• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme og modeller

Resultater for

Forme og modeller - Import eksport

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  iMed er en kompetent udbyder af tekniske præcisionsdele og moduler af plast i små, mellemstore og store serier til anvendelse i de vigtigste brancher. Som systemleverandør ser iMed tilbage på mere end et årtis erfaring. Denne erfaring begrænser sig ikke til en enkelt industrigren. Det er ikke kun anvendelsen af topmoderne teknik, der har sikret os tilfredse, mangeårige kunder og deres tillid til iMed's produktionskvalitet. Udmærkede medarbejdere ledsager hvert produkt fra første udviklingstrin til serieproduktion. iMed lægger vægt på at fremme egne nyansættelser samt på kontinuerlig ud- og videreuddannelse og intensive kurser. Vores interne eksperter arbejder derfor med samme professionalisme, som man finder hos kundens eksperter.

 2. VOXELJET AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  voxeljet er en førende producent af industrielle 3D-print systemer og har servicecentre i Tyskland, USA og UK til „on demand-fremstilling“ af forme og modeller til metalstøbning. Forretningsområdet voxeljet SYSTEMS er ansvarlig for udvikling, fremstilling og salg af de hurtigste og mest produktive 3D-print systemer på markedet. Hos voxeljet SERVICES fremstilles forme og modeller efter CAD-data på bestilling.

 3. OPTIMEL SCHMELZGUSSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OPTIMEL SCHMELZGUSSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for CAD design, og cad programmer til udfoldning af metal brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 4. MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, design af forme til plastmaterialer, konstruktion af forme til plastmaterialer, formning af metal, skabeloner, indsprøjgning, udvikling og fremstilling af forme, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Plast brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 5. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.L.M.E.C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Forme og modeller, Spåntagning - stål og metaller, udskæring og stansning af plader, forme til stansning, Oppresning - stål og metaller, og forme til skiveskæring brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AMADOR VARAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMADOR VARAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, Forme, præcisions-, stansemaskine, konstruktion af redskaber, former, VÆRKTØJ, skæringsværktøj, og reservedele og værktøj brancherne. Den er baseret i Badalona-Barcelona, Spanien.

 2. ROUXEL SA

  Frankrig

  Firmaet ROUXEL har i 43 år været specialiseret i fabrikation af præcisionsforme. Formene er designet til produktion af dele produceret ved plastindsprøjtning i store serier. Vores ekspertise gør os i stand til at arbejde med forskellige brancher såsom levnedsmiddelindustrien, medicinal- og kosmetikindustrien... og at respektere de enkelte fremstillingsprocesser inden for hver branche. Vores kompetence inden for indsprøjningsprocessen er en garanti for kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vores udviklingsafdeling og effektive produktionsmidler gør os i stand til hele tiden at forbedre kvaliteten af vores forme.

 3. MOTLES

  Spanien

  Virksomheden MOTLES, S.L. ligger i Valenciennes og har arbejdet for bilindustrien siden 2001. Vi designer og fremstiller hovedsageligt forme til indsprøjtning af termoplast (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, etc.). Vores tekniske afdeling arbejder konstant på at lede efter nye løsninger til forbedring af kvaliteten, altid i overensstemmelse med ISO 9001-2008 standarden, som vi i 2003 fik tildelt af SGS. Motles S.L.'s specialiserede og erfarne ressourcer opfylder behovene i transportsektoren og emballagesektoren til bilindustrien. Vi har det bedste teknologiske værktøj, der findes i øjeblikket, til at udføre de mest præcise opgaver: stempler, bearbejdningscentre, injektorer, bukkemaskiner mv.

 4. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjekkiet

  Firmaet TVD - Industrial production har en lang tradition ikke kun som en producent af sine egne produkter, men også som en betroet og pålidelig leverandør af produkter, der lever op til kravene fra udenlandske indenlandske partnere -. Fremstilling af styreskabe, datakabinetter, HUP kabinetter- Pulverlakering - fremstilling af metal og komponenter

 5. TRYON, S.R.O.

  Tjekkiet

  Produktion af presseværktøj til fladformning er en fra vores vigtigste produktionsaktiviteter. Produktionen er baseret på kundernes dokumentation eller vores egen designdokumentation. Vi udfører også reparation af værktøj (medium reparation, generel reparation og service). Præcis bearbejdning, metalbearbejdning og montage af underenheder efter kundens anmodning er vores næste produktionaktivitet. En del af vores produktionsprogram er fastspændings- og kontroludstyr til serieproduktion.

 1. ADOP FRANCE

  Frankrig

  Adop France tilbyder design og fremstilling af forme til plastflasker til alle teknologier: indsprøjtning blæsestøbning, ekstrudering blæsestøbning, indsprøjtning og stretchfolie PVC. I Arques la Bataille har vi et testcenter, F&U-center og teknisk support til fremstilling af prototyper, fremstilling af prøver, støtte til opstart og teknologisk innovation. Adop France er global leverandør af cylindriske matricer til de største virksomheder inden for ekstrudering af PVC-film

 2. PLACISA

  Spanien

  Plastforme og indsprøjtning af plast og bearbejdning af emner i plast.

 1. DISMAT

  Spanien

  Globale løsninger inden for forskellige områder af bearbejdning for at minimere leveringstid, udviklingsomkostninger og logistik.

 2. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugal

  Virksomheden MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme og modeller, Forme, præcisions-, Forme og modeller, fabrikation af støbeforme, design støbeforme, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Pataias, Portugal.

 3. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrig

  Virksomheden MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH, er en Underleverandør, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den er baseret i Arches, Frankrig.

 4. DECO RELIEF

  Frankrig

  Virksomheden DECO RELIEF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Mad- og drikkevarer - bestanddele, kagemøller, Farvestoffer til fødevarer, og levering til bagværk brancherne. Den er baseret i Talant, Frankrig.

 5. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italien

  Virksomheden MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den er baseret i Civitanova Marche, Italien.

 6. SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Forme og modeller, Landevejstransport, Forme og modeller, cnc boring, og CNC 4-akset fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 7. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

  Virksomheden A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for sprøjtestøbning brancherne. Den er baseret i Arouca, Portugal.

 8. SIMULFLOW, LDA.

  Portugal

  Virksomheden SIMULFLOW, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 1. RAPID 3D SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RAPID 3D SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, Forme, plast- og gummiindustrien, og plastforme brancherne. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 2. GIANOPLAST SRL

  Italien

  Virksomheden GIANOPLAST SRL, er en Underleverandør, der opererer inden for Termoformning, plast - maskiner branchen. Den opererer også inden for forme og modeller, dekompilering, 5-akse fræsning, og fræsning af plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Fabriano, Italien.

 3. ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA

  Portugal

  Virksomheden ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for plastforme brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 4. OFIMOLDE

  Portugal

  Virksomheden OFIMOLDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den er baseret i Escariz Arouca, Portugal.

 5. BOUDIN SAS

  Frankrig

  Virksomheden BOUDIN SAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for lasersvejsning brancherne. Den er baseret i Maillot, Frankrig.

 6. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for aluminiumsfusion, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, og Sandstøbning brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, og Forme, plast- og gummiindustrien brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 8. SCAMM SRL

  Italien

  Virksomheden SCAMM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for udstyr til værktøjsmaskiner til pladebearbejdning, og anlæg og maskiner til udskæring af plader brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 9. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Grækenland

  Virksomheden FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den er baseret i Peireaus, Grækenland.

 10. INPROM, LDA.

  Portugal

  Virksomheden INPROM, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme og modeller, Forme og modeller, udvikling og fremstilling af forme, og fabrikation af støbeforme brancherne. Den er baseret i Amor, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis