• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- plast- og gummiindustrien

Resultater for

Forme- plast- og gummiindustrien - Import eksport

 1. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores familiefirma har produceret kundespecifikke plastløsninger siden 1991. I Gornau nær Chemnitz arbejder 55 ansatte inden for halvfabrikata, konstruktion af beholdere og apparater, anlægskonstruktion og renrumsteknologi. Vores løsninger bruges i brancher som maskinteknologi, medicinsk og miljøteknologi, halvlederindustrien og solceller. Den høje kvalitet af vores produkter og tjenester kan ses takket være virksomhedens certificering i henhold til ISO 9001: 2008.

 2. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  AYBERKSAN Plastic Mold Industry begyndte tilbage i 2004 i İvedik Organized Industrial Zone med fremstilling af forme. På grund af det faktum, at kvalitet og kundetilfredshed har samme fokus, har vi haft mange succesfulde projekter inden for forskellige brancher, både nationalt og internationalt, på ganske kort tid. Samtidig med en fremvisning af hans kvalitet, takket være de certifikater han har, har hans største investering været opmærksomheden på HR og teknologiske udviklinger.\n\nDe har udvidet deres vision ved at tilføje plastindsprøjtning, som er en vigtig del af branchen, til deres formproduktion, og har samlet tusindvis af produkter og tjenester fra forsvaret til medicinalbranchen, fra automobilbranchen til møbelbranchen, fra parker og haver til boringsindustrien. De har gjort det til deres mission at tilbyde den mest passende løsning, i forhold til kravene fra deres kunder, inden for plastindsprøjtning og formindsprøjtning. En nøjagtig og effektiv overførsel af oplysninger er det vigtigste i vores kommercielle principper.\n\nVi har altid formået at være dynamiske, takket være vores tekniske kapacitet, erfaring inden for R&D og dedikation til kundetilfredshed.

 3. SACEL GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Sacel er en virksomhed fra Ozegna med fyrreårig erfaring inden for konstruktion af støbeforme til stålplade og plast, termoplastisk støbning, skæring af stålplader, lasersvejsning af metal og konstruktioner af automatiseringer. Virksomheden råder over en talrig og avanceret maskinpark og af en R&D, som kan projektere og realisere processer efter at have samarbejdet i udviklingen af produktet med kunderne. Sacel administrerer alle produktionskædens faser, fra projekteringen af udstyret til leveringen af enkeltdele efter kundens behov. Vores kunder arbejder i BILINDUSTRIEN, DEN MEDICINSKE OG ELEKTRONISKE sektor. Vi opererer på internationalt plan med vores kontorer: Italien, Slovakiet og Mexico, kontor i Slovakiet: SACELEST Juzna Trieda, 125 00401 Kosice - Slovakiet - Tlf.: +421 557995541 info@sacelest.com Besøg vores hjemmeside for at se de andre kontorer i verden. Du er velkommen til at kontakte os for enhver information.

 4. ITALSTAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Italstampi har siden 1981 designet og fremstillet lokkestempler, støbt plastmaterialer og præget små metalemner. Vores moderne faciliteter dækker et areal på 9.000 m², heraf 5.000 m² overdækket. Vores indgående kendskab til branchen, professionelt udførte arbejde, automatisering af produktionen og vores hurtige respons på kundekrav er grundlaget for vores succes, som har gjort at virksomheden er vokset støt.

 5. OR.P. STAMPI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  OR.P. Stampi startede sine aktiviteter i 1980 og producerer stålforme til komprimering, indsprøjtning og overførsel til pakdåser og tekniske artikler i gummi, kuglepakninger, chassis, skiver, kugler, kraver, membraner, hætter med automatiske maskiner til at designe, bearbejde og teste de fremstillede forme

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GB SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GB har specialiseret sig i produktion af tekniske gummiartikler efter kundens design. Vi er en af de største producenter af gummi- og termoplasttætninger med eget formværksted. Vi producerer specialfremstillede detaljer i alle typer gummier: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR og i forskellige termoplastiske materialer: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 opladet glas, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Vi producerer gummiartikler til høj- og lavtrykstætninger.

 2. COJEMA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COJEMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi og plast - behandling branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, Forme, plast- og gummiindustrien, Plastprodukter til elektronikindustrien, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plastprodukter til medicinalvareindustrien, Plast - industrielle produkter, Forme, plast- og gummiindustrien, Plastindsprøjtning, og Plastprodukter til elektronikindustrien brancherne. Den er baseret i Roclenge Sur Geer, Belgien.

 3. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden F&W FREY & WINKLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Königsbach-Stein, Tyskland.

 4. MPO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Termoformning, plast - maskiner branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, Rivning og drejning af gummi og plast, plastik støbeformsindsprøjtning, Forme, plast- og gummiindustrien, bearbejdning af plader i rustfrit stål, og Rivning og drejning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Pluvigner, Frankrig.

 5. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Lohne, Tyskland.

 1. HODA, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Virksomheden HODA, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - industrielle produkter, Plaststøbning, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - industrielle produkter, Plaststøbning, Plastkomponenter, sprøjtestøbning, og Plastprodukter til fødevareindustiren brancherne. Den er baseret i Verbiskes, Moletai, Litauen.

 2. KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle råmaterialer, Forme, keramik-, Valsning - stål og metaller, Forme, plast- og gummiindustrien, Plast - halvfabrikata, Formgivning af plastmaterialer, konstruktion af redskaber, Plast - industrielle råmaterialer, og Forme, keramik- brancherne. Den er baseret i Günselsdorf, Østrig.

 1. MARCEL BÜTZER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARCEL BÜTZER AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Munchenbuchsee, Schweiz.

 2. KMT KUNSTSTOFF- UND METALLTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KMT KUNSTSTOFF- UND METALLTECHNOLOGIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Treuen, Tyskland.

 3. CADILAC LASER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CADILAC LASER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Hilpoltstein, Tyskland.

 4. EFFEGICI - TERMOPLASTIC MOULDS FOR INJECTIONS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EFFEGICI - TERMOPLASTIC MOULDS FOR INJECTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for design støbeforme, konstruktion af forme til plastmaterialer, forme til plastmaterialer, design af forme til plastmaterialer, prototyper, forme i aluminium til støvler, sprøjtestøbning, sandblæsning, og forme brancherne. Den er baseret i Gorgo Al Monticano, Italien.

 5. SCHÜTZ KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÜTZ KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Großwallstadt, Tyskland.

 6. SI-TECH SINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SI-TECH SINGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Dornstetten, Tyskland.

 7. KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Cham, Tyskland.

 8. SKT SCHRUPP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SKT SCHRUPP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Nisterberg, Tyskland.

 1. PTFE NÜNCHRITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PTFE NÜNCHRITZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Glaubitz, Tyskland.

 2. MAX SCHUSTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAX SCHUSTER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Sonneberg, Tyskland.

 4. AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Dießen, Tyskland.

 5. HINTSTEINER GROUP GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HINTSTEINER GROUP GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Mürzhofen, Østrig.

 6. STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Rangsdorf, Tyskland.

 7. FILTHAUS PLASTICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILTHAUS PLASTICS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Meinerzhagen, Tyskland.

 8. FLUOR-TECH KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLUOR-TECH KUNSTSTOFFE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Ahaus, Tyskland.

 9. PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Remptendorf, Tyskland.

 10. RIEMER TEC VIKTOR RIEMER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIEMER TEC VIKTOR RIEMER, er en Engrossalg, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den er baseret i Bünde, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Forme- plast- og gummiindustrien - Import eksport

Antal resultater

1.723 Virksomheder