• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- plast- og gummiindustrien

Resultater for

Forme- plast- og gummiindustrien - Import eksport

 1. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Tyskland

  Vores familiefirma har produceret kundespecifikke plastløsninger siden 1991. I Gornau nær Chemnitz arbejder 55 ansatte inden for halvfabrikata, konstruktion af beholdere og apparater, anlægskonstruktion og renrumsteknologi. Vores løsninger bruges i brancher som maskinteknologi, medicinsk og miljøteknologi, halvlederindustrien og solceller. Den høje kvalitet af vores produkter og tjenester kan ses takket være virksomhedens certificering i henhold til ISO 9001: 2008.

 2. MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A.

  Portugal

  MatosPlás S.A. er en virksomhed baseret i Portugal, som har specialiseret sig i termoplastisk indsprøjtning. Med mere end 40 års erfaring, leverer vi det bedste produkt til vores kunder. I vores virksomhed udvikler, designer og tilpasser vi i henhold til vores kunders krav. Vores facilitet er udstyret med et dynamisk team med stor erfaring og viden inden for innovation og brug af 3D arbejdsværktøjer. Vi kontrollerer den fulde produktionsproces, fra start til slut. Fra udvikling af produktet, koncept af indsprøjtningsformen, produktion, montering, emballering og forsendelse. Vi garanterer, at produkterne leveres til vores kunder i overensstemmelse med deres specifikationer. Alle projekter administreres af vores virksomheder i Matos Group. Vores produktionskapacitet er fra 55T til 400T med 13 indsprøjtningsmaskiner, hvormed vi kan opfylde alle kundernes krav. Alle produkter gennemgår strenge kvalitetskontroller (måleteknik), hvilket sikrer et produkt af høj kvalitet. Derudover leverer vi et omfattende udvalg af tjenester til vores klienter, såsom: pad-print, ultrasonisk svejsning, laserprint, digital filmprint, serigrafi, plastfrostering, montering, emballering, blandt andre. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os, og vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

 3. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Tyrkiet

  AYBERKSAN Plastic Mold Industry begyndte tilbage i 2004 i İvedik Organized Industrial Zone med fremstilling af forme. På grund af det faktum, at kvalitet og kundetilfredshed har samme fokus, har vi haft mange succesfulde projekter inden for forskellige brancher, både nationalt og internationalt, på ganske kort tid. Samtidig med en fremvisning af hans kvalitet, takket være de certifikater han har, har hans største investering været opmærksomheden på HR og teknologiske udviklinger.\n\nDe har udvidet deres vision ved at tilføje plastindsprøjtning, som er en vigtig del af branchen, til deres formproduktion, og har samlet tusindvis af produkter og tjenester fra forsvaret til medicinalbranchen, fra automobilbranchen til møbelbranchen, fra parker og haver til boringsindustrien. De har gjort det til deres mission at tilbyde den mest passende løsning, i forhold til kravene fra deres kunder, inden for plastindsprøjtning og formindsprøjtning. En nøjagtig og effektiv overførsel af oplysninger er det vigtigste i vores kommercielle principper.\n\nVi har altid formået at være dynamiske, takket være vores tekniske kapacitet, erfaring inden for R&D og dedikation til kundetilfredshed.

 4. SACEL GROUP

  Italien

  Sacel er en virksomhed fra Ozegna med fyrreårig erfaring inden for konstruktion af støbeforme til stålplade og plast, termoplastisk støbning, skæring af stålplader, lasersvejsning af metal og konstruktioner af automatiseringer. Virksomheden råder over en talrig og avanceret maskinpark og af en R&D, som kan projektere og realisere processer efter at have samarbejdet i udviklingen af produktet med kunderne. Sacel administrerer alle produktionskædens faser, fra projekteringen af udstyret til leveringen af enkeltdele efter kundens behov. Vores kunder arbejder i BILINDUSTRIEN, DEN MEDICINSKE OG ELEKTRONISKE sektor. Vi opererer på internationalt plan med vores kontorer: Italien, Slovakiet og Mexico, kontor i Slovakiet: SACELEST Juzna Trieda, 125 00401 Kosice - Slovakiet - Tlf.: +421 557995541 info@sacelest.com Besøg vores hjemmeside for at se de andre kontorer i verden. Du er velkommen til at kontakte os for enhver information.

 5. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italien

  MCS har gennem vedvarende anstrengelser formået at blive en førende virksomhed inden for udvikling og fremstilling af forme. Vores kvalitative produkter udføres præcist og hurtigt og anvendes hovedsageligt af de store bilproducenter. Vi samarbejder med en række partnere på vores projekter, hvilket gør, at mange forskellige sektorer anser MCS Facchetti for en pålidelig, kompetent og professionel leverandør. Vores kerneforretning er design og konstruktion af forme til trykstøbning af aluminium og magnesiumlegeringer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ITALSTAMPI

  Italien

  Italstampi har siden 1981 designet og fremstillet lokkestempler, støbt plastmaterialer og præget små metalemner. Vores moderne faciliteter dækker et areal på 9.000 m², heraf 5.000 m² overdækket. Vores indgående kendskab til branchen, professionelt udførte arbejde, automatisering af produktionen og vores hurtige respons på kundekrav er grundlaget for vores succes, som har gjort at virksomheden er vokset støt.

 2. GB SRL

  Italien

  GB har specialiseret sig i produktion af tekniske gummiartikler efter kundens design. Vi er en af de største producenter af gummi- og termoplasttætninger med eget formværksted. Vi producerer specialfremstillede detaljer i alle typer gummier: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR og i forskellige termoplastiske materialer: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 opladet glas, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Vi producerer gummiartikler til høj- og lavtrykstætninger.

 3. COJEMA

  Belgien

 4. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Tyskland

 5. MPO

  Frankrig

 1. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Tyskland

 2. HODA, UAB

  Litauen

 1. STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN

  Tyskland

 2. SICO D. & E. SIMON GMBH

  Tyskland

 3. ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH

  Østrig

 4. KUNSTSTOFFTECHNIK VULHOP GMBH

  Tyskland

 5. KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. AAREPLAST AG

  Tyskland

 7. MAX SCHUSTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. KARL KÜHNLEIN GMBH GUMMI · KUNSTSTOFFE

  Tyskland

 1. INOUTIC / DECEUNINCK GMBH

  Tyskland

 2. ANTON CLEMENS GMBH & CO KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Tyskland

 3. AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK

  Tyskland

 4. REH & FETT FORMENBAU GMBH

  Tyskland

 5. HHD HASCHKE, H. DIENSTLEISTUNGEN

  Tyskland

 6. HÜGE UND LANGE GMBH

  Tyskland

 7. SKT SCHRUPP GMBH

  Tyskland

 8. MARCEL BÜTZER AG

  Schweiz

 9. FLEXIS.CH AG

  Schweiz

 10. WERKZEUG- UND FORMENBAU VOGEL GMBH

  Tyskland