• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forblandet foder til kvæg og fjerkræ

Resultater for

Forblandet foder til kvæg og fjerkræ - Import eksport

 1. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italien

  Gennem mange år har vi fremstillet foder til husdyr af høj kvalitet, som har gjort det muligt for os at investere mere og mere i teknik, forskning og forfinelse af vores produktion. I dag er vores produktionsfabrik til dyrefoder i stand til at opfylde kravene til forskellige typer avl: både landmæssig og industriel. Ud over vores traditionelle produkter har vi derfor tilføjet den nye foderserie MANGIASANO, i ny emballage, som et teknisk og økonomisk svar til vores kunder.

 2. AGROPIENSO

  Spanien

  Agropienso har oplevet en støt udvikling både inden for infrastruktur som investeringer i F&U inden for fremstilling af sammensat foder. I dag er Agropienso placeret som den største virksomhed, der producerer sammensat foder i Aragonien, og en af de største i hele Spanien, og vi distribuerer vores produkter primært i Aragonien og Catalonien og eksporterer også til udenlandske markeder. Rådgivning af ernæringseksperter og dyrlæger.

 3. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 4. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Tyrkiet

  Virksomheden ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, fodertilsætningsstoffer, kalksten til dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Premix til grise brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. MCEPHARMA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden MCEPHARMA S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Specialemballering, Foder til kæledyr, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Specialemballering brancherne. Den er baseret i Bílovec, Tjekkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PIENSOS ORTIN

  Spanien

  Virksomheden PIENSOS ORTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for foderkugler til fugle, og Salg af kattemad brancherne. Den er baseret i Alquerías-Murcia, Spanien.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraine

  Virksomheden UKRAINSKE ZERNO, er en Engrossalg, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Premix til grise, og kosttilskud til dyr brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 3. SPC GLOBUS LTD

  Ukraine

  Virksomheden SPC GLOBUS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 4. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foderdistributionssystemer branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Flytning af komplette produktionslinjer, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. FEEDLANCE B.V.

  Holland

  Virksomheden FEEDLANCE B.V., er en Distributør, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Kvæg og fjerkræ - foder, Landbrug - import-eksport, Kvæg og fjerkræ - foder, Biologisk aktive fodertilsætningsstoffer, og foder til husdyravl brancherne. Den er baseret i Veldhoven, Holland.

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, dyrefoder, fuldkornshvede, og Majs brancherne. Den er baseret i Radziejow, Polen.

 2. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

  Virksomheden ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, er en Multi-Category, der opererer inden for Frø til græsplæner branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Afgrødeservice, urteplante, fra Makedonien, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Załom, Polen.

 1. THEEUWSE MOONEN

  Belgien

  Virksomheden THEEUWSE MOONEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, kvægfoder, Foderkomponenter til køer, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og foder til gnavere brancherne. Den er baseret i Baarle-Hertog, Belgien.

 2. BEPRO

  Belgien

  Virksomheden BEPRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Foder til ænder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Foderkomponenter til kalve, og anlæ og udstyr til tilberedning af kvægfoder brancherne. Den er baseret i Geel, Belgien.

 3. TECNOVIT

  Spanien

  Virksomheden TECNOVIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for vitaminer brancherne. Den er baseret i Tarragona, Spanien.

 4. AGRIFOOD

  Polen

  Virksomheden AGRIFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Bojanowo, Polen.

 5. SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, hundefoder, Kornprodukter og kornsorter, Foder, og foder til husdyravl brancherne. Den er baseret i Altamura, Italien.

 6. LEIEVOEDERS

  Belgien

  Virksomheden LEIEVOEDERS, er en Multi-Category, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for foder til svin, foder til kvæg, Kvæg og fjerkræ - foder, og foder til fjerkræ brancherne. Den er baseret i Sint-Eloois-Vijve, Belgien.

 7. VOEDERS D'AUSSY

  Belgien

  Virksomheden VOEDERS D'AUSSY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Foderkomponenter til katte, Foder til kyllinger, og Foderkomponenter til køer brancherne. Den er baseret i Torhout, Belgien.

 8. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden ANGERMUND GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 1. DE POORTERE JEAN

  Belgien

  Virksomheden DE POORTERE JEAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Gødning og jordforbedringsmidler, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Blaugies, Belgien.

 2. CLAESEN GRANEN

  Belgien

  Virksomheden CLAESEN GRANEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og korn brancherne. Den er baseret i Zutendaal, Belgien.

 3. TECHNOMASHSTROY

  Ukraine

  Virksomheden TECHNOMASHSTROY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Brændsel, fast, briketpressere til træ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Brændsel, fast brancherne. Den er baseret i Cherkasy, Ukraine.

 4. SC ELUNOS SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC ELUNOS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Kunstgødning, Foder og halm, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Afgrødeservice, Kunstgødning, Foder og halm, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Gaesti, Rumænien.

 5. STEMAR

  Ukraine

  Virksomheden STEMAR, er en Distributør, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Landbrug, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Landbrug, landbrugsprodukter til foder til kæledyr, og farmaceutiske produkter til veterinær brug brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 6. BAERT MENGVOEDERS

  Belgien

  Virksomheden BAERT MENGVOEDERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, og naturgødning brancherne. Den er baseret i Zele, Belgien.

 7. ETHIFENOL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ETHIFENOL S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 8. FARMA BLOCK

  Grækenland

  Virksomheden FARMA BLOCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Liti, Thessaloniki, Grækenland.

 9. HTN HEROS TIERNAHRUNG PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HTN HEROS TIERNAHRUNG PRODUKTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Mel og semulje, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Mel og semulje, Dyrefoder, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Drognitz, Tyskland.

 10. LLC BELMIKS

  Ukraine

  Virksomheden LLC BELMIKS, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Dyrlæger - produkter, komplet dyrefoder til alle racer, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Bila Tserkva, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis