• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme og modeller

Resultater for

Forme og modeller - Import eksport

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  iMed er en kompetent udbyder af tekniske præcisionsdele og moduler af plast i små, mellemstore og store serier til anvendelse i de vigtigste brancher. Som systemleverandør ser iMed tilbage på mere end et årtis erfaring. Denne erfaring begrænser sig ikke til en enkelt industrigren. Det er ikke kun anvendelsen af topmoderne teknik, der har sikret os tilfredse, mangeårige kunder og deres tillid til iMed's produktionskvalitet. Udmærkede medarbejdere ledsager hvert produkt fra første udviklingstrin til serieproduktion. iMed lægger vægt på at fremme egne nyansættelser samt på kontinuerlig ud- og videreuddannelse og intensive kurser. Vores interne eksperter arbejder derfor med samme professionalisme, som man finder hos kundens eksperter.

 2. VOXELJET AG

  Tyskland

  voxeljet er en førende producent af industrielle 3D-print systemer og har servicecentre i Tyskland, USA og UK til „on demand-fremstilling“ af forme og modeller til metalstøbning. Forretningsområdet voxeljet SYSTEMS er ansvarlig for udvikling, fremstilling og salg af de hurtigste og mest produktive 3D-print systemer på markedet. Hos voxeljet SERVICES fremstilles forme og modeller efter CAD-data på bestilling.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

 4. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

 5. AMADOR VARAS SA

  Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MOTLES

  Spanien

  Virksomheden MOTLES, S.L. ligger i Valenciennes og har arbejdet for bilindustrien siden 2001. Vi designer og fremstiller hovedsageligt forme til indsprøjtning af termoplast (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, etc.). Vores tekniske afdeling arbejder konstant på at lede efter nye løsninger til forbedring af kvaliteten, altid i overensstemmelse med ISO 9001-2008 standarden, som vi i 2003 fik tildelt af SGS. Motles S.L.'s specialiserede og erfarne ressourcer opfylder behovene i transportsektoren og emballagesektoren til bilindustrien. Vi har det bedste teknologiske værktøj, der findes i øjeblikket, til at udføre de mest præcise opgaver: stempler, bearbejdningscentre, injektorer, bukkemaskiner mv.

 2. ADOP FRANCE

  Frankrig

  Adop France tilbyder design og fremstilling af forme til plastflasker til alle teknologier: indsprøjtning blæsestøbning, ekstrudering blæsestøbning, indsprøjtning og stretchfolie PVC. I Arques la Bataille har vi et testcenter, F&U-center og teknisk support til fremstilling af prototyper, fremstilling af prøver, støtte til opstart og teknologisk innovation. Adop France er global leverandør af cylindriske matricer til de største virksomheder inden for ekstrudering af PVC-film

 3. TRYON, S.R.O.

  Tjekkiet

  Produktion af presseværktøj til fladformning er en fra vores vigtigste produktionsaktiviteter. Produktionen er baseret på kundernes dokumentation eller vores egen designdokumentation. Vi udfører også reparation af værktøj (medium reparation, generel reparation og service). Præcis bearbejdning, metalbearbejdning og montage af underenheder efter kundens anmodning er vores næste produktionaktivitet. En del af vores produktionsprogram er fastspændings- og kontroludstyr til serieproduktion.

 4. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjekkiet

  Firmaet TVD - Industrial production har en lang tradition ikke kun som en producent af sine egne produkter, men også som en betroet og pålidelig leverandør af produkter, der lever op til kravene fra udenlandske indenlandske partnere -. Fremstilling af styreskabe, datakabinetter, HUP kabinetter- Pulverlakering - fremstilling af metal og komponenter

 5. PLACISA

  Spanien

  Plastforme og indsprøjtning af plast og bearbejdning af emner i plast.

 1. HAZ MAKINA KALIP SANAYI

  Tyrkiet

 2. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrig

 1. DECO RELIEF

  Frankrig

 2. BASIC CARBIDE

  Forenede Stater

 3. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

 4. NEW TRESING STAMPI

  Italien

 5. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italien

 6. RAPID 3D SERVICE GMBH

  Tyskland

 7. OFIMOLDE

  Portugal

 8. GIANOPLAST SRL

  Italien

 1. BOUDIN SAS

  Frankrig

 2. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Tyrkiet

 3. FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA.

  Portugal

 4. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Grækenland

 5. SCAMM SRL

  Italien

 6. SA DIETRICH

  Frankrig

 7. SOCIETE NOUVELLE ACM

  Frankrig

 8. EMME - ESMOMOLDE, LDA

  Portugal

 9. MOLDOPLASTICO, S.A.

  Portugal

 10. APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE

  Frankrig