• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fristråleblæsningsudstyr

Resultater for

Fristråleblæsningsudstyr - Import eksport

 1. CRYOSNOW GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Producent af anlæg og systemer til sneblæsning og tørisblæsning. Anvendelser er manuel og automatiseret forbehandling, rengøring, køling og afgratning med CO2-snestråler. Innovationen består i anvendelsen af flydende CO2 og trykluft som drivmidler. Vi har nationale og internationale intellektuelle ejendomsrettigheder inden for dette område. Vi forsyner kunder verden over med CO2-blæsningsudstyr af høj kvalitet og et omfattende udvalg af tilbehør. Ved CO2-sneblæsning dannes der tørispartikler (fast CO2 ved -78 °C) fra flydende CO2 i apparatet, som derefter strømmer ud af en dyse ved hjælp af trykluft på de overflader som skal renses. Fordelen er en tør og restfri proces uden vand og kemikalier. CryoSnow-teamet har årtiers erfaring inden for industriel rengøring og tøris-teknologi. Vores enheder og systemer er "Made in Germany" og er fremstillet i overensstemmelse med gældende love og standarder i henhold til ISO 9000. Med moderne bygge- og udviklingsværktøjer samt innovative fremstillingsprocesser, omsætter vi procesideer til serieklare produkter på meget kort tid. Fra vores virksomheds hovedkvarter i Berlin servicerer vi kunder fra hele verden. Derudover har vi gennem vores salgs- og servicepartnere kompetente kontakter på din lokation.

 2. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SIGG Strahltechnik GmbH ligger i Jestetten og har specialiseret sig i fremstilling af blæsetekniske anlæg og glideslibevibratorer. Ud over de seriefremstillede standardanlæg fremstiller virksomheden også specialanlæg i enhver form og størrelse. Med blæsning efter ordre i vores egen virksomhed forarbejder vi dele for kunder, der ikke selv har blæsetekniske anlæg eller glideslibevibratorer. SIGG Strahltechnik leverer gængse blæsemidler, der passer til anlæggene, i forskellige mængder fra 25 Kilo. Den bedst mulige kvalitet er standarden for alle anlæg og blæsemidler. Med omhyggelig fremstilling og omfattende knowhow inden for blæseteknik kan SIGG Strahltechnik hurtigt opfylde krævende ønsker fra kunderne. Virksomheden leverer den bedste kvalitet „Made in Germany“.

 3. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores tøris-strålemaskiner i Powerjet-serien har endnu større ydelse med en ismængde på 40 til 150 kg/time. Via det effektive enslangesystem kan der opnås en meget hård stråle, som også kan bruges til at fjerne genstridigt snavs. Med den nye serie kan du finde den maskine, der passer bedst til dine behov med en luftmængde fra 1 m³ til 20 m³ og et lufttryk fra 3 til maks. 20 bar. Som noget nyt fremstiller vi også pelleteringsudstyr (pelletizers) til tøris. Vores kendetegn: tysk produktion, udvikling og design, mere end 15 års erfaring med en lang række erhvervsmæssige ejendomsrettigheder, høj kvalitetsstandard med egen kvalitetssikring i produktionen samt ved vareindgang og -udgang, produkter og design med ejendomsrettigheder, udstillingsområder i huset, tørisstråleanlæg til test samt egenstråling i huset (efter aftale).

 4. CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER, er en Distributør, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

 5. DCH NETTOYAGE MULTISERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DCH NETTOYAGE MULTISERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Fristråleblæsningsudstyr, Rengøring, industriel, Fristråleblæsningsudstyr, rengøringsservicer til kontorer, Rengøring, industriel, og rengøring af byggepladser brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC har fremstillet sandblæsningsudstyr til metalprodukter og testbænke siden 2010. Vores rengøringsmaskiner til dele fjerner effektivt olieprodukter, støv, skærevæsker, kompositmaterialer, olie efter støbning, beskyttende smøremidler, pudsmidler, emulsioner, sved- og fedtaflejringer. Vaskere til industriel rengøring produceret af Geyser LLC letter automatiseringen af forbehandling af overflader og løser effektivt behandling og vask af stål og materialer både hos store industrielle virksomheder og små vedligeholdelsesstationer til køretøjer. Vores virksomhed fremstiller serielle og særlige industrivaskeanlæg til rengøring af dele med en vægt fra 40 g til 20 t og bænke både til at identificere udstyrsdefekter og at teste motorer. Skyllemaskiner til reservedele og testbænke fremstillet af Geyser LLC er pålidelige, driftsklare og nemme at vedligeholde. Vores vaskere kan både bruges individuelt og som en del af en eksisterende industriel transportør.

 2. GOSTOL TST D.D.

  Slovenien

  Virksomheden GOSTOL TST D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekanisk overfladebehandling - maskiner branchen. Den opererer også inden for Sandblæsningsudstyr, Sandblæsning - stål og metaller, Fristråleblæsningsudstyr, Sandblæsningsudstyr, Sandblæsning - stål og metaller, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Tolmin, Slovenien.

 3. BLASTCLEAN LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BLASTCLEAN LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Sandblæsning - stål og metaller, Fristråleblæsningsudstyr, Sandblæsning - stål og metaller, Fristråleblæsningsudstyr, Sandblæsningshjelme, og Sandblæsningssikkerhedsbeklædning brancherne. Den er baseret i Wigan, Det Forenede Kongerige.

 4. SIAPRO D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden SIAPRO D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Sandblæsning - stål og metaller, Fristråleblæsningsudstyr, Teknisk design-konsulenter, Sandblæsning - stål og metaller, Fristråleblæsningsudstyr, og Teknisk design-konsulenter brancherne. Den er baseret i Most Na Soči, Slovenien.

 5. SINAPTEC

  Frankrig

  Virksomheden SINAPTEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Fristråleblæsningsudstyr, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Fristråleblæsningsudstyr, rensningsapparater med ultralyd, og sonotroder brancherne. Den er baseret i Lezennes, Frankrig.

 1. IBERGRAF SIGLO XXI

  Spanien

  Virksomheden IBERGRAF SIGLO XXI, er en Distributør, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. ARTIMPEX

  Belgien

  Virksomheden ARTIMPEX, er en Distributør, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, og Industriel rengøring - maskiner brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 1. SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA

  Spanien

  Virksomheden SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for vaskeapparater, højtrykspumper, og ultrahøjtryk brancherne. Den er baseret i Logroño, Spanien.

 2. DESATASCOS GALBAC SL

  Spanien

  Virksomheden DESATASCOS GALBAC SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for hydrauliske rørrensere, kloakrensning, rensning af rør, og elektropumper brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 3. SORREJATS PLA DE L'ESTANY

  Spanien

  Virksomheden SORREJATS PLA DE L'ESTANY, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Fristråleblæsningsudstyr, Fristråleblæsningsudstyr, tjenesteydelser for rensning af bygninger, bådvask, og sandblæsning af facader brancherne. Den er baseret i Banyoles - Girona, Spanien.

 4. RESTORATIVE TECHNIQUES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RESTORATIVE TECHNIQUES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for restaurering af ejendomme brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 5. ODLINGS MCR LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ODLINGS MCR LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Vandaffedtning - udstyr og installationer, og Vandaffedtning - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Ellesmere Port, Det Forenede Kongerige.

 6. CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE

  Frankrig

  Virksomheden CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kryogen rengøring, Manuelle enheder til tørisrengøring og til isstråling, tøris, og Fabrikation og distribution af industriel gas brancherne. Den er baseret i Chasseneuil Du Poitou, Frankrig.

 7. VAN GINKEL GROEP

  Holland

  Virksomheden VAN GINKEL GROEP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for coating brancherne. Den er baseret i Valburg, Holland.

 8. SIKIC MARINE GMBH

  Schweiz

  Virksomheden SIKIC MARINE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Kriechenwil, Schweiz.

 1. DRY ICE ENERGY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DRY ICE ENERGY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Hilden, Tyskland.

 2. CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Welzheim, Tyskland.

 3. CLEARTECH GMBH

  Schweiz

  Virksomheden CLEARTECH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Laupersdorf, Schweiz.

 4. HTCW LTD.

  Tyskland

  Virksomheden HTCW LTD., er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Herzogenrath, Tyskland.

 5. ICETECH DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ICETECH DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Georgensgmünd, Tyskland.

 6. SPACE VAC INTERNATIONAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPACE VAC INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fristråleblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til sukkerfabrikker brancherne. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 7. -79C° ICP TROCKENEISSTRAHLEN NRW

  Tyskland

  Virksomheden -79C° ICP TROCKENEISSTRAHLEN NRW, er en Engrossalg, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Gasser, komprimerede og fortættede, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, og Gasser, komprimerede og fortættede brancherne. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 8. TROCKENEISSTRAHLEN WILD KG

  Tyskland

  Virksomheden TROCKENEISSTRAHLEN WILD KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Pulheim, Tyskland.

 9. MUTEKS OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MUTEKS OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Fristråleblæsningsudstyr, hydrovaskeapparater til varmt vand, vertikale pakkemaskiner, Fristråleblæsningsudstyr, og vask af dele brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 10. EISKALT SAUBER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EISKALT SAUBER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Fristråleblæsningsudstyr, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Mainhausen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis