• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- plast- og gummiindustrien

Resultater for

Forme- plast- og gummiindustrien - Import eksport

 1. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores familiefirma har produceret kundespecifikke plastløsninger siden 1991. I Gornau nær Chemnitz arbejder 55 ansatte inden for halvfabrikata, konstruktion af beholdere og apparater, anlægskonstruktion og renrumsteknologi. Vores løsninger bruges i brancher som maskinteknologi, medicinsk og miljøteknologi, halvlederindustrien og solceller. Den høje kvalitet af vores produkter og tjenester kan ses takket være virksomhedens certificering i henhold til ISO 9001: 2008.

 2. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  AYBERKSAN Plastic Mold Industry begyndte tilbage i 2004 i İvedik Organized Industrial Zone med fremstilling af forme. På grund af det faktum, at kvalitet og kundetilfredshed har samme fokus, har vi haft mange succesfulde projekter inden for forskellige brancher, både nationalt og internationalt, på ganske kort tid. Samtidig med en fremvisning af hans kvalitet, takket være de certifikater han har, har hans største investering været opmærksomheden på HR og teknologiske udviklinger.\n\nDe har udvidet deres vision ved at tilføje plastindsprøjtning, som er en vigtig del af branchen, til deres formproduktion, og har samlet tusindvis af produkter og tjenester fra forsvaret til medicinalbranchen, fra automobilbranchen til møbelbranchen, fra parker og haver til boringsindustrien. De har gjort det til deres mission at tilbyde den mest passende løsning, i forhold til kravene fra deres kunder, inden for plastindsprøjtning og formindsprøjtning. En nøjagtig og effektiv overførsel af oplysninger er det vigtigste i vores kommercielle principper.\n\nVi har altid formået at være dynamiske, takket være vores tekniske kapacitet, erfaring inden for R&D og dedikation til kundetilfredshed.

 3. ACKOR MOULD LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Grundlagt i Dongguan i Kina i 2003, har Ackor Mould Limited dedikeret de sidste to årtier til et tæt samarbejde med deres kunder, for at levere de optimale løsninger til indsprøjtningsværktøjer og formprodukter. Vores omfattende tjenester inkluderer alt fra fremstilling af forme og indsprøjtningsformproduktion til endelig produktmontering. Vores nøglemarkeder omfatter Japan, EU og Amerika hvor vi har etableret solide partnerskaber, på grund af den tillid som vi modtager fra vores kunder. Med en omfattende erfaring som dækker forskellige industrier såsom automobil, medicin, elektronik, kosmetik og elektricitet, har Ackor Mould Limited vist sig at være en pålidelig leverandør. Vores erfaring går længere end indsprøjtningsværktøjer til tjenester som CNC-maskinbearbejdnings, silikoneformning, gummiformning, metalpresning og plastvakuumformning. Fra en lille start har Ackor Mould Limited vokset betydeligt, ved at overholde deres kerneprincipper om kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vores forpligtelse kan tydeligt se i vores urokkelige arbejde på at imødese kundernes krav, og levere omkostningseffektive produkter af de højeste standarder, fra den oprindelige anmodning gennem produktion til en rettidig levering. Med speciale i fremstilling af værktøjer til indsprøjtningsforme i mere end to årtier, har Ackor Mould opnået en anerkendt omdømme både på det nationale og internationale marked. Vores ekspertise kan ses i de forskellige sektorer som vi leverer til, inklusive automobil, medicin, elektronik, kosmetik og elektricitet.

 4. LICHARZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Licharz GmbH er en førende producent af teknisk plast, som har specialiseret sig inden for topydelse til industri og handel. Med vores hovedkontor i Tyskland og lokaliteter i Frankrig og England er vi aktive på verdensplan og kan levere hurtigt. Vores produktportefølje omfatter et stort antal ekstremt bestandige tekniske plastikmaterialer, som finder anvendelse i forskellige brancher. Derfor bør I vælge Licharz: Skræddersyede løsninger: Vi tilbyder individuelle løsninger, som er skræddersyet til vores kunders behov. Topkvalitet: Vores produkter er kendetegnet ved topkvalitet og en lang levetid. Hurtig tilgængelighed: Med vores lagerkapaciteter er vi i stand til hurtigt at reagere på vores kunders krav og sikre en hurtig levering. Omfattende ekspertise: Med vores mangeårige erfaring og vores kendskab til branchen er vi en kompetent partner for vores kunder. Vi er aktive inden for mange brancher i hele verden, herunder landbrug, byggeindustri, elektroteknik, vedvarende energi, luft- og rumfart, maskinbygning, fødevareindustri og meget mere. Vores underbyggede viden om kravene i disse brancher gør os til en førsteklasses rådgiver og pålidelig partner for indkøbere, forhandlere, forarbejdende virksomheder og brugere.

 5. SACEL GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Sacel er en virksomhed fra Ozegna med fyrreårig erfaring inden for konstruktion af støbeforme til stålplade og plast, termoplastisk støbning, skæring af stålplader, lasersvejsning af metal og konstruktioner af automatiseringer. Virksomheden råder over en talrig og avanceret maskinpark og af en R&D, som kan projektere og realisere processer efter at have samarbejdet i udviklingen af produktet med kunderne. Sacel administrerer alle produktionskædens faser, fra projekteringen af udstyret til leveringen af enkeltdele efter kundens behov. Vores kunder arbejder i BILINDUSTRIEN, DEN MEDICINSKE OG ELEKTRONISKE sektor. Vi opererer på internationalt plan med vores kontorer: Italien, Slovakiet og Mexico, kontor i Slovakiet: SACELEST Juzna Trieda, 125 00401 Kosice - Slovakiet - Tlf.: +421 557995541 info@sacelest.com Besøg vores hjemmeside for at se de andre kontorer i verden. Du er velkommen til at kontakte os for enhver information.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ITALSTAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Italstampi har siden 1981 designet og fremstillet lokkestempler, støbt plastmaterialer og præget små metalemner. Vores moderne faciliteter dækker et areal på 9.000 m², heraf 5.000 m² overdækket. Vores indgående kendskab til branchen, professionelt udførte arbejde, automatisering af produktionen og vores hurtige respons på kundekrav er grundlaget for vores succes, som har gjort at virksomheden er vokset støt.

 2. GB SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GB har specialiseret sig i produktion af tekniske gummiartikler efter kundens design. Vi er en af de største producenter af gummi- og termoplasttætninger med eget formværksted. Vi producerer specialfremstillede detaljer i alle typer gummier: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR og i forskellige termoplastiske materialer: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 opladet glas, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Vi producerer gummiartikler til høj- og lavtrykstætninger.

 3. OR.P. STAMPI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  OR.P. Stampi startede sine aktiviteter i 1980 og producerer stålforme til komprimering, indsprøjtning og overførsel til pakdåser og tekniske artikler i gummi, kuglepakninger, chassis, skiver, kugler, kraver, membraner, hætter med automatiske maskiner til at designe, bearbejde og teste de fremstillede forme

 4. COJEMA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COJEMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi og plast - behandling branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, Forme, plast- og gummiindustrien, Plastprodukter til elektronikindustrien, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plastprodukter til medicinalvareindustrien, Plast - industrielle produkter, Forme, plast- og gummiindustrien, Plastindsprøjtning, og Plastprodukter til elektronikindustrien brancherne. Den er baseret i Roclenge Sur Geer, Belgien.

 5. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Lohne, Tyskland.

 1. MPO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Termoformning, plast - maskiner branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, Rivning og drejning af gummi og plast, plastik støbeformsindsprøjtning, Forme, plast- og gummiindustrien, bearbejdning af plader i rustfrit stål, og Rivning og drejning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Pluvigner, Frankrig.

 2. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden F&W FREY & WINKLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Königsbach-Stein, Tyskland.

 1. MVA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MVA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plastik - maskiner og materiel til industrien, Drejning - stål og metaller, Trykstøbningsforme, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - halvfabrikata, Forme, plast- og gummiindustrien, Automatisering - systemer og udstyr, Håndværktøj, ikke-automatisk, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Ig Pri Ljubljani, Slovenien.

 2. HODA, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Virksomheden HODA, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - industrielle produkter, Plaststøbning, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - industrielle produkter, Plaststøbning, Plastkomponenter, sprøjtestøbning, og Plastprodukter til fødevareindustiren brancherne. Den er baseret i Verbiskes, Moletai, Litauen.

 3. RAUSCHERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAUSCHERT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Judenbach-Heinersdorf, Tyskland.

 4. PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Remptendorf, Tyskland.

 5. GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Nidda, Tyskland.

 6. WERKSTÄTTEN HAUS HALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERKSTÄTTEN HAUS HALL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Gescher, Tyskland.

 7. ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Gaflenz, Østrig.

 8. WERNER WEIDE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERNER WEIDE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Rodenbach, Tyskland.

 1. SCHÜTZ KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÜTZ KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Großwallstadt, Tyskland.

 2. HINTSTEINER GROUP GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HINTSTEINER GROUP GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Mürzhofen, Østrig.

 3. STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Rangsdorf, Tyskland.

 4. FLEXIS.CH AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLEXIS.CH AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Eschlikon, Schweiz.

 5. SI-TECH SINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SI-TECH SINGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Dornstetten, Tyskland.

 6. KUNSTSTOFFTECHNIK VULHOP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUNSTSTOFFTECHNIK VULHOP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Wildeshausen, Tyskland.

 7. MAX SCHUSTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAX SCHUSTER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 8. ANTON CLEMENS GMBH & CO KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTON CLEMENS GMBH & CO KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 9. INOUTIC / DECEUNINCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INOUTIC / DECEUNINCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Bogen, Tyskland.

 10. MARCEL BÜTZER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARCEL BÜTZER AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Munchenbuchsee, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis