• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forgyldning og forsølvning - stål og metaller

Resultater for

Forgyldning og forsølvning - stål og metaller - Import eksport

 1. FONTANA & FONTANA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONTANA & FONTANA AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Rapperswil-Jona, Schweiz.

 2. TEHROTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEHROTECH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 3. BRUNO WELZ GMBH

  Tyskland

  Bruno Welz GmbH har siden 1947 nydt vores kunders tillid som en retfærdig og kompetent partner, i forbindelse med ædelmetaller. Som en mellemstor familievirksomhed, kender vi alt til de små og mellemstore virksomheders forventninger og behov. Derfor er vi særlig opmærksomme på dig. Hos os er du ikke et standard "kundenummer", også med mindre mængder, og vores team vil med glæde rådgive dig og dermed hjælpe dig med dine problemer. Kort sagt: Vi er kendt for en seriøs, personlig kontakt med enestående service, og produkter der overholder de højeste krav! Dette har vi garanteret siden 1947, gennem vores gode navn - Bruno Welz!

 4. ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL

  Italien

  Elettrogalvanica Settimi dækker et areal på 8.000 m², hvoraf de 3.000 er overdækkede. Afdelingen besidder to galvaniseringsbånd til metalbelægninger og til metalbelægning af harpikse, hvor vi foretager elektrolytiske processer til belægninger af guld, sølv, nikkel, kobber osv. Disse varetages via automatiserede systemer og via numerisk styring. Processerne anvendes til produktion af små metalemner til skotøjsindustruen, tilbehør og gaveartikler.

 5. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden A PLUS TRADING GROUP LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Ask brænde, traktorer til jordarbejde, dybfrosne fødevarer, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IP ART SRL

  Moldavia

  Virksomheden IP ART SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunst - produkter og levering branchen. Den opererer også inden for Religiøse artikler, Guldartikler, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Religiøse artikler, helgenbillede i sølv, Guldartikler, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Floresti, Moldavia.

 2. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Frankrig

  Virksomheden ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Elektrolyse - overfladebehandling, udstyr til elektrolyse, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Vitreux, Frankrig.

 3. GALVANIK HORSTMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GALVANIK HORSTMANN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hildesheim, Tyskland.

 4. CTE - PARADOXE

  Frankrig

  Virksomheden CTE - PARADOXE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Guld- og sølvartikler, Guld- og sølvartikler, smykker - produktion, poleringaf metal, og forkromning og fornikling brancherne. Den er baseret i Saint Astier, Frankrig.

 5. IRIDIUM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IRIDIUM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kottmar Ot Eibau, Tyskland.

 1. ENCADREMENTS COÏ SÀRL

  Schweiz

  Virksomheden ENCADREMENTS COÏ SÀRL, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Billedrammer og indramning, Indramning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Billedrammer og indramning, og Indramning brancherne. Den er baseret i Neuchâtel, Schweiz.

 2. VIBRO PLATING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VIBRO PLATING S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, galvaniske behandlinger, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, og forgyldning af metal brancherne. Den er baseret i Verdellino, Italien.

 1. SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER

  Tyskland

  Virksomheden SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Skalkonstruktion - bygning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Plader til sænksmedning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Oldenburg, Tyskland.

 3. TAKI YILDIZIM

  Tyrkiet

  Virksomheden TAKI YILDIZIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for forgyldte smykker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. MANFRED BLENINGER

  Tyskland

  Virksomheden MANFRED BLENINGER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Windach, Tyskland.

 5. MARTIN FURRER GMBH

  Schweiz

  Virksomheden MARTIN FURRER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Møbler, bolig-, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, og Møbler, bolig- brancherne. Den er baseret i Brig, Schweiz.

 6. MICRONDOR

  Schweiz

  Virksomheden MICRONDOR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Biel/bienne, Schweiz.

 7. HANS MAYRHOFER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANS MAYRHOFER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Metaller, ædel- og special-, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Unterschleißheim, Tyskland.

 8. REAL GOLD DELUXE

  Tyskland

  Virksomheden REAL GOLD DELUXE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 1. NICOLE KÖLBL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NICOLE KÖLBL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Pocking, Tyskland.

 2. ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG

  Tyskland

  Virksomheden ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Metaller, ædel- og special-, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Potsdam, Tyskland.

 3. ALRET

  Bulgarien

  Virksomheden ALRET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for forsølvning, sølv, platin, palladium, og rhodinering brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 4. ESTOPPEY-REBER SA

  Schweiz

  Virksomheden ESTOPPEY-REBER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Galvanisering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Aegerten, Schweiz.

 5. RIGHI FEDERICO

  Italien

  Virksomheden RIGHI FEDERICO, der opererer inden for Guld- og sølvartikler branchen. Den opererer også inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Sølvartikler, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, og Sølvartikler brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 6. RIDI & MADON

  Italien

  Virksomheden RIDI & MADON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for forsølvning af glsa og krystaller, og forblyning af metal brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 7. GALVANIC SYSTEM S.N.C. DI CAROLO MARIA TERESA & C.

  Italien

  Virksomheden GALVANIC SYSTEM S.N.C. DI CAROLO MARIA TERESA & C., der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, fornikling af metal, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Vicenza, Italien.

 8. VERGOLDEREI WERNER

  Tyskland

  Virksomheden VERGOLDEREI WERNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 9. BUSSOLA STEFANO

  Italien

  Virksomheden BUSSOLA STEFANO, er en Underleverandør, der opererer inden for Religiøse artikler branchen. Den opererer også inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Polering - stål og metaller, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, og Polering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 10. GRANDE GIULIANA

  Italien

  Virksomheden GRANDE GIULIANA, der opererer inden for Guld- og sølvartikler branchen. Den opererer også inden for Smykker og bijouteri, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Smykker og bijouteri, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis