• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- præcisions-

Resultater for

Forme- præcisions- - Import eksport

 1. S.C.S. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  40 års erfaring med konstruktion og fremstilling af forme til trykstøbning af metallegeringer og indsprøjtning af plastikmaterialer, kvalitetsstandarderne, tidsfaktorer og konkurrencedygtige priser har gjort, at S.C.S. Srl er blevet et referencepunkt på det europæiske marked: planlægning, brug af teknologiske maskiner, brug af stål af den bedste kvalitet og certificerede termiske behandlinger. Producerer forme af enhver størrelse og op til en maksimal vægt på 55 ton. ISO 9001 og ISO 14001 certificering.

 2. DAMEKS

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMEKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, Bearbejdning af stål og metaller, SNC-fræsebearbejdning, CNC Drejning, Metalforarbejdning, bearbejdning af plastmaterialer, Forme, præcisions-, sprøjtestøbning, og industrielle fræsemaskiner brancherne. Den er baseret i Gdansk, Polen.

 3. COBI PRECISION SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COBI PRECISION SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for fremstilling af forme, udskæring i metal, design af forme til plastmaterialer, forme, og design støbeforme brancherne. Den er baseret i Gorgonzola, Italien.

 4. AMADOR VARAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMADOR VARAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, Forme, præcisions-, stansemaskine, konstruktion af redskaber, former, VÆRKTØJ, skæringsværktøj, og reservedele og værktøj brancherne. Den er baseret i Badalona-Barcelona, Spanien.

 5. PHILPLAST LTD.

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PHILPLAST LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, Ekstrudering blæsestøbning, Forme, præcisions-, blæsestøbemaskiner, indsprøjtnings-støbte artikler, sprøjtestøbning, pustning af plastmaterialer, samling af artikler i plast, og Biler - komponenter og dele, mekaniske brancherne. Den er baseret i Yagodovo, Bulgarien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRANKE INDUSTRIE AG

  Schweiz

  Det oprindelige produktprogram hos Franke Industrie AG spændte fra farvemaskiner til laboratorietester for tekstilindustrien over postkasser til motorkomponenter. En vigtig milesten var bl.a. fremstillingen af en efterbrænder (ATAR 09C) til Swiss Air Force's Mirage-fly i 1960erne. Nogle af de første milesten: Forbrændingskammer til Goblin 3 motoren (i BEA Vampire kampflyet), efterbrændersystem til Snecma ATAR 09 C (i Dassault Mirage III kampfly), udstødningsrør Avon 203/207 Hunter. Produkterne krævede en høj grad af teknisk viden, ikke kun inden for fremstilling, men også om metallurgi og processikkerhed. Især kvalitetsmaterialerne på nikkel- og kobaltbasis åbnede nye døre, eller rettere sagt nye kundesegmenter.

 2. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. er en virksomhed inden for maskinindustri der har specialiseret sig i fremstilling, design og implementering af forskelligt værktøj og teknikker omfattende stor kapacitet inden for sintring (bedre kendt som P / M) af producerede dele og elementer. Vores produkter kan bruges til mange formål i forskellige brancher. Til fremstilling af vores produkter bruger vi metalpulver af høj kvalitet (jern, messing, kobber, stål, rustfrit stål, bronze, aluminium) fra Sverige, Italien, Tyskland og Rumænien. Vi er i stand til at producere enhver form for P / M dele og artikler, der ikke er nævnt ovenfor men efterspurgt af kunderne. De typiske anvendelser af de sintrede mekaniske udstyrsdele inkluderer: • bilindustrien • hydraulik og pneumatik • tekstilmaskiner; • måleinstrumenter, • låse og hardware, • elektriske dele • vi producerer også dekorative elementer til møbler, hegn og gelændere.

 3. MATRICERÍA INVIR

  Spanien

  MATRICERÍA INVIR SL startede sin virksomhed i 2001, med at imødekomme behov i industrien ved anvendelse af højteknologi til fremstilling af udskærings- og stanseskabeloner og fremstilling af progressive værktøjer og serieproduktioner af bearbejdede dele. Vores arbejde omfatter også produktion af elektroder til gravering af mærker, udskæring af prototyper på valsemaskiner og andet arbejde i forbindelse med bearbejdning.

 4. MATRIBAGES

  Spanien

  Fremstilling af matricer, forme, modeller og specialmaskiner. Fornyelse af matricer og produkter til optimering af produktionslinjer og til implementering af præcise og besparende forarbejdningsstrategier.

 5. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Spanien

  Støbning af alle typer komponenter. Tilskærer, bukkemaskiner, trækkemaskiner. Presser på mellem 25 og 300 tons. Produktionen hviler på seriefabrikation af dele til byggesektoren og bilsektoren samt fabrikation af stempler, skæremaskiner, bukkemaskiner, trækkemaskiner osv.

 1. TRYON, S.R.O.

  Tjekkiet

  Produktion af presseværktøj til fladformning er en fra vores vigtigste produktionsaktiviteter. Produktionen er baseret på kundernes dokumentation eller vores egen designdokumentation. Vi udfører også reparation af værktøj (medium reparation, generel reparation og service). Præcis bearbejdning, metalbearbejdning og montage af underenheder efter kundens anmodning er vores næste produktionaktivitet. En del af vores produktionsprogram er fastspændings- og kontroludstyr til serieproduktion.

 2. ADOP FRANCE

  Frankrig

  Adop France tilbyder design og fremstilling af forme til plastflasker til alle teknologier: indsprøjtning blæsestøbning, ekstrudering blæsestøbning, indsprøjtning og stretchfolie PVC. I Arques la Bataille har vi et testcenter, F&U-center og teknisk support til fremstilling af prototyper, fremstilling af prøver, støtte til opstart og teknologisk innovation. Adop France er global leverandør af cylindriske matricer til de største virksomheder inden for ekstrudering af PVC-film

 1. DRILIMOLDE, LDA

  Portugal

  Virksomheden DRILIMOLDE, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, design af forme til plastmaterialer, produktion af egne forme, Forme, præcisions-, og aluminiumsforme brancherne. Den er baseret i Moita, Portugal.

 2. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugal

  Virksomheden MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme og modeller, Forme, præcisions-, Forme og modeller, fabrikation af støbeforme, design støbeforme, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Pataias, Portugal.

 3. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugal

  Virksomheden PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, Forme, præcisions-, sprøjtestøbning, sprøjtestøbningsforme, og design og konstruktion af støbeforme brancherne. Den er baseret i Embra-Marinha Grande, Portugal.

 4. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Virksomheden MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Stansemaskiner, plast, Forme, præcisions-, konstruktion af redskaber, Stansemaskiner, plast, Forme, præcisions-, og udvikling og fremstilling af forme brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 5. FJG MOLDES

  Portugal

  Virksomheden FJG MOLDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugal.

 6. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for Cylinderhoveder, udstødningssystemer til køretøjer, udstødningssystemer, biler, og Lyddæmpere, køretøj brancherne. Den er baseret i Battenberg, Tyskland.

 7. FRUMOLDE TOOLING

  Portugal

  Virksomheden FRUMOLDE TOOLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Sprøjtning, plast - maskiner, Forme, præcisions-, design af forme til trykstøbning, Sprøjtning, plast - maskiner, sprøjtestøbning af plastmaterialer, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Martinçança, Portugal.

 8. VICEDO MARTI SL.

  Spanien

  Virksomheden VICEDO MARTI SL., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, Forme, præcisions-, Plastprodukter til landbrugsproduktindustrien, Sprøjtestøbning af gummi og plast, svejsning af plastmaterialer, Forme, præcisions-, og Plastprodukter til landbrugsproduktindustrien brancherne. Den er baseret i Ibi, Spanien.

 1. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Portugal

  Virksomheden AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, fabrikation af støbeforme, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Trofa, Portugal.

 2. MAÉ INNOVATION

  Frankrig

  Virksomheden MAÉ INNOVATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for ovnfaste fade i silikone til fødevarebrug, kageforme i silikone, Udstyr til stegning, og slipbelægninger brancherne. Den er baseret i La Ville Aux Dames, Frankrig.

 3. OFBM STAMPI

  Italien

  Virksomheden OFBM STAMPI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, κατασκευή καλουπιών για τη μορφοποίηση θερμοπλαστικού υλικού, sprøjtestøbning, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og 5-akse fræsning brancherne. Den er baseret i COLOGNE, Italien.

 4. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for Formkomponenter, Matricer og forme, og forme til pressere brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugal

  Virksomheden 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, co-støbning, udvikling og fremstilling af forme, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 6. PRIFER GROUP

  Portugal

  Virksomheden PRIFER GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for automatisering bilindustrien, fabrikation af artikler til støberi, organisationer til kvalitetskontrol og garanti af produkter og materialer, og metalstrukturer brancherne. Den er baseret i Albergaria-A-Velha, Portugal.

 7. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugal

  Virksomheden ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, udvikling og fremstilling af forme, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Maceira Lra, Portugal.

 8. A.D.P. STAMPI SRL

  Italien

  Virksomheden A.D.P. STAMPI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for syle brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 9. AZEMOLDES - MOLDES DE AZEMEIS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden AZEMOLDES - MOLDES DE AZEMEIS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, forme stål, fabrikation af støbeforme, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Oliveira De Azeméis, Portugal.

 10. POLIS PRECIS

  Frankrig

  Virksomheden POLIS PRECIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for wolframkarbid, afretning af cylindre, og former brancherne. Den er baseret i Grandfontaine, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis