• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • krydderier til restauranter

Resultater for

Krydderier til restauranter - Fabrikant Producent - Frankrig

FrankrigFabrikant/producent
  1. QAMIAB

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Kåret til verdens bedste safran: Afghansk safran er blevet udvalgt som den bedste i verden af International Taste Institute, foran den marokkanske, iranske og endda den spanske. QAMIAB udvælger kun de røde støvfang, som er den del af griflen, der har den kraftigste smag. Vi tilføjer ikke de gullige stilke, der ødelægger smagen og øger slutvægten. Pakket i Frankrig, det "røde guld" bevarer alle sine aromaer. Tradionelt håndplukket: Det enestående safran fra QAMIAB dyrkes under den afghanske sol og høstes i hånden med respekt for gamle, traditionelle metoder. Beskæringen udføres også i hånden. Kunden modtager udelukkende den seneste høst, som er årets bedste. Safran fra QAMIAB var længe forbeholdt professionelle køkkenchefer, men er nu til rådighed for den bredere offentlighed. Aromarig & velsmagende: For at kunne tilbyde en unik afghansk safran i topkvalitet udføres en dobbeltkontrol af uafhængige laboratorier. En første kontrol i Afghanistan før eksport og en anden i Frankrig før pakning.

  2. MAISON BOTEH

    Frankrig

    Verified by europages badge

    MAISON BOTEH er en familiedrevet virksomhed, opretet af mor og søn, med speciale i persiske/iranske delikatesseprodukter. Vores produkter er hjemmelavede og forener det kreative og det lidenskabelige ved det iranske køkken. Vi tilbyder desuden andre services: Produktudvikling for andre mærker & Sourcing af fransk fremstillede produkter. Yderligere detaljer herunder: Vi har forskellige aktiviteter: 1/ Salg af produkter MAISON BOTEH: •Et unikt produkt: L’Or Noir, creme af sort citron fra Iran, •Syltetøj med persiske smage (se produkter). - Tilgængelige i følgende formater: Detail eller hotel og restauration: Fra 100g til 500g / Hoteller: 28g, 42g, - Mulighed for økologisk - IFS-godkendt • Krydderier (safran, sumak etc…), nødder ((pistacie, vilde mandler etc…) tørret frugt (tørrede jordbær, tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.

  3. BEZINFO

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Bezinfo er en anerkendt vaniljeproducent og eksportør af vanilje af en udsøgt og enestående kvalitet. Specialiseret i fremstilling af vaniljestænger fra madagascar, Bezinfo har slået sig fast på markedet som hovedaktør takket være sin forpligtelse til produkternes fremragende kvalitet og ægthed. Vanilje fra Madagascar er kendt verden over for sin rige og forførende smag, og Bezinfo stræber efter at bevare dette omdømme ved at sørge for, at enhver vaniljestang, som produceres, er af en uforlignelig kvalitet. Bezinfos vaniljeplantager nyder godt af Madagascars ideelle jordforhold, der egner sig til dyrkningen af dette kostbare krydderi. De lokale bønder arbejder med grundighed og lidenskab for at dyrke, høste og forarbejde vaniljen efter traditionelle og miljøvenlige metoder. Hver produktionsfase kontrolleres meget nøje for at garantere produktets endelige renhed og ægthed. Vis sin ekspertise og knowhow tilbyder Bezinfo en vanilje af den højeste kvalitet, efterspurgt af kokke og kendere verden over. Vanilje fra Madagascar adskiller sig ved sine subtile aromaer, sin bløde konsistens og sin enestående smag, som tilføjer noget elegant og raffineret til madlavningen.

  4. DES EPICES A MA GUISE

    Frankrig

    Virksomheden DES EPICES A MA GUISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, peber, Kaffe, te, fine krydderiprodukter, og krydderier til restauranter brancherne. Den er baseret i Ancenis, Frankrig.

  5. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

    Frankrig

    DISTILLERIE LOUIS ROQUE er specialist i blommebrændevin fra Souillac. Distillatører fra far til søn siden 1835, og destilleriet følger stadig traditionen, hvor brændevinen langsomt raffineres i gamle egetræsfade, og alkoholen langsomt ældes. Udover den berømte Souillac blommebrændevin tilbyder destilleriet andre frugtbaserede spiritustyper såsom pære, hindbær, sveskeblomme, mirabelblommer, kirsch. Vi tilbyder også aperitif baseret på vin, frugt, nødder, ratafia, likør af valnød, kastanje, hindbær, karamel, chokolade, vanilje, mynte og frugtbasere fine likører. Frugt med alkohol, baba-kager med rom, cannelé-kager, chokoladeslik og krydderier fra sydvest-Frankrig, sennep og eddike med trøfler er også tilgængelige. Vores produkter sælges i vinbutikker, delikatesseforretninger som Fauchon og Hediard, og i mange restauranter i Frankrig og i udlandet.