• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fløde- syrnet

Resultater for

Fløde- syrnet - Import eksport

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uelzena-koncernen med hovedsæde i Uelzen og flere datterselskaber i Tyskland og EU er en førende leverandør og innovativ problemløser inden for forarbejdning af næringsmidler og forædling af mælkeprodukter. Kerneforretningen er fremstilling af sprøjtetørrede tilsætninger og forprodukter samt forskellig forarbejdning af mælkefedt til levnedsmiddelindustrien. Inden for de tre forretningsområder "Sundhed og tilsætninger", "Instantdrikke" samt "Mælkefedt med mere" produceres en bred vifte af produkter, der sælges som Private Label eller under eget mærke: Smør og smørfedt til bagerier, bagværksindustrien samt til grossister og detailhandlende inden for levnedsmidler; Instantdrikke og produkter til opfyldning af automater, solgt som mærkevarer, inden for drift, engroshandel og forplejning i større målestok; Tilsætninger, kosttilskud, diættilskud og ernæring til sportsfolk, til næringsmiddelindustrien, solgt som mærkevarer, inden for engros- og detailhandel.

 2. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italien

  I Isca dell'Abate, i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, et ostemejeri, der er aktivt i Italien og internationalt. Vores produktion er varieret og udelukkende baseret på lokale produkter. Vi sælger bocconcini (i små stykker) af bøffelmælk, ciliegine (kirsebær), mozzarella, mozzarellafletninger, bøffelost, caciocavallo, bøffelricotta, scamorza, røget caciocavallo.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Vi producerer 16 slags Parmiggiano Reggiano (dvs. 6000 om året) med nummer 629. Vi sælger (og eksporterer) Parmiggiano Reggiano uden mellemhandlere. Modsat andre i branchen er mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig blevet inkorporeret i andre virksomheder, og det har endda startet nye partnerskaber, der er parat til at støtte den bedste ost i området omkring Bibbiano.

 4. JLC SA

  Moldavia

  Virksomheden JLC SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Fløde, syrnet, is, og små oste brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 5. GESUND ABNEHMEN

  Tyskland

  Virksomheden GESUND ABNEHMEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fløde, syrnet branchen. Den opererer også inden for udstyr til fast-food, fast food, og Helse Functional Food brancherne. Den er baseret i Reckendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Mejeriprodukter, Fisk, Fløde, syrnet, Mejeriprodukter, og Fisk brancherne. Den er baseret i Eisenstadt, Østrig.

 2. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italien

  Virksomheden BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fløde, syrnet branchen. Den opererer også inden for smør, og koncentreret smør til industrien brancherne. Den er baseret i Santeramo In Colle, Italien.

 3. APIS AGRO J.D.O.O

  Kroatien

  Virksomheden APIS AGRO J.D.O.O, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, propolis, og Fløde, syrnet brancherne. Den er baseret i Virovitica, Kroatien.

 4. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Fløde, syrnet branchen. Den opererer også inden for Mælkeerstatninger til babyer, Mejeriprodukter, Ost, Mælkeerstatninger til babyer, Mejeriprodukter, og Ost brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. LA CONCORDE

  Belgien

  Virksomheden LA CONCORDE, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Fløde, syrnet, og creme fraiche brancherne. Den er baseret i Merchtem, Belgien.

 1. LATTERIA SOCIALE SAN GIROLAMO SOC. COOP.VA AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden LATTERIA SOCIALE SAN GIROLAMO SOC. COOP.VA AGRICOLA, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Guastalla, Italien.

 2. CASEIFICIO AGRICOLO DEL MILANELLO TERRE DI CANOSSA

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO AGRICOLO DEL MILANELLO TERRE DI CANOSSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Campegine, Italien.

 1. GILDO DEI FRATELLI CIRESA W. & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden GILDO DEI FRATELLI CIRESA W. & C. S.N.C., der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Introbio, Italien.

 2. SAN SILVESTRO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italien

  Virksomheden SAN SILVESTRO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Castelvetro Di Modena, Italien.

 3. CASEIFICIO BROCCATELLI

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO BROCCATELLI, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Assisi, Italien.

 4. SIMO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIMO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Torrile, Italien.

 5. DIVINA S. R.L. SEMPLIFICATA'

  Italien

  Virksomheden DIVINA S. R.L. SEMPLIFICATA', der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Salerno, Italien.

 6. CASEIFICIO VAL D'APSA

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO VAL D'APSA, er en Detailsalg, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Urbino, Italien.

 7. LATTERIA VESUVIANA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LATTERIA VESUVIANA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Sant'anastasia, Italien.

 8. CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Donori, Italien.

 1. CASEIFICIO GROSSETO

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO GROSSETO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Grosseto, Italien.

 2. CASEIFICIO DEL CIGNO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO DEL CIGNO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Agnadello, Italien.

 3. CASEIFICIO FERNANDO DE GENNARO S.N.C. DEI FRATELLI DE GENNARO

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO FERNANDO DE GENNARO S.N.C. DEI FRATELLI DE GENNARO, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Vico Equense, Italien.

 4. SCACCO TIZIANO

  Italien

  Virksomheden SCACCO TIZIANO, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Sesto Al Reghena, Italien.

 5. PIZZARELLI MATTEO

  Italien

  Virksomheden PIZZARELLI MATTEO, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Bari, Italien.

 6. CASEIFICIO DEL SOLE S.N.C.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO DEL SOLE S.N.C., der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Castrignano De' Greci, Italien.

 7. ASSELITI DOMENICO & DE FATO GRAZIELLA CAS. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden ASSELITI DOMENICO & DE FATO GRAZIELLA CAS. S.N.C., der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Andria, Italien.

 8. CASEIFICIO PALENI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO PALENI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Casazza, Italien.

 9. CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR.

  Italien

  Virksomheden CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i San Possidonio, Italien.

 10. CASEIFICIO LUCCHESI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO LUCCHESI S.R.L., der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Valsamoggia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis