• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frisk kalkun

Resultater for

Frisk kalkun - Import eksport

 1. PROCAVI SL

  Spanien

  Virksomheden PROCAVI SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den er baseret i Marchena, Spanien.

 2. TURCO TRAVEL

  Tyrkiet

  Virksomheden TURCO TRAVEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rejsebureauer branchen. Den opererer også inden for Frisk kalkun, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

 3. GOLDEN CHICKEN

  Tyskland

  Virksomheden GOLDEN CHICKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Kødprodukter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Selm, Tyskland.

 4. KRUTA IMPORT S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KRUTA IMPORT S.R.O., er en Distributør, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den er baseret i Prague, Tjekkiet.

 5. DESTAN FOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden DESTAN FOOD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frisk kalkun, kyllinger, vafler, Frisk kalkun, og chokolader brancherne. Den er baseret i Maltepe, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

  Polen

  Virksomheden POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den er baseret i Chybie, Polen.

 2. PW DAREX

  Polen

  Virksomheden PW DAREX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den er baseret i Babimost, Polen.

 3. TURKA ESTHETIC

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKA ESTHETIC, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den opererer også inden for virksomhedsforeninger, reklame og marketing brancherne. Den er baseret i Beyoglu, Tyrkiet.

 4. Z.P.M. MAXPOL

  Polen

  Virksomheden Z.P.M. MAXPOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den opererer også inden for kalkunkød brancherne. Den er baseret i Kuźnia Raciborska, Polen.

 5. SPRINGFIELD POULTRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPRINGFIELD POULTRY, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Leominster, Det Forenede Kongerige.

 1. MILFORD FARM LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MILFORD FARM LTD, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Leeds, Det Forenede Kongerige.

 2. GREAT GROVE POULTRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREAT GROVE POULTRY, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Attleborough, Det Forenede Kongerige.

 1. GARTMORN FARM

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GARTMORN FARM, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Alloa, Det Forenede Kongerige.

 2. FARM FRESH (HATCHERY)

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FARM FRESH (HATCHERY), der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Preston, Det Forenede Kongerige.

 3. T SOANES & SON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden T SOANES & SON LTD, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Driffield, Det Forenede Kongerige.

 4. ADLINGTON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ADLINGTON LTD, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Coventry, Det Forenede Kongerige.

 5. BARN FARM

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BARN FARM, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Waterlooville, Det Forenede Kongerige.

 6. CROWN CHICKEN LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CROWN CHICKEN LTD, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Diss, Det Forenede Kongerige.

 7. GÜVERCIN YAPI

  Tyrkiet

  Virksomheden GÜVERCIN YAPI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 8. THE ARK CHICKEN CO

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE ARK CHICKEN CO, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Exeter, Det Forenede Kongerige.

 1. ST. BRIDES POULTRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ST. BRIDES POULTRY, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Strathaven, Det Forenede Kongerige.

 2. W J CHILCOTT & CO

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden W J CHILCOTT & CO, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Dorchester, Det Forenede Kongerige.

 3. THE ARK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE ARK, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Norwich, Det Forenede Kongerige.

 4. J SHEFFIELD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J SHEFFIELD, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Heathfield, Det Forenede Kongerige.

 5. G & J BARRON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G & J BARRON, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Colchester, Det Forenede Kongerige.

 6. PASTURES FARM

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PASTURES FARM, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 7. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DEVONSHIRE POULTRY LTD, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Honiton, Det Forenede Kongerige.

 8. BARON TURKEYS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BARON TURKEYS, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Warrington, Det Forenede Kongerige.

 9. GOODMANS GEESE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GOODMANS GEESE, der opererer inden for Frisk gås branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk kalkun, Frisk and, og Frisk kalkun brancherne. Den er baseret i Worcester, Det Forenede Kongerige.

 10. IZMIR TV SERVISI

  Tyrkiet

  Virksomheden IZMIR TV SERVISI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frisk kalkun branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis