• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • flasker til kulsyre

Resultater for

Flasker til kulsyre - Import eksport

  1. INGAS LLC

    Ukraine

    Verified by europages badge

    Virksomheden INGAS LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftarter, medicinske branchen. Den opererer også inden for Gasser, komprimerede og fortættede, Kvælstof, Gas - produktion og distribution, Gasblandinger, komprimerede gasser, lavtemperaturs gas, Gasser, speciel og blandet, specielle gasser, og gasser laboratorier brancherne. Den er baseret i Yuzhne, Ukraine.

  2. GHIACCIO SECCO PUGLIA SRLS

    Italien

    Virksomheden GHIACCIO SECCO PUGLIA SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasser, komprimerede og fortættede branchen. Den opererer også inden for tøris, og flasker til kulsyre brancherne. Den er baseret i Altamura, Italien.

  3. SEPTABERG

    Luxembourg

    Virksomheden SEPTABERG, er en Distributør, der opererer inden for Gas, komprimeret branchen. Den opererer også inden for iltflasker, flasker til dykning, flasker til kulsyre, og flasker til argon brancherne. Den er baseret i Redange, Luxembourg.

  4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" blev grundlagt i 2013. Vores familietradition at fermentere urter- og teblandinger findes dog siden 1898. Vi anses derfor for at være en af de ældste kombucha-fabrikker i verden. Det gør vores produkter enestående på markedet. Gennem vores tradition bestræber vi os på at bruge ingredienser af den bedste kvalitet fra økologisk kontrolleret landbrug (Ecocert certificering DE-ÖKO-005). Med vores årtier lange erfaring og den samlede viden fra fire generationer udvikler jævnligt nye produkter: til os og vores forretningspartnere. Vores kombucha-produktion har i den forbindelse ikke ændret sig siden 1898. Familien Fischers grundlæggende overbevisning består i at bruge ingredienser af høj kvalitet i en naturlig produktions- og aftapningsproces. I vores traditionelle håndværksmæssige produktion af kombucha-svampen fermenteres vores urter og terecepturer mod vores egne kulturer. Sukkeret, der er nødvendigt til dette, forbruges i denne forbindelse helt (<0, 5 g/L). Vi giver desuden helt bevidst afkald på pasteurisering, varmebehandling og filtrering. Således forbliver vores egne kulturer også aktive efter aftapningen og udvikler selv kulsyren på flasken på en naturlig måde.