• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forkromning

Resultater for

Forkromning - Import eksport

 1. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Østrig

  Verified by europages badge

  Innovative systemer og individuelle komponenter til boblebade, spabade og brusere, effektive pumper samt produkter til vandrevitalisering og andre badprodukter. 40 år som førende inden for vandteknik. Sæt din lid til kvalitetskomponenter fra den førende på markedet og det bedst uddannede ekspertteam, som også i fremtiden vil finde den bedst tænkelige løsning til dine behov. Fleksibel, hurtig og ukompliceret – messing-, metal- og plastdele og værktøj i høj kvalitet udvikles og produceres efter dine ønsker. Koller Metall- und Kunststofftechnik er et forretningsområde i Koller International Group. Trægrossisten er en vigtig del af Koller International Group. På hovedkontoret i Wien og i Vitis kan du vælge et stort udvalg af produkter i træ.

 2. J.D. GECK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Geck er tæt på markedet, så du har det seneste der findes på markedet. Vi producerer individuelle, holistiske løsninger til butiksindretning og salgsfremmende løsninger med industriel højteknologisk kompetencer inden for forarbejdning af metal og plast. Ønsker du at læse mere om vores produktpræsentationsløsninger? Geck Export hjælper dig gerne med deres internationale viden og erfaring.

 3. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metalliseringsfabrikken Peter Schreiber KG blev grundlagt i 1923. Indtil 1940'erne beskæftigede virksomheden sig hovedsageligt med dekorativ overfladebehandling. Efter 1950 blev funktionelle overflader stadig vigtigere. Fra denne tid af, har Peter Schreiber KG specialiseret sig i hårdforkromning samt mekanisk bearbejdning af hårdforkromede og metalliserede overflader. I dag er virksomheden en af de mest effektive i sin branche, hvis knowhow finder anvendelse inden for de forskellige industrigrene. Den patenterede Tfe-Lok® belægning resulterede i 1988 til grundlæggelsen af Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH. Udviklingen af adskillige procesvarianter førte til løsninger inden for en lang række anvendelsesområder over hele verden.

 4. ATC ARMOLOY TECHNOLOGY COATINGS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I midten af 1980'erne blev interessen for kromcoatning efter Armoloy-processen, der oprindeligt stammer fra USA, vakt hos grundlæggerne af virksomheden. I 1987 blev virksomheden og fabrikken opført i Mosbach, mens administrationsafdelingen blev placeret i Solms-Oberbiel og Aßlar. Virksomheden beskæftiger p.t. 25 medarbejdere og leverer til både hjemmemarkedet i Tyskland og til Europa. Eksportandelen udgør ca. 25 % og vedrører for størstedelens vedkommende eksport til Schweiz, Østrig, Frankrig, Luxembourg, Spanien og Italien. ATC-overfladebehandling er en ekstremt hård, tæt, præcis, ultratynd og ren kromcoatning, der kan foretages på alle metaller (med undtagelse af magnesium, titanium, aluminium med forbehold) i en energiintens proces. Processen gør brug af en særlig teknik med lav varmeudvikling langt under 100° C, således at materialestrukturen i coatningsemnet ikke ændres.

 5. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  B&G fremstiller kugler til industriventiler monteret på udstyr til vand, luft og gas og diamantkugler og forkromede kugler med høj tykkelsesnøjagtighed. Produktionen udføres på forskellige måder, startende med bånd fra messingstænger eller støbte messingkugler, enten massive eller hule eller kugler smeltet i en skal. Herefter bliver produkterne udfræset, perforerede og tilskåret med diamant. Endelig gennemgår kuglerne en overfladebehandling med forkromning, fornikling, teflonbelægning og beklædning med T.E.A. ®.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STALDER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden STALDER AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den er baseret i Engelburg, Schweiz.

 2. EUROCROM, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROCROM, S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for Fornikling, restaurering af klassiske køretøjer, restaurering af motorcykler, restaurering af sølvartikler, restaurering af våben, restaurering af antikviteter, forkromning af dele, og Fornikling brancherne. Den er baseret i Onda, Spanien.

 3. METALLVEREDLUNG EMIL WEISS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLVEREDLUNG EMIL WEISS GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den er baseret i Mitwitz, Tyskland.

 4. GESELLSCHAFT FÜR ROHRTECHNIK MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GESELLSCHAFT FÜR ROHRTECHNIK MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forkromning branchen. Den er baseret i Ohrdruf Ot Crawinkel, Tyskland.

 5. IMHOF HARTCHROM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMHOF HARTCHROM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for CNC-drejedele, bånd, og polering brancherne. Den er baseret i Karlstadt, Tyskland.

 1. WITTKA OBERFLÄCHENTECHNIK GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WITTKA OBERFLÄCHENTECHNIK GES.M.B.H., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. WILLY REMSCHEID GALVANISCHE ANSTALT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILLY REMSCHEID GALVANISCHE ANSTALT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 1. CROMOSTAMP ITALIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CROMOSTAMP ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for Fornikling, forkromning i store tykkelser, blank forkromning, Fornikling, og mat forkromning brancherne. Den er baseret i Carugate, Italien.

 2. HELCO METAL

  Grækenland

  Gennem årene har Electroplating metal objects, HELCO SA udviklet procedurerne for galvanisering af metal eller legeringer, for at opnå høje standarder i henhold til kundernes behov. Galvanisering giver mange fordele og hjælper til at forbedre kvaliteten af produkterne og opnå en konkurrencedygtig position på markedet. Vi bruger fire forskellige metoder til plettering af metaldele såsom: Nikkelbelægning, kobberbelægning, messingbelægning, kromplettering, Vi foretager ethvert galvaniseringsjob med garanti

 3. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Tyskland

  På de følgende side vil vi fortælle dig, hvem vi er, hvordan vi arbejder og hvad der ellers er interessant at vide om os. Firmaet HATTLER & Sohn GmbH, i det følgende blot betegnet som HATTLER, beskæftiger sig først og fremmest med forædling af metalliske overflader. Vi benytter især galvanotekniske processer, men udfører også andre, der ofte er specialiserede. Overflader er vores store lidenskab. Vi behandler kundeordrer på vores fabrik i Villingen-Schwenningen, og det har vi efterhånden gjort i 90 år. I løbet af et sådant tidsrum møder man igen og igen vidt forskellige udfordringer. At mestre disse kræver anstrengelser, men giver samtidig tilfredshed og glæde. Derfor glæder vi os til også i fremtiden at få tildelt spændende opgaver i forbindelse med overflader.

 4. REMESUR SERVICIOS DE RECUBRIMIENTO S.L.

  Spanien

  Velkommen til Remesur. Vi er et firma med speciale i pulverlakering med anti-ætsende og dekorative teknikker. Som et led i en proces med løbende udvikling åbnede vi i 1999 et nyt anlæg til galvanisering og dekorativ forkromning. Remesur har således placeret sig og styrket sin position blandt de mest konkurrencedygtige virksomheder i branchen.

 5. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Polen

  Vi har et manuelt galvaniseringsanlæg, hvilket gør os meget fleksible for producenters og individuelle kunders behov. Vi kan producere både enkelte emner og længere serier. Vi er i stand til hurtigt at implementere en ny teknologi til større kontrakter. Vi har stor erfaring i fornyelse af metaller. Vi får gammel krom til at skinne igen... og patinerede antikke genstande. Vi fornyer galvaniske belægninger på bil- og motorcykelelementer. Vi tilbyder: skinnende forkromning, satin forkromning...

 6. SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING

  Portugal

  Virksomheden SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for fusion af zink under tryk, trykgods, støbte dele i zamak, og sprøjtning med zamak brancherne. Den er baseret i Maceira Lra, Portugal.

 7. LOMBARDA RETTIFICHE SRL

  Italien

  Virksomheden LOMBARDA RETTIFICHE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for fuselfrit stål brancherne. Den er baseret i Somma Lombardo, Italien.

 8. UVK INVEST INC

  Ukraine

  Virksomheden UVK INVEST INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for hårdforkromning af hydraulikcylindre, og Hård forkromning dur brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 1. SAXONIA GALVANIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAXONIA GALVANIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for polyamid, galvanisering af plastmaterialer, teknisk anvendelse af plast, og forkromning af metal brancherne. Den er baseret i Halsbrücke, Tyskland.

 2. FONDERIE LECLERCQ

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE LECLERCQ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, polering af metal, forkromning, Polering - stål og metaller, og forgyldning af metal brancherne. Den er baseret i Oust Marest, Frankrig.

 3. PGS PLASTIK AHSAP METAL KAPLAMA LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PGS PLASTIK AHSAP METAL KAPLAMA LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forkromning branchen. Den opererer også inden for Plastindsprøjtning, og Landevejstransport brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. CHROMUJ GROUP SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden CHROMUJ GROUP SP. Z O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fornikling branchen. Den opererer også inden for forkromning, og galvanisering brancherne. Den er baseret i Miejsce Piastowe, Polen.

 5. ETS CHROMALPES

  Frankrig

  Virksomheden ETS CHROMALPES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for forkromning brancherne. Den er baseret i Meyzieu, Frankrig.

 6. GALVAMETAL SA

  Frankrig

  Virksomheden GALVAMETAL SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Forkromning, forzinkning, Elektrolytisk forzinkning, affedtning, og Forkromning brancherne. Den er baseret i Embreville, Frankrig.

 7. ESDOOR AHSAP KAPI SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ESDOOR AHSAP KAPI SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendige døre huse branchen. Den opererer også inden for forkromning brancherne. Den er baseret i Eskişehir, Tyrkiet.

 8. ZUGIL-PROJEKT

  Polen

  Virksomheden ZUGIL-PROJEKT, er en Multi-Category, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Behandling af industrispildevand, Korrosionsbeskyttende coating, Behandling af industrispildevand, Korrosionsbeskyttende coating, galvanisering af fornikling, og forkromning brancherne. Den er baseret i Wieluń, Polen.

 9. ORELEC

  Frankrig

  Virksomheden ORELEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Forkromning, Forkromning, Hård forkromning dur, forkromning og fornikling, og mat forkromning brancherne. Den er baseret i Becon Les Granits, Frankrig.

 10. SOFINADE

  Frankrig

  Virksomheden SOFINADE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for fornikling, fornikling af metal, guldovertræk, og forkromning brancherne. Den er baseret i Sarcelles, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis