• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- præcisions-

Resultater for

Forme- præcisions- - Import eksport

 1. TRANCERIE EMILIANE

  Italien

  Trancerie Emiliana har i mere end 60 år arbejdet med: udskæring, trykformning, udskæringslinjer, konstruktion af matricer. Vi bestræber os på at undersøge nye projekter til optimering af vores produkter. Efter en grundig analyse af kundens behov arbejder udviklingsafdelingen på at levere løsninger til hver anmodning. Virksomheden udmærker sig ved sin fleksibilitet, kvaliteten af sine produkter, dens innovation og evne til at udfordre sig selv

 2. S.C.S. SRL

  Italien

  40 års erfaring med konstruktion og fremstilling af forme til trykstøbning af metallegeringer og indsprøjtning af plastikmaterialer, kvalitetsstandarderne, tidsfaktorer og konkurrencedygtige priser har gjort, at S.C.S. Srl er blevet et referencepunkt på det europæiske marked: planlægning, brug af teknologiske maskiner, brug af stål af den bedste kvalitet og certificerede termiske behandlinger. Producerer forme af enhver størrelse og op til en maksimal vægt på 55 ton. ISO 9001 og ISO 14001 certificering.

 3. MAÉ INNOVATION

  Frankrig

 4. DAMEKS

  Polen

 5. COBI PRECISION SRL

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. O.M.M.A.

  Italien

 2. AMADOR VARAS SA

  Spanien

 3. PHILPLAST LTD.

  Bulgarien

 4. FRANKE INDUSTRIE AG

  Schweiz

  Det oprindelige produktprogram hos Franke Industrie AG spændte fra farvemaskiner til laboratorietester for tekstilindustrien over postkasser til motorkomponenter. En vigtig milesten var bl.a. fremstillingen af en efterbrænder (ATAR 09C) til Swiss Air Force's Mirage-fly i 1960erne. Nogle af de første milesten: Forbrændingskammer til Goblin 3 motoren (i BEA Vampire kampflyet), efterbrændersystem til Snecma ATAR 09 C (i Dassault Mirage III kampfly), udstødningsrør Avon 203/207 Hunter. Produkterne krævede en høj grad af teknisk viden, ikke kun inden for fremstilling, men også om metallurgi og processikkerhed. Især kvalitetsmaterialerne på nikkel- og kobaltbasis åbnede nye døre, eller rettere sagt nye kundesegmenter.

 5. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. er en virksomhed inden for maskinindustri der har specialiseret sig i fremstilling, design og implementering af forskelligt værktøj og teknikker omfattende stor kapacitet inden for sintring (bedre kendt som P / M) af producerede dele og elementer. Vores produkter kan bruges til mange formål i forskellige brancher. Til fremstilling af vores produkter bruger vi metalpulver af høj kvalitet (jern, messing, kobber, stål, rustfrit stål, bronze, aluminium) fra Sverige, Italien, Tyskland og Rumænien. Vi er i stand til at producere enhver form for P / M dele og artikler, der ikke er nævnt ovenfor men efterspurgt af kunderne. De typiske anvendelser af de sintrede mekaniske udstyrsdele inkluderer: • bilindustrien • hydraulik og pneumatik • tekstilmaskiner; • måleinstrumenter, • låse og hardware, • elektriske dele • vi producerer også dekorative elementer til møbler, hegn og gelændere.

 1. MATRICERÍA INVIR

  Spanien

  MATRICERÍA INVIR SL startede sin virksomhed i 2001, med at imødekomme behov i industrien ved anvendelse af højteknologi til fremstilling af udskærings- og stanseskabeloner og fremstilling af progressive værktøjer og serieproduktioner af bearbejdede dele. Vores arbejde omfatter også produktion af elektroder til gravering af mærker, udskæring af prototyper på valsemaskiner og andet arbejde i forbindelse med bearbejdning.

 2. MATRIBAGES

  Spanien

  Fremstilling af matricer, forme, modeller og specialmaskiner. Fornyelse af matricer og produkter til optimering af produktionslinjer og til implementering af præcise og besparende forarbejdningsstrategier.

 1. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Spanien

  Støbning af alle typer komponenter. Tilskærer, bukkemaskiner, trækkemaskiner. Presser på mellem 25 og 300 tons. Produktionen hviler på seriefabrikation af dele til byggesektoren og bilsektoren samt fabrikation af stempler, skæremaskiner, bukkemaskiner, trækkemaskiner osv.

 2. ADOP FRANCE

  Frankrig

  Adop France tilbyder design og fremstilling af forme til plastflasker til alle teknologier: indsprøjtning blæsestøbning, ekstrudering blæsestøbning, indsprøjtning og stretchfolie PVC. I Arques la Bataille har vi et testcenter, F&U-center og teknisk support til fremstilling af prototyper, fremstilling af prøver, støtte til opstart og teknologisk innovation. Adop France er global leverandør af cylindriske matricer til de største virksomheder inden for ekstrudering af PVC-film

 3. TRYON, S.R.O.

  Tjekkiet

  Produktion af presseværktøj til fladformning er en fra vores vigtigste produktionsaktiviteter. Produktionen er baseret på kundernes dokumentation eller vores egen designdokumentation. Vi udfører også reparation af værktøj (medium reparation, generel reparation og service). Præcis bearbejdning, metalbearbejdning og montage af underenheder efter kundens anmodning er vores næste produktionaktivitet. En del af vores produktionsprogram er fastspændings- og kontroludstyr til serieproduktion.

 4. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugal

 5. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Tyskland

 6. FRUMOLDE TOOLING

  Portugal

 7. FJG MOLDES

  Portugal

 8. VICEDO MARTI SL.

  Spanien

 1. DRILIMOLDE

  Portugal

 2. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Italien

 3. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Tyrkiet

 4. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugal

 5. PRIFER GROUP

  Portugal

 6. OFBM STAMPI

  Italien

 7. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugal

 8. VENAMOLDES

  Portugal

 9. LISMOLDE GROUP

  Portugal

 10. PRISMOLDE - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA

  Portugal