• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flødeis og sorbeter

Resultater for

Flødeis og sorbeter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. LA NUOVA TRADIZIONE

  Italien

  Virksomheden La Nuova Tradizione srl er resultatet af det arbejde, der udføres af en gruppe specialister i sektoren, der med professionalisme har defineret en ny serie halvfabrikata, der skal yde en værdifuld hjælp til isproducentens kreative arbejde. La Nuova Tradizione er forpligtet til at sikre ensartet kvalitet og give sine håndværkspartnere state-of-the-art ingredienser og værktøjer til at hjælpe med at overvinde eventuelle tekniske problemer.

 3. EXQUIS MOCHIS

  Frankrig

 4. JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH

  Tyskland

 5. GILFI

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GIUSO GUIDO SPA

  Italien

  ET ÅRHUNDREDE MED INNOVATION. Produktion og salg af produkter, ingredienser, halvfabrikata til konditorer, bagere og isfabrikanter: italiensk is, flødeis, kandiseret frugt, marmelade, syltetøj, kirsebær. Vores mission: At producere sammensatte ingredienser og halvfabrikata til håndværkere og små virksomheder, konstant at søge innovative løsninger med det formål at gøre kunden fuldstændig tilfreds.

 2. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Bar-konditori Zagara imødekommer alle krav til kager fremstillet af autentiske ingredienser. Festkager, kagebuffet og mange andre produkter til alle typer arrangementer. Vi sælger vores typiske sicilianske produkter i Italien og i udlandet: marcipan, colorelle, hjemmelavede cookies med meget mere. Vi tilbyder cateringservice til fester. Kom og smag vores aperitifretter med vennerne! Vi byder dig varmt og professionelt velkommen.

 3. FRISKO UNILEVER DANMARK A/S

  Danmark

  Frisko, Danmarks største og mest populære isproducent og en del af Unilever koncernen.

 4. ALEMANY SA

  Spanien

 5. EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI

  Tyskland

 1. LA CIALCON SRL

  Italien

 2. EISQUEEN GMBH

  Tyskland

 1. JELLY ICE

  Italien

 2. BRUNO GELATO GMBH

  Tyskland

 3. ANTICO EREMO SPA

  Italien

 4. EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI

  Tyskland

 5. HELADOS SAN MARTIÑO

  Spanien

 6. TILIZ

  Frankrig

 7. HANSELEGRETEL

  Italien

 8. GELAMOR GMBH

  Tyskland

 1. TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE

  Det Forenede Kongerige

 2. CAPORASO GROUP SRL

  Italien

 3. CONSOANTES TROPICAIS LDA.

  Portugal

 4. GLOBAL TRIBE LDA

  Portugal

 5. MR. CRAFT AÇAÍ

  Brasilien

 6. SABUMA

  Spanien

 7. GELATI GRAZIOSI

  Italien

 8. BARQUILLOS GONZALO RÍOS

  Spanien

 9. ASTIR

  Grækenland

 10. PROFESSIONE GELATIERE

  Italien