• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frisk kanin

Resultater for

Frisk kanin - Import eksport

 1. SKY-AGRICULTURE

  Tyrkiet

  Virksomheden SKY-AGRICULTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den er baseret i istanbul, Tyrkiet.

 2. COGAL

  Spanien

  Virksomheden COGAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for fersk kaninkød, frosset kaninkød, og kaninkød brancherne. Den er baseret i Pontevedra, Spanien.

 3. PENTACOELHO SA

  Portugal

  Virksomheden PENTACOELHO SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for frosset kaninkød brancherne. Den er baseret i Bombarral, Portugal.

 4. TAVSUN TAVŞAN

  Tyrkiet

  Virksomheden TAVSUN TAVŞAN, er en Distributør, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for fersk kaninkød, frosset kaninkød, kaninkød, og kaninavl brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 5. TAVET TAVŞAN

  Tyrkiet

  Virksomheden TAVET TAVŞAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VERATAVŞAN

  Tyrkiet

  Virksomheden VERATAVŞAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, frosset kaninkød, kaninavl, anlæg og udstyr til kaninavl, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. LONKI

  Belgien

  Virksomheden LONKI, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for kaninkød, og fersk kaninkød brancherne. Den er baseret i Temse, Belgien.

 3. PLUDIS

  Belgien

  Virksomheden PLUDIS, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frisk kanin, Frisk kylling, Frisk kanin, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Bree, Belgien.

 4. KROLIKOFF, LTD.

  Ukraine

  Virksomheden KROLIKOFF, LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for kaninavl, og kaninkød brancherne. Den er baseret i Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Ukraine.

 5. VAN ASSCHE

  Belgien

  Virksomheden VAN ASSCHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for slagtning brancherne. Den er baseret i Deinze, Belgien.

 1. FPUH AMCIU

  Polen

  Virksomheden FPUH AMCIU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for kaninkød, og fersk kaninkød brancherne. Den er baseret i Liszki, Polen.

 2. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Grækenland

  Virksomheden GEORGIADIS RABBIT FARM, er en Engrossalg, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for kaninavl, og kaninkød brancherne. Den er baseret i AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Grækenland.

 1. GNISSEKO FARM

  Cameroon

  Virksomheden GNISSEKO FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den opererer også inden for fersk kaninkød brancherne. Den er baseret i Douala, Cameroon.

 2. OLIVIA LTD.

  Ungarn

  Virksomheden OLIVIA LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kanin branchen. Den er baseret i Lajosmizse, Ungarn.

 3. LE LAPIN D'ARTOIS

  Frankrig

  Virksomheden LE LAPIN D'ARTOIS, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frisk kanin, og Frisk kanin brancherne. Den er baseret i Lillers, Frankrig.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Italien

 5. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COQ DES PRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, kyllingepaté, økologiske kyllinger, tartelet, kyllingelår, og Rillette brancherne. Den er baseret i Fernelmont, Belgien.

 6. ACCIAI RINALDO DI ACCIAI M.G. E F. S.N.C.

  Italien

 7. PAVESELLO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PAVESELLO S.R.L., der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Pinarolo Po, Italien.

 8. M.B. DI BERINI GIORGIO & C. S.N.C.

  Italien

 1. NUOVA IN.BE.CA. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NUOVA IN.BE.CA. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Fabrica Di Roma, Italien.

 2. TRE D S.R.L.

  Italien

 3. POLLO CASTELLANO DI GAMBA IDO & C. ( S.N.C. )

  Italien

 4. SPERANDIO MARIO & DI SARRA ALVARO S.R.L.

  Italien

 5. LONIGHI MARCO

  Italien

 6. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgien

  Virksomheden LIEBEN GEVOGELTE & WILD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, smørmejerier, æg, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 7. PIERRI ANTONIO

  Italien

 8. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Malo, Italien.

 9. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Italien

  Virksomheden AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Rivarolo Mantovano, Italien.

 10. FRATELLI MAGNONE S.N.C.

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis