• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fjerkræ og vildt- dybfrosne

Resultater for

Fjerkræ og vildt- dybfrosne - Import eksport

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 2. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fransk virksomhed med speciale i opdræt af vagtler i Vogeserne. Denne familiedrevne virksomhed har i næsten 50 år lagt vægt på dyrenes velvære & kvalitet. Vores vagtler fødes, opdrættes, slagtes og forarbejdes på stedet. Vi bruger lokalt og vegetabilsk foder. Vores ekspertise omfatter på den ene side udvælgelse af dyr og på den anden gode opdrætsvilkår. Vi forhandler alle vores friske/frosne produkter i Frankrig, Europa & transport i verden

 3. AVIMOSA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AVIMOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kyllingekød, hønekød, slagterier, frosset kød af fjerkræ, eksport af dybfrossent kød, og eksport af fersk kød brancherne. Den er baseret i Moraleja De Enmedio-Madrid, Spanien.

 4. HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Penzberg, Tyskland.

 5. CTO FOOD

  Belgien

  Virksomheden CTO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kyllinger, kalkunkød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Schoten, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FOOD NAVIGATOR LTD.

  Ungarn

  Virksomheden FOOD NAVIGATOR LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 2. GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O.

  Slovakiet

  Virksomheden GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Rozhanovce, Slovakiet.

 3. EURO WILD

  Frankrig

  Virksomheden EURO WILD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for vildt brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 4. PINKI

  Belgien

  Virksomheden PINKI, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, kød engros, frosset kød, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 5. AQUITAINE SELECTION

  Frankrig

  Virksomheden AQUITAINE SELECTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for fjerkræ, og kød fra fjerkræ brancherne. Den er baseret i Bazas, Frankrig.

 1. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CAF EXOTIC MEAT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for vildt, og due brancherne. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 2. FCV S.A.S

  Frankrig

  Virksomheden FCV S.A.S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for eksport af dybfrosne fødevarer, kyllinger, kalkuner, og fransk kød brancherne. Den er baseret i Saint-Berthevin, Frankrig.

 1. OLLAS SP Z O O

  Polen

  Virksomheden OLLAS SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Gryźliny, Polen.

 2. PREMIERE POULTRY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PREMIERE POULTRY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Downpatrick, Det Forenede Kongerige.

 3. VADEBO

  Belgien

  Virksomheden VADEBO, er en Detailsalg, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Herentals, Belgien.

 4. FROZEN FAST FOOD LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FROZEN FAST FOOD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Leyton, Det Forenede Kongerige.

 5. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

  Spanien

  Virksomheden LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, behandlede fjerkræsprodukter, kyllingekød, kalkunkød, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Pontevedra, Spanien.

 6. MEAT PRO SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden MEAT PRO SP. Z O. O., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, fjerkræ til avl, fjerkræ, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Forarbejdning af kyllinger brancherne. Den er baseret i Wieruszów, Polen.

 7. INTER-NATURAL

  Polen

  Virksomheden INTER-NATURAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Import eksport af kød, frosset kød af fjerkræ, og kyllingekød brancherne. Den er baseret i Świnna, Polen.

 8. AGROPROD CRASNA

  Rumænien

  Virksomheden AGROPROD CRASNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for behandlede fjerkræsprodukter, frosset kød af fjerkræ, fjerkræspålæg, og kød fra fjerkræ brancherne. Den er baseret i Supuru De Jos, Satu Mare, Rumænien.

 1. MOERMAN BVBA.

  Belgien

  Virksomheden MOERMAN BVBA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for fjerkræ til slagtning, og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Kluisbergen, Belgien.

 2. FOULON KIP SERVICE

  Belgien

  Virksomheden FOULON KIP SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og kyllinger brancherne. Den er baseret i Moorslede, Belgien.

 3. GALFINO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GALFINO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Import eksport af kød, dybfrosset kød engros, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og handel med produkter fra havet brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. WIENERWALDWILD

  Østrig

  Virksomheden WIENERWALDWILD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Kød, konserveret, Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Purkersdorf, Østrig.

 5. WWW.WILDFLEISCH-ONLINE-BESTELLEN.DE

  Tyskland

  Virksomheden WWW.WILDFLEISCH-ONLINE-BESTELLEN.DE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Kød, konserveret, Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Neustrelitz, Tyskland.

 6. NORDIC CENTRE

  Belgien

  Virksomheden NORDIC CENTRE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Måltider, frosne, og Kødprodukter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Péronnes-lez-Binche, Belgien.

 7. VOLYS STAR

  Belgien

  Virksomheden VOLYS STAR, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Lendelede, Belgien.

 8. DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Kød, konserveret, Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Bitburg, Tyskland.

 9. TILLINGBOURNE FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TILLINGBOURNE FOODS LTD, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, eksport af dybfrossent kød, frossen fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, og alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Reigate, Det Forenede Kongerige.

 10. P.D. HOOK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden P.D. HOOK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Bampton, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis