde og dyrkede bær, grøntsager og frugt med forskellig behandling. Produkterne sorteres, opdeles efter vægt og pakkes i overensstemmelse med kundernes ønsker. Vores virksomhed er producent, engros- og detailforhandler af træemballage til forskellige funktioner - kurve og kasser, flettede kurve af forskellige dimensioner.

 1. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar er varemærket og det sted, hvor et af de største lokaler til skaldyrstilberedning i den spanske fødevaresektor, ligger. Den omfattende markedsaccept og efterspørgsel efter produktet uden for provinsen Jaén førte til, at Mariscos Castellar valgte et ferskvare- og håndværksmæssigt produkt til industriel produktion og kan tilbyde et nedfrosset produkt, der ikke har mistet essensen og egenskaberne fra ferskvarer.

 2. FRIO SESEÑA

  Spanien

  Se vores store udvalg af dybfrosne, færdige og halvt færdige produkter af højeste kvalitet. Vores færdigretter markedsføres under kunderne eller distributørernes egne mærker. Vi står selv for distribution og råder over kølebiler med stor kapacitet. Vi betror logistikken til udlandet til de bedste transportfirmaer, som tilbyder de bedste opbevaringsvilkår. Vi er til stede i store dele af Europa og i USA.

 3. MARGHERITA SRL

  Italien

  Frosne pizzaer af høj kvalitet, håndværksmæssig produktion, til engros og detail, husholdninger, udbringning. Frosne snacks, "bruchetta" og "baguetter" med forskellig fars som fast food. Vores pizzaer er resultatet af kvalitetsarbejde, som i et autentisk pizzeria. Vores pizzakokke bearbejder omhyggeligt dejen i hånden og tilfører den vigtigste ingrediens, som er en uforlignelig lethed.

 4. KOCH SNC

  Italien

  Koch er en førende virksomhed inden for fremstilling af frosne fødevarer og frosne økologiske produkter, herunder kartoffel gnocchi, butterdej og lasagneplader. Den samarbejder med førende mærker som sam-pakker. Virksomhedens produkter er beregnet til cateringfirmaer og restauranter, grossister, detailhandlere og detailkæder i Italien og andre lande.

 5. SPOLDZIELNIA OGRODNICZA

  Polen

  Horticultural Cooperation (Spółdzielnia Ogrodnicza) i Boby er producenter af frugt og grøntsager. Virksomheden blev grundlagt i 1993. Virksomhedens vigtigste formål er frembringelse og forbedring af salget af haveprodukter. Det prøver vi at opnå ved at øge salgseffektiviteten af ​​både frisk og forarbejdet frugt produceret af selskabets indehavere. I øjeblikket er der 64 indehavere/landmænd i virksomheden, der samarbejder med en række brancheorganisationer inden for havebrug.

 6. CORSAR SRL

  Italien

  Vi har været mange år på markedet, vores firma arbejder inden for frosne og dybfrosne produkter. Vores erfaring kombineret med en stadig forskning i nye produkter, betyder at vi kan tilbyde dig en service, der kan opfylde kravene fra dine kunder.

 7. PAREN SRL

  Italien

  Dybfrosne færdigretter. Virksomheden Paren garanterer direkte fabrikation af hele sit sortiment af grøntsager gennem kontrol af hele produktionslinjen lige fra tilsåning til høst.

 8. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk, frosne og dybfrosne, og alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Sangalhos, Portugal.

 9. H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA

  Portugal

  Virksomheden H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for fødevarer - import/eksport, dybfrosne fødevarer, distribution fødevaresektor, og kebab brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 10. FOOD OF SICILY

  Spanien

  Virksomheden FOOD OF SICILY, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Biscuitter, Måltider, frosne, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Tenerife, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Frosne og dybfrosne varer - Import eksport

Antal resultater

4.760 Virksomheder