• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flydepresning af stål og metal

Resultater for

Flydepresning af stål og metal - Import eksport

 1. G.M.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  G.M.S. har siden 1985 produceret støbte emner i aluminium og varmpressede emner i messing efter kundens anvisninger for at opnå et nøglefærdigt produkt. Vi har et bredt netværk af underleverandører, der sørger for behandling på maskinværksted og overfladebehandling såsom polering, sandblæsning og galvanisering. Vi tilbyder et bredt produktsortiment både inden for støbning af aluminium og varmpresning af messing.

 2. MIFA ALUMINIUM BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIFA ALUMINIUM BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, ekstruderede aluminiumsprofiler, profiler i aluminium, Aluminium - tegningsprofiler, Aluminiumsprofiler efter mål, ekstruderede profiler, Stål og metaller - bearbejdning, og overfladiske behandlinger af metaller brancherne. Den er baseret i Venlo, Holland.

 3. MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Altena, Tyskland.

 4. G.RAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden G.RAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 5. H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Schwerte, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JOHS. STEINER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOHS. STEINER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Wehingen, Tyskland.

 2. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AV ALUMITRAN S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, profiler i aluminium, aluminium, anodiseret aluminium, ekstrudering af metal, aluminiumsforme, ekstruderet aluminium, ekstrudering for industrien, og ekstruderede aluminiumsprofiler brancherne. Den er baseret i Villarejo De Salvanés (madrid), Spanien.

 3. CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, varmsmedning, varmstøbning, Stål og metaller - bearbejdning, formning af metal, færdiggørelse for tredjemands regning, og fremstilling af forme brancherne. Den er baseret i Figino Serenza, Italien.

 4. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, CNC-drejedele, Koldflydepressedele, Flydepressedele, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, CNC-stansedele, og knæledspresser brancherne. Den er baseret i Ubstadt-weiher, Tyskland.

 5. OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 1. ESSE 4 S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESSE 4 S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, emhætter til ophængning, labyrintfiltre, Stål og metaller - bearbejdning, arbejdning af rustfrit stål, bearbejdning af plader i rustfrit stål, sugekasser, emhætter i rustfrit stål, og emhætter til institutionskøkkener brancherne. Den er baseret i Mareno Di Piave, Italien.

 2. SMV FORGING SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMV FORGING SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for stål, og varmbearbejdning brancherne. Den er baseret i Rogeno, Italien.

 1. ANHUI SHENGDA QIANLIANG ALUMINIUM CO., LTD.

  Kina

  Shengda Qianliang Aluminum Co., Ltd. Vores fabrik dækker 110, 000 km2 og har mere end 500 ansatte. Vi har 12 ekstruderingslinjer og producerer ca. 40, 000 ton aluminiumsprofiler. Vi kan producere følgende: 1. Ekstruderingspresse Vi har 12 ekstruderingspresser og den største er 3, 600 ton. Normalt har vi aluminiumslegering 6063 T5, legering 6060 og 6005 T5. Vi har vores eget værksted til fremstilling af ekstruderingsforme. Det betyder, at vi kan producere alle former for aluminiumsprofiler, hvis du giver os tegningerne. 2. Anodiseret og poleret til aluminiumsekstrudering. Vi har farver som sølv, champagne, brun, sort osv. 3. Pulver coating og træfinish til aluminumsekstrudering. 4. Bearbejdning og fremstilling af aluminiumekstrudering, såsom skæring, boring, gevindskæring, CNC-fræsning, bøjning, montering, efterbehandling mv.

 2. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italien

  Virksomheden er specialiseret i varmstøbning af stål til behandling og overfladehærdning. Støbeformene er fremstillet ved elektroerosion, værksted for CNC drejning. Delene bliver varmet i en induktionsovn og derefter støbt i en skruepresse. De støbte produkter er i ISO 9002 certificeret stål. Vi fremstiller mekaniske varmstøbte komponenter efter kundens tegning til sektoren for industrikøretøjer, landbrugsmaskiner og gravemaskiner.

 3. NICROM ACCIAI INOX SRL

  Italien

  Nicrom Acciai blev grundlagt for over 30 år siden i Napoli af Antonio Manfellotto. Virksomheden beskæftigede sig i starten med handel af stålprodukter og genanvendelse af disse og henvendte sig hovedsageligt til mindre håndværksvirksomheder.

 4. PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 5. PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 6. EKM-ROTH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EKM-ROTH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Biberach, Tyskland.

 7. STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 8. ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V.

  Belgien

  Virksomheden ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for profiler i isoleret og ekstruderet aluminium, anodiseret aluminium, og lakering af profiler brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 1. IBERIA DIES PHOENIX SL

  Spanien

  Virksomheden IBERIA DIES PHOENIX SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for ekstruderet aluminium, forme, aluminium, og ekstrudering brancherne. Den er baseret i Muel-Zaragoza, Spanien.

 2. IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

 3. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, Solvarmesystemer i aluminiumsprofiler, Rør og slanger, jern-, profiler i aluminium, og plader i ruller brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 4. I.S.A.C. SRL

  Italien

  Virksomheden I.S.A.C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, stål, kulstofstål, og cylindre i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Busano, Italien.

 5. VERRI E PINA

  Italien

  Virksomheden VERRI E PINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for koldbearbejdning, og varmbearbejdning brancherne. Den er baseret i Canzo, Italien.

 6. YSIUM, LDA

  Portugal

  Virksomheden YSIUM, LDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Vila Nova Famalicão, Portugal.

 7. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden COECKE MACHINES INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Flydepresning af stål og metal, Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, og Flydepresning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 8. CRW WILLEMS

  Belgien

  Virksomheden CRW WILLEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Flydepresning af stål og metal, Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, og Flydepresning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 9. SPEKTR-SMELA

  Ukraine

  Virksomheden SPEKTR-SMELA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, Koldvalset, SNC-fræsebearbejdning, drejning, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Smela, Ukraine.

 10. ALLIT SPA

  Italien

  Virksomheden ALLIT SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for ekstruderet aluminium brancherne. Den er baseret i Sezze, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Flydepresning af stål og metal - Import eksport

Antal resultater

30.719 Virksomheder