• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fornikling

Resultater for

Fornikling - Import eksport

 1. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metalliseringsfabrikken Peter Schreiber KG blev grundlagt i 1923. Indtil 1940'erne beskæftigede virksomheden sig hovedsageligt med dekorativ overfladebehandling. Efter 1950 blev funktionelle overflader stadig vigtigere. Fra denne tid af, har Peter Schreiber KG specialiseret sig i hårdforkromning samt mekanisk bearbejdning af hårdforkromede og metalliserede overflader. I dag er virksomheden en af de mest effektive i sin branche, hvis knowhow finder anvendelse inden for de forskellige industrigrene. Den patenterede Tfe-Lok® belægning resulterede i 1988 til grundlæggelsen af Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH. Udviklingen af adskillige procesvarianter førte til løsninger inden for en lang række anvendelsesområder over hele verden.

 2. YALCIN GROUP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1987 hvor Yalcin Group startede sin rejse som en af de første forhandlere af elektrogalvaniserede additiver i Tyrkiet. Med en rig historie som dækker tre årtier, har vi kontinuerligt været i front når det kommer til løsninger inden for elektrogalvanisering, både i Tyrkiet og i udlandet. Fremstilling af galvaniseringsanlæg og ensrettere siden 2006, har vores forpligtelse til innovation betydet, at vi har grundlagt to anerkendte mærker inden for vores gruppe: Alphatech, som specialiserer sig i et omfattende udvalg af produkter som spænder fra produktion af anlæg til tumblerkabinetbade, samt Alphaworld, som fokuserer på fremstilling af førsteklasses galvaniserede ensrettere, batteriopladede ensrettere og mere. Vores flagskibsprodukter omfatter: •Produktionsudstyr til anlæg •Belægningsbade •Ventilationssystemer •Tilbehør til faciliteter Vi har skabt en omfattende tilstedeværelse på tværs af forskellige industrier, hvor vi leverer til velkendte kunder såsom Turkish Airlines, Aselsan, Autoliv og Ford. Fra luftfartsbranchen og telekommunikation til automobil og dekorativ belægning, omfatter vores erfaring et bredt udvalg af applikationer. Vi er stolte over vores tyrkiske / tyske partnerskab inden for teknologi, hvilket er baggrunden for vores drift. Vores mål er at levere omfattende løsninger inden for elektrogalvanisering, fra konstruktion af anlæg til spildevandsbehandling og skræddersyede kemikalier. Vi tilbyder en fuld supportservice fra projektplanlægning til produktion, hvilket garanterer en gnidningsfri oplevelse for vores kunder. Spørg os !

 3. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  B&G fremstiller kugler til industriventiler monteret på udstyr til vand, luft og gas og diamantkugler og forkromede kugler med høj tykkelsesnøjagtighed. Produktionen udføres på forskellige måder, startende med bånd fra messingstænger eller støbte messingkugler, enten massive eller hule eller kugler smeltet i en skal. Herefter bliver produkterne udfræset, perforerede og tilskåret med diamant. Endelig gennemgår kuglerne en overfladebehandling med forkromning, fornikling, teflonbelægning og beklædning med T.E.A. ®.

 4. EUROCROM, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROCROM, S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for Fornikling, restaurering af klassiske køretøjer, restaurering af motorcykler, restaurering af sølvartikler, restaurering af våben, restaurering af antikviteter, forkromning af dele, og Fornikling brancherne. Den er baseret i Onda, Spanien.

 5. NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Röthenbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Zella-Mehlis, Tyskland.

 2. GALVANICA MONTINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GALVANICA MONTINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Fornikling, galvaniske behandlinger, galvanisering af fornikling, Fornikling, og galvanisering af forkromning brancherne. Den er baseret i Villa Carcina, Italien.

 3. MBW GRUPPE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MBW GRUPPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Korrosionsbeskyttende produkter branchen. Den opererer også inden for Fornikling, Elektroplettering, Fornikling, forzinkning, blank forkromning, Hård forkromning dur, fusion af zink under tryk, og Overfladebehandling brancherne. Den er baseret i Rheinmünster, Tyskland.

 4. FOMA-GALVANIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOMA-GALVANIK AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Bilten, Schweiz.

 5. FRIEDRICH MOSER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH MOSER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Obernheim, Tyskland.

 1. CROMOSTAMP ITALIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CROMOSTAMP ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for Fornikling, forkromning i store tykkelser, blank forkromning, Fornikling, og mat forkromning brancherne. Den er baseret i Carugate, Italien.

 2. SCHWER PRÄZISION GMBH

  Tyskland

  I Denkingen i det tyske Schwaben og i Rodeneck i Sydtyrol producerer Schwer Präzision GmbH drejede præcisionskomponenter og tekniske produkter i den højeste kvalitet. Vorers kunder kommer fra forskellige brancher og sætter deres lid til vores erfaring, kompetence og moderne produktionsteknologier. Kvalitetsstyringssystem iht. DIN EN ISO 9001: 2015. Vi producerer komplette, drejede komponenter af næsten alle typer materialer med moderne CNC-kort- og langdrejningsautomater. Ultra moderne 4-aksede fræsemaskiner. Ved den videre forarbejdning anvender vi en bred vifte af konventionelle drejemaskiner. Vi har mulighed for at alle former for efterbehandling som f.eks. rollering, slidsning, honing, slibning, børstning, gevindskæring og formning. Vi tilbyder behandlinger som f.eks.: Varmebehandlinger af galvaniske overflader, eloxal-lakering, laserindgravering

 1. HELCO METAL

  Grækenland

  Gennem årene har Electroplating metal objects, HELCO SA udviklet procedurerne for galvanisering af metal eller legeringer, for at opnå høje standarder i henhold til kundernes behov. Galvanisering giver mange fordele og hjælper til at forbedre kvaliteten af produkterne og opnå en konkurrencedygtig position på markedet. Vi bruger fire forskellige metoder til plettering af metaldele såsom: Nikkelbelægning, kobberbelægning, messingbelægning, kromplettering, Vi foretager ethvert galvaniseringsjob med garanti

 2. AHC BENELUX

  Holland

  AHC Benelux B.V., der har produktionsfaciliteter i Eindhoven og Venlo er en del af Material Technology Group i Aalberts Industries. De to grupper har kombineret deres styrke Inden for overfladebehandling og varmebehandling. Gennem intensivt samarbejde er frembragt et omfattende sortiment af processer og behandlinger, som dækker alle aspekter inden for overfladeteknologi.

 3. SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE

  Tyskland

  Virksomheden SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Wurzbach, Tyskland.

 4. A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL

  Tyskland

  Virksomheden A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. DETLEF JANKE

  Tyskland

  Virksomheden DETLEF JANKE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH

  Østrig

  Virksomheden VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Krieglach, Østrig.

 7. CROMATURA DURA SRL

  Italien

  Virksomheden CROMATURA DURA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fornikling branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, mekanisk værkstedsafsnit, tilslibning, Stål og metaller - bearbejdning, og værksted til afretning brancherne. Den er baseret i Lozza, Italien.

 8. CHROMUJ GROUP SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden CHROMUJ GROUP SP. Z O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fornikling branchen. Den opererer også inden for forkromning, og galvanisering brancherne. Den er baseret i Miejsce Piastowe, Polen.

 1. ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE

  Frankrig

  Virksomheden ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Korrosionsbeskyttende produkter, Fornikling, Korrosionsbeskyttende produkter, Fornikling, forzinkning, og sandblæsning med mikrokugler af metaller brancherne. Den er baseret i Angoulême, Frankrig.

 2. BELCROOM

  Belgien

  Virksomheden BELCROOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for fornikling, guldovertræk, forsølvning af metal, og fortinning brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 3. PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  Belgien

  Virksomheden PLASMAJET ADVANCED COATINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Fornikling, beklædninger, Plasmabehandling, krombehandling, og Fornikling brancherne. Den er baseret i Lummen, Belgien.

 4. CHROMAGE CENTRAL

  Belgien

  Virksomheden CHROMAGE CENTRAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Fornikling, krombehandling, brunering af metal, forkobring, og Fornikling brancherne. Den er baseret i Evergem, Belgien.

 5. NEO MIKNATIS MARKET

  Tyrkiet

  Virksomheden NEO MIKNATIS MARKET, er en Engrossalg, der opererer inden for Magneter branchen. Den opererer også inden for Fornikling, neodim magneter, permanente magneter, og Fornikling brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 6. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Frankrig

  Virksomheden DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Fornikling, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, forzinkning, fosfatering, og Fornikling brancherne. Den er baseret i Nocé, Frankrig.

 7. GRAINDORGE SAS

  Frankrig

  Virksomheden GRAINDORGE SAS, er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Forkromning, Fornikling, Forkromning, og Fornikling brancherne. Den er baseret i Sens, Frankrig.

 8. GALVANIZACIJA LOVRIC

  Kroatien

  Virksomheden GALVANIZACIJA LOVRIC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Kromstål, Fornikling, Kromstål, Fornikling, elektronisk galvanisering, og varmforzinkning af metaloverflader brancherne. Den er baseret i GALIZANA, Kroatien.

 9. SOFINADE

  Frankrig

  Virksomheden SOFINADE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for fornikling, fornikling af metal, guldovertræk, og forkromning brancherne. Den er baseret i Sarcelles, Frankrig.

 10. MVT MATERIAALVEREDELINGSTECHNIEKEN

  Belgien

  Virksomheden MVT MATERIAALVEREDELINGSTECHNIEKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fornikling branchen. Den er baseret i Houthalen, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis