• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flødeis og sorbeter

Resultater for

Flødeis og sorbeter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Hos Lezza Foods er vi stolte over at være en global leverandør af rene, enestående og uimodståelige specialfødevarer. Vores mission er enkel men dybsindig: at sørge for, at det gode og sundhedsfordelene ved specialmad er tilgængeligt for alle, takket være vores alsidige udvalg af brands. Vi fremstiller og leverer dybfrosne produkter til de europæiske og amerikanske markeder. Vi arbejder fra højteknologiske produktionsfaciliteter i Tyrkiet, hvor Lezza Foods specialiserer sig i at skabe frosne lækkerier af høj kvalitet. Vores ekspertise omfatter et indbydende udvalg, inklusive bagværksprodukter, kager, tyrkisk baklava, is og et udvalg af lækre veganske produkter – som alle er omhyggeligt fremstillet til at overholde de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Fra valg af premium ingredienser til en omhyggelig indpakning og pålidelig forsendelse, vil vores 100 % pålidelige og konsistente kvalitetsovervågningsproces sikre, at ethvert Lezza-produkt er et mesterværk af smag, friskhed og visuel indbydelse.

 3. LA NUOVA TRADIZIONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden La Nuova Tradizione srl er resultatet af det arbejde, der udføres af en gruppe specialister i sektoren, der med professionalisme har defineret en ny serie halvfabrikata, der skal yde en værdifuld hjælp til isproducentens kreative arbejde. La Nuova Tradizione er forpligtet til at sikre ensartet kvalitet og give sine håndværkspartnere state-of-the-art ingredienser og værktøjer til at hjælpe med at overvinde eventuelle tekniske problemer.

 4. JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Teltow, Tyskland.

 5. JACK WOOD STICKS EUROPE

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden JACK WOOD STICKS EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for pinde til is, og tilbehør til isbarer brancherne. Den er baseret i Cascais, Portugal.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, is, is i pakker, kaloriefattig is, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Ismaskiner, distribution fødevarer, Majschips, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 2. GILFI

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GILFI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for Flødeis og sorbeter, Fabrikant af flødeis, Flødeis og sorbeter, Iscreme, isdessert, iskager, is, Fabrikant af is, og Leverandør af is brancherne. Den er baseret i Francorchamps, Belgien.

 3. EXQUIS MOCHI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXQUIS MOCHI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Levallois-Perret, Frankrig.

 4. GIUSO GUIDO SPA

  Italien

  ET ÅRHUNDREDE MED INNOVATION. Produktion og salg af produkter, ingredienser, halvfabrikata til konditorer, bagere og isfabrikanter: italiensk is, flødeis, kandiseret frugt, marmelade, syltetøj, kirsebær. Vores mission: At producere sammensatte ingredienser og halvfabrikata til håndværkere og små virksomheder, konstant at søge innovative løsninger med det formål at gøre kunden fuldstændig tilfreds.

 5. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Bar-konditori Zagara imødekommer alle krav til kager fremstillet af autentiske ingredienser. Festkager, kagebuffet og mange andre produkter til alle typer arrangementer. Vi sælger vores typiske sicilianske produkter i Italien og i udlandet: marcipan, colorelle, hjemmelavede cookies med meget mere. Vi tilbyder cateringservice til fester. Kom og smag vores aperitifretter med vennerne! Vi byder dig varmt og professionelt velkommen.

 1. FRISKO UNILEVER DANMARK A/S

  Danmark

  Frisko, Danmarks største og mest populære isproducent og en del af Unilever koncernen.

 2. MOCHIRI

  Frankrig

  Virksomheden MOCHIRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for luksus isdesserter, isdessert, asiatiske køkkener, og fødevarer dypfrosne - produktion brancherne. Den er baseret i La Ciotat, Frankrig.

 1. ALEMANY SA

  Spanien

  Virksomheden ALEMANY SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Malgrat De Mar, Spanien.

 2. HANSELEGRETEL

  Italien

  Virksomheden HANSELEGRETEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for fødevarer til barer, plader chokolade, og Håndværksmæssig chokoladefremstilling brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 3. LA CIALCON SRL

  Italien

  Virksomheden LA CIALCON SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for vafler til is, og vafler brancherne. Den er baseret i Silea, Italien.

 4. EISQUEEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EISQUEEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI

  Tyskland

  Virksomheden EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 6. BRUNO GELATO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRUNO GELATO GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Rhauderfehn, Tyskland.

 7. HELADOS SAN MARTIÑO

  Spanien

  Virksomheden HELADOS SAN MARTIÑO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i A Coruña, Spanien.

 8. JELLY ICE

  Italien

  Virksomheden JELLY ICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for is, hjemmelavet, leverandør til isfabrikker, isslik, og ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i San Salvatore Telesino, Italien.

 1. EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI

  Tyskland

  Virksomheden EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Kassel, Tyskland.

 2. ANTICO EREMO SPA

  Italien

  Virksomheden ANTICO EREMO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for tilberedning til is, og granit brancherne. Den er baseret i Berlingo, Italien.

 3. REVALA LTD

  Estland

  Virksomheden REVALA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Desserter, mælkebaserede, Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, og Desserter, mælkebaserede brancherne. Den er baseret i Keila, Estland.

 4. TILIZ

  Frankrig

  Virksomheden TILIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Rennes, Frankrig.

 5. TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Kent, Det Forenede Kongerige.

 6. GELAMOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GELAMOR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Geseke, Tyskland.

 7. CAPORASO GROUP SRL

  Italien

  Virksomheden CAPORASO GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for frugtpasta til pålæg, halvfabrikata til isfabrikanter, hasselnøddekager, og levering til iscremefabrikanter brancherne. Den er baseret i Casamarciano, Italien.

 8. CONSOANTES TROPICAIS LDA.

  Portugal

  Virksomheden CONSOANTES TROPICAIS LDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for frugtkød, og frosset frugt brancherne. Den er baseret i Amora, Portugal.

 9. SABUMA

  Spanien

  Virksomheden SABUMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 10. GLOBAL TRIBE LDA

  Portugal

  Virksomheden GLOBAL TRIBE LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den er baseret i Alpiarça, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis