• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flødeisfremstilling - maskiner og udstyr

Resultater for

Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomhed med produktion af halvfabrikata til fremstilling af hjemmelavet is, vafler og kapsler til is samt særlige kage- og konfektspecialiteter med vaffel og chokolade siden 1952. BABBI S.R.L. råder over en konditorafdeling, hvor der kreeres “kager, som er unikke og ikke kan gengives” ved at bruge ædle, udsøgte, ægte råvarer og anvende en lang og omhyggelig håndværksmæssig bearbejdning.

 2. MACH SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Mach designer, producerer og sælger professionelle glasopvaskemaskiner, opvaskemaskiner, batterirensere og udstyr til institutioner, hoteller, barer, restauranter, konditorier og iskiosker. Vi har siden 1988 haft som hovedformål at være aktør i denne meget konkurrenceprægede sektor, og vores stålvilje har gjort os i stand til at opnå enestående resultater, som kan måles gennem vores italienske, europæiske, amerikanske, asiatiske og afrikanske kunders tilfredshed.

 3. TOMEGA SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. konstruktør af maskiner til værdiforøgelse og transformation af mælkeprodukter. Din partner inden for transformation af mælk. Vores maskiner bygges efter mål og tilpasses i henhold til dine behov og ønsker. Kvalitetsmaterialer (kun europæiske leverandører). Vi distribuerer produkter såsom frugt på sukker til yoghurt, gæringsstoffer, løbestoffer, osteforme, osteklæder samt tilbehør til ostefremstilling, måleinstrumenter osv.

 4. A L'ITALIENNE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden A L'ITALIENNE, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ismaskiner til forretninger, barer, restauranter, køleanlæg til isfremstilling, tilberedning til is, og blender til ismejerier brancherne. Den er baseret i Joinville-Le-Pont, Frankrig.

 5. GRIS

  Frankrig

  Virksomheden GRIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til isfremstilling, maskiner til softice, maskiner til fremstilling af is, og maskiner til indpakning af is brancherne. Den er baseret i Cohade, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRIGOMAT - ER CONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden FRIGOMAT - ER CONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Ismaskiner, og Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Choisy Le Roi, Frankrig.

 2. PHOENIXVITAL UG

  Tyskland

  Virksomheden PHOENIXVITAL UG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hövelhof, Tyskland.

 3. REVALA LTD

  Estland

  Virksomheden REVALA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Desserter, mælkebaserede, Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, og Desserter, mælkebaserede brancherne. Den er baseret i Keila, Estland.

 4. DEBREF

  Frankrig

  Virksomheden DEBREF, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Roujan, Frankrig.

 5. ELGE GEL-O-MAT EISMASCHINEN, ELEKTROGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden ELGE GEL-O-MAT EISMASCHINEN, ELEKTROGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lippstadt, Tyskland.

 1. ARSONI SOGUTMA VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden ARSONI SOGUTMA VE MUTFAK EKIPMANLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 2. ICE FRUTTI ICE PAN ICE CREAM FUNNY FOOD PRODUCT

  Tyrkiet

  Virksomheden ICE FRUTTI ICE PAN ICE CREAM FUNNY FOOD PRODUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for liggende eller ophængt dybfrysning, og udstyr til industriel nedfrysning brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 1. CARPIGIANI FRANCE SA

  Frankrig

  Virksomheden CARPIGIANI FRANCE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ismaskiner til diske, og Ismaskiner brancherne. Den er baseret i Vitry-sur-seine, Frankrig.

 2. ARSONI

  Tyrkiet

  Virksomheden ARSONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kølemontre til is brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 3. PREGEL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PREGEL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for halvfabrikata til isfabrikanter, tilberedning til bagværk, tilberedning til is, og isretter brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 4. TECHNOGEL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden TECHNOGEL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, køleanlæg til isfremstilling, og blender til ismejerier brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

 5. ICE GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ICE GROUP SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til fremstilling af is, og pakkemaskine til is brancherne. Den er baseret i Rybnik, Polen.

 6. DUPON

  Holland

  Virksomheden DUPON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Heeze, Holland.

 7. CARPIGIANI GROUP S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CARPIGIANI GROUP S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, maskiner og udstyr til isfremstilling, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, blender til ismejerier, og pasteuriseringsudstyr til ismejerier brancherne. Den er baseret i Anzola Emilia, Italien.

 8. BARQUILLOS EMILIO, S.L.

  Spanien

  Virksomheden BARQUILLOS EMILIO, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for granit, og bakker til is brancherne. Den er baseret i Córdoba, Spanien.

 1. FRIGOMAT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FRIGOMAT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, blender til ismejerier, og sorbetmaskiner til barer, restauranter brancherne. Den er baseret i Guardamiglio, Italien.

 2. TAYLOR UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TAYLOR UK, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Great Blakenham, Det Forenede Kongerige.

 3. ICETEAM 1927

  Italien

  Virksomheden ICETEAM 1927, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, levering til iscremefabrikanter, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og maskiner til fremstilling af is brancherne. Den er baseret i Anzola Emilia, Italien.

 4. UNIVERS DU GLACIER

  Frankrig

  Virksomheden UNIVERS DU GLACIER, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til fremstilling af is, og tilbehør til isbarer brancherne. Den er baseret i La Chapelle-Sur-Erdre, Frankrig.

 5. L'ODYSSÉE DES GLACES

  Frankrig

  Virksomheden L'ODYSSÉE DES GLACES, er en Distributør, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Frejus, Frankrig.

 6. ARMAC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ARMAC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til isfabrikation, maskiner til fremstilling af is, og maskiner til produktion af yoghurt brancherne. Den er baseret i San Giuliano Milanese, Italien.

 7. GEL - MATIC ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEL - MATIC ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, maskiner til softice, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Orio Al Serio, Italien.

 8. NIKAIA ICE CREAM

  Frankrig

  Virksomheden NIKAIA ICE CREAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i St. Laurent Du Var, Frankrig.

 9. MATAL FOR ICE CREAM

  Belgien

  Virksomheden MATAL FOR ICE CREAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Isemballager, og fløde til flødeissektoren brancherne. Den er baseret i Grâce-Hollogne, Belgien.

 10. CONFIS-EXPRESS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CONFIS-EXPRESS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Muslinger, skaldyr, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, og Muslinger, skaldyr brancherne. Den er baseret i Neu-Ulm, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.876 Virksomheder