• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • forme til fødevareindustrien

Resultater for

Forme til fødevareindustrien - Frankrig

Frankrig
  1. DECORS & CREATIONS

    Frankrig

    Virksomheden DECORS & CREATIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for dekorationer i chokolade, og forme til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Sausheim Cedex, Frankrig.

  2. PRO COUPE INDUSTRIES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden PRO COUPE INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, lige, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, klinger til skæring af plastfilm, klinger til skæring af slibeartikler, knive til hakning, klinger i kulstof, blade til barbermaskine, og grøntsagsklinger brancherne. Den er baseret i Roissy En Brie, Frankrig.

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).