• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • chokolader

Resultater for

Chokolader

FrankrigLille - Nord-Pas-de-CalaisFabrikant/producent
  1. LES DOUCEURS DE LOUIS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden LES DOUCEURS DE LOUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, chokolade, nøddechokolade, Kakao og chokolade, og hjemmelavet chokolade brancherne. Den er baseret i Etaples, Frankrig.

  2. CHOCOLATSTEHLE

    Frankrig

    Virksomheden CHOCOLATSTEHLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, hjemmelavet chokolade, Håndlavet chokolade, og kakao brancherne. Den er baseret i Wingles, Frankrig.

  3. GUILLAUME VINCENT CHOCOLATIER

    Frankrig

    Virksomheden GUILLAUME VINCENT CHOCOLATIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Lille, Frankrig.

  4. CHOCMOD - LES TRUFFETTES DE FRANCE

    Frankrig

    Virksomheden CHOCMOD - LES TRUFFETTES DE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for fin chokolade brancherne. Den er baseret i Roncq, Frankrig.

  5. SARL CONFISERIE DESPINOY

    Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. LES CHOCOLATERIES DU CAMBRESIS

    Frankrig

  2. CONFISERIE AFCHAIN

    Frankrig

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).