• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frø til græsplæner

Resultater for

Frø til græsplæner - Import eksport

 1. FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Uetze, Tyskland.

 2. AMAGER RULLEGRÆS

  Danmark

  Amager rullegræs leverer rullegræs i København og på hele Sjælland. Vi tilbyder også udlejning af maskiner på dagsbasis. Vi får produceret vores egen speciel blanding af græsfrø, som giver den helt optimale og top kvalitets rullegræs.

 3. MOBAU BAUZENTRUM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MOBAU BAUZENTRUM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Nickenich, Tyskland.

 4. HERMANN MEYER KG

  Tyskland

  Virksomheden HERMANN MEYER KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Rellingen, Tyskland.

 5. NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Northeim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH

  Tyskland

  Virksomheden HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Sandhagen, Tyskland.

 2. SEMBELTRAV

  Belarus

  Virksomheden SEMBELTRAV, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 3. AL MARRYAM INTERNATIONAL

  Pakistan

  Virksomheden AL MARRYAM INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for sesamfrø brancherne. Den er baseret i Hyderabad, Pakistan.

 4. VAN ISRAEL

  Belgien

  Virksomheden VAN ISRAEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Frø til græsplæner, tørv, og Frø til græsplæner brancherne. Den er baseret i Grammont, Belgien.

 5. ZULUETA

  Spanien

  Virksomheden ZULUETA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Navarra, Spanien.

 1. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

  Virksomheden ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, er en Multi-Category, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Afgrødeservice, urteplante, fra Makedonien, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Załom, Polen.

 2. FRANKEN AGRO

  Belgien

  Virksomheden FRANKEN AGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for Frugter, grønsager, Frugter, kartofler, og græsplæner brancherne. Den er baseret i Mol, Belgien.

 1. TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK

  Polen

  Virksomheden TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Rybna, Polen.

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA, er en Multi-Category, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for frø, frø til basilikum, frø til blomster og frugtplanter, og Frø af bælgfrugter brancherne. Den er baseret i Kujakowice Górne, Polen.

 3. PRIMO SEED

  Italien

  Virksomheden PRIMO SEED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for frø til græsplæner og blomsterløg brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 4. NOVOGREEN CESPED NATURAL SA

  Spanien

  Virksomheden NOVOGREEN CESPED NATURAL SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for enge, og have brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 5. SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Frø til græsplæner, Frø til landbruget, Frø til græsplæner, og Frø til landbruget brancherne. Den er baseret i Ljubljana, Slovenien.

 6. SOVAROG

  Ukraine

  Virksomheden SOVAROG, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 7. BEMS VENTURES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEMS VENTURES GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Ratzeburg, Tyskland.

 8. KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA

  Polen

  Virksomheden KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA, er en Multi-Category, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for korn, majs, rapsfrø, og kartofler brancherne. Den er baseret i Kalisz, Polen.

 1. BARENBRUG BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden BARENBRUG BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for Frø til græsplæner, Frø til græsplæner, omarbejdelse af græsmarker, og enge brancherne. Den er baseret i Kruibeke, Belgien.

 2. AGROSEMTORG

  Belarus

  Virksomheden AGROSEMTORG, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 3. BROWN AND BROWN FARMS

  Forenede Stater

  Virksomheden BROWN AND BROWN FARMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for udsæd til mark, og frø brancherne. Den er baseret i Oxford, Forenede Stater.

 4. MEVOGRO PRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden MEVOGRO PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Frø til græsplæner, trækul, og Frø til græsplæner brancherne. Den er baseret i Hulshout, Belgien.

 5. BELSEMTORG

  Belarus

  Virksomheden BELSEMTORG, er en Engrossalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for radisefrø, og kløverfrø brancherne. Den er baseret i Vitebsk, Belarus.

 6. GEOHERBS LTD.

  Georgien

  Virksomheden GEOHERBS LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Tbilisi, Georgien.

 7. MOOWY BV

  Holland

  Virksomheden MOOWY BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for udsæd til mark brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 8. IVISONS SEEDS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden IVISONS SEEDS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Frø til græsplæner, Frø til græsplæner, og frø til græsplæner og blomsterløg brancherne. Den er baseret i Richmond, Det Forenede Kongerige.

 9. CORPAL S.A.C.

  Peru

  Virksomheden CORPAL S.A.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den er baseret i Tocache, Peru.

 10. SEED ME OUT

  Italien

  Virksomheden SEED ME OUT, er en Detailsalg, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for såkorn, og rå hamp brancherne. Den er baseret i Carpenedolo, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis