• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frøer

Resultater for

Frøer - Import eksport

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Channel Sea Food, der ligger i Boulogne-sur-Mer, har i mere end 30 år været en af Europas største leverandører af produkter fra havet og etniske fryseprodukter: skaldyr, bløddyr, fisk, blæksprutter, frølår, frugt, grønsager og forarbejdede produkter… Ved ankomsten til Frankrig bliver produkterne opbevaret på et særligt lager, hvilket gør det muligt at spore dem fra produktionsstedet til kunden og samtidigt tilbyde en fleksibel forsendelse.

 2. ROMANZINI SAS

  Frankrig

  Romanzini er den franske specialist i tilberedning af snegle på dåse, skaldyr og farserede snegle… Snegle er en familietradition. Romanzini har tilberedt snegle siden 1921: Naturlige snegle, snegle i sauce, færdigretter med snegle, brød med snegle, persillesmør, muslinger, frø, snegle naturel, snegle på dåse af forskellige varianter, dybfrosne snegle og frosne snegle.

 3. ALBRASIL ME

  Brasilien

  Virksomheden ALBRASIL ME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frøer branchen. Den er baseret i São José De Ribamar, Brasilien.

 4. ÖZSAMBAY

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖZSAMBAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frøer branchen. Den opererer også inden for opdræt af frøer, færdige frø, og behandlede frøer brancherne. Den er baseret i Mugla, Tyrkiet.

 5. FROOG

  Tyrkiet

  Virksomheden FROOG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frøer branchen. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SK LOTUS GRUP A. Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden SK LOTUS GRUP A. Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reparationer - industrielt udstyr branchen. Den opererer også inden for vindue træ og aluminium, og foder til opdræt af frøer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. ENOK PETROKIMYA

  Tyrkiet

  Virksomheden ENOK PETROKIMYA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastemballage branchen. Den opererer også inden for foder til opdræt af frøer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. VAGGEN LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VAGGEN LTD, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for vibratorer, manuelle,med motor, og foder til opdræt af frøer brancherne. Den er baseret i Leicester, Det Forenede Kongerige.

 4. JSC PLAGA

  Litauen

  Virksomheden JSC PLAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for foder til opdræt af frøer brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 5. TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK

  Tyrkiet

  Virksomheden TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for foder til opdræt af frøer, og udlejning pr. time brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 1. ECOVERPOL

  Belarus

  Virksomheden ECOVERPOL, er en Engrossalg, der opererer inden for Gummigulve - industrielle branchen. Den opererer også inden for foder til opdræt af frøer brancherne. Den er baseret i Mogilev, Belarus.

 2. L. STEINGRÄBER & H. FROER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden L. STEINGRÄBER & H. FROER GMBH, der opererer inden for Import-eksport - tekstiler og klæder branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Plader til sænksmedning, Reparationer - industrielt udstyr, Bestik, husholdnings-, Plader til sænksmedning, og Reparationer - industrielt udstyr brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 1. EXIMP MARKETING

  Tyrkiet

  Virksomheden EXIMP MARKETING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Gummi - tekniske elementer til industrien branchen. Den opererer også inden for foder til opdræt af frøer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.