• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • alkohol

Resultater for

Alkohol

FrankrigLille - Nord-Pas-de-Calais
  1. BRASSERIE DE VAUCELLES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden BRASSERIE DE VAUCELLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Øl branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Gastronomiske specialiteter, håndværksfremstillet øl, mørke øl, øl i tønder, alkoholholdige drikkevarer, Drikkevarer, og Drikkevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Les Rues-Des-Vignes, Frankrig.

  2. TEREOS SA

    Frankrig

    Virksomheden TEREOS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sukkerraffinaderier - maskiner og udstyr, Sukker, Sukkerraffinaderier - maskiner og udstyr, Sukker, og alkohol brancherne. Den er baseret i Lille, Frankrig.

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).