• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flydepresning af stål og metal

Resultater for

Flydepresning af stål og metal - Import eksport

 1. G.M.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  G.M.S. har siden 1985 produceret støbte emner i aluminium og varmpressede emner i messing efter kundens anvisninger for at opnå et nøglefærdigt produkt. Vi har et bredt netværk af underleverandører, der sørger for behandling på maskinværksted og overfladebehandling såsom polering, sandblæsning og galvanisering. Vi tilbyder et bredt produktsortiment både inden for støbning af aluminium og varmpresning af messing.

 2. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 3. MIFA ALUMINIUM B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIFA ALUMINIUM B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, ekstruderede aluminiumsprofiler, profiler i aluminium, Aluminium - tegningsprofiler, Aluminiumsprofiler efter mål, ekstruderede profiler, Stål og metaller - bearbejdning, og overfladiske behandlinger af metaller brancherne. Den er baseret i Venlo, Holland.

 4. MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Altena, Tyskland.

 5. G.RAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden G.RAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Schwerte, Tyskland.

 2. CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, varmsmedning, varmstøbning, Stål og metaller - bearbejdning, formning af metal, færdiggørelse for tredjemands regning, og fremstilling af forme brancherne. Den er baseret i Figino Serenza, Italien.

 3. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, CNC-drejedele, Koldflydepressedele, Flydepressedele, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, CNC-stansedele, og knæledspresser brancherne. Den er baseret i Ubstadt-weiher, Tyskland.

 4. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AV ALUMITRAN S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, profiler i aluminium, aluminium, anodiseret aluminium, ekstrudering af metal, aluminiumsforme, ekstruderet aluminium, ekstrudering for industrien, og ekstruderede aluminiumsprofiler brancherne. Den er baseret i Villarejo De Salvanés (madrid), Spanien.

 5. JOHS. STEINER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOHS. STEINER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Wehingen, Tyskland.

 1. OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 2. SMV FORGING SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMV FORGING SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for stål, og varmbearbejdning brancherne. Den er baseret i Rogeno, Italien.

 1. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italien

  Virksomheden er specialiseret i varmstøbning af stål til behandling og overfladehærdning. Støbeformene er fremstillet ved elektroerosion, værksted for CNC drejning. Delene bliver varmet i en induktionsovn og derefter støbt i en skruepresse. De støbte produkter er i ISO 9002 certificeret stål. Vi fremstiller mekaniske varmstøbte komponenter efter kundens tegning til sektoren for industrikøretøjer, landbrugsmaskiner og gravemaskiner.

 2. NICROM ACCIAI INOX SRL

  Italien

  Nicrom Acciai blev grundlagt for over 30 år siden i Napoli af Antonio Manfellotto. Virksomheden beskæftigede sig i starten med handel af stålprodukter og genanvendelse af disse og henvendte sig hovedsageligt til mindre håndværksvirksomheder.

 3. PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 4. EKM-ROTH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EKM-ROTH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Biberach, Tyskland.

 5. PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 6. STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 7. ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V.

  Belgien

  Virksomheden ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for profiler i isoleret og ekstruderet aluminium, anodiseret aluminium, og lakering af profiler brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 8. IBERIA DIES PHOENIX SL

  Spanien

  Virksomheden IBERIA DIES PHOENIX SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for ekstruderet aluminium, forme, aluminium, og ekstrudering brancherne. Den er baseret i Muel-Zaragoza, Spanien.

 1. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, Solvarmesystemer i aluminiumsprofiler, Rør og slanger, jern-, profiler i aluminium, og plader i ruller brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 2. IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

 3. VERRI E PINA

  Italien

  Virksomheden VERRI E PINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for koldbearbejdning, og varmbearbejdning brancherne. Den er baseret i Canzo, Italien.

 4. YSIUM, LDA

  Portugal

  Virksomheden YSIUM, LDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Vila Nova Famalicão, Portugal.

 5. SPEKTR-SMELA

  Ukraine

  Virksomheden SPEKTR-SMELA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Koldvalset, SNC-fræsebearbejdning, og drejning brancherne. Den er baseret i Smela, Ukraine.

 6. PROING INDUSTRIAL SRL

  Rumænien

  Virksomheden PROING INDUSTRIAL SRL, er en Underleverandør, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Flydepresning af stål og metal, Foldning - stål og metaller, Industriel design, Drejning - stål og metaller, Flydepresning af stål og metal, Foldning - stål og metaller, og Industriel design brancherne. Den er baseret i Satu Mare, Rumænien.

 7. CRW WILLEMS

  Belgien

  Virksomheden CRW WILLEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Flydepresning af stål og metal, Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, og Flydepresning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 8. USIMECA INDÚSTRIA E COMERCIO

  Brasilien

  Virksomheden USIMECA INDÚSTRIA E COMERCIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den er baseret i Sorocaba-Sp, Brasilien.

 9. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden COECKE MACHINES INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Flydepresning af stål og metal, Bukning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, og Flydepresning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 10. ALLIT SPA

  Italien

  Virksomheden ALLIT SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for ekstruderet aluminium brancherne. Den er baseret i Sezze, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Flydepresning af stål og metal - Import eksport

Antal resultater

30.739 Virksomheder