• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • traditionel honning

Resultater for

Traditionel honning - Fabrikant Producent - Frankrig

FrankrigFabrikant/producent
  1. LE RUCHER DE LA RIVIERE AUX ROSEAUX

    Frankrig

    Virksomheden LE RUCHER DE LA RIVIERE AUX ROSEAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for traditionel honning, og dronningegele brancherne. Den er baseret i Robecq, Frankrig.

  2. AURIAN SAS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).