• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • formgivning - stål og metaller

Resultater for

Formgivning - stål og metaller - Import eksport

 1. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har mere end 50 års erfaring med fremstilling af effektive slipmidler, slipmaterialer, dæksprayløsninger, rengøringsmidler og tillægsprodukter til formgivnings- og støbeprocesser. Vores ekspertise rækker langt ud over de produkter, som vi udvikler og fremstiller. Vi kender de enkelte produktionsprocesser i de forskellige industrier og hjælper vores kunder med at producere kvalitetsprodukter mere effektivt og samtidig reducere deres driftsomkostninger.

 2. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

 3. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  NHT produkter til de højeste krav. Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) er en mellemstor virksomhed, der siden 1980 helt har helliget sig sintring og fremstilling af præcisionsformstykker på pulvermetallurgisk basis. Af højtydende materiale som hårdmetal, wolfram-kobber, tungmetal, wolfram og molybdæn sintres råemner i form af rundstave, firkantstænger, bøsninger, ringe, plader og formstykker i overensstemmelse med DIN ISO. Men det er kun den ene side af det omfattende spektrum af ydelser. For det andet tilbyder NHT kontraktfremstilling af tegningsdele og producerer halvfabrikata eller komplette elementer efter ønske fra kunden i ethvert vilkårligt styktal fra enkeltfremstilling til masseproduktion - hurtigt, pålideligt og i topkvalitet.

 4. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  I mere end 70 år har Gebr. W. + H. Zaugg AG opbygget en viden, der er helt unik. Dette er den eneste måde at fremstille perfekte produkter, der kan modstå nutidens teknisk krævende marked. Innovation og præcision er afgørende i formfremstilling og sprøjtestøbning. Vi handler og arbejder hver dag i overensstemmelse hermed, for at producere det bedste for vores kunder. Firmaet Gebr. W. + H. Zaugg AG er en familievirksomhed, ejet af Bettina Ulrich-Zaugg og Stephan Ulrich. Vi er din partner inden for perfekte plastdele, støbeformkonstruktion, produktion af enkeltdele, 3D-print og service.

 5. PLANSEE SE

  Østrig

  Verified by europages badge

  Plansee Hochleistungs­werkstoffe er ekspert inden for komponenter af molybdæn, wolfram, tantal, niob og krom samt legeringer heraf.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRONBACH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GRONBACHWASSERBURG har siden 1964 bedrevet udvikling og produktion af komponenter og komplekse moduler på mere end 20.000 m2 og med en medarbejderstab på 290 personer. Virksomheden er derudover specialiseret inden for bearbejdning af rustfrit stål og aluminium, forædling af overflader samt sprøjtestøbning af plast. Derudover er en hel afdeling beskæftiget med at udvikle nye overfladeteknologier, fremstillings- og monteringsprocesser. Kernekompetencerne hos GRONBACHWASSERBURG er inden for følgende områder: Metalforarbejdning (bøje, fræse, dybtrække, bore osv.), overfladebehandling (eloxal, pulvercoate, trykproces, lasergravere), plastteknik (hybrid, undersprøjte), hybrid apparatteknik, udvikling

 2. RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP)

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  RT Group; er producent af tekniske materialer, silikone, gummi og polyuretandele til tekstil, jern/stål, papir, mdf, medicinsk, plast, luftfart, olie/boringseksorer og maskiner til forskellige sektorer. Siden 2021 har vi fremstillet sandblandere inden for CNC-præcisionsbearbejdning, metalbearbejdning, gummibelægning, polyuretanbelægning og slibning med CMM-testenhed på deres facilitet på 6.400m² (2.400m² lukket område) på deres nye lokation i Adana Industrial Zone i Tyrkiet.

 3. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 4. TRP FORGE METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRP FORGE METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for smedning af kobber, automobilindustrien, Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler, varmsmedning, og maskiner og udstyr til landbrug brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. TITIZ CNC MACHINING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TITIZ CNC MACHINING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Formgivning - stål og metaller, Industriel design, Formgivning - stål og metaller, maskiner til elektroerosion af trådmetal, præcisionsdrejning, CNC 4-akset fræsearbejde, CNC-fræsearbejde, cnc fræsere, og CNC-drejedele brancherne. Den er baseret i Istanbul / Beylikdüzü, Tyrkiet.

 1. PAFFE DRAHTSCHNEIDETECHNIK GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAFFE DRAHTSCHNEIDETECHNIK GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hallenberg, Tyskland.

 2. PRIME - TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRIME - TEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Zella-Mehlis, Tyskland.

 1. KAMPMEIER KUNSTSTOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAMPMEIER KUNSTSTOFF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Delbrück, Tyskland.

 2. JET SCHAUMSTOFF-FORMTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JET SCHAUMSTOFF-FORMTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hüllhorst, Tyskland.

 3. TGM THÜRINGER GROSSMECHANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TGM THÜRINGER GROSSMECHANIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schwabhausen, Tyskland.

 4. ALL-FORMING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALL-FORMING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kappel-Grafenhausen, Tyskland.

 5. KNOP TECHNISCHE REALISATION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KNOP TECHNISCHE REALISATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wesseling, Tyskland.

 6. MASCHINEN & FORMENBAU LEINETAL MFL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASCHINEN & FORMENBAU LEINETAL MFL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 7. PMK KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PMK KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Geisingen, Tyskland.

 8. K+S GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden K+S GMBH MODELL- UND FORMENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Waghäusel, Tyskland.

 1. WOLFRUM FORMENBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLFRUM FORMENBAU GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 2. PRIOMOLD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRIOMOLD GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schömberg, Tyskland.

 3. HENNEKE FORMBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HENNEKE FORMBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Herscheid, Tyskland.

 4. REICHENBÄCHER + HASEL SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REICHENBÄCHER + HASEL SCHLEIFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 5. RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Senden, Tyskland.

 6. VOIGT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOIGT SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Großbreitenbach, Tyskland.

 7. MM PLASTIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MM PLASTIC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Heppenheim, Tyskland.

 8. ERNST REHFUSS WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERNST REHFUSS WERKZEUGBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Balingen, Tyskland.

 9. KLÄGER SPRITZGUSS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLÄGER SPRITZGUSS GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Dornstetten, Tyskland.

 10. PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Detmold, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Formgivning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

33.022 Virksomheder