• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flytning - kontorer og firmaer

Resultater for

Flytning - kontorer og firmaer - Import eksport

 1. SCHOLPP GMBH

  Tyskland

 2. METTEN KUNSTSTOFFPRODUKTE GMBH

  Tyskland

 3. RUCHE DES DÉMÉNAGEURS

  Frankrig

 4. CHRISTIAN ZANG GMBH

  Tyskland

 5. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FUGLEBJERG SIKKERHEDSMONTERING

  Danmark

  FLYTTEFIRMA I SLAGELSE, RINGSTED OG SORØ VI ER JERES PROFESSIONELLE FLYTTEFORRETNING MED MERE END 30 ÅRS ERFARING Hos Flyttefirmaet Jensen & Co. har vi mange års erfaring med flytninger af alle størrelser. Vi kan hjælpe med jeres flytning uanset, om I skal flytte fra Sorø til Ringsted, eller hvis I skal flytte hele vejen fra Jylland til Slagelse eller et andet sted på Sjælland. Skal I flytte den anden vej over broen, hjælper vi naturligvis også gerne hermed. Vi løser alle typer flytteopgaver for både private og erhverv. Vi kan derfor både stå for flytningen af hele jeres bolig, eller hvis kontoret skal flytte i nye lokaler. TRYGHED OG KVALITET ER NØGLEORD I VORES FLYTTEFIRMA Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. håndplukker vi medarbejdere, der er både oplærte, venlige og professionelle. Uanset opgavens størrelse, sørger vi for, at alle detaljer er på plads, og at I som kunde er med hele vejen. Vi sørger for at passe godt på jeres ejendele og behandle dem ordentligt. På den måde er I sikre på, at jeres ejendele kommer godt frem. Til at løse de mange forskelligartede opgaver, har vi en vognpark bestående af biler i forskellige størrelser samt trucks, palleløftere og diverse andet materiel. Der er derfor ingen opgave, som er for stor for os.

 2. BRDR. SKOV FLYTTEFORRETNING APS

  Danmark

  Brdr. Skov Flytteforretning er et familiedrevet flyttefirma, der hjælper med flytninger på Sjælland. Hvad enten du skal have hjælp til en privat flytning eller til en erhvervsflytning, kan Brdr. Skov hjælpe. Brdr. Skov varetager både nedpakning og udpakning, og flyttemændene sikrer skånsomme teknikker ved pakning og et professionelt indpakningsmateriale. Du kan derfor trygt overlade flytningen til Brdr. Skovs flyttemænd, der sørger for en effektiv og forsvarlig nedpakning. Hos flyttefirmaet Brdr. Skov får du flytning til konkurrencedygtige priser og af god kvalitet. Hos Brdr. Skov er du sikret faste og aftalte priser - fast pris og timepris, så du ikke får ekstra regning. Derudover er det deres ambition at sikre en ukompliceret og tydelig proces. Hvis du har brug for en hjælpende hånd til forskellige praktiske tiltag i din virksomhed, kan brdr-skov hjælpe med flere forskellige opgaver som eksempelvis oprydning og grov rengøring. Læs mere om, hvordan Brdr. Skov kan hjælpe dig på hjemmesiden https: //www.brdr-skov.dk/, hvor du også kan bestille mandskab. Ring til dem på 21 80 07 02, hvis du søger et flyttefirma på Sjælland.

 3. FLYTTE-TILBUD

  Danmark

  Har du brug for en flyttemand? Få 3 tilbud fra flyttefirmaer, der gerne vil byde på din flytteopgave. Beskriv din opgave i formularen online på under 5 minutter og få 3 spændende tilbud i løbet af et par dage. Det er gratis og uforpligtende, og du kan spare op til 30% på en flytning ved at benytte denne service. Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer. Du kan få tilbud på alle slags flytninger igennem os som eksempelvis: privatflytning, firmaflytning, klaverflytning, intern-flytning, flytning til udlandet, billig flytning m.m. Der er ingen flytning der er for stor eller lille til at du få tilbud på den igennem os. Indtast din flytteopgave online på mindre end 5 minutter og få 3 tilbud på billig flytning. Brug 3 minutter på at udfylde vores online flytteskema med informationer omkring din flytning og modtag efterfølgende gratis og helt uforpligtende flyttetilbud på din flytning fra flere flyttefirmaer. Nemmere bliver det ikke!

 4. DANMOVERS APS

  Danmark

  Danmovers er et flyttefirma beliggende i Rødovre, der håndterer både privat- og erhvervsflytninger på Sjælland. Hos Danmovers finder du løsninger til både større og mindre flytteopgaver. Danmovers leverer flytning af høj kvalitet, så man får en professionel flytning, når de håndterer flytningen - uanset om man skal have hjælp til total flytning eller mindre opgaver. Danmovers transporterer dine møbler, så de opbevares skånsomt og kommer godt frem. Danmovers hjælper desuden med både nedpakning og udpakning, så du får hjælp fra nedpakning til den endelig udpakning af møbler i de nye lokaler. Hos Danmovers er prisen altid tydelig. Du kan regne prisen på en erhvervsflytning eller privatflytning ud på deres hjemmeside, hvor de har en prisberegner. Her skriver du om dit flytteprojekt, og så giver de dig et tilbud. Du kan læse mere på deres hjemmeside https: //www.danmovers.dk/ eller kontakte dem på 93938282, hvis du har spørgsmål til deres ydelser. På hjemmesiden kan du indhente et uforpligtende og gratis tilbud på deres serviceydelser.

 5. FLYTTEFIRMA NU

  Danmark

  Vores stærke og brede netværk af samarbejdspartnere sikrer, at vi altid finder de 3 bedste flyttefirmaer i forhold til pris og kvalitet! Her på siden har vi gjort det meget lettere for dig, at søge efter flyttefirmaer og finde frem til lige netop det flyttefirma, der passer perfekt til dig og som opfylder netop de kriterier som du har! Du behøver ikke at spilde tid på at finde Flyttefirma og indhente tilbud. Lad Flyttefirmaet find dig. Dit flytteopgaver bliver sendt ud til alle de flyttefirmaer, vi har registreret i vores database. inde for et kort 48 timer De fleste af vores registrerede flyttefirmaer vender tilbage. Når vi indhenter tilbud til dig, så ved flyttefirmarne at de er i konkurrence og giver derfor et ekstra godt tilbud. Dvs I gennemsnit sparer vores kunder op til 35% på deres flytning, når de har søgt tilbud gennem flyttefirmanu.dk Gratis at brug Flyttefirma Nu Flyttefirmanu er 100% gratis for dig at brug . De tilbud vi henter til dig er uforpligtende. Det er op til dig, om du vil bruge dem. Proceduren er meget simpel og tager kun 2 minutter. Du skal blot udfylde formularen med dine kontaktoplysninger samt indtaste eventuelle kriterier du har for flytningen. Tryk herefter på knappen ”INDHENT TILBUD” - så sikrer vi, at du kommer i kontakt med nogle dygtige og kompetente folk, der kan hjælpe dig i processen med at finde frem til det bedste flyttefirma for dig.

 1. FLYTTERI

  Danmark

  Flytteri er en portal der hjælper dig med at finde et flyttefirma i Danmark. Du kan vælge den by du skal flytte til el. flytte fra og følge vores guide til at indhente 3 flyttetilbud på din flytning fra en by til en anden by. Privatflytninger er hyppige og kræver som regel en større flyttebil og nogle flyttemænd til at hjælpe dig med det. Flyttemænd kan også ofte sørge for en sikker flytning af al dit indbo, og skulle noget gå i stykker er det oftest forsikret. Det er også muligt at indhente 3 flyttetilbud på din erhvervsflytning, som regel er det noget større og mere omfattende end en privatflytning. Det kan selvfølgelig dreje sig om alt fra flytning af et lille en- el. tomandskontor el. en større virksomhed der skal i nye lokaler. Uanset hvad er flytteomkostningen en omkostning man gerne vil have så lille som muligt, hvor det kan betale sig at bruge en tilbudsportal. Vælger du at indhente 3 tilbud flytning kan du regne med at spare over 50% i forhold til hvis du gør direkte til flytteforretningen og beder om en pris på din privat- el. erhvervsflytning.

 2. CITYMARK

  Danmark

  Undgå ledige erhvervslejemål - CityMark matcher udlejere og lejere på det professionelle udlejningsmarked Vi skaber kontakt mellem virksomheder, der skal flytte og ejendomsejere, der har ledige lejemål. Derudover ved vi, hvilke virksomheder der har underskrevet en lejekontrakt og skal flytte - hvilket er relevant for dig, som tilbyder produkter og services relateret til erhvervsflytning. Vi formidler kontakt mellem flere hundrede lejere og udlejere af erhvervsejendomme hvert år. Og vi ved, hvilke virksomheder der mangler lejere og hvilke virksomheder, der mangler erhvervslejemål. Vi hjælper dig bl.a. med at: • Finde nye lokaler til din virksomhed - Med brug af vores detaljerede database kan vi matche din virksomheds krav til et nyt lejemål såsom størrelse eller lokation med ledige erhvervslejemål fra vores samarbejdspartnere. • Undgå ledige erhvervslejemål - For vi ved, hvem der står og mangler et lokale til deres erhverv. Som bruger af vores database kan du se, hvilke virksomheder der søger efter ledige erhvervslokaler og hvornår de planlægger at flytte. • Finde relevante produkter og services i forbindelse med din erhvervsflytning. Med CityMark Move kan vi hjælpe dig, der tilbyder services og produkter til virksomheder, der står overfor en flytning såsom indretning, rengøring, frokostordninger m.m.

 1. TRANSPORTES SENHORA DA AGONIA, LDA

  Portugal

  Du skal flytte: Tænk på TRANSPORTES SENHORA DA AGONIA, en reference blandt professionelle inden for lokal og international flytning. Vores service er både til privatpersoner og virksomheder. Vi tilbyder flytning til USA, Canada, Australien og de europæiske lande gennem aftaler med lokale flyttefirmaer. Vores flytninger er satellitovervåget for at sikre vores transporter. Vores priser er konkurrencedygtige, bed om et gratis tilbud.

 2. ROKAUTA, UAB

  Litauen

  Vi er et specialiseret speditionsfirma (med kerneforretning inden for farligt gods (ADR)) der transporterer forskellige varer både i Litauen og i udlandet. Vores mange års erfaring gør os i stand til at tilbyde høj kvalitet og relevant transport af dine varer. Vi har været på markedet siden 1959. Erfaring, know-how og et udviklede langsigtet service system vi har udviklet, giver mulighed for pålidelig, stabil og effektiv implementering af kundetilpassede løsninger.

 3. TILBUD-FLYTTEFIRMA.DK

  Danmark

  Vi indestår for, at samtlige flyttefirmaer følger deres ansvar og tilbyder knippelgodt arbejde, og vores stab følger altid op på resultatet af den stillede flyttefirmaopgave. Sådan kommer du i kontakt med seriøse flyttefirmafirmaer på Tilbud-flyttefirma.dk, der er en innovativ rabatportal. Tilbud-flyttefirma.dk´s landsdækkende netværk indeholder effektive og robuste flyttefirmaer over hele det ganske land - inkl. i nærheden af dig. De konkurrerende flyttefirmaer kommer med en herlig pris på den indtastede flyttefirmaopgave, og så kan du bagefter frit beslutte dig for det bedste tilbud. Du kommer trygt i mål med komplette flyttefirmaer i for eks. Fredensborg. Vi indestår for, at alle flyttefirmaer overholder de indgåede aftaler og giver arbejde af højeste kvalitet, og vores stab følger altid op på kundetilfredshed med den stillede flyttefirmasag. Vi kan skaffe 3 flyttefirmatilbud uanset hvor for eksempel i Fredensborg kommune opgaven skal udføres. Anmeldelse fra Sara Nielsen, Fredensborg: "virkelig let tjeneste og kvik service. Vi fik i øvrigt 58 procent i rabat på flyttefirmaopgaven". Tit har du ikke evnerne til selv at fikse flyttebesværet - Find hellere 2-3 temmelig gode flyttemandtilbud.

 4. PARMA TRASLOCHI

  Italien

  Virksomheden har været i løbende vækst siden 1980 og er altid i overensstemmelse med kundens krav. Type: servicekvalitet og professionalisme. Personalet er betroede medarbejdere. Lederen er altid tilgængelig, hvilket sikrer seriøsitet og ro i sindet for kunden. Vi håndterer alle typer flytning: fra mindre HASTEFLYTNINGER til internationale flytninger. Vi udlåner flyttekasser og giver et sæt med bobleplast til indpakning af skrøbelige genstande i gave.

 5. FLYTTEFIRMA FLYTBILLIGST

  Danmark

  Flyttefirma priser du ikke finder billigere nogen steder! Spar nemt helt op til 70% på din flytning når du indhenter flyttetilbud igennem os!

 6. ASGARD FLYTT OCH STÄD AB

  Sverige

  En flyttfirma i Stockholm med billige priser till alle

 7. MUDANZAS Y TRASLADOS

  Spanien

 8. TRASLOCHI F.LLI MILANO & C.

  Italien

 1. MUDANZAS LATINOAMERICA

  Spanien

 2. A.T.F.I. SOC.COOP.R.L. - COOPERATIVA FACCHINI IMOLESI

  Italien

 3. CH OBERFLÄCHENSERVICE GMBH

  Tyskland

 4. SGOMBERI ROMA - DI SOLUTION GROUP

  Italien

 5. KLAR SCHIFF ALTMANN HAUSHALTSAUFLÖSUNG HAMBURG

  Tyskland

 6. APRA ENGINEERING

  Tyrkiet

 7. G W TWILLEY AND SON LTD.

  Det Forenede Kongerige

 8. VERHUISBEDRIJF UTRECHT

  Holland

 9. SOC. COOP FRECCIA A RL

  Italien

 10. SAFETY COVER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland