• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fløde- syrnet

Resultater for

Fløde- syrnet - Import eksport

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uelzena-koncernen med hovedsæde i Uelzen og flere datterselskaber i Tyskland og EU er en førende leverandør og innovativ problemløser inden for forarbejdning af næringsmidler og forædling af mælkeprodukter. Kerneforretningen er fremstilling af sprøjtetørrede tilsætninger og forprodukter samt forskellig forarbejdning af mælkefedt til levnedsmiddelindustrien. Inden for de tre forretningsområder "Sundhed og tilsætninger", "Instantdrikke" samt "Mælkefedt med mere" produceres en bred vifte af produkter, der sælges som Private Label eller under eget mærke: Smør og smørfedt til bagerier, bagværksindustrien samt til grossister og detailhandlende inden for levnedsmidler; Instantdrikke og produkter til opfyldning af automater, solgt som mærkevarer, inden for drift, engroshandel og forplejning i større målestok; Tilsætninger, kosttilskud, diættilskud og ernæring til sportsfolk, til næringsmiddelindustrien, solgt som mærkevarer, inden for engros- og detailhandel.

 2. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italien

  I Isca dell'Abate, i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, et ostemejeri, der er aktivt i Italien og internationalt. Vores produktion er varieret og udelukkende baseret på lokale produkter. Vi sælger bocconcini (i små stykker) af bøffelmælk, ciliegine (kirsebær), mozzarella, mozzarellafletninger, bøffelost, caciocavallo, bøffelricotta, scamorza, røget caciocavallo.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Vi producerer 16 slags Parmiggiano Reggiano (dvs. 6000 om året) med nummer 629. Vi sælger (og eksporterer) Parmiggiano Reggiano uden mellemhandlere. Modsat andre i branchen er mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig blevet inkorporeret i andre virksomheder, og det har endda startet nye partnerskaber, der er parat til at støtte den bedste ost i området omkring Bibbiano.

 4. JLC SA

  Moldavia

  Virksomheden JLC SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Fløde, syrnet, is, og små oste brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 5. GESUND ABNEHMEN

  Tyskland

  Virksomheden GESUND ABNEHMEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fløde, syrnet branchen. Den opererer også inden for udstyr til fast-food, fast food, og Helse Functional Food brancherne. Den er baseret i Reckendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italien

  Virksomheden BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fløde, syrnet branchen. Den opererer også inden for smør, og koncentreret smør til industrien brancherne. Den er baseret i Santeramo In Colle, Italien.

 2. LA CONCORDE

  Belgien

  Virksomheden LA CONCORDE, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Fløde, syrnet, og creme fraiche brancherne. Den er baseret i Merchtem, Belgien.

 3. APIS AGRO J.D.O.O

  Kroatien

  Virksomheden APIS AGRO J.D.O.O, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, propolis, og Fløde, syrnet brancherne. Den er baseret i Virovitica, Kroatien.

 4. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Fløde, syrnet branchen. Den opererer også inden for Mælkeerstatninger til babyer, Mejeriprodukter, Ost, Mælkeerstatninger til babyer, Mejeriprodukter, og Ost brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Mejeriprodukter, Fisk, Fløde, syrnet, Mejeriprodukter, og Fisk brancherne. Den er baseret i Eisenstadt, Østrig.

 1. LANZILLOTTI ORONZA

  Italien

  Virksomheden LANZILLOTTI ORONZA, er en Detailsalg, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i San Vito Dei Normanni, Italien.

 2. MASTROIENI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MASTROIENI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Messina, Italien.

 1. ZARPELLON S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ZARPELLON S.P.A., der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Romano D'ezzelino, Italien.

 2. CONSORZIO PER LA TUTELA DEL FORMAGGIO MONTASIO

  Italien

  Virksomheden CONSORZIO PER LA TUTELA DEL FORMAGGIO MONTASIO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Codroipo, Italien.

 3. CASEIFICIO GERMANI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO GERMANI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Faloppio, Italien.

 4. CASEIFICIO GENNARI SERGIO & FIGLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO GENNARI SERGIO & FIGLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Collecchio, Italien.

 5. CASEIFICIO FRATELLI BENEDUCE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO FRATELLI BENEDUCE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Sant'anastasia, Italien.

 6. CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR.

  Italien

  Virksomheden CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i San Possidonio, Italien.

 7. CASEIFICIO TADDEI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO TADDEI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Fornovo San Giovanni, Italien.

 8. CASEIFICIO ANDRIESE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO ANDRIESE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Andria, Italien.

 1. CASEIFICIO MAGGIORE DI MAGGIORE ALFONSO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO MAGGIORE DI MAGGIORE ALFONSO & C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Matera, Italien.

 2. CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Campagnola Emilia, Italien.

 3. CASEIFICIO ALTA VALSESIA (SOC. COOP. R.L.)

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO ALTA VALSESIA (SOC. COOP. R.L.), der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Piode, Italien.

 4. AGRARIA SAN VITO

  Italien

  Virksomheden AGRARIA SAN VITO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Cellole, Italien.

 5. MAF TRADE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MAF TRADE S.R.L., der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i San Polo Matese, Italien.

 6. CASEIFICIO DI DOMENICO ARMANDO S.A.S. DI DI DOMENICO

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO DI DOMENICO ARMANDO S.A.S. DI DI DOMENICO, er en Engrossalg, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Pozzuolo Martesana, Italien.

 7. CASEIFICIO BARONE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO BARONE S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Gallipoli, Italien.

 8. LATTERIA SOCIALE SAN GIROLAMO SOC. COOP.VA AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden LATTERIA SOCIALE SAN GIROLAMO SOC. COOP.VA AGRICOLA, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Guastalla, Italien.

 9. CASEIFICIO FRATELLI STARACE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO FRATELLI STARACE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Sassano, Italien.

 10. LATTERIA SOCIALE DI CALVENZANO

  Italien

  Virksomheden LATTERIA SOCIALE DI CALVENZANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Ost, Fløde, syrnet, og Ost brancherne. Den er baseret i Calvenzano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis