• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fjerkræ og vildt- dybfrosne

Resultater for

Fjerkræ og vildt- dybfrosne - Import eksport

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 2. AVIMOSA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AVIMOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kyllingekød, hønekød, slagterier, frosset kød af fjerkræ, eksport af dybfrossent kød, og eksport af fersk kød brancherne. Den er baseret i Moraleja De Enmedio-Madrid, Spanien.

 3. HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Penzberg, Tyskland.

 4. AQUITAINE SELECTION

  Frankrig

  Virksomheden AQUITAINE SELECTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for fjerkræ, og kød fra fjerkræ brancherne. Den er baseret i Bazas, Frankrig.

 5. CTO FOOD

  Belgien

  Virksomheden CTO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kyllinger, kalkunkød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Schoten, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PREMIERE POULTRY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PREMIERE POULTRY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Downpatrick, Det Forenede Kongerige.

 2. FOOD NAVIGATOR LTD.

  Ungarn

  Virksomheden FOOD NAVIGATOR LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 3. FCV S.A.S

  Frankrig

  Virksomheden FCV S.A.S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for eksport af dybfrosne fødevarer, kyllinger, kalkuner, og fransk kød brancherne. Den er baseret i Saint-Berthevin, Frankrig.

 4. FEOGA VENTURES LLC

  Forenede Stater

  Virksomheden FEOGA VENTURES LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for oksekødspålæg brancherne. Den er baseret i Ellicott City, Forenede Stater.

 5. GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O.

  Slovakiet

  Virksomheden GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Rozhanovce, Slovakiet.

 1. EURO WILD

  Frankrig

  Virksomheden EURO WILD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for vildt brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 2. OLLAS SP Z O O

  Polen

  Virksomheden OLLAS SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den er baseret i Gryźliny, Polen.

 1. PINKI

  Belgien

  Virksomheden PINKI, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, kød engros, frosset kød, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 2. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CAF EXOTIC MEAT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for vildt, og due brancherne. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 3. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

  Spanien

  Virksomheden LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, behandlede fjerkræsprodukter, kyllingekød, kalkunkød, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Pontevedra, Spanien.

 4. GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for charcuteri brancherne. Den er baseret i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

 5. VADEBO

  Belgien

  Virksomheden VADEBO, er en Detailsalg, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Herentals, Belgien.

 6. MULTIFOOD DIVISION INTERGEL

  Schweiz

  Virksomheden MULTIFOOD DIVISION INTERGEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Pizzaer, frosne, Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Pizzaer, frosne brancherne. Den er baseret i Gals, Schweiz.

 7. INTER-NATURAL

  Polen

  Virksomheden INTER-NATURAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Import eksport af kød, frosset kød af fjerkræ, og kyllingekød brancherne. Den er baseret i Świnna, Polen.

 8. MOERMAN BVBA.

  Belgien

  Virksomheden MOERMAN BVBA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for fjerkræ til slagtning, og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Kluisbergen, Belgien.

 1. SARA FOOD GROUP SAL

  Libanon

  Virksomheden SARA FOOD GROUP SAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, fødevarekonserves og grønsager, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og frosset svinekød brancherne. Den er baseret i Kahlde, Libanon.

 2. SEARA FROZEN FOODS

  Forenede Stater

  Virksomheden SEARA FROZEN FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kvægkød, frosset svinekød, og fårekød brancherne. Den er baseret i Washington Dc, Forenede Stater.

 3. LIVESTOCK EXPORT PTY LTD

  Australien

  Virksomheden LIVESTOCK EXPORT PTY LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frosset kød af fjerkræ, frosset oksekød, og æg, kategori a brancherne. Den er baseret i Hervey Bay, Australien.

 4. BRASIL FOODS SA

  Brasilien

  Virksomheden BRASIL FOODS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fersk og frossent kød brancherne. Den er baseret i Itajaí, Brasilien.

 5. AGROPROD CRASNA

  Rumænien

  Virksomheden AGROPROD CRASNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for behandlede fjerkræsprodukter, frosset kød af fjerkræ, fjerkræspålæg, og kød fra fjerkræ brancherne. Den er baseret i Supuru De Jos, Satu Mare, Rumænien.

 6. FROZEN FAST FOOD LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FROZEN FAST FOOD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Leyton, Det Forenede Kongerige.

 7. TILLINGBOURNE FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TILLINGBOURNE FOODS LTD, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, eksport af dybfrossent kød, frossen fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, og alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Reigate, Det Forenede Kongerige.

 8. COPACOL - COOPERATIVA AGROINDUSTRIAL CONSOLATA

  Brasilien

  Virksomheden COPACOL - COOPERATIVA AGROINDUSTRIAL CONSOLATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frossent kød, frosset kød af fjerkræ, frosset oksekød, og frosset svinekød brancherne. Den er baseret i Cafelandia, Brasilien.

 9. IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL

  Spanien

  Virksomheden IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kød fra vildt, kronhjorte, og harer brancherne. Den er baseret i Villamanrique, Spanien.

 10. BALTREKA, UAB

  Litauen

  Virksomheden BALTREKA, UAB, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Fjerkræ og vildt, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis