• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • tilberedning til fødevareindustrien

Resultater for

Tilberedning til fødevareindustrien - Frankrig

Frankrig
  1. CONCEPT FRUITS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    CONCEPT FRUITS er en virksomhed, der ligger midt i Monts de l’Ardèche, og som har været specialiseret i forarbejdning af franske kastanjer og kastanjer siden 1975. Den er en filial af koncernen ROGER DESCOURS, som er førende på det franske marked og europæisk aktør i den frosne frugtindustri. Concepts Fruits modtager leverancer af kastanjer fra de bedste producenter og støtter sig til et team af professionelle eksperter inden for forarbejdning af frugt. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilberedninger af kastanjer til professionelle inden for restaurationsbranchen og fødevareindustrien: • Kastanjecreme • Kastanjepasta • Kastanjepuré • Kastanjer i sirup CONCEPT FRUITS tilbyder cremer og puré med en autentisk smag efter traditionelle opskrifter fra Ardèche for et traditionelt og gavmildt køkken. - 100% naturlige ingredienser, uden aromastoffer, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer - En kastanjecreme 100% «CLEAN LABE » uden glukosesirup - En kastanjepasta med en kraftig smag af kastanje, kun svagt sød og uden vanilje - En kastanjepuré tilgængelig på Doypack-pose for en hurtig og nem brug - Kastanjer i sirup til mange anvendelser: Til pynt, i mindre stykker, som tilbehør, til forarbejdning af kastanjer fra økologisk landbrug, virksomheden har opnået mærket ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits er også certificeret IFS og BRC.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).

Filtre

Resultater for

Tilberedning til fødevareindustrien - Frankrig

Antal resultater

2 Virksomheder

Virksomhedstype