• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • foder til kæledyr

Resultater for

Foder til kæledyr - Import eksport

 1. TROPICAL

  Polen

  I 45 år har TROPICAL foods været utrolig populær, og opnået anerkendelse inden for akvariebranchen. De har eksporteret til mere end 80 lande på global plan. Vores tilbud: •VANDBEHANDLINGSPRODUKT Tropiske vandbehandlingsprodukter som indeholder alle de nødvendige ingredienser til at behandle vand i et akvarium, og tilpasse det til dyrene. Tilbuddet er understøttet af specialiserede salte, som er brugbare under transport og udklækning. •PRO DEFENCE – PROBIOTISK FODER I DEN PROBIOTISKE LINJE AF PRO DEFENCE omfatter foder med probiotisk for den daglige fodring af fisk. Denne foder er tilgængelig i fire størrelser: Mikrostørrelse, XXS, S og M. •SOFT LINE – INNOVATIVT KONCEPT AF AKVARIEPRODUKTER Bløde granulater, høj hydrostabilitet, fremragende assimilerbarhed og rigelig med næringsstoffer – dette er de ægte unikke kendetegn i dette sortiment af akvarieprodukter. Den polske producent har udviklet en unik metode til at fremstille blødt, ekstruderet foder, som er mere tiltrækkende for fisk og samtidig nemmere kan fordøjes. •TROPISK PREMIUM LINE Premium Line som omfatter både universale og specialiseret foder beregnet til fodring af fisk med særlige diætkrav. •TROPISK MARINE POWER Dette er et sortiment af foder, vandbehandlingsprodukter, havsalt som er designet til marineakvarier. Tropisk tilbud indeholder specialiseret foder til dekorative havebassioner dedikeret til koi, stør og andre arter.

 2. CORNILLE SAS

  Frankrig

  CORNILLÉ har siden 2001 været ekspert i bearbejdning af sideprodukter af animalsk oprindelse, okse, og indsamler årligt 120.000 ton råmaterialer i Grand Ouest hos sine partnere, slagterier og opskæringsafdelinger fra grupperne AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) og BIGARD. Disse sideprodukter omdannes til fedt, dehydrerede proteiner og knogleprodukter. CORNILLÉ har valgt at respektere prioriteringen af anvendelserne ved at fokusere på de mest relevante og de mest samfundsmæssige ansvarlige i sin produktion såsom menneskelig ernæring, foder til brugsdyr, foder til kæledyr, oliekemiske produkter, biobrændsel og gødning. CORNILLÉ og partnere forpligter sig til at nedsætte deres CO2-fodaftryk og bidrage til en cirkulær økonomi baseret på anvendelsen af vedvarende og bæredygtige ressourcer: • anvendelse af vedvarende ressourcer indsamlet i Frankrig + 100 % omdannelse til biobaserede produkter. • produktion af biobaserede proteiner og fedt med et lavere CO2-fodaftryk end importerede proteiner og vegetabilske olier (soja, palmeolie). • optimering af vores vand- og energiforbrug + permanent nedsættelse af miljøpåvirkningen. Eks: Dekarboniseret vanddamp fra energiomdannelsen af vores affald. • Til 70 % af vores varmeenergibehov, som erstatning for fossile brændstoffer, anvendes dekarboniseret vanddamp produceret af SAVE.

 3. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. er en dedikeret leverandør af råingredienser af høj kvalitet, som bruges til fødevarer og drikkevarer, kosttilskud og animalsk kosttilskud. Vores udbud af produkter omfatter naturlige sødemidler, ledhelbred, vitaminer, mineraler, aminosyrer og urteekstrakter. Vi overholder alle EC- og FDA-bestemmelser, og leverer løsninger og færdige produkter baseret på kundernes behov. Som en professionel leverandør af chondroitinsulfat, tilbyder vi et sortiment af chondroitin med certifikation som angiver, at det er beregnet til menneskelig indtagelse. Vores produkter lagerføres i Europa, med tilgængelig sundhedscertifikat og laboratorietestrapporter. Vi tilbyder ikke kun chondroitinpulver men også en direkte komprimeringsklassificering (DC) på 98 %, 95 % og 85 %. Kvalitet og produktsikring er vores højeste prioriteter. Vi holder os opdateret med de seneste EC- og US FDA-bestemmelser, og leverer månedlige kvalitetsrapporter. Vi har to årtiers erfaring med at forvandle kundernes koncepter til rigtige produktioner, baseret på 1.000+ formuleringer. Vi tilbyder varierede betalingsvilkår for vores kunder med en beviselig god betalingshistorik. Vi har også en produktansvarsforsikring på 2 mil. USD, for at beskytte vores kunder mod krav fra andre forretninger. Vi har otte professionelle lagre i USA, EU og Kina med et godt lager af vores mest solgte produkter, så vi kan levere hurtigt. Vores logistikservicecenter i Kina på 600.000 ft² hjælper os med at tilpasse emballage, mærkater, paller og beholdere til vores kunder. Vælg os hvis du ønsker kvalitet, pålidelighed og konsistens.

 4. AVES PRO

  Italien

  AvesPro er født af passionen og erfaringen opnået i laboratoriet og i avlen. Formlerne af høj kvalitet opfylder behovene hos professionelle opdrættere og entusiaster og er ideelle til alle stadier af fuglelivet fra avl til hvile. Vores produkter indeholder kun nøje udvalgte ingredienser, for at tilfredsstille de mange fuglearters ernæringsmæssige egenskaber.

 5. ARGOS

  Grækenland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. HOURAL'S FOOD

  Frankrig

 3. LIBERAGRI SRLS

  Italien

 4. CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL

  Tyskland

 5. BECKERCOMPLAN GMBH

  Tyskland

 1. TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH

  Tyskland

 2. V-POINT PREMIUM PET FOOD GMBH

  Østrig

 1. VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER

  Tyskland

 2. SDGA CROQUETTES

  Frankrig

 3. CHILLAX - EINE MARKE DER CHAIROS AG

  Schweiz

 4. BIB PETFOOD

  Spanien

 5. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

 6. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 7. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

 8. INSEKTORAMA

  Danmark

  Opdræt og salg af foder-insekter til krybdyr, edderkopper og andre eksotiske hobbydyr. Primær fokus på fårekyllinger, dubia-kakerlakker, melorme og zophobas-larver.

  Alle produkter for "foder til kæledyr"

 1. MCEPHARMA S.R.O.

  Tjekkiet

 2. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

 3. FITMIN

  Tjekkiet

 4. GAHERPROGA SL

  Spanien

 5. MONGE SPA

  Italien

 6. EFFEFFE PET FOOD TURKIYE

  Tyrkiet

 7. CHEMI - VIT S.R.L.

  Italien

 8. HUND & SPORT HUNGENBERG GMBH

  Tyskland

 9. MASCOTITA SC

  Spanien

 10. TUTIENDADEANIMALES.COM

  Spanien