• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • traditionelt køkken

Resultater for

Traditionelt køkken - Frankrig

Frankrig
  1. CONCEPT FRUITS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    CONCEPT FRUITS er en virksomhed, der ligger midt i Monts de l’Ardèche, og som har været specialiseret i forarbejdning af franske kastanjer og kastanjer siden 1975. Den er en filial af koncernen ROGER DESCOURS, som er førende på det franske marked og europæisk aktør i den frosne frugtindustri. Concepts Fruits modtager leverancer af kastanjer fra de bedste producenter og støtter sig til et team af professionelle eksperter inden for forarbejdning af frugt. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilberedninger af kastanjer til professionelle inden for restaurationsbranchen og fødevareindustrien: • Kastanjecreme • Kastanjepasta • Kastanjepuré • Kastanjer i sirup CONCEPT FRUITS tilbyder cremer og puré med en autentisk smag efter traditionelle opskrifter fra Ardèche for et traditionelt og gavmildt køkken. - 100% naturlige ingredienser, uden aromastoffer, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer - En kastanjecreme 100% «CLEAN LABE » uden glukosesirup - En kastanjepasta med en kraftig smag af kastanje, kun svagt sød og uden vanilje - En kastanjepuré tilgængelig på Doypack-pose for en hurtig og nem brug - Kastanjer i sirup til mange anvendelser: Til pynt, i mindre stykker, som tilbehør, til forarbejdning af kastanjer fra økologisk landbrug, virksomheden har opnået mærket ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits er også certificeret IFS og BRC.

  2. LE CANTONNAIS

    Frankrig

    Virksomheden LE CANTONNAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for traditionelt køkken - hurtig betjening, asiatiske køkkener, og færdige retter brancherne. Den er baseret i Pinsaguel, Frankrig.

  3. LOU GASCOUN

    Frankrig

    Virksomheden LOU GASCOUN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for typisk regionalt køkken, traditionelt køkken - hurtig betjening, friske færdige kødretter, og foie gras brancherne. Den er baseret i St Medard D Eyrans, Frankrig.