• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • foder til kæledyr

Resultater for

Foder til kæledyr - Import eksport

 1. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 2. TROPICAL

  Polen

  I 45 år har TROPICAL foods været utrolig populær, og opnået anerkendelse inden for akvariebranchen. De har eksporteret til mere end 80 lande på global plan. Vores tilbud: •VANDBEHANDLINGSPRODUKT Tropiske vandbehandlingsprodukter som indeholder alle de nødvendige ingredienser til at behandle vand i et akvarium, og tilpasse det til dyrene. Tilbuddet er understøttet af specialiserede salte, som er brugbare under transport og udklækning. •PRO DEFENCE – PROBIOTISK FODER I DEN PROBIOTISKE LINJE AF PRO DEFENCE omfatter foder med probiotisk for den daglige fodring af fisk. Denne foder er tilgængelig i fire størrelser: Mikrostørrelse, XXS, S og M. •SOFT LINE – INNOVATIVT KONCEPT AF AKVARIEPRODUKTER Bløde granulater, høj hydrostabilitet, fremragende assimilerbarhed og rigelig med næringsstoffer – dette er de ægte unikke kendetegn i dette sortiment af akvarieprodukter. Den polske producent har udviklet en unik metode til at fremstille blødt, ekstruderet foder, som er mere tiltrækkende for fisk og samtidig nemmere kan fordøjes. •TROPISK PREMIUM LINE Premium Line som omfatter både universale og specialiseret foder beregnet til fodring af fisk med særlige diætkrav. •TROPISK MARINE POWER Dette er et sortiment af foder, vandbehandlingsprodukter, havsalt som er designet til marineakvarier. Tropisk tilbud indeholder specialiseret foder til dekorative havebassioner dedikeret til koi, stør og andre arter.

 3. AVES PRO

  Italien

  AvesPro er født af passionen og erfaringen opnået i laboratoriet og i avlen. Formlerne af høj kvalitet opfylder behovene hos professionelle opdrættere og entusiaster og er ideelle til alle stadier af fuglelivet fra avl til hvile. Vores produkter indeholder kun nøje udvalgte ingredienser, for at tilfredsstille de mange fuglearters ernæringsmæssige egenskaber.

 4. ARGOS

  Grækenland

 5. HOURAL'S FOOD

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL

  Tyskland

 3. TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH

  Tyskland

 4. BECKERCOMPLAN GMBH

  Tyskland

 5. VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER

  Tyskland

 1. AGRIFARMA SRL

  Italien

 2. V-POINT PREMIUM PET FOOD GMBH

  Østrig

 1. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

 2. SDGA CROQUETTES

  Frankrig

 3. BIB PETFOOD

  Spanien

 4. CHILLAX - EINE MARKE DER CHAIROS AG

  Schweiz

 5. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

 6. INSEKTORAMA

  Danmark

  Opdræt og salg af foder-insekter til krybdyr, edderkopper og andre eksotiske hobbydyr. Primær fokus på fårekyllinger, dubia-kakerlakker, melorme og zophobas-larver.

  Alle produkter for "foder til kæledyr"

 7. FITMIN

  Tjekkiet

 8. MCEPHARMA S.R.O.

  Tjekkiet

 1. GAHERPROGA SL

  Spanien

 2. MONGE SPA

  Italien

 3. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

 4. EFFEFFE PET FOOD TURKIYE

  Tyrkiet

 5. MASCOTITA SC

  Spanien

 6. HUND & SPORT HUNGENBERG GMBH

  Tyskland

 7. CHEMI - VIT S.R.L.

  Italien

 8. TUTIENDADEANIMALES.COM

  Spanien

 9. ESPACE PASSION FRANCE

  Frankrig

 10. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Tyrkiet