• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • foder til kæledyr

Resultater for

Foder til kæledyr - Import eksport

 1. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. er en dedikeret leverandør af råingredienser af høj kvalitet, som bruges til fødevarer og drikkevarer, kosttilskud og animalsk kosttilskud. Vores udbud af produkter omfatter naturlige sødemidler, ledhelbred, vitaminer, mineraler, aminosyrer og urteekstrakter. Vi overholder alle EC- og FDA-bestemmelser, og leverer løsninger og færdige produkter baseret på kundernes behov. Som en professionel leverandør af chondroitinsulfat, tilbyder vi et sortiment af chondroitin med certifikation som angiver, at det er beregnet til menneskelig indtagelse. Vores produkter lagerføres i Europa, med tilgængelig sundhedscertifikat og laboratorietestrapporter. Vi tilbyder ikke kun chondroitinpulver men også en direkte komprimeringsklassificering (DC) på 98 %, 95 % og 85 %. Kvalitet og produktsikring er vores højeste prioriteter. Vi holder os opdateret med de seneste EC- og US FDA-bestemmelser, og leverer månedlige kvalitetsrapporter. Vi har to årtiers erfaring med at forvandle kundernes koncepter til rigtige produktioner, baseret på 1.000+ formuleringer. Vi tilbyder varierede betalingsvilkår for vores kunder med en beviselig god betalingshistorik. Vi har også en produktansvarsforsikring på 2 mil. USD, for at beskytte vores kunder mod krav fra andre forretninger. Vi har otte professionelle lagre i USA, EU og Kina med et godt lager af vores mest solgte produkter, så vi kan levere hurtigt. Vores logistikservicecenter i Kina på 600.000 ft² hjælper os med at tilpasse emballage, mærkater, paller og beholdere til vores kunder. Vælg os hvis du ønsker kvalitet, pålidelighed og konsistens.

 2. CORNILLE SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CORNILLÉ har siden 2001 været ekspert i bearbejdning af sideprodukter af animalsk oprindelse, okse, og indsamler årligt 120.000 ton råmaterialer i Grand Ouest hos sine partnere, slagterier og opskæringsafdelinger fra grupperne AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) og BIGARD. Disse sideprodukter omdannes til fedt, dehydrerede proteiner og knogleprodukter. CORNILLÉ har valgt at respektere prioriteringen af anvendelserne ved at fokusere på de mest relevante og de mest samfundsmæssige ansvarlige i sin produktion såsom menneskelig ernæring, foder til brugsdyr, foder til kæledyr, oliekemiske produkter, biobrændsel og gødning. CORNILLÉ og partnere forpligter sig til at nedsætte deres CO2-fodaftryk og bidrage til en cirkulær økonomi baseret på anvendelsen af vedvarende og bæredygtige ressourcer: • anvendelse af vedvarende ressourcer indsamlet i Frankrig + 100 % omdannelse til biobaserede produkter. • produktion af biobaserede proteiner og fedt med et lavere CO2-fodaftryk end importerede proteiner og vegetabilske olier (soja, palmeolie). • optimering af vores vand- og energiforbrug + permanent nedsættelse af miljøpåvirkningen. Eks: Dekarboniseret vanddamp fra energiomdannelsen af vores affald. • Til 70 % af vores varmeenergibehov, som erstatning for fossile brændstoffer, anvendes dekarboniseret vanddamp produceret af SAVE.

 3. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Opdag CHAMP, et enestående brand af hundefoder som tilbyder kvalitet til en eksportvenlig pris. CHAMP er omhyggeligt udviklet og overholder strengt kravene i ISO 9001 og H.A.C.C.P. Vores blandinger overholder i særdeleshed de krævende US NRC- og Aafco-standarder, hvilket understreger vores engagement til at imødese de højeste krav. CHAMP indeholder en unik blanding af førsteklasses protein og fedt, som omhyggeligt er balanceret for at give din hund den optimale blanding af ernæring. Essentielle vitaminer er integreret for at garantere en komplet og balanceret diæt. Takket være en behændig kombination af råmaterialer og ekstruderingsproces, opnår CHAMP en enestående fordøjelighed, hvilket garanterer en bedre indtagelse af næringsstofferne. De højteknologiske produktionsteknikker som bruges til at skabe CHAMP, kombineret med valget af ingredienser, garanterer en velsmagenhed som hunde elsker. CHAMP er det perfekte valg for hundeejere, som leder efter et udvalg af tørfoder, som stimulerer og giver energi til deres hund. Foruden forbrugere er CHAMP også beregnet for professionelle personer inden for forskellige brancher, såsom militæret og politienheder. Opdrættere og detailkæder kan også stole på den konstante kvalitet og pålidelighed af CHAMP. Champ er tilgængelig i 22 lande såsom Egypten, Saudi Arabien, Qater, Kuwait, Malaysia For at læse mere om CHAMP og vores tilbud, henvises du til vores hjemmeside. CHAMP, VALGET FOR PROFESSIONELLE

 4. ZAREA SP Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAREA SP Z.O.O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, kroketter til dyr, slik til hunde, Foder til kæledyr, Diætisk hundefoder, ben til kæledyr, kødben, og tørret foder brancherne. Den er baseret i Oborniki, Polen.

 5. NUOVA FATTORIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL producerer fuldfoder til hunde og katte "100% certificeret Made in Italy", baseret på majs, svinemel, svinefedt, vitaminer og mineraler, som giver dyret alle de væsentlige elementer for et korrekt stofskifte. Produktionen udnytter den selektive ekstruderingsteknologi og er hovedsageligt under NUOVA FATTORIA-mærket. Virksomheden stiller sin knowhow og produktionsteknologier til rådighed for private brands.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHUT YPTM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHUT YPTM, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Foder til kæledyr, distribution af fødevarer, distribution fødevaresektor, og fødevareprodukter engros brancherne. Den er baseret i Le Touquet-Paris-Plage, Frankrig.

 2. ARGOS

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, slik til hunde, Foder til kæledyr, Salg af hundefoder, Naturligt foder til hunde, og kødben brancherne. Den er baseret i Kria Vrisi, Grækenland.

 3. CALICE HEMP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALICE HEMP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Kaffe, te, Foder til kæledyr, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Vitrolles, Frankrig.

 4. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Tørrede frugter, zooteknisk foder, hestefoder, foderkugler til fugle, tørre grønsager, Husdyrsfoderingredienser, Foder til kæledyr, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Altrip, Tyskland.

 5. LIBERAGRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIBERAGRI SRLS, er en Detailsalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, artikler til havebrug, gardnerimaskiner, Dyrefoder, og dyrefoder brancherne. Den er baseret i Monterosi, Italien.

 1. CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for foder til fjerkræ, flyvebure, solsikkefrø, fugle, og for brancherne. Den er baseret i Lauenburg, Tyskland.

 2. BECKERCOMPLAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BECKERCOMPLAN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør til hunde brancherne. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 1. TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den er baseret i Stauchitz, Tyskland.

 2. VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den er baseret i Bad Herrenalb, Tyskland.

 3. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLONEL GUSTAVE, er en Multi-Category, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, kroketter til dyr, fuldfoder til hunde, fuldfoder til katte, Naturligt foder til dyr, Hundefoder, fugtigt foder til katte, og fugtigt foder til hunde brancherne. Den er baseret i Landenne, Belgien.

 4. SDGA CROQUETTES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SDGA CROQUETTES, er en Distributør, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, Hundefoder, Kattefoder, tilbehør til hunde, og Naturligt foder til hunde brancherne. Den er baseret i Saint-Genest-Lerpt, Frankrig.

 5. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 6. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

 7. INSEKTORAMA

  Danmark

 8. MCEPHARMA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden MCEPHARMA S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Specialemballering, Foder til kæledyr, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Specialemballering brancherne. Den er baseret i Bílovec, Tjekkiet.

 1. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Hundefoder, Foder til kæledyr, Kattefoder, Hundefoder, og Foder til kæledyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. FITMIN

  Tjekkiet

  Virksomheden FITMIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Hundefoder, Kattefoder, Hundefoder, hestefoder, og små dyr brancherne. Den er baseret i Zamberk , Tjekkiet.

 3. PETVIMIN ANIMAL PRODUCTS FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden PETVIMIN ANIMAL PRODUCTS FOREIGN TRADE CO. LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den er baseret i Afyonkarahisar, Tyrkiet.

 4. MONGE SPA

  Italien

  Virksomheden MONGE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for hundefoder, kattefoder, fugtigt foder til hunde, og fugtigt foder til katte brancherne. Den er baseret i Monasterolo Di Savigliano, Italien.

 5. GAHERPROGA SL

  Spanien

  Virksomheden GAHERPROGA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Foder til kæledyr, kattefoder, husdyr, og Naturligt foder til dyr brancherne. Den er baseret i Palencia, Spanien.

 6. CHEMI - VIT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CHEMI - VIT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fuglefrø, Hundefoder, Fuglefrø, og Hundefoder brancherne. Den er baseret i Quattro Castella, Italien.

 7. MASCOTITA SC

  Spanien

  Virksomheden MASCOTITA SC, er en Detailsalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Salg af hundefoder, Salg af kattemad, og tilbehør til kæledyr brancherne. Den er baseret i Ribarroja Del Turia, Spanien.

 8. HUND & SPORT HUNGENBERG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HUND & SPORT HUNGENBERG GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den er baseret i Grevenbroich, Tyskland.

 9. TUTIENDADEANIMALES.COM

  Spanien

  Virksomheden TUTIENDADEANIMALES.COM, er en Detailsalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Hundefoder, Salg af kattemad, foder til akvariefisk, og kosttilskud til fugle brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 10. ABIKA TEXTILE FOOD MINING MARKETING INDUSTRY AND TRADE COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden ABIKA TEXTILE FOOD MINING MARKETING INDUSTRY AND TRADE COMPANY, er en Multi-Category, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, og Foder til kæledyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis