• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flodkrebs

Resultater for

Flodkrebs - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

 2. MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR

  Frankrig

  Virksomheden MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR, er en Engrossalg, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Flodkrebs, Flodkrebs, og ren vaniljeekstrakt brancherne. Den er baseret i Castanet Tolosan, Frankrig.

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Flodkrebs, dybfrosne skaldyr, og Flodkrebs brancherne. Den er baseret i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanien.

 4. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Virksomheden TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flodkrebs branchen. Den opererer også inden for rensning af bløddyr brancherne. Den er baseret i Riccione, Italien.

 5. LEHNHERR S.A.

  Schweiz

  Virksomheden LEHNHERR S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Ferskvandskrebs, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Muslinger, skaldyr, Flodkrebs, Ferskvandskrebs, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Muslinger, skaldyr, og Flodkrebs brancherne. Den er baseret i Bevaix, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JONCOUR EUGENE

  Frankrig

 2. INTERPRAL ULYSSE

  Frankrig