• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • karamel og chokolade

Resultater for

Karamel og chokolade - Frankrig

Frankrig
  1. LES CHOCOLATS DE BALATA

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Chocolats de Balata fremstiller hjemmelavet chokolade af en særlig høj kvalitet. Deres brede udvalg af chokoladeprodukter, såsom chokoladeplader med aroma af Saint James-rom, chokolade med sort trøffel og kakaobønner, vil kæle for alle chokoladeamatørers smagsløg. Kunder verden over kan i vores online butik se udvalget af de lækreste chokolader fra Martinique.

  2. SAS LIMOUZI SAVEURS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, konfekt, Karamelbolsjer, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, chokolade, Småkager, cajounødder, og makroner brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

  3. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

    Frankrig

    DISTILLERIE LOUIS ROQUE er specialist i blommebrændevin fra Souillac. Distillatører fra far til søn siden 1835, og destilleriet følger stadig traditionen, hvor brændevinen langsomt raffineres i gamle egetræsfade, og alkoholen langsomt ældes. Udover den berømte Souillac blommebrændevin tilbyder destilleriet andre frugtbaserede spiritustyper såsom pære, hindbær, sveskeblomme, mirabelblommer, kirsch. Vi tilbyder også aperitif baseret på vin, frugt, nødder, ratafia, likør af valnød, kastanje, hindbær, karamel, chokolade, vanilje, mynte og frugtbasere fine likører. Frugt med alkohol, baba-kager med rom, cannelé-kager, chokoladeslik og krydderier fra sydvest-Frankrig, sennep og eddike med trøfler er også tilgængelige. Vores produkter sælges i vinbutikker, delikatesseforretninger som Fauchon og Hediard, og i mange restauranter i Frankrig og i udlandet.

  4. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).

  5. DRAGEES REYNAUD

    Frankrig

    Specialiteter overtrukket med chokolade (mørk, lys, nougatcreme, karamel, trøffel osv.) og dekorationer (sølv, guld, forskellige farver og fyldt med sukker eller chokolade), små chokoladehjerter i mange farver. Vi bruger udvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrig og Spanien valgt for deres specielle smag. Vi bruger ekstra god chokolade til vores chokoladespecialiteter. Vores produkter fremstilles udelukkende af mørk chokolade med 70 % kakao.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. CHARLES CHOCOLARTISAN

    Frankrig

    Roland CHARLES grundlagde i 2009 virksomheden Charles CHOCOLARTISAN og hjemmesiden www.pateatartiner.fr. Vores planet, vores helbred! Af princip har vi besluttet af fremstille vores SMØRECREME UDEN PALMEOLIE! ! ! hverken kokos eller copra. Pateatartiner.fr der er Charles CHOCOLARTISANs hjemmeside er en chokoladehandler der er specialiseret i hjemmelavet smørecreme. Fremstillet direkte af kakao og råvarer, uden farvestoffer, konserveringsmidler og aromastoffer. Fabrikant af smørecreme uden palmeolie med kakao. Fabrikant af speculaaspasta, hasselnøddefyld, sukkerfrie produkter til diabetikere mv. Grænseløs kreativitet, stor fantasi, vægt på smag, tradition, knowhow og produktions hemmeligheder giver smørecremer der knitrer og er sprøde, med AOC Espelette peber, karamel med saltet smør, speculaascreme og andet.