• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flødeisfremstilling- erhvervsmæssig

Resultater for

Flødeisfremstilling- erhvervsmæssig - Import eksport

 1. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomhed med produktion af halvfabrikata til fremstilling af hjemmelavet is, vafler og kapsler til is samt særlige kage- og konfektspecialiteter med vaffel og chokolade siden 1952. BABBI S.R.L. råder over en konditorafdeling, hvor der kreeres “kager, som er unikke og ikke kan gengives” ved at bruge ædle, udsøgte, ægte råvarer og anvende en lang og omhyggelig håndværksmæssig bearbejdning.

 2. S.A.R. GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden S.A.R. Group blev grundlagt i 1988 og tilbyder en bred vifte af maskiner til is og konditorkager. Det har også en bred vifte af produkter såsom færdiglavede produkter til konditorier, isvafler, forskellige typer vafler, pandekager. Det høflige og kvalificerede personale vil stå til din rådighed for enhver form for afklaring og rådgivning både til brugen af maskinerne og produkterne. S.A.R. Group opererer i hele det nationale og udenlandske område med anerkendt erfaring og professionalisme.

 3. ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, is, is i pakker, kaloriefattig is, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Ismaskiner, distribution fødevarer, Majschips, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 4. FRISKO UNILEVER DANMARK A/S

  Danmark

  Frisko, Danmarks største og mest populære isproducent og en del af Unilever koncernen.

 5. ALPEDO_(KERVANCIOGLU)

  Tyrkiet

  Virksomheden ALPEDO_(KERVANCIOGLU), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Kahramanmaras, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRIGOMAT - ER CONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden FRIGOMAT - ER CONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Ismaskiner, og Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Choisy Le Roi, Frankrig.

 2. DEBREF

  Frankrig

  Virksomheden DEBREF, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Roujan, Frankrig.

 3. LUIGIS GELATO

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LUIGIS GELATO, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Petersfield, Det Forenede Kongerige.

 4. ARSONI COMMERCIAL REFRIGERATION, AND FOOD MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden ARSONI COMMERCIAL REFRIGERATION, AND FOOD MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 5. ALPEDO

  Tyrkiet

  Virksomheden ALPEDO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Onikisubat / Kahramanmaras, Tyrkiet.

 1. SARL BILECAN

  Frankrig

  Virksomheden SARL BILECAN, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Strasbourg, Frankrig.

 2. DELIZIOSA

  Spanien

  Virksomheden DELIZIOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den opererer også inden for is, og iscremefabrikanter brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 1. RUFFA ANDREA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RUFFA ANDREA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Caselle Torinese, Italien.

 2. CARPIGIANI GROUP S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CARPIGIANI GROUP S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, maskiner og udstyr til isfremstilling, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, blender til ismejerier, og pasteuriseringsudstyr til ismejerier brancherne. Den er baseret i Anzola Emilia, Italien.

 3. TECHNOGEL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden TECHNOGEL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, køleanlæg til isfremstilling, og blender til ismejerier brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

 4. B.S. SRL

  Italien

  Virksomheden B.S. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, måleapparater til fødevareindustrien, garnerings og fyldningsanlæg til fødevareindustri, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 5. S.A. WATHELET

  Belgien

  Virksomheden S.A. WATHELET, er en Multi-Category, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, emhætter til køkken, Kødhakkemaskiner og -kværne, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og konvektionsovn brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 6. FRIGOGELO

  Italien

  Virksomheden FRIGOGELO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den opererer også inden for maskiner til fremstilling af is, inventar til isbarer, blender til ismejerier, og pasteuriseringsudstyr til ismejerier brancherne. Den er baseret i Azzano San Paolo, Italien.

 7. SALECIC EISTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SALECIC EISTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 8. FRIGOMAT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FRIGOMAT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, blender til ismejerier, og sorbetmaskiner til barer, restauranter brancherne. Den er baseret i Guardamiglio, Italien.

 1. DRIESEN EQUIPMENT

  Belgien

  Virksomheden DRIESEN EQUIPMENT, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den opererer også inden for tilbehør til isbarer, og industriismaskiner brancherne. Den er baseret i Zellik, Belgien.

 2. L'ODYSSÉE DES GLACES

  Frankrig

  Virksomheden L'ODYSSÉE DES GLACES, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Frejus, Frankrig.

 3. DOGUS MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGUS MAKINA, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA

  Tyskland

  Virksomheden HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 5. SALVI DI SALVI PAOLO & C.S.A.S.

  Italien

  Virksomheden SALVI DI SALVI PAOLO & C.S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den opererer også inden for levering til iscremefabrikanter brancherne. Den er baseret i Vado Ligure, Italien.

 6. BIG DRUM ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIG DRUM ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den opererer også inden for maskiner til indpakning af is, ismaskiner til forretninger, barer, restauranter, forme til ismejerier, og Ismaskiner brancherne. Den er baseret i Edertal-Giflitz, Tyskland.

 7. GEL - MATIC ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEL - MATIC ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, maskiner til softice, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Orio Al Serio, Italien.

 8. ICETEAM 1927

  Italien

  Virksomheden ICETEAM 1927, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, levering til iscremefabrikanter, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og maskiner til fremstilling af is brancherne. Den er baseret i Anzola Emilia, Italien.

 9. FRISANI SPEISEEISTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRISANI SPEISEEISTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Silberstedt, Tyskland.

 10. SEHERCONI DOO CONES & BISCUITS

  Bosnien og Herzegovinen

  Virksomheden SEHERCONI DOO CONES & BISCUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den er baseret i Maglaj, Bosnien og Herzegovinen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis